Nişanlım tarafından terk edildim ve açıklama yapılmadan ailesinden öğrendim. Çok yakın zamanda düğün tarihi belirleyecektik. Sebep olarak basit bahaneleri gösterdiler. Numarasını falan değiştirdi. Ama içime sinmeyen bişey var bir gariplik var çünkü bahaneler o kadar komik ki. Başka bişey olduğunu düşünüyorum. İki ayı geçkindir hiç iletişimimiz olmadı. Kendisi o olayda benim haberim olmadan şehir dışına gitmiş ama şu an burada olduğunu biliyorum. Ve bu olay doğum günümde gerçekleşiyor. Yaklaşık on gün sonrasında da terk edildiğimi öğreniyorum. İlk zamanlar kendimi suçladım benimle alakalı bişey mi oldu bişey mi duydular vs. Diye ama ailesi bile çocuklarının haksız olduğunu biliyor. Herkes geri döner vs diyor ama ben inanmıyorum dönecek adam zaten çoktan dönerdi. Sizce bir erkek neden bunu yapar bana hayatımın kazığını attı hemde doğum günümde kendime gelemiyorum ne yapmalıyım yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kurtulduğuna sevin. Her bitis yenu bir başlangıçtır
Öyle olmasını umuyorum
Hiç düşünme bile neden oldu falan diye seni istemeyeni sende isteme onu düşünerek kendini bile uzme
Elimde değil ki hep aklıma geliyor
Ondan sana hayır gelemezmiş zaten başlamadan bitmiş daha iyi. Sıkma canını.
İçimdeki acıyı nasıl atabilirim bilmiyorum ki
sana geri dönse dahi kabul etmeyeceksin içine göm ağla ama asla affetme aynısını ben yaptım emin ol gün gelecek geçecek kim bilir aldattı mi napti doyumsuz
Bende artık onu düşünmeye başladım belki de aldattı
veya evlilikle ilgili korkuları var sakın mesaj atma sorma etme yaptığı terbiyesizlik
Bunu birkaç kere söylemişti korkuyorum diye ama bizi nişan yoluna sokan kendisiydi yaklaşık dört yıl kadar nişanlı durduk aklı yeni mi basar insanın anlamıyorum
ya bu kızlar neden ayrıldıkca kabul etmeyıp yanlıs ılıskıde ısrar eder bır türlü anlam veremem
Israr etmiyorum sadece merak ediyorum ne olmuş olabilir diye çünkü bizi tanıyanlar bilir beni ne kadar çok sevdiğini
biz burada sadece tahmın yürütürüz herkesın farklı bır tahmını olacagından kafan daha cok karısmaz mı
Bilmiyorum ya içim hiç rahat değil çok mutsuzum aşamıyorum teselli arıyorum kendi kendime
teselli aslında kolay. buradan sevgılı degıl ama normal konusup dertlesecegın sohbet arkadaslıkları edınebılırsın kafanı dagıtmana yardımcı olur
oha oda yaıp ama konuşmadann
Anlamadım yazdığınızı
Bir sekilde git konus bencd
Aileler çok işin içine dahil oldular o yüzden gidemem birde görünce ne tepki veririm bilmiyorım bide beni görmezden gelir falan diye çok korkuyorum
Anladim aile isin icine girip ortaligi karistirmjs ise gecmis olsun
Evet ilk açılış oradan geldi bizim taraftan devam etti sessiz kalan bir ben birde o oldu
Oda bunaldi. Bastan karistirmayacaktiniz aileyi
Ben karıştırmadım ki kavga ettik düzelir nasıl olsa dedim sustum ertesi gün telefonlar açıldı laflar söylendi aslında ortada gösterdiği bahanelerin yalan olduğunu ailesi anladı ama iş işten geçti onlarda üzüldğler baya
Susmak iyi degil hic bir zaman
Ne diyebilirdim ki çekip giden bir insana arkasında bıraktığını umursamayan bir insana. Ne desem boştu bende sadece hakkımı helal etmiyorum demekle yetindim onu da kendisine söylemedim zaten yüzüğünü bile almaya gelmedi
Ailesine soyle hakkimi helal etmiyorum diye ve yuzugu ailesine ver bence
Öyle yaptım zaten öğrendiğimin ertesi günü gittim yüzüğü verdim iki elimde yakasında hakkım helal değil oğlunuza dedim Allah görüyor vs falan dediler ağladılar
Bosuna aglamislar. Ben nisanli olacam eteafinda dort donerdim
Zaten garip olanda o ailesi alıp gelmeli ve konuşulmalıydı bişeyler ayrılık olacaksa bile benim bilgim dahilinde karşılıklı olmalıydı
O oyle dusunmedi demek
Eğer gelselerdi söylediği şeylerin yalan olduğunu ortaya çıkarabilirdim bunu biliyordu sanırım
Yapmadi cok kotu olmus ne diyim?
Diyecek bişey yok
Oyle evet 😌 uzuldum ama
Sağolun derdime ortak olduğunuz için
tabi yanlis anlamaz isen
ozel seyler yasamadınız mı?
Yaşamış olsak bile neyi değiştirir ki durum ortada
yasamıs olsaydın bu durumda senı bırakmazdı baglılık saglardı
ama sanırım tabuların var
Yaşadık ve buna rağmen çekti gitti desem cevabın ne olurdu
gızlısın detay veremıyorum buradan fazlasıyla ayrıntı var ekle
Sebep neyi gösterdiler yazmamissin
Ben baskı yapmışım çok garip evlenmek üzereyiz ve ister istemez iş güç mevzuları yüzünden tartışıyorduk. Birde öğrendim ki daha sevgiliyken olan çok basit kavgalarımızı bile anlatmış çok alakasız
geçmiş olsun olur böyle şeyler
Sağol ama aklım almıyor bir problemimiz yoktu sadece O gün kavga ettik her zaman ki iş güç meselelerinden ama konuşarak aşamayacağımız hiç bişey olmadı
bazen neden diye düşünmemek lazım ;)
Başkası vardır
Oladabilir artık inanıyorum yani ona karşı hiç güvenim kalmadı