Nisanlim ziyarete beni gormeye geldi. Ayri sehirlerde yasiyoruz. Evde otururken bir konusma tartismaya donustu. Benim ona ailesini kastederek soylemedigim birseyi oyle anlayarak ailemin meslekleri ile alay etti ve kucumsedi. Ben de sinirlendim sen nasil konusuyorsun boyle deyip yakasini tuttum. O da elimi indirdi bende bacagina yavasca vurdum. O da benimkine vurdu ama sert bi sekilde. Bu boyle 2 3 kere tekrar etti. Ben bana vurmaz sen napiosun der kizar filan diye dusunmustum. Bacagimda 5 parmaginin izi cikti ve kizariklik olustu. Ben de vurmazdim ama aileme hakaret etti. Bana nasil vurur diye icim icimi yedi o an iyice sinirlendim ve kaldiramadim. Sonrasinda lafli dalasma kufur ve hakaretler artti. O benim aileme ben onun ailesine kufurler ettik hatta birbirimize de. Benim uzerime yurudu kac kez vuracak gibi oldu ama vurmadi. Beni sarsti omuzlarimdan. Fakat el kalkirdi yuzume vuracak diye cok korktum. Bende etkiye tepki ona yastikla karsilik verdim. Evi dagitti kirdi esyalari dagitti etrafa. Delirdi resmen. Ben polis cagirmadim o an cunku cagirma ailem cok uzulur dedi. Fenalik gecirdi polis cagircam deyince. Ben de cagirmadim. Ayrildim kendisinden fakat o ne bir ozur ne bir uzulme belirtisi gosterdi. Dun gece otelde kaldim birkere iyimisin demedi. Polise gitmedigim icin pismanim. Bana once sen vurdun diyerek kendini hakli goruyor. Ben egitimli okumus bir kizim ailemde oyle boyle birseyde susmayi kendime yakistiramadim. Bana gore bu bir kadina siddet. O ise gorende sana hicbisey yokken saldirdim zannetcek diyor ve birsey yapmadgni iddaa ediyor. Once benim vurdugumu. Cok uzuldum aileme soyleyemedim benim 1.5 yillik nisanlim. Boyle bir sahneyi tvde gorup kendime olcak diye hic dusunmemistim. Sizce ben mi hataliyim bu durumda ne yapmaliyim lutfen yardim edin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadına şiddet deyip içinden sıyrılabilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Önce sen vurmuşsun belli bir süre içinde sana geri vurduysa bu refleks olarak görüldüğü için cezasız. Ailene hakaret etmesi senin seviyeni belirler senin ona şiddet uygulaman da senin seviyeni. Tabii ki senin şiddetinle onunki bir değildir ancak sonuçta şiddete ilk başvuran sensin. Ayrılman iyi olmuş yoluna bak kendisinden de ilişkinizden de çok bir şey olmazmış zaten ama bence işin peşini de bırak. Darp raporu alsan da bir şey çıkmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bugün vuran hakaret eden ilerisi olunca daha kötü şeyler yapabilir. Nişanlınızın size ve ailenize karşı saygısını sorgulamak gerekir. Polis bir yana barışma durumu olursa iyice düşünün derim. Sonuçta arada sevgi, saygı bulunduran çiftler birbirine fiziksel veya sözlü şiddette bulunmaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılEtkiye tepki yaptigini iddaa ediyor. Ama sizce bu genede siddet degilmi?
Soran+1 yılBen onun bacagina vurmasaydim belki vurmazdi hic ama genede bu bile cok incitti bni napicagmi bilmiyorum
+1 yılÖncelikle tartışma konusunun veya önce kimin vurduğunun filan hiçbir önemi yok yaşanan ne olursa olsun size şiddet uygulamaya hiçbir şekilde hakkı yok
Karakola gidip şikayette bulunabilirsiniz ordan sizi en yakın hastaneye götürüp darp raporu çıkarırlar daha sonrasında mahkemeye çıkarsınız ama maalesef bu konuda ülkemizde pek yeterli sonuç alınamıyor benim size tavsiyem o kötü insanı hayatınızdan çıkarıp uzaklaşmanız sizin için daha hayırlı olur.00 Yorumla
bu konuda bence olayım başını net anlatmalısın , ilk başta sen ona ne dedin yani belki alınmasına yol açacak bi kelimeydi onu bilmek lazım , yaşadığınız şey bi domino etki almış her sözünüz daha bi kötüye çekmiş sizi ama en başında tam olarak ne oldu
221 Yorumla
Soran+1 yılEn basta karsilikli birbirimizle konusuyorduk. Cok inat biridir konusma bir laf sokma halini aldi. Sozde agzimdan siz bi bok yapamamissiniz bizi kiskaniyorsunuz mu demisim ben bu cumleyi hatirlamiyorum bile. Ve ailesini kasteder anlaminda demedim en azindan kotu anlamda demedim. Zaten direk benim anne ve babama hakaret etti meslekleriyle alay edince soka girdim ben gercekten ailesine yonelik bisey dedigimi zannetmiyorum. Zaten cok inat biridir illa hep kendi hakli olmak istiyor.
Soran+1 yılEtkiye tepkide olsa boyle vurmasi ya da uzerime yurumesi dogru mu?
- +1 yıl
eğer böyleyse belliki bi yanlış anlaşılma var ortada , çünkü sen ailesini kast ederek söylemesen de o böyle anlamış ki bu cümle doğruysa yani yani bunu söylediysen öyle anlaşılmaya müsait bi cümle , evet sözlü tartışmanız çok yüksek boyuta ulşamış ancak bi nebze kiliti açan bu noktada sen olmuşsun az veyahut çok ilk vuran sen olduğun için oda karşılık vermiş , kadına şiddet gerçekten kötü bişi ne olursa olsun sana vurmamalıydı hatta üzerinede yürümemeliydi ama onun sebebide malesef doğru yani içinde belliki kendince öfke krizi gibi bişey yaşayan biri , benim düşüncem onun hatası olduğu kadar seninde hatan var bunu kötü manada söylemiyorum şey gibi düşün suçu yapanla azmettiren aynı kefede yargılanır o mantık , bunu halletmek içinse biraz uğraş gerektirebilir
Soran+1 yılO zaman vurmak yerine durup sen napiosun deseydi. Bana vurmasi icimdeki herseyi yok etti. Ben onun ailesine hakaretetmedim ama o direk hakaret etti. Anneme ve babama benide bu tetikledi. Benim bacagina vurmam bu sebeptendi cunku soka girdim. Resmen kucumsedi annen soyle baban boyle diye. Ben direk onlarin sahsini hedef alan bisey demedimki neden ozaman bana benim verdigim tepkiyi vermek yerine benle inatlasip direk hakaret etti. Sorsaydi ne demek istiyorsun diye. Birde egitimli okumus biri gorende edep adap var sanir. Bana vurabiliyor olmasi yarin birgun de tokadi carpacagi anlamina geliyor. Bu durumsa ben siddete uugramis olmuyor muyum? Ne olursa olsun onun vurmamasi gerekiyordu. Sanki ben onu aldattim mi adamla mi basildim. Benim vurmanla onun vurmasi ayni mi. Ozaman kucuk kardeslerimize de gecirelim bi tane.
- +1 yıl
biraz düz mantık düşünüyosun benim vurmamla onunki birmi diye , siz nişanlı bi çiftsiniz en basitinden vurmak bile bi psikolojik şiddete de girer normal şiddete , evet onunki tabiki daha çok etki eder sen naif bi insansın ancak sonuçta vurmuşsun buda erkeğe şiddete girer bu gerçeği o erkek dayanır gibi bi düşünceyle es geçemezsin , he o ne anladı senin söylediğinden en başta bilmiyorum yani ne söyledin onu bilsek güzel olurdu belliki oda bunu bi aşalama olarak algılamış ve o şekilde saldırmış sana sorgulamaktansa , bak şu konuda anlıyorum seni sen ona nazaran mağdur tarafsın onun vereceği zarar daha fazla sana üstüne yürümesi el kaldırması vurması evet kadına şiddete girer ve çok yanlış bi davranış ama bu yaşadıklarını polise anlatırsan onun suçlu olduğu kadar sende suçlu olursun çünkü onun yaptıklarıyla seninkilerde aynı , o laf etmiş sende etmişsin ( bilmesende öyle farzedelim ) , sen vurmuşsun oda vurmuş polis böyle görür bunu , bence bi arkadaşını çağır yanına güvendiğin birini ve olayı en başından ettaflıca düşünün ne oldu bitti diye
Soran+1 yılAileme bu durumu anlatmaliyim? Bana suratimin dibine kadar gelip vurucak gbi yapip vurmamasi filan ben bunlari kaldiramiyorum. Hayir ben erkektir vurulabilir demiyorum ama adam an birazdaha bayana sakin kalir kizkardesine annesine mesela o tokat atsa o da mi geri atacakti. Atmazdi. Burda iste sevgisizlik ve saygisizliktan. Benim Şu an ne yapmam gerek? Aileme soylesem cok buyuk olay olur.
- +1 yıl
burada haklısın işte o kendine hakim olmalıydı seni ailesinden bile üstte tutmalı bide nişanlısınız sonuçta , bu olaydan sonra kendisiyle konuşmadıysan bi konuşun eğer konuştuysanız ve yine aynı şekilde karşılık veriyosa aileye aç bu konuyu , aileyle konuşmak sana güven verir daha çok fikir alırsın , yani umarım soğumamışsınızdır bu tarz olaylar genelde soğumayı beraberinde getirir ve ayrılığı tamamlar yani bi daha barışsanızda eskiyi bulamamanıza sebep olur , umarım bu şekilde yürümez burada yaptığın gibi ailenle bi konuş hatta onlardan önce sözüne güvendiğin bi abin ya da arkadaşın varsa ona bi danış çünkü bu basitçe bana şiddet uygulamaya çalıştı psikolojik olarak ezdi diyerek es geçikebilecek bişi değil genel manada söylüyorum bunu
Soran+1 yılDueumu onlarin ailesine bildirdim ama cok utandim. Onlarda kendi ogullari sonucta nasil noyle birsey yapar demediler neden medenice ayrilmiyorsunuz dediler boyle sey olmaz dediler ama oldu. Ben siddet diyorum onlar bana hala en dogrusu ayrilmaniz diyolar. Boyle birseyi nasil yapton demicekler. Cunku gidip ailesine once o bana vurdu ben bsey yapmadim diyecek. Elin kizi mi kendi ogullari mi. Ben aileme soylersem de onalra ettgi hakaretleri soylersem ve bu yaptigini kalkar gelirler cok cikmazdayim boyle biseyi nasil yasadim ben kaldiramiyorum polise gitsem icim biraz huzur bulurmuyu.. vitmekten korkmuyorum isterse polis beni haksiz bulsun ya da karsilikli desin. O kendini hala hakli hormesi bisey yapmadgni iddaa etmesi ve ben boyle bir durumu hazmedemiyorum.. Ya beynim hala inanmiyor saka gobi ben bunlari nasil yasadim nasil izin verdim bundan sonra napicam bilmiyorum.
- +1 yıl
sakin ol önce bi olay yaşadınız ve kolay bişi değil tabiki bu , atlatması zaman alıcak ancak elinizden geldiğince mantıkla düşünmeye çalışın bu olayı aslında olabilse en iyi kendi aranızda çözersiniz yani sinirlenmiyeceğinizi bilsem biyerde konuşup anlaşında derim ama o belliki çok yanaşmıyo buna , sen ailene anlat durumu ama ilk annene anlat ve kontrolü elden bırakma anlatırken yani babana gitmesin kendi aranızda bi konuşun sonra baktın işin düzeleceği yok babanada anlatırsın , olabiliyo işte insan bu içinde beslediği öfkeyi siniri aniden en sevdiğine bile gösterebiliyo , sen elinden geldiğince sakin olmaya çalış sakin kafayla düşün ve bakalım nasıl gidecek şüreç
Soran+1 yılAffetmek istemiyorum onu. Zaten gitti. Aileme soyleyim diorum biyandan hic soylemeyim bitti diyim sadece diyorum. Ben hicbisekilde siddet meyilimini kabul edemiyorum. Burda ben baslattigim icin vurdu diye kendimi avutsam bu seferde genede kadina vurmayan kadina el kaldirmam diyen birsuru insan var kendine ofkesine haak olabilen. Cok sasirdim bu insani yillardir taniyamamisim. Allah insallah onun tum yollarini kapatir o kalkan elleri kirilir.
Ozaman bu insan karsisinda bayan var demeden karsidaki ne yaparsa onu aynen tekrar mi edecek? ayrildim ama icim rahat degil cunku bu boyle kalmamali hic sesimi cimarmayim onlar ailece orda skinti yok diye rahat rahat otursunlar. Ya benim gururum kendime oz saygim var. Bana bir yol. gosterin
Soran+1 yılSeviyodum artik sevmiyorum bu yaptigini omur boyu kaldiramam
Soran+1 yılIntikam degil aslinda bu kadar basit bu hareketleri yapabilcegini bana ve aileme dusunmemesi. Bana babam el kaldirmiyor bilse onu napar tahmin edemiyorum.
Soran+1 yılOnun ailesine soyledim ama onlar cok buyuk bir tepki vermediler. Hatta arayip nasilsin bile demediler. kendi ailem icinse hala dusunuyorum.
- +1 yıl
he onun ailesi biliyosa artık geçmiş demektir zaten , ailene ayrıldığını açıkla hafif düzeyli anlat bu olayı yani hararetli bi tartışma yaşadığınızı küfürler ettiğinizi seni ittiğini falan söylersin onlarıda gaza getirmeden , ve bittiğini söyle ondan sonra kendinle ilgilenmeye başlamalısın içindeki o öfkeyi dindirmeye çalışmalısın , yine aynı buradan yaptığın gibi yaz varsa bi dert ortağın onunla konuş ve zamanla o hisisyatı at içinden
Soran+1 yılCok tesekkur ederim size
Soran+1 yılCok tesekkur ederim bana zaman ayirip goruslerinizi paylastiginiz icin kafam cok karisikti ve icim icimi yiyordu hem uzuntu hem okdar emek hem soktayim hala. Biliyorum ki ailesi onu dinleyip oglu olduklari icin sessiz kalacaklar. Ben yapayalniz kalacagim bu durumla kendimi hicbiseye veremiyorum. Umarim cildirmam bu dusunceyle. Ben de size guzel bir gun dilerim. Saglikla kalin..
- +1 yıl
çıldırmayacaksın merak etme ailen senin yanında arkadaşlarında ne zaman kötü hissedersen konuş onlarla , içini dökmek istersen bende dinlerim hiç problem değil , sadece korkma yüzleşmekten biliyorum zor olucak kalbinde bi boşluk var istemsiz dediğin gibi o kadar emek köklenmiş bi sevgi bunlar kolay yeri doldurulur şeyler değil ama bilesin hiçbiri senden değerli değil , çok daha iyi olucaksın hepsi geçicek hiç şüphen olmasın , üzme olurmu kendini sen güçlü birisin hepsi düzelicek
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
+1 yılOlay taze ise darp raporu alıp şikayet et, taze değilse uzak dur ondan, böyleleri ile de yakınlık asla kurma, medeniyet sahibi elit insan kaynıyor, konuşmasından bile olsa belli eder kendini. Şükür eşime o kadar çemkirdim bir el kaldırmışlığı yok. Allah yardımcın olsun ama bence uzak dur ondan aramıyorsa aramasın napıcan derdin o mu. Ne belalı insanlar var bırakmıyor peşlerini öldürene kadar. Aramaması daha iyi ucuz yırtmışsın.
00 Yorumla
+1 yılBoyle insani nasil buldunuz. Ya ben sevgiliyken kendimi azarlattirmazdim. Insanin kendisine saygisi olunca karsidakide sana saygi duyuyor. Ne siddete girisin nede siddete magruz kalin. Buna sebebiyet vercek en ufak bir sezintide bitirin iliskiyi. Bugun yapan yarin sen ya da o biriniz katil olur. Boyle omur gecmez. Allah herkese hayirlisini versin ne diyeyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bence sen eğitimli falan değilsin eğitimli olsaydın direk polise giderdin ama şimdi hiç geç değil polise git ama sakın onunla evlenmeyi düşünme bak en ufak sinirde sana şiddet uyguladı sakın evlenme ayrıl senide haberlerde görmeyelim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kurtarmış seni yolun yakın iken bırakman çok iyi sakın arayı açma yol ver gitsin s.. kitiri çek çoğu insana adam demek için mum ışığında karakterini araman lazım evlenseniz ilerde kim bilir daha neler olur kendine yazık etme şikayet etsen de pek bir şey olacağını sanmıyorum kendi görüşüm tabi "adalet" yok. bu ülkede adalet aramak ker.. hanede bak.. ire aramak gibi bişey
00 Yorumla
+1 yılSen erkegin ailesine küfret sonra da üzerine yürü vur o da hiçbir şey yapmasın he. Bizim de bir onurumuz haysiyetimiz var bunu erkek yapmiş olsa ağzı burnu dümdüz olmuştu. Sen kız oldugun için iyi sabretmiş. Ne egoist ve özgüvenli tiplersiniz. Önce bir kendinize bakın. Erkekleri ezme gayretinde oldugunuz sürece başarısız olacaksınız. Dünyanın geldigi hale bak yaa.
10 Yorumlaadamın yakasını ilk tutan sensin demi. ilk vuran da vurma şiddetini giderek artıran da sensin.
git şikayet et nolur git. :D20 Yorumla
+1 yılDarp edilmişsin şu an nişanlısınız birde peki şu an buna meyilli olan ileri de neler yapar?
Bunu bir düşünmelisin ve bitirmen iyi olmuş hakkında hayırlısı sıkma canını 🙂00 Yorumla
+1 yılİlk başta sen hata yapmışsın yapmasaydin olmazmiydi demek siz evlenseniz Allah korusun ne olur kim bilir boşanmalar böyle oluyor iste
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes elini belini dilini tutsa böyle sıkıntılar çıkmaz ikimizde hatalisinizve senin şiddete yönelmek senin daha suçlu olduğunu gösteriyor
- +1 yıl
Ama sen nişanlımı seviyorsun bana öyle geldi
- +1 yıl
Birde aşağıda bir sürü yorum var Allah aşkına sen neden ilk kez vurdun adam sucluda sen çok mu haklısın aklınızı başınıza toplayınca medeniyet öğrenin yazık. Hatani kabul etme erdemligini kabuk et bari.
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılçok geçmiş olsun gönlünü kırmış darp acısı geçmiş fakat kalbini kırmış bu şahıs ile evlilik düşünmüyorsun inşallah
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSokak eşkıyalarından ders almanız gerekiyor, bu olmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa boyle bisey yasandi bana etkiye tepkide olsa hic vurmamisti
+1 yılKeşke polise verseydin sustukça daha da haklı oldugunu gostermiş
02 Yorumla
Soran+1 yılPolise vermedim cunku vericektim fenalasti ben de durdum. Ama ben boyle birseyi kabullenemiyorum Şu an .
- +1 yıl
Sustuğun için takmamış seni ama iyi ki böyle bir şey yaşandı her şerde hayır var evlensen daha kötü olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. şikayet etsende çok bişey çıkmaz , adalet olmayan bir ülkede yaşıyoruz çünkü.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlinla aynı evde ne işin var ki sıkılmış senden
00 Yorumla
+1 yılSen vurmuşsun o da karşılık vermiş. Şikayet et ama bir yere varamazsın. Yavaş vurdum diye bir şey yok, el kalkmayacaktı.. Haksızsın. İyi günler
10 Yorumla
+1 yılNişanı atabilirsin bence. Şahıs kendini daha fazla tutamayıp ele vermiş. Daha napsın öldürsün mü?
03 Yorumla
Soran+1 yılAttim zaten ama bir gram uzulmus ya da kendini suclu hissetmiyor. Ben nasil boyle birsey yasadim diye kaldiramiyorum. Polisede vermedim. Aileme soylesem birbirlerine gircekler. Bunu kabullenemiyorum hang cagda yasiyoruz. Bana bunu nasil yapti aklim almiyor. Birde boylebirseyi asla yapmam diyen biri. Sizce once sen vurdun diyerek hakli mi?
- +1 yıl
Önce vurdun diye neden haklı olsun ya kadın anatomisi belli bi kere ne kadar canı acımış olabilirki bacağına vurunca. Mesela kız kankalarimi kizdirdigimda vuruyorlar ama hissedilmiyo bile 50 kilo bı kız nasıl canini acitsin hadi canı acısa bile neden vuruyor şiddeti siddetle çözmeye çalışan birisi olduğunu yol yakınken anlamanız çok iyi olmuş
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın canım ömrünün 40 yılını kurtardın. Böyle biriyle evlenip hergün dayak müptezelide olabilirdin. O yüzden sadaka madaka bişey dağıt büyük bi hatadan döndün.
+1 yılBırak onu şiddete meyili var
26 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Gizlisin
Soran+1 yılCunku utanilasi bir durum
- +1 yıl
Bence utanmasi gereken sen değilsin canım
Soran+1 yılHic utanmadi daha hala ben naptim diyordu
- +1 yıl
Bu durumu daha detaylı analiz edebilirim ama aciklamalarim buraya sığmaz
Hastaneye gidip darp edildigine karsi rapor alip polise gidiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Her ikinizde cahillisiniz hiçmi okul okumadınız
00 Yorumla
+1 yılİlk sen vurmuşsun adama sende hatalısın
10 Yorumlabitir bence
00 Yorumla
+1 yılNapiyonuz la siz
10 Yorumla
+1 yılBelliki amaç farklı
00 YorumlaAllahından bulsun ya
00 YorumlaNe aşk be
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında