Bu ekleyenler zamanın da beni terk edenler gözümün yaşına bakmadan. Diğerine dedim amacın ne bidaha sakn yazma eski sevgiliden bişey olmaz diye ayrılalı 2 yıl oluyo
. Bu ekleyene tavrım aynımı olmalı?
. Bu ekleyene tavrım aynımı olmalı?
İlgilenme, kabul etme ve hiç yokmuş gibi davran...
İnsan psikolosidir; terk ettikleri kişiye muhakkak dönerler. Fakat siz onlardan bir hareket geldiğinde agresif bir reaksiyon gösterirseniz, onu unutamadığınız şeklinde yorumlanır.
Unutmayın; sizi terk eden kişiye yapabileceğiniz en kötü şey, ona karşı tamamen nötr olmaktır.
Evet mantıklı. Ama diğerine nötr olamadım çünkü ona laf saymam gerekiyodu. Buna karsı dediğini yapıcam teşekkürler :)
Başka kimse bulamayıp tekrar sana dönmek istemişler başka açıklaması olamaz.. karar verecek olan sensin bu durumu bilip
Tamam nötr olcam. Ama daha önce kaç kez konustuk pişmanım olmuyo falan demişti. Ben kesinlikle olmuycağını söylediğim halde yeniden ekledi. İntik * pesnde bence :)
Sen mi bırakmştın ki onu? yksa o mu seni?
O bıraktı ya hem de sevdiğim halde
ama ozaman niye imtikan peşinde olsun ki o bana mantıksız geldi.. Bence tamamen başka bir kız bulamadı baktı yinede en iyisi sensin bari tekrardan gönlünü yapana kadar peşinde koşim demiştir
Ben orda baska bişey ima etmeye calstm cinsel anlamda :) yani evet haklsn sende ama işte istemem ben. Olmaz yani
pardon şimdi anladım :))) Yani seninde içinde birşey kalmamışsa ona karşı tekrar birşeyler istemen saçma olur zaten
Aynen :)
Bence hiç oralı olma sen ağlarken nerdeymis? Iyileştikten sonra amacı ne tekrar çıkıyorlar ortaya zevkmi alıyorlar pislikler
Haklısın canm. Erkekleri anlamak çok zor. Biz olsak hayatta eklemeyiz. Gurur da kalmamıs bunlarda. Tamam belki sevgili olmak değil niyeti ama eklemesi yine de yanlış. Daha önce pişmanlığını dile getirmişti.
Biri var hep usumda =D O da eklese muradıma ereceğim
Ben erdim :) şimdiye kadar hepsi pişman oldu. Madem pişman olacaksınız ne diye terk ediyonuz?
Cevap
6Cevap
Ne demisler canim. AT GIBI GIDEN IT GIBI DONERMISS :))
Ne güzel söylediiinnn :) aynennn canm
kızım yanlıs anlamdsa sevgılı sevgılı bıtmıo yani.. sen zevk için çıkıon sanırım
Saçmalıyosun.
bana hiç öyle gelmıo.. madem zevk için çıkyıorsunuz ergen ergen buralra yazmayın
Ya ben neden zevk için çıkıyım. Zamanın da beni terk eden sevgilililerimden bahsediyorum. Anlama sorunun mu var. Ben terk etmedim. Zevk için çıkan bu durumda karsmdaki insanlar oluyor. Ben de isterdim uzun sürsün.
tm bacı sen haklısın anlamıyorsun nse
Yedi kocalı Hürmüz mübarek.:)
Hahahaha naparsın ben de istemezdim. 5 kişi oldu hayatmda elini tuttgm öpüştğm cinsellik yasadıgım ne kötü bişey.
Ben insanları kırmam :)
Sevgili çok olunca ekleyen ejleyene ;)
Aynen :) ne yaparsın. Ben de isterdim bitane olsun son olsun
Ama olmadı. Ben istedim onlar istemedi. Konu bu değil şimdi. Ne yapsam?
Dediğimi yap ekleme boşta kalinca uğraşacak birşey ariordur :)
Peki teşekkür ettim :)
Bidaha eklerde şöyle adam tutup dovdurelim facebokk da :)
Ha ha ha :) tamam polis abim
Guluse bakk :)
Ne yaa :)
Hiccccc hoşuma gitti :)
Nolur gitsin:)
ölsende kuyrugu dik tutcaksın
Kaç tane sevgili var sende
5 kişi oldu hayatmda. şimdi bunun ne önemi var hepsi 2 3 aylık ilişkilerdi. Konu bu değil. Ne yapsam?
aynısı yap bence :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar