Eşim yıllardır eroin bağımlisiydi hemde öyle böyle değil evdeki eşyaları satmaya kadar. en son artık ölme durumuna geldi ve tedaviye baslattik bir senedir çip taktiriyoruz ve gercekden de bi senedir eroin içmiyor
Fakat sorun şu ki eşim şimdide bonzaiye başladı artık napcagimi şaşırdım adamı birinden kurtardım şimdi de bu. daha dün akşam bile işten geldik bi baktım mutfakta çekmiş geldim mutfağa mal gibi kitlenmis kalmış ocağın basında zar zor kendine getirdim
Içme kötü oluyorsun olceksin diyorum kabul etmiyor
Bağımlısı değil çünkü haftada bi iki içiyor ama kendini kaybediyor cidden ölcek kaç kere kendine zor getirdim napicam
Tedavi gördüğü halde boyle
Fakat sorun şu ki eşim şimdide bonzaiye başladı artık napcagimi şaşırdım adamı birinden kurtardım şimdi de bu. daha dün akşam bile işten geldik bi baktım mutfakta çekmiş geldim mutfağa mal gibi kitlenmis kalmış ocağın basında zar zor kendine getirdim
Içme kötü oluyorsun olceksin diyorum kabul etmiyor
Bağımlısı değil çünkü haftada bi iki içiyor ama kendini kaybediyor cidden ölcek kaç kere kendine zor getirdim napicam
Tedavi gördüğü halde boyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kadar saf ve fedakar olma kendisini düşünmeyen i sen hiç düşünme terket bırak ne hali var sa gördün
Saflık değil ya. hiç saf degilim kendimi kullandirmiyorumda. Bu madde durumlarının içinde olan anlar
Valla ne dicem bilemedim
Eroinin hastalığını boonnzai ile atıyorlar sakinleşiyorlar nerde yaşıyorsunuz
Çorlu. Tamamda bonzaiyide bırakması lazim
Tabi ki bırakması lazım ama diğerini bırakalı ne kadar zaman oldu? Sigara ucu yapıyordur kesin dimi
Sigara ucu yapiyo ama çok koyuyo. Bir sene oldu çip takili
Kokar tabi iğrenç çünki kokusu bile mahvediyor. Bu sefer çip takılı diye ona düştü çocuk var mı aile büyükleri birşey demiyor muu
Çok koyuyor. Kötü kokuyo aynen
Kaç yıllık evlisin alıp karşına konuşsann
Ailesi zaten bu duruma getirdi ben eşime suç bulmuyorum. Allah annesininde basınında belasını versin.15 yaşından beri eroin bağımlisiydi. tek çocuk diye simarttilar para verip saldılar sokağa çocukken bi gün arkasından gidipte ne yapiyo demediler. ben uğraşıyorum simdi
Ama onlara sorsan oo neler neler yapmışlardır hep öyle olur
Benle evlendikten sonra annesinin gözünde kıymetli oldu oğlu bekarken nerede olduğunu bile bilmiyorlardı. adami eroinden kurtarıp iş güç sahibi yaptım. omrinde benimle evlenene kadar hiç calismisligi yoktu esimin. parasi yokken dışarı insan içine çıkıyor diye birgün parasız yollamadim
3. senemize girdik
Sertap öpsün seni başına koysun peşine koşuyorsun çocuk gibi banane artık diyebilirdin helal olsun taktirrlik hareket yanii. Annesi boş muhabbet belli
Iyiyken herkes yanında olur. nasil bırakıp biseyimi bırakıp gitmem onu öldürmem demek
Ama işte b7ndanda kurtarmam lazim
Gerçekten helal olsun ya Sertap senin gibi kaldımı meçhul burdan zor oluyor dm gelirsen bnde anlatırım burda olmuyor herkes bilmesin
Annemden öyle gördüm.
Olabilir ama çoğu kadın bu çağ da yapmaz emin ol buna.
Kendide farkında ama iste
Senin gibi hatun düşmüş kalkar herşeyin altındann ya Sertap Bi takip atmadın he 😊
Sen nerden biliyorsun bu muhabbetleri kullaniyomusun
Tedavi görülen yerden destek almanız en muteber olanı.
Şu an çip takılı zaten vücudunda
Ama bir şey var ki, böyle zorlukları aşan bir kadın mutlaka oluyor, bu hikâyelerde. Terk etmeyip çabalıyorsunuz. Yaptığınız ile gurur duymalısınız.
Eroini bilirmisin bak eroini bıraktı bilen iyi anlar beni gercekden bıraktı. sayeisnde dışarda biri biseymi çekmiş hemen anlıyorum. Icse anlarim
Biliyorum. Ben de kullanan çok insanın sorumluluğu vardı.
Insan ne kadar eşiyse de bikiyor. Biktim hani bugün olmasa bile ıllaki bırakıp gitcem birgu eve gelip de onu ölü bulmak istemiyorum
Sizin de psikolojik destek almanız gerekiyor. Allah gücünüzü artırsın, İnşallah umduğunuz her şeye değer. Şu anda nasılsınız?
Güçlüyüm annemden ötürü ve benim kendi ailem benim evimde olan hiçbirşeyi bilmez.
Değerinizi biliyoruz, sizin gibi hanımlar sayesinde bu toplum ayakta kalıyor. Baştacısınız.
Oda biliyorda işte bundan da kurtarsam
İnşallah başaracaksınız. Ben dua ediyorum size. Güçlü kalın hep. Ben böyle kadınlar gördükçe mutlu oluyorum.
Eroini bıraktıysa bunu hayli hayli bırakırda ne yapacağımı bilemiyorum
Bacım keşke elimde bir çare olsa da hem sana hem eşine faydam olsa. Dua edeceğim çokça.
Zor durum ilerde çok sıkıntı sana bişey sormak istiyorum
Sor
Burda sormasam lütfen evlilik le ilgili
Sorma
Lütfen rica ediyorum
Zor durum
Ya öyle bi hale geliyor ki ALLAHDAN sayesinde koti olunca neler yapilabilcegini öğrendim ama ben evde yokken dozu arttırıp girerse tribe nolcak
İçtiği zaman sana kötü davraniylr mu
Hayır bana bisey yapmıyor. birakcam gitcem seni diyorum ağlıyo hemde öyle bi agliyoki cidden bırakıp gitsem ölür. kendi de diyor öldircem kendimi gidersen diye. ama bu zikkimida içiyor. inan o kadar korkuyorumki kitlenip komaya gircek diye. diyorum ya kaç kere zor getiridm kendine. hele bi keresinde dedim kesin gitti ambulansı aricaktim son anda getirim kendine. ama bende çalışıyorum o da. benden önce eve gelip icip komaya girerse çok kotu
Çocuk var mı
Hayır yok
Tedavi görmesi için ikna et birkatirmaya çalış bu şekilde yürümez
Tedavi görüyor zaten
Yardımcı olmam gerek bir konu varsa yardımcı olayım
Necisin ki yardım etcem?
İnsanım neci olmam gerekiyor
Hayır yani doktor psikolog vs o tarz biside ötürü mu dedim
Yok insanım ondan dolayı
Allah razı olsun ama yapabileceğin bisi yok
Tm Allah'a emanet olun