Eski sevgilimi öldürmek istiyorum?

Ya Beni aldatti ya Boyle bisey yok instgramdan bakiyorum kiz onla ilgili biseyler paylasiyor Buda altina biseyler yaziyor hala mutlu ya bni o kdr aglatti kirdi soylemedigi kufur kalmadi Benle sevgiliyken baska kizlar vardi bn supheleniyordm ona her dedigimde tartisiyorduk kac kere ayrildik Ama kizlar pesini birakmiyordu hepsi iliskisi var diye yaziyordu Ama o bna benim onlarla baglantim yok hep onlar yapiyor diyordu uzaktik 1. yil ciktik ve bana soz Verdi seni birakmiycam dedi adammi sizcee degil adamlik kalibi yok herifte sonra son zamanlar cok soguktu bna karsi baskasi oldugunu anladm o soylemedi kizla Beni yuruttu sonra dayanamadi patladi sikim belani unuttum seni dmeye basladi bn hicbirsey yapmadim yuzume tel kapatti ssuan bakiyorm kizla cok mutlu kizda 16 yasinda kendisi 22 ne buldu o kizda da cok seviyor onu diyorum akil verin ne olur
Güncellemeler
+1 yıl
:)) Ben bir hicbirzamn kaybetmem kaybeden o Ztn de insan duygulariyla oynanmasini hazmedemiyor sadece o kdr bu kdr tepkim bnimonumde daha cok gzl seyler var gelecegim adina Ama o sadece hakettigi yerde...
Eski sevgilimi öldürmek istiyorum?