Nikaha 4 gün kala terk edildim lütfen yardımcı olun?

. Çalışıyorum aktif olarak oda çalışıyor yanında ne kadar olunabilirse yanında oldum. Evet olay şöyle gerçekleşti 2-3 gündür sürekli ağlamalar hüngür hüngür bende aşkım noldu sevgilim noldu karşıma alıp konuşmalar yaptım bak hayallerimiz gerçekleşiyor diye onu mutlu edici seyler sunuda belirteyim dini nikah ile evliyiz evimizin tüm eşyalarını borç harç aldık ve dün yine ağlıyordu telefonda artık sinirime bende ağladım gücüm tükendi birşey yapamayınca yok mutlu olmuyordu kapat dedim kendine gel konuşuruz dayanamadım arabayla evine gittim kapının önündeydi ağlıyordu gittim yine konustum teskin ettim 1 saat falan konuştuk iyi oldu dedim ki hatta bak benlik bir sıkıntı mı var seni bilmeden üzdum mu yanlış bir şey mi yaptım yok aşkım dedi hatta ona dedim ki yarın ise gitmeyim. kafan dağılsın evimizin eksiklerini alalım yok dedi yalnız kalmak istiyorum tamam aşkım dedim üstüne gitmedim neyse eve gitti sabah işe gidicem 11 gibi yattım kalktım ona bissuru güzel mesaj söz sıraladım karşılık verir iyi hisseder diye günaydın kalktım dedi sadece çok yakın bir arkadaşı var mahalleden onla dışarı cikicakmiş gezmeye bende dedim ki dün sana teklif ettim yalnız kalmak istiyordun noldu birden arkadaşınla dışarıya çıkıyorsun öyle dedi sesimi cikarmadim sustum gidicekleri yer şehir içi biz ilçede oturuyoruz üstüne gitmemek için yazmadım 3-4 saat geçti tık yok ne bi vardım. merak etme falsn filan neden bunları bekliyordun derseniz böyleydi çünkü bu bu zamana kadar kendiside bana yapar bende çaya çıktım isteydim şakayla karışık ben çaya çıktım. hey niye haberlesmiyoruz dedim ters cevaplar vermeye başladı sonra evlilikten korktuğunu istemediğini bende niye bu zamana kadar getirdin diye sordum ozaman yine ters cevaplar çok üstüme geliyon yok söyle. yok böyle daha çok ayrıntı var ama. yetmiyor karakter limitinden yarı yolda bırakıldım çok kötü hissediyorum o kadar yanında olmama rağmen dedi ki hiç yanımda olmadın çok üzgünüm arkadaşlar. ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Nikaha 4 gün kala terk edildim lütfen yardımcı olun?