28 YASINDAYIM IŞSIZIM , SEVGILIM YOK, ARABAM YOK, COK SANSSIZIM CIRKINIM DIYE MI SADECE BAZEN KURTULMAK ISTIYORUM NAPICAM BEN 😒?

Bi arkadasim var ne yalan soyleyeyim guzel bi kiz 28 yasinda cok iyi bir sirkette iyi bi pozisyonda ise basladi yeni , oncesinde de magaza muduruydu Turkcelde 7 yil boyunca, Şu an basladigi is ise universite mezunlarinin mulakatlarla cok ugrasarak girebilecegi girebilmek icin 40 takla atilacak bi pozisyon ve maasi ultra iyi ama o lise mezunu.
Bende 28 yasindayim 20 yillik. arkadasiz bu arada ben 2 universite bitirdim o lise mezunu onun altinda arabasi arabada bmw jip , yuzlerce kiyafeti ayakkabisi , hop istedigi seyi alabilme luksu varken ben yillardir is ariyorum ve heryerden red hep bana yok ben bi konu acilirsa seni onerecegim cv mi ver bana diyor ama yok.
Bitane uzatmali sevgilisi var kopegi gibi zaten yilin en az 8 ayi ayrilar.
Gecen gun instagramdan 1.3 milyon takipcili bi adamla yazisiyordu adam zengin ve baya taninan biri ve biz İstanbul'da bile degiliz adamda baya hani derler ya o adamlar becermek icin falan yazar adam bildigin numarasini almak icin cildiriyor gelince oraya goruselim bilmem ne.1.3 milyon takipci diyorum şok oldum gosterince.
Ya nedir bunun yolu sans midir nedir hem iş ortaminda hem diger iliskilerinde bu kadar talep gormesinin nedeni ne? Inanin artik kiskaniyorum. Ben hala babamdan para aliyorum dogru dzgun tek sevglim olmadi yurt disina bile cikmadim daha.
28 YASINDAYIM IŞSIZIM , SEVGILIM YOK, ARABAM YOK, COK SANSSIZIM CIRKINIM DIYE MI SADECE BAZEN KURTULMAK ISTIYORUM NAPICAM BEN 😒?