Darp edildim, nasıl şikayetçi olurum?

Nisanlim ziyarete beni gormeye geldi. Ayri sehirlerde yasiyoruz. Evde otururken bir konusma tartismaya donustu. Benim ona ailesini kastederek soylemedigim birseyi oyle anlayarak ailemin meslekleri ile alay etti ve kucumsedi. Ben de sinirlendim sen nasil konusuyorsun boyle deyip yakasini tuttum. O da elimi indirdi bende bacagina yavasca vurdum. O da benimkine vurdu ama sert bi sekilde. Bu boyle 2 3 kere tekrar etti. Ben bana vurmaz sen napiosun der kizar filan diye dusunmustum. Bacagimda 5 parmaginin izi cikti ve kizariklik olustu. Ben de vurmazdim ama aileme hakaret etti. Bana nasil vurur diye icim icimi yedi o an iyice sinirlendim ve kaldiramadim. Sonrasinda lafli dalasma kufur ve hakaretler artti. O benim aileme ben onun ailesine kufurler ettik hatta birbirimize de. Benim uzerime yurudu kac kez vuracak gibi oldu ama vurmadi. Beni sarsti omuzlarimdan. Fakat el kalkirdi yuzume vuracak diye cok korktum. Bende etkiye tepki ona yastikla karsilik verdim. Evi dagitti kirdi esyalari dagitti etrafa. Delirdi resmen. Ben polis cagirmadim o an cunku cagirma ailem cok uzulur dedi. Fenalik gecirdi polis cagircam deyince. Ben de cagirmadim. Ayrildim kendisinden fakat o ne bir ozur ne bir uzulme belirtisi gosterdi. Dun gece otelde kaldim birkere iyimisin demedi. Polise gitmedigim icin pismanim. Bana once sen vurdun diyerek kendini hakli goruyor. Ben egitimli okumus bir kizim ailemde oyle boyle birseyde susmayi kendime yakistiramadim. Bana gore bu bir kadina siddet. O ise gorende sana hicbisey yokken saldirdim zannetcek diyor ve birsey yapmadgni iddaa ediyor. Once benim vurdugumu. Cok uzuldum aileme soyleyemedim benim 1.5 yillik nisanlim. Boyle bir sahneyi tvde gorup kendime olcak diye hic dusunmemistim. Sizce ben mi hataliyim bu durumda ne yapmaliyim lutfen yardim edin?
Darp edildim, nasıl şikayetçi olurum?