Eski sevgilimi içimde öldürmeye çalışıyorum?

sevgilim beni terk etti. onu çok seviyordum hala da seviyorum. barışma ihtimalimiz var mı yok mu bilmiyorum ama 1 ay sonrasında görüşelim dedik, o ister mi istemez mi diye. çünkü onun yılda bir kafası gidiyor ve beni bırakıyor (bunun zaten büyük bir problem olduğunu biliyorum) ama sonra geri dönüyor. yine öyle bir şeydir belki diye düşündüğüm için ısrar ettim. o ben istemiyorum isteyeceğimi de düşünmüyorum hayatına bak dedi (beni bekleme yeni ilişki kur anlamına gelecek şekilde). bana çok haksızlık etti ilişki boyunca. aldattı, zaman zaman ilgisiz bıraktı, hiçbir zaman önceliği ben olmadım hatta eve gelen dandik misafir bile benden kıymetli oldu, trip attı (trip atmak, engellemek vs erkeklere yakışmıyor diye düşünüyorum), böyle bırakıp gitti ve bu ilk değil, cinsel şiddet uyguladı vs vs… şimdi onu çok sevmeme rağmen 1 ay sonra görüştüğümüzde (ki görüşmeme ihtimalimiz çok yüksek muhtemelen arayıp ben gelmiyorum bile demeyecektir) eğer isterse ona nasıl karşı koyabilirim? onu istememe rağmen ilişkiyi istememe duygumu nasıl baskın kılabilirim?

Eski sevgilimi içimde öldürmeye çalışıyorum?