sevmediğim ailemin yanına dönmek mi yoksa yapayalnız yaşayıp sevmediğim işimi yapayım
hangisini seçeyim helpp
sevmediğim ailemin yanına dönmek mi yoksa yapayalnız yaşayıp sevmediğim işimi yapayım
hangisini seçeyim helpp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevmediğin ailenin yanına dönüp, sevmediğin işte çalışmaya devam et
köyde yaşıyolar ikisi bir arada olmuyor
biraz birikim yap sonra , başka işe gir kendi ayaklarının üstünde durmak ve sınanman için bir fırsat değerlendir
ama aile evi daha rahat sadece sevmediğim biri var
İkisini de sevmiyorsun yani
evet hangisini seçeyim
Hangisi daha katlanilabilir sence
valla arafta kaldım söyler misin sen olsan
Ailenin yanına dönersen ne olacak ne gibi durumlar yaşayacaksın
ya bak bi tane ablam var aşırı itici gram anlaşamıyoruz köyde tek oda hep yanyana çok konuşuyor hep kendisi hakkında tahammül edemiyorum özenti zaten ama burada kalırsam da sevmediğim bir işi yapıyorum
Sevmediğin işi yapip eve döndüğünde en azından mutlu olacağın bir zaman var ama ailenin yanına gittiğinde hiç mutlu olamayacaksın değil mi
ya ailemin yanında en azından kafam rahat gelecek kaygısı yok sevmediğim iş yok kafa rahat ama o ablam yüzünden sıkıntıdayım
Ablanla anlaşmaya çalışıyorsun ama olmuyor öyle mi
evet
Ama senin ailenin yanına gidesin var ben öyle anladım
burada kalmak rahat da kimsem yok depremden dolayı geldim zaten bide sevmediğim işi yapıyorum psikolojim bozuluyor ama eve dönsem bu sefer gene psikolojim bozulucak hangisi sence
Hem kimsem yok diyorsun hem de sevmediğim işi yapıyorum diyorsun anladığım kadarıyla başka iş de yok 2 olumsuz durum var bu durumda ama köyde tek bir olumsuz durum var o da ablan 2 ye 1 yani. Hangisi sence
off deliricem ya
bide şehir hayatından dövme yaptım saçımı erkek saçı gibi yaptım köyde dalga geçicekler dicekler mutasyon geçirmiş
Köyden gelmeden de ablanla yaşamıyor muydunuz köyde
evet onun yuzunden kaçtım
Şimdi gitsen köye muhtemelen tekrar kaçacaksın değil mi
kaçmam daha annem asla izin vermez ama burdada kimsem yok zavallı gibiyim deliricem yalnızlıktan ve sevmediğim işi de yapıyorum kafayı yemek yakındır
Arkadaşın filan yok mu hiç orada
yok keşkee soğuk bi tipim ortamım da yok
Aslında soğuk bir tipe de benzemiyor konuşmaların
ya ısınınca öyleyim
Anlıyorum yarın işe gitmeyecek misin
bu iş beni bu hale soktu ya hep gelecek kaygısından valla psikolojik bi ton sıkıntı başladı millette fark ediyor zaten
Nasil fark ediyorlar ne diyorlar
diyolar uyuşturucumu içtin halbu ki bilmiyolar kimse kimsenin deridni
İşi niye sevmiyorsun peki neyi hoşuna gitmiyor
insanlarla uğraşmak zor sıkıcı
bide yalnız olmak zor dışarıda herkes biriyle geziyo ben m4l gibi
Doğru söylüyorsun katılıyorum sana bir yerde insan yoruluyor
Yalnızlıktan kastın arkadaş mi yoksa sevgili eksikliği mi
ya insan işte arkadş
Anladım arkadaşının olmaması da zaten bu şekilde hissetmeme sebep olmuş anlıyorum ben seni
hissetmene
aynen kesin
Şimdi uyumam gerek ama sonrasında anlatmak konuşmak istediklerin olursa bana burdan mesaj yazabilirsin.
tamam teşekürler dinlediğin için iyi geceler
Tekmi yaşıyorsun sen ve ne is yapıyorsun
cmc sanal asistanlık milletin azarı çekilmiyor telefondan turkcellden ve tek yaşıyorum ama ailemin yanına donnmek ıstıyorum ama barız sorun bellı napcam
Sevgilin yokmu
Sen kaç yaşındasın evlen kurtul bence
evlilik çözüm değil ki bir erkeği kurtarıcı olarak görmek çok ezikçe geliyor bana evlilik severek uzun yıllar geçirerek olur
Sevgilin var mı peki
yok sevgili ne alaka bu kadar stresin içinde
Kaç yaşındasın peki
Hic sevgilin olmadı mı
Sevmediğin işi yap yap sonra
nasıl yani
Sevmediğin işi yap diyorum. Klavye saçmalamış görmedim 😂😂
ama sevmediğim işi yapınca psikolojim bozuluyor öte yandan aile evine dönsem sevmediğim aile bireyi var gene psikolıjim bozuluyor araftayım
Başka işe gir sende
yokki hiç iş