Eski sevgilimi konteyner da eski sevgilisi ile bastim?

1 senelik beraberliğimiz vardı fakat benden önce beraber olduğu kadın takıntılı biseydi. Benimle uğraştı hep iftira atıp durdu ayırmak için. Ama sevgilim onunla görüşmüyodu kadında ısrarla biz hâlâ görüşüyoruz sen olsan da görüşmeye devam edicez diyodu. E diyodum benle niye uğraşıyorsun madem beni kabul ediyosun git görüş. Ama adam buna yanaşmıyodu. Yaklaşık bi 4 5 aydır ayrıydık ama sevgilim sürekli yalvariyodu ariyodu yaziyodu kapıma bile geliyodu en son kötü şekilde tartıştık geçen hafta tamamen bitti. Bu hafta tesadüfen konteyner kente gittim ve onun arabasını gördüm dolanmaya başladım konteynerler arasında. Tam önünden geçtiğim yerden kapı açıldı kapıdan eski sevgilim çıktı beni görünce bi şok oldu sonra gitti. Kapiyi açıp baktım o kadın üstünü giyiyodu. Beraber olmuşlar. O kadar yalvaran peşimde dolanan kişi o ş. O kadar pişkindi hiç utanıp sıkılmadı bile. Zaten ben ona güvenmediğim için barışıyodum. Gittim arabasına tekme attım içine girdi vurduğum yer. Arabası için hesap sordu bana baya küfürler etti. Normalde konteyner kente giden biri değilim arabamla gittim işimiz vardı tesadüfen gördüm ve o an önümdeki kapıdan çıkmasa yine görmezdim onları o halde. Psikolojik olarak çöktüm çok kötüyüm. Ama o sözde benim için ölüp biten ş. İn umrunda değil hiç birsey resmen aralarında oynatmışlar beni kandırmışlar. Hep ilişkileri vardı ben varken bile o kadınla görüşmüş demekki. Hep inkar ediyodu ama Allah önüme çıkardı. Nasıl toparlanıcam bilmiyorum hiç iyi değilim

Güncellemeler
1 yıl
... ...
Güncellemeler
1 yıl
...
Eski sevgilimi konteyner da eski sevgilisi ile bastim?