Sıkıştım kaldım nolur yardım?

Sevgilimle ayrılıp barıştık tam güvendim derken evime birinin girdiğini anladım ben dışarıdaydım o sırada evden bir şey çalınmamış ufak tefek zararlar verilmiş eşyaya etrafımda bunu yapacak kimse yok hırsız olsa bir şey çalar zaten gündüz vakti kimse cesaret edemez çalmaya eve gündüz girilmiş sorum şu ki sevgilimden şüpheleniyorum eve gelmek istiyordu kabul etmedim ertesi gün bunu yaşadım sonra açık açık sordum onun yapıp yapmadığını uzun uzuna günlerce tartıştık yeminler etti ama inanmadım sürekli şu yapmıştır bu yapmıştır diyip benim akrabalarımı hedef gösteriyor bugün markete gidicekmisin diye sordu evet dedim benimle bersbwr gelmek istedi beraber gittik eve dönerken poşetleri yüklendi sonra bana bakıp sende birşeyler var dedi ne gibi dedim kalbin kırılmışda sinirli gibisin dedi halbuki öyle bir şey yoktu moralim falan düzgün Dü ve o konuyu da ben kapatmıştım kanıt olmadığı için daha fazla uzatmak istemedim acaba ağzımı arıyor olabilirmi o günden sonra soğuk davranıyorum çünkü neden öyle bir şey söyledi benmi kuruntu yapıyorum ki
Sıkıştım kaldım nolur yardım?