Eşim uyuşturucu kullanıyor ne yapmaliyimda bırakmasına yardımcı olabilirim yardım edin?

Eşim evlenmeden önce kullanıyormuş ama birakmis 5 yildir kullanmiyormus evlendikten sonra haberim oldu ama 2 yildir evliyim ve 5 aydir tekrar kullanmaya basladi ve bende 6 aylik hamileyim ve bu durumu kaldiramiyorum evde hic bir sekilde baski uygulamiyorum ama her hafta sonu disariya cikiyor ve sabaha kadar ewe gelmiyor ewe geldigindede 2 3 gun hic yemek yemiyor uyumuyor surekli kusuyor psikolojik men bnde coktum defalarca guzel dille konustum ama faydasini gormedim destek olmak istiyorum ona ama ne yapicagimi inanin bilmiyorum bir kere cok sinirlendim ayrilmak istedigimi soyledim ama daha kotu oldu hersey benim bir hatamda hemen benden vazmi geciceksin dedi böyle yaptıkça beni daha çok dışarı itiyosun dedi bana destek olman gerekiyorken beni iyice yanlız birakiyosun dedi hamilelik sürecinde de çok hassas oluyor bayanlar biliyosunuz ne yapmalıyım bilmiyorum bana lütfen yardımcı olun😔😢?
Eşim uyuşturucu kullanıyor ne yapmaliyimda bırakmasına yardımcı olabilirim yardım edin?