Nişanlımla aramızda cinsel durumlar olmuştu bakire değilim bunu kullanarak bana istediği gibi davranıyordu tehdit edilerek yürütüyordum ilişkiyi bıkmıştım ve attım nişanı, nişanı attım diye bu sefer ailemle tehdit etti beni yok söylerim yok gösteririm hep böyle tehdit etti numaramı değiştirdim herşeyimi değiştirdim tehdit etmesine izin vermemek için bu sefer onunla olan tüm özelimizi anneme mesaj attı bakire olmadığımı söyledi geri dönmezsem babama da atacağını söylüyor çok dağıldık dağıldım bıktım dayanamıyorum intihar etme fikri aklımdan çıkmıyor napıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Babanın korkusundan bazı şeyler yapamiyorsan nasıl dava edeceksin
Kimse babana bise söylemeden git kendin anlat
Bu işin en iyi yöntemi odur
Baban öğrendikten sonra istediğin gibi hareket özgürlüğün olur
Mutlaka dava edersin sonuçta tehdit şantaj vs var
Yaptıklarını kayıt altına al asla yazışmaları silme
Gunu gelir lazım olur
Uzaklaştırma da alırsın
Bi sorun olursa direk hapse atarlar03 Yorumla- Soran+1 yıl
Babamın korkusuna bişey yapamıyorum zaten anlatsam anlayışla karşılayacağını da sanmıyorum o yüzden böyle elim kolum bağlı kaldım
- +1 yıl
Şikayet et adliyede çok kısa sürüyo bi ifade verip çıkıyosun ki baban öğrenmez 18 yaşını geçtiysen eve sadece tebligat gelir o zaten korkar sen dava edince babana bi şey söyleyemez ama şöyle bi durum var o soruşturmaya kim bilir ne zaman bakarlar ne zaman dava açılır çok uzun hikaye avukat tutman lazım ve yaşadığın ilin yoğunluğuna bağlı
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Babana söylerse iftira atıyor onun numarasını bilsem tanısam bulup bir güzel ağzını burnunu kırardım okudum deli oldum resmen. Ayaklarım çekildi sinirden
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bide annemi düşün kadın ölecek kahrından bitmiyor tehdit mesajlarımız
- +1 yıl
İftira attığını söyle babana inandır sonra polise şikayet edin o aşağılık şerefsiz namussuz köpeği. Böyle birileri bana denk gelmiyor ki ah ah
- Soran+1 yıl
İftira atıyor diyorum anneme bu sefer bakirelik raporu alıp şikayet edelim diyor yine çıkmaza giriyorum sahte rapor alma şansım var mı acaba
- +1 yıl
Var. Doktor ile anlaşın. Veya o raporu çıkar gizliden bakirelik yazıcı ile yazısını değiş babana göster. Allah yardım etsin bu sana bir tecrübe olsun artık
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
Merhaba ilk önerim kesinlikle avukat tutman olacak çünkü avukatlar bunu resmi şekilde delileri ile olayı ele alacaklardır. İkinci önerim ise İnstagramdan (omerrizms) sayfasını bularak yardım etmesini rica etmen olacak. Allah belasını versin böyle erkeklerin diyorum. Umarım kurtulursun bu pislikten. Keşke baştan birlikte olmasaydın insanlar baştan kendini belli eder, en ufak soru ve davranışları ile anlayabilirdin. Kültürsüz birsi ancak böyle şeylere takılır. Kendine bir dahakine kültürlü insanları uygun görmeye çalış. Sevgiler. <3
00 Yorumla bakire olup olmaman seni ilgilendirir sen bir bireysin ve bir özel hayatın var üstelik bakire olmaman da ahlaksız veya namussuz olduğunu göstermen her kadın sevgilisi veya nişanlısıyla ilişki yaşayabilir. sonuç olarak bunu da seninle o erkek yaşamış sana namussuz ayağı oynuyorsa kendisi namuslu güzel kardeşim mi? öncelikle ailene özel hayatının olduğunı açıklaman lazım sonra da bir avukatla görüşüp dava açman lazım. dediğim gibi sen bakire değilsen o da değil. kadınlar da istediği kişiyle birlikte olabilir suçu kendinde arama ama hemen bir avukatla görüşüp onu dava et 👍
10 Yorumlaİntihar etme düşüncesi çok cahil olduğunu ve onun istediğini ona verdiğini gösterir istediğine istediğini atsın eğer o bunları yapacaksa sende onu polise şikayet et ve zorla bir şeyler yaptırmak istediğini söyle ve şunu unutma bu hayatta senden başka değerli kimse yok insanların seni kullanmasına izin verme korkma
00 Yorumla- +1 yıl
Dostum avukatla ona güzel bir taciz davası acabilirsin ve bu yaptıkları yüzünden minimum 5 yılla yargılanır haberin olsun. Kendini hic üzme yorma dedigimi yap
10 Yorumla - +1 yıl
Bugün yediğin hurmalar gün gelir hesap sorar Yusuf Yusuf karakola gidip şikayetçi ol bak avukat yazmış olduğu yazıyı oku babanın elinden bir kaza çıkmadan önce ama lavuktaki cesarete bak içerde severler onu bol bol
00 Yorumla - +1 yıl
Senin bakire olmaman geçmişte kalan bir hata olabilir ama kimse bunu kullanarak sana zulum edemez o çocuğa geri dönmeyi düşünme bile En mantıklı şey bu konuyu gidip çocuğun annesiyle konuş bence hatta biraz abart oğlunuz bunu kullanarak beni mağdur ediyor amacı evlilik değildi falan de birazda o sürünsün
00 Yorumla - +1 yıl
Sakın sinme güzelim sakın seni sindirmesine izin verme bütün yasal haklarını kullan suç duyurusunda bulun. Bunlar iyilikten anlamaz onu cesaretlendirme
00 Yorumla - +1 yıl
dava edebilirsin. idari para cezası alacaktır. uzaklaştırma da talep et. tazminat da al. süründür bu şerefsizi
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bunları babamın ruhu duymadan yapmam lazım
- +1 yıl
yapabilirsin tabii ki. özel hayatın gizliliği var sonuçta. devletten bi avukat talep etmeyi dene ya da profesyonel bir yardım al. gizli kalması için de daha açarken belirtirsin
- +1 yıl
ama o pislik kisi ailene söylerse bilemiyorum. dediğim gibi sen tüm ihtimalleri söyle polise gidersen. babana karsi da önlem almıs olursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Savcılığa suç duyurusunda buluna bilirsiniz kendinize zarar vermeyiniz ve öyle insanlara pirim tanımayınız
00 Yorumla- +1 yıl
nişanlının suyuna gidiyo gibi yap vakit kazan bu sürede de dava edersin
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç beklemeden dava et derim sonuna kadar hak etmiş dava edilmeyi
00 Yorumla - +1 yıl
tehdit, santaj agir suctur. ver savciliga. babana soylemekle ugrasacqk hali kalmaz.
00 Yorumla Sevmek ayrı şerefsizlik ayrı. Kısas hakkını kullan. Şikâyet et. Sut dökmüş kediye döner.
00 Yorumlaşerefsız kopek ya elim ayagım cekıldı resmen herkese neler yasatmıs toksık insan.. annene soyle babana o anlatsın , o adamdan duyması daha beter eder sizden duyması da beter ama enn azından daha ıyıdır. sakın geri donme o adama da
00 Yorumla- +1 yıl
Şikayetçi olmalısın, dava hakkın da sonuna kadar var. Senin rızan olmadığı her durum, senin haklarına tecavüze girer. Ayrıca tehdit de tek başına bir suç unsurudur. Kendine yazık etme, bir an evvel şikayetçi ol.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence hiç boyun eğme kadın hakları savunucusu olan toplum örgütlerine durumu anlatırsan sana destek çıkarlar sosyal medyada da duyulursa o karaktersiz 2 güne hapsi boylar kendine güven korkacak birşey yok
00 Yorumla - +1 yıl
Senin baban gidip elin terbiyesizine mi inanıcak sana mı? Ona bunu bi sor bakalım. Baban senin yanında olur onun değil. Ve intihar düşüncelerini de aklından at. Herşey geçer bu hayatta
10 Yorumla savcılığa suç duyurusunda bulun. mesajları da kanıt olarak göster.
00 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun numarasını babanın telefonundan engellesen whatsapp ve normal telefonundan falan biraz zaman kazanırsın belki bilemedim 😔
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Engelledim zaten ne kadar engelleyebilirsem engelledim baika numaralardan ulaşıyor :((
ıntıharı aklında cıkar bırkere hayattan evkalmaya bak vardır bır çıkış yolu
00 Yorumla- +1 yıl
Saplantılı bir tip. Sakin taviz verme, uzak dur. Hayat yaşamaya her zaman değer. Bu günleri de atlatırsın. Değmez.
00 Yorumla Şikâyet et sonrada polise gidip ailemle beni tehdit ediyor dedimi bidaha yapamaz
00 YorumlaAvukata başvur elini cabuk tut dava aç muthis ceza alir
00 Yorumla- +1 yıl
Bence git diktir. babana söylese bile kanıtlayamaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Dava aç ve bakire olmamakla ne hakla tehdit ediyo bu sizin ozeliniz sonuçta.
00 Yorumla - +1 yıl
Savcılığa vericeğini söyle hatta ver asla ölmeyi aklından bile geçirme o pisliğe gün doğar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Annen nasıl tepki verdi :(
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Annem çok kötü anneme dedim öyle bişey olmadı hıncını almak için yapıyor diye başta inandı ikinci kez inanmıyorsan doktora götür dava aç diye dalga geçti kadınla
- +1 yıl
Anne ne attığı mesaj duruyormu
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır ama sadece anneme atsa iyi akrabalara atmaya başladı teyzemde dalan duruyor tüm mesajlar o kadın da mahvoldu
- +1 yıl
O mesajları cimere yollayarak şikayette bulun anasını skerler
- +1 yıl
Ne intiharı savcılığa ver
00 Yorumla Bu bir suç bence polis
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yeni birini bulmayı dene?
00 Yorumla - +1 yıl
Kimse seni tehdit edemez canim
00 Yorumla - +1 yıl
Ne kadar onursuz pislik insanlar var ya.
00 Yorumla söylesin gitsin
00 Yorumla- +1 yıl
Diktir kız tıp ilerledi herşeyin çaresi var
00 Yorumla - +1 yıl
Her türlü kazanırsın davayı
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yanında olurum korurum seni istersen
00 Yorumla - +1 yıl
az uyanık olun ya
10 Yorumla Abooo
00 Yorumla
Devamını Gör(34)