Nişanlımla aramızda cinsel durumlar olmuştu bakire değilim bunu kullanarak bana istediği gibi davranıyordu tehdit edilerek yürütüyordum ilişkiyi bıkmıştım ve attım nişanı, nişanı attım diye bu sefer ailemle tehdit etti beni yok söylerim yok gösteririm hep böyle tehdit etti numaramı değiştirdim herşeyimi değiştirdim tehdit etmesine izin vermemek için bu sefer onunla olan tüm özelimizi anneme mesaj attı bakire olmadığımı söyledi geri dönmezsem babama da atacağını söylüyor çok dağıldık dağıldım bıktım dayanamıyorum intihar etme fikri aklımdan çıkmıyor napıcam
Şikayet ya da dava edebilir miyim, nasıl kurtulurum?

Merhaba. Ben Adana Barosuna kayıtlı Avukat Gizem Gül Uzun Kutlay.
Öncelikle yapmanız gereken ''şantaj'' suçundan Savcılığa suç duyurusunda bulunmaktır. Daha sonrasında Asliye Hukuk Mahkemesinden saldırının durdurulmasını isteyebilirsiniz. Ardından ise manevi tazminat davası açabilirsiniz. Zira eski nişanlınızın aranızda geçen cinsel münasebet ile sizi tehdit etmesi şantaj suçuna girer.
İnstagram hesabım: av. gizemguluzunkutlay
Web sitem: av-gizemguluzunkutlay. com
Facebook hesabım: Gizem Gül Uzun Kutlay
Twitter hesabım: av-gizemguluzunkutlay
İletişim bilgim: 05524021328
Madem öyle neden daha kötüsünü yapanlar öldürülmede direkt serbest bırakılıyor? Şantaj yapanlar 3 yıla kadar cezalandırlabiliyor.