Merhaba.
Dört yıllık evliyiz. Kocamin evliliğimiz hakkında bazı şikayetleri var :
Ben sensiz bir karar alamıyorum. Yani sen karisiyorsun demiyorum, sensiz kendim karar verirsem mutsuz oluyorum.
Sana sormadan bişey yapamıyorum, sensiz biyere gezmeye gitsem kendimi sensiz yok gibi hissediyorum,
Sen bensiz biyere giitme , ben de iş dışında sensiz biyere zaten gitmiyorum. Gitsem mutsuz olacağımı biliyorum.
Sensiz birkeresinde doktora gitmiştim, doktor saçma sapan şeyler söyledi şu an ben ne yapacağım diye annesini kaybetmiş çocuk gibi direk seni arayıp sana sormustum o hissi asla unutmuyorum.
Sen ölsen ya da ayrılsak ben e. sekten dusmuse dönerim
Sen ne yapıyorsun bilmiyorum ama beni bu hale sen getirdin?
İkinci şikayeti : kıskançlık yapıp gondermedigim iş gezileri olmuştu.
Ben biyere gitmek istemiyorum, istesem gidebileceğimi bilmek istiyorum, gidebilme özgürlüğü istiyorum
Özgür hissetmek istiyorum
Benden şikayetleri bunlar.
Ne yapmalıyım?
Dört yıllık evliyiz. Kocamin evliliğimiz hakkında bazı şikayetleri var :
Ben sensiz bir karar alamıyorum. Yani sen karisiyorsun demiyorum, sensiz kendim karar verirsem mutsuz oluyorum.
Sana sormadan bişey yapamıyorum, sensiz biyere gezmeye gitsem kendimi sensiz yok gibi hissediyorum,
Sen bensiz biyere giitme , ben de iş dışında sensiz biyere zaten gitmiyorum. Gitsem mutsuz olacağımı biliyorum.
Sensiz birkeresinde doktora gitmiştim, doktor saçma sapan şeyler söyledi şu an ben ne yapacağım diye annesini kaybetmiş çocuk gibi direk seni arayıp sana sormustum o hissi asla unutmuyorum.
Sen ölsen ya da ayrılsak ben e. sekten dusmuse dönerim
Sen ne yapıyorsun bilmiyorum ama beni bu hale sen getirdin?
İkinci şikayeti : kıskançlık yapıp gondermedigim iş gezileri olmuştu.
Ben biyere gitmek istemiyorum, istesem gidebileceğimi bilmek istiyorum, gidebilme özgürlüğü istiyorum
Özgür hissetmek istiyorum
Benden şikayetleri bunlar.
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
😳 şikayetleri sizinle ilgili gibi görünse de problem kişinin kendisiyle gibi duruyor buradan bakılınca.. fazla özgüvensiz
Ozguvensiz
Alıngan
Çocuğun öğretmeniyle falan tek başına iletişime geçmeye kalksa bocalar. Konuştuğunu bana düzgünce aktaramaz kendince yorumlar katar genellikle onun yorumladığı gibi değildir.
Kadın gibi küser uzaklaşır surat asar ben de konuşmaya çabalayan tarafım peşinde koşan taraf. Sanki ben erkeğim o kadın
Eşin çok drama yapmış abla. Kendince sorunları var seninle değil. Kendi kendine yetersiz hissediyor bence. Senle evli olması buna sebep değil
Ben olmasaydım başka biriyle evli olsaydı ona da bağımlı olacaktı. Ama sen beni bu hale getirdin diyerek suçlaması beni deli ediyor
Saçma sapan şeyker. Ben üç yıllık kocamı kendime uyduramadım demek ki uymak istemeyen uymuyor
Benim yaptığım bişey su oldu galiba : mesela bana sormadan bı eşya aldı ya, teşekkür ederim ama keşke bana sorsaydin bak nette daha ucuzu ve kalitelisi varmış falan diyerek kararlarını sabote ettim bilinçli olarak değil ama yaptım. Ama nezaman bı kararı benimle ortak aldi ise o konuyu yükselttim takdir ettim çok güzel aldın harika bı secim diyerek. Oda galiba onay bağımlısı oldu
Alakası yok canım. Onay almak istemeyen asla almaz. Huyu böyle eşinin. Ve bence bunu avantaja çevir. Şikayet olarak algılama
Haklı ve yanlış davranıyorsunuz. Bu böyle gitmez...
Nasil davranmaliyim
Erkeğin yaradılışın da olan bir çok gerçeği sabote ederek, erkeğin doğasını, kimyasını, yapı taşlarını bozuyor, geriyor, mutsuz ve huzursuz yapıyorsunuz. Bırakın güvenildiğini, adam yerine konduğunu, arkasında seven ve ona inanan bir kadın olduğunu görsün. O erkek yahu, bir kadın bir erkeği ne kadar sıkabilir, bunaltıp hayatını zindan edebilir. Buna neden bu kadar gerek duyuyorsunuz ki?
Ilki sikayet değil.
Ama ikinci yazdıkların sanırım kendini iliskide erkek hissedememe sorunu. Senin erkeğn değil de karınmış gibi hissediyor.
Muhtemelen beta bir erkek
Çok alingandir.
İnattir.
Ayda bir kadinlara olduğu gibi halleri gelir.
Surat asar.
Mutfağı sever.
Ben de yönetmeyi seven,
Gönül almayı seven, ilgilenmeyi seven
Peşinde koşan tarafım.
Ben de karım varmış gibi hissediyorum.
Erkek istiyorsan; ona kral gibi davranman lazımdı ki sen de kralın karısı, kraliçe ol.
Ama kaniş gibi davranırsan olacağı bu.
Ikl sözlerinde bunu aktarmış sana. Normalde ben sana atar gider yapardım ama elimi kolumu bağladın demiş kısaca.
Bundan sonra ne yapmam lazim
Iliski terapistleri bile bir suru seanstan sonra o madar bilgiyle karar veremezken,
kimsenin elinde oyle bir sihirli değnek yoktur muhtemelen.
Size kolay gelsin
Kendi ayakları üzerinde durmasını sağla bence yani serbest bırak yavaş yavaş.
bende sende ruhsal ve bedensel olarak pekte memnun diilsin.. böyle devam edicen, mecbur🤷♂️
Kesinlikle
istediğin bu değil.. bu belli.. neler olsun isterdin, yazmiim. anladın sen beni
Sen bunu aldatırsın genelde böyle seven erkeklerin başına gelir
Senin ve eşinin burcu ne?
Ben akrep eşim terazi
Akrep olduğunu hissettim zaten 😃 😃 bende Akrep. Maalesef kıskanç oluyoruz ve yukarıda bahsettiğin o üstünlük kurma iç güdüsü oluyor. Terazi erkeği çapkın olur bak dikkat et. Bakımlı da olur bir yandan.
Bensiz bı halt yiyemez öyle bagimli
Dominant birisin belli 😃 ama bak sıkılırsa kaçar. Bu denli boğma. Eşim bir ara beni böyle kontrol etmek istedi ama müsaade etmedim. Gelemem böyle bir şeye