Eski sevgilim beni öldürmesi için cin tutmuş, nasıl kurtulurum?

Eski sevgilim reankarnasyona inanan biriydi. Son zamanlarda bana hep bu hayatta mutlu olamadık başka hayatta mutlu olabiliriz demeye başladı. Sonra biraz üzerine gidince aklında olan asıl düşünceyi benimle paylaştı. Benimle ölür müsün, beraber başka bir hayatta mutlu olabiliriz dedi. Ben bir ürktüm geri çekildim. Kafayı mı yedin sen dedim. Hani senin için ölürüm diyordun şimdi neden yan çiziyorsun dedi. O lafın gelişiydi manyaklaşma dedim. Sonra mutfakta ikimize hazırladığı yemeğin içine zehir döktüğünü gözlerimle gördüm ama buna şahit olduğumu ona belli etmedim. Sadece yemeği önüme koyunca yemiş kadar oldum ziyade olsun deyip kalktım. Kızı her gördüğümde şehadet getirmeye başladım. Baktım bu böyle olmayacak düzeleceği de yok ondan ayrıldım. Ne büyüsü yapmış bilmiyorum ama peşime bir cin takmış. Gece sokakta yürürken bir zenci kedi gördüm. Böyle kapkara bişiydi. Sadece gözlerindeki öfke görünüyordu. Göz göze gelince bana doğru yürümeye başladı çok ürktüm. Koşmaya başladım baya bir kovaladı beni bir bahçenin duvarından atlamaya çalışırken düşüp bacağımı kırdım. Zenci kedi beni orada yakalayıp her yerimi tırmıkladı. Kuyruğundan tutup tüm gücümle onu karşı evin balkonuna fırlattım. Rızaaaa kaçamayacaksın öleceksin diye bağırdı kara kedi. Ben bu beladan nasıl kurtulacağım. Eski sevgilim iyice çıldırdı. İkimizi de öldürüp başka hayatta tekrar kavuşup mutlu olacağımıza inanıyor. Ne yapıcam ben?
Eski sevgilim beni öldürmesi için cin tutmuş, nasıl kurtulurum?