Bi arkadasim var ne yalan soyleyeyim guzel bi kiz 28 yasinda cok iyi bir sirkette iyi bi pozisyonda ise basladi yeni , oncesinde de magaza muduruydu Turkcelde 7 yil boyunca, Şu an basladigi is ise universite mezunlarinin mulakatlarla cok ugrasarak girebilecegi girebilmek icin 40 takla atilacak bi pozisyon ve maasi ultra iyi ama o lise mezunu.
Bende 28 yasindayim 20 yillik. arkadasiz bu arada ben 2 universite bitirdim o lise mezunu onun altinda arabasi arabada bmw jip , yuzlerce kiyafeti ayakkabisi , hop istedigi seyi alabilme luksu varken ben yillardir is ariyorum ve heryerden red hep bana yok ben bi konu acilirsa seni onerecegim cv mi ver bana diyor ama yok.
Bitane uzatmali sevgilisi var kopegi gibi zaten yilin en az 8 ayi ayrilar.
Gecen gun instagramdan 1.3 milyon takipcili bi adamla yazisiyordu adam zengin ve baya taninan biri ve biz İstanbul'da bile degiliz adamda baya hani derler ya o adamlar becermek icin falan yazar adam bildigin numarasini almak icin cildiriyor gelince oraya goruselim bilmem ne.1.3 milyon takipci diyorum şok oldum gosterince.
Ya nedir bunun yolu sans midir nedir hem iş ortaminda hem diger iliskilerinde bu kadar talep gormesinin nedeni ne? Inanin artik kiskaniyorum. Ben hala babamdan para aliyorum dogru dzgun tek sevglim olmadi yurt disina bile cikmadim daha.
Bende 28 yasindayim 20 yillik. arkadasiz bu arada ben 2 universite bitirdim o lise mezunu onun altinda arabasi arabada bmw jip , yuzlerce kiyafeti ayakkabisi , hop istedigi seyi alabilme luksu varken ben yillardir is ariyorum ve heryerden red hep bana yok ben bi konu acilirsa seni onerecegim cv mi ver bana diyor ama yok.
Bitane uzatmali sevgilisi var kopegi gibi zaten yilin en az 8 ayi ayrilar.
Gecen gun instagramdan 1.3 milyon takipcili bi adamla yazisiyordu adam zengin ve baya taninan biri ve biz İstanbul'da bile degiliz adamda baya hani derler ya o adamlar becermek icin falan yazar adam bildigin numarasini almak icin cildiriyor gelince oraya goruselim bilmem ne.1.3 milyon takipci diyorum şok oldum gosterince.
Ya nedir bunun yolu sans midir nedir hem iş ortaminda hem diger iliskilerinde bu kadar talep gormesinin nedeni ne? Inanin artik kiskaniyorum. Ben hala babamdan para aliyorum dogru dzgun tek sevglim olmadi yurt disina bile cikmadim daha.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bazen hersey nasip ben nice cirkin arkadas tanıyorum evli arabası evi var parası var karısı var cocukları var ama bekarım yakısıklı degilim belki ama cirkinde degilim ama naparsın tip felan olmuyo bazen cok güzel cok yakısıklı arkadaslarımda var bosta gezen evlenememiş yaa bosanmış o yüzden nasip
Bazılaro böyle oluyor yapacak bir şey yok şanslıymış gğzel olmak şans doğuştan gelen bir şey ama yine de kıskanmayın bence onu aranız bozulur
Güzel olmakla iyi bir işte calismak paralel değil...
Ama ben kac yere gittim biri bile olmadi 1 yil araliksiz is gorusmelerine gittim.
Bu işler nasip kısmet.
sen başkası olmaya takmışsın kafayı kendin ol ilk önce.
valla şans da var, girişimcilik var, kendini pazarlayabilmek var.
Üniversite biterenler genelde işsiz, sadece sen değilsin yani
Sen böyle anlatınca ben bile kızı kıskandım
Kiskandigim icin kendime kiziyorum ama napayim iste insanim bende ozeniyorum.
Kıskanmakta haklısın. Bunları sana derken gözüne mi sokuyor?
Hayir hic hava atma gibi bi durumu yok boburlenmez asla ama goruyoruz, biliyoruz yani tum bunlari o yazistigi adami bile kimle konusuyosun ya diyince soyledi
Kız taktik uyguluyordur o zaman. Zaten belli bir statü sahibi olunca hepsi geliyor. E birde güzel olunca tadından yenmiyor
Keske herkeste o sans olabilse.
Nasip bazılarının ki. O şirkete kolay girilmez diyosun tanıdığı falan mı var acaba garip geldi
Onu bilmiyorum zaten ozel okul sahipleri olsun bir cok tanidigi var ama soylemedi basvurdum cagrdlar dedi.
Senden sakladığı şeyler var belli. Sen olsan Üniversite mezunu olanı mı alırsın lise mezunu olanı mı. İlginç..
Aynen ya tanıdıkları sayesinde girmiştir. Lise mezunu şirkette önemli pozisyonda BMW ile geziyor. Normal mi sizce de?
Güzel diye kapılar açılıyor sanırım
Bilmiyorum ama bu kadar olabilir mi
Merak ettim kızın tipini özelden atar misin fotosunu
Yok yok atamam bu yakismaz bana kusura bakmayin zaten kiskandigim icin bile kendime kiziyorum.
Aynen doğru değil ama merak ettim tarif et en azından kaş göz boy pos biraz da şans bu işler
:) peki , 1,70 boylarinda kumral uzun sacli , ela iri badem gözlü , şık giyimli biri iste eşofman giyse kendine baktirir.