2 senelik ilişkim bitti.1 hafta oldu ama hala her yerden engelliyim kac kez ulasmaya calistim ama istemedi tüm yakınlarımi engelledi. Çok kötüyüm hayatım tepetaklak oldu.. ben çok kıskançtım onu çok kısıtlardım. Ve sürekli telefonla konusurduk günde en az 5 kez konuşurduk. benden son zamanlarda bulandığını hissettim hep dile getirdi çok sıkıldım diye , uzak mesafe iliskisiydi bi de.
Ben onsuz yapamıyorum kalbim cok ağrıyor.. ben onu çok seviyordum. Sen kadar kimse sevmez beni zaten derdi.
Gelmesini çok istiyorum..
Lütfen bir şeyler söyleyin geri gelir mi 😔 bu süreçte napmalıyım ben 😔
Ben onsuz yapamıyorum kalbim cok ağrıyor.. ben onu çok seviyordum. Sen kadar kimse sevmez beni zaten derdi.
Gelmesini çok istiyorum..
Lütfen bir şeyler söyleyin geri gelir mi 😔 bu süreçte napmalıyım ben 😔
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendini ona çok ezdirme bırak gitsin seviyorsa zaten tekrar gelir
Insanların üstüne çok gitmeyin ayrılınca da ağlıyorsunuz
Kaç gündür kalbim çok acıyor gelmesini o kadar çok istiyorum ki
İnşallah geri gelir kardeşim
İnsallah çok teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim.
Ah o acıyı bilmez miyim insanın canı çok yanıyor ama elinden bir şey gelmiyor😅
Niye kendinizi bu kadar küçük düşürüyorsunuz? Seni terk eden o ona ulaşmaya çalışan sen. Bir an once aklını başına al
Inan bilmiyorum bunları ben de kendimi söylüyorum ama canım acıyor
cepte oldugunu gösterme artık sakın kendini geri çek eğer üstelersen kaybedersin hiç gelmez
Herkes böyle diyor video bile hazırladim onun için izlemedi bile. 1 hafta oldu yazmiyorum artik ona engeldeyim zaten. Ona aldigim hediyeleri de toplamiş koymuş bi kenara. Ama atmamıs hala
sakın bak beni dinle instan varsa sakın hüzünlü şeyler atma günlük ve güzel pozitif şeyler at onsuz da varoldugunu göster ve daha da güzelleş bırakma kendiinş güçlü dur bak nasıl it gibi gelicek hatta geldiginde de hemen kabul etme süründür
İnsallah çok tesekkür ederim. Sizce kapatiyım mi instegramimi biz ayrildiktan sonra actim zaten
hayır kapatma güzel güzel fotolar paylas görüp pişman olsun
Tamam deniycem çok saolun ❤
Şey o tüm ailemi ve arkadaslarimi engelledi ben de onun annesini engelliyim mi ve bi kac arkadasini
döner mi dönmez mi bilemem ama aşırı kıskançlık hastalıktır, önce bu hastalığın tedavisini ol. yoksa bu ya da bi başkası mutlu huzurlu olamazsın.
Haklısınız kesinlikle
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Pek oluru yoktu zaten uzaktan olmaz bu işler.
Bizi böyle kısıtlayan olmadı ki millette ki lükse bak sıkılıyor birde
Yine sıkılır bro ne zırlıyon
Burcunuz ne
Ben balik o kova
Bende balık burcuyum anlıyorum yaşadıklarını benimde başımdan geçiyor süreç çok zor ama aynısı başıma geldi kova balık ilişkisi bak sakın yazma asla yazma onlar çantada keklik tutuyor sevdiğinden emin kafa dinlemek istiyor şu an biliyor geri affedeceğini ben 5 ay koştum sevgilim var dedim 1 ay yazdı sonra yine yaptı hayatıma başkasını aldığım an seviyorum seni diye bir başladı günlercr aylarca koştu affetmdim yapman gereken tek şey hayatına başkasını almış gibi göstermen ortak arkadaşınız var ise mesela bir erkek ismi diyip hoşlanıyor diyebilir çocuk peşinde koşuyor işte belki o da hoşlanıyor gibisinden imalarda bulunup onun geri dönmesini sağlarsın
Ya yazdiklariniz harika ama o böyle çok zeki ve boş ilişkiler pesinde biri degildi hatta bana şey demisti eğer biz bir gün ayrilirsak hayatina benden sonra baskasini alirsan seninle olmam demisti benden önce fatketmez ama benden sonra olmaz demisti
İşte almayacaksın alıyor gibi yapacaksın mesela birisiyle konuşuyor gibi yap ya da herhangi bir şekilde belli et ya kovalar öyle ama seviyorsa elde eder
Peki nasıl belli edicem ki
İşte yakın arkadşaınız var mı
Evet ortak arkadaslarimiz var onun en yakın iki arkadası
Annesi de ekli ben de sizce annesini engelliyim mi
Engelle ama arkadaşlarına duyur yani birisinin senden hoşlandığını ve peşinde koştuğunu bilsin
Tamam dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Rica ederim seviyorsa eğer peşinde koşar
Çok ilgilendiniz cok teşekkurler Allah razı olsun🙏❤❤🙈
Nasil oldu yazik be
Birden oldu benden o kadar bunaldı ki.. annesiyle bile konuştum yine de istemedi beni. Kaç gündür kalp agrimdan uyuyamiyorum
Kafana takma zaman kaybi aman be zorla istenmej zorunda degilsin
Sevse birakmaz seven birakirmi heves bu