Sevgilimle 4 gün önce ayrıldık. Ayrılmak isteyen bendim. Aynı bölümdeyiz ve bu hafta festival haftası. Sürekli her yerde birbirimizi görüyoruz. O kadar çok konuşmak istiyorum ki ama arkadaşlarımın tepkisinden çekiniyorum. Dün ben acemi balık şarkısında dans ederken eski sevgilimin arkadaşı bu şarkıyı kime armağan ediyorsun diye sordu. Kimseye dedim. Bütün arkadaşları beni izliyor oynarken. Sizce konuşmalı mıyım eski sevgilimle? Kendisi hiçbir adım atmadı ben ayrılmak istedikten sonra.
Güncellemeler
+1 yıl
Arayacağım sanırım şu an. Bugün okulda denk geleceğiz yine. Umarım açar.
Güncellemeler
+1 yıl
Evet aradım ama açmadı ne yazık ki sanırım uyuyordu hiç çevrimiçi olmadı şimdiye kadar
Bu konu da arkadaslarindan aldigin yorumlarla hareket etme onlar senin o cocukla konusmani saglamadi bu yolu kendi iradenizle bitirmeye bakin arkadaslar araba gibi olur bu yolda gelir gecer hem daha iyileriyle alakasi olmasin sen onun icin cennetsindir belki baskasina kotu olacagina onun tek varlığı olmak çok guzeldir bence
Şöyle ayrılma sebebimiz kıskançlıktı. Ben yakın arkadaşıma karşı ilgili davrandığını hissettim. Ona rahatsız olduğumu dile getirdim. Saçmalama hepimiz arkadaşız falan dedi ama sonra yeniden aynı şekilde davranınca ben de ayrılmak istedim.
O arkadaslarina iyi davranmak istiyodur onlarla iyi gecinip senin gozune girmeyi istiyodu belki her ciddi erkegin temeli boyle olur belki aciklama yapamamistir ama boyle keske biras toleras saglasaydin ama bi sansini dene tekrar
Ayrılmanız için büyük bir neden yoksa birbirinizi de seviyorsanız bence tekrar bi şans verebilirsin arkadaşlarının tepkisini umursama hayatını sen yönet başkalarının ne düşündüğünü umursarsan sonra çok pişman olursun
Arkadaşlarına neden uydun ki belki sizi kıskanıyordu ayırmak istediler kimsenin dolduruşuna gelme bir daha. Ama bir kıza ilgili davranmış hata yapmış eğer karakteri p. çse bırak gitsin
Ben 22 yaşındayım o 24. Sevgilim yakışıklı değildi ve arkadaşlarım hep sen daha iyilerini hakediyorsun diyorlardı. Ayrılma sebebim farklı. Arkadaşları da sevgilim de beni izliyor.
Yani ayrılma sebebin önemli ilişkiniz nasıldı önemli detaylar bunlar arkadaşlarının seni izlemesi apayrı bi durum zaten başka deginilmesi gereken konu 😀
Benim gereksiz kıskançlıklarım. Yakın arkadaşıma biraz fazla ilgisi olduğunu söyledim rahatsızlık duyduğumu belirttim ona rağmen devam etti. Ben de ayrılmak istedim
Demek ki haklıymışsın seni bulmuş ama yakın arkadaşına yakın davranmaya devam etmiş onur kırıcı olmalı ve arkadaşların yanına yakıştıramazken bile başkasına ilgi göstermiş sen varken ve rahatsız olduğunu dile getirmene rağmen devam etmiş. İlişkiniz seviyeli miydi?
Evet ama o bir adım atmadı barışmak için. Daha önce tartıştığımızda 30 kez aramıştı beni. Fakat ayrılmak istiyorum dediğimde seni zorlayamam bunu istiyorsan bilki yapmam dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kirginlik vardir icinde ondan adim atmak istememistir ki arkadas cevrende de bunun diyalogu gecer
Arkadaşlarım hep benimle sevgilimi kıyasladı. Sen daha iyilerini hakediyorsun dediler. Ama benim aklım hala onda. Sizce aramalı mıyım?
Bu konu da arkadaslarindan aldigin yorumlarla hareket etme onlar senin o cocukla konusmani saglamadi bu yolu kendi iradenizle bitirmeye bakin arkadaslar araba gibi olur bu yolda gelir gecer hem daha iyileriyle alakasi olmasin sen onun icin cennetsindir belki baskasina kotu olacagina onun tek varlığı olmak çok guzeldir bence
Yani tabi orası öyle. Ama aradığımda ya yeniden kabul etmezse?
Bu onu cok kirmistir belki tekrari olmayabilir ama bi sansini dene %27 sansin vardir
Şöyle ayrılma sebebimiz kıskançlıktı. Ben yakın arkadaşıma karşı ilgili davrandığını hissettim. Ona rahatsız olduğumu dile getirdim. Saçmalama hepimiz arkadaşız falan dedi ama sonra yeniden aynı şekilde davranınca ben de ayrılmak istedim.
O arkadaslarina iyi davranmak istiyodur onlarla iyi gecinip senin gozune girmeyi istiyodu belki her ciddi erkegin temeli boyle olur belki aciklama yapamamistir ama boyle keske biras toleras saglasaydin ama bi sansini dene tekrar
Ayrılmanız için büyük bir neden yoksa birbirinizi de seviyorsanız bence tekrar bi şans verebilirsin arkadaşlarının tepkisini umursama hayatını sen yönet başkalarının ne düşündüğünü umursarsan sonra çok pişman olursun
Aramalı mıyım? Ne demeliyim?
Konuşma boş ver bak okul bitiyor yaz geldi herkes kedi yoluna
Son durum ne aradın mı?
Hala arayamadım elim gitmiyor
Bence yüz yüze gelince git konuş bir merhaba nasılsın falan de
Peki neden ayrılmak istedin
Arkadaşlarımın dolduruşuna geldim. Sonra bir de yakın arkadaşıma ilgili davrandı rahatsız oldum.
Arkadaşlarım sevgilim için çirkin falan diyordu zaten sürekli. Bizi hiç yakıştırmadılar
Arkadaşlarına neden uydun ki belki sizi kıskanıyordu ayırmak istediler kimsenin dolduruşuna gelme bir daha. Ama bir kıza ilgili davranmış hata yapmış eğer karakteri p. çse bırak gitsin
Hepimiz arkadaşız falan dedi. Hatta benim yakın arkadaşım onun yakın arkadaşının eski sevgilisi.
Bütün arkadaşları seni mi izliyor garip 😀
Ayrıldıktan sonra o dans etmeyip otururken ben sürekli dans ediyorum. Ooo vay falan diyorlar
Gözleri sende olması garip yaşlar kac sizin? Arkadaşlarının tepkisinden çekiniyorssn ayrılmak için sebeplerin vardı o zaman
Ben 22 yaşındayım o 24. Sevgilim yakışıklı değildi ve arkadaşlarım hep sen daha iyilerini hakediyorsun diyorlardı. Ayrılma sebebim farklı. Arkadaşları da sevgilim de beni izliyor.
Yani ayrılma sebebin önemli ilişkiniz nasıldı önemli detaylar bunlar arkadaşlarının seni izlemesi apayrı bi durum zaten başka deginilmesi gereken konu 😀
Ayrılma sebebin çok mu özel?
Benim gereksiz kıskançlıklarım. Yakın arkadaşıma biraz fazla ilgisi olduğunu söyledim rahatsızlık duyduğumu belirttim ona rağmen devam etti. Ben de ayrılmak istedim
Demek ki haklıymışsın seni bulmuş ama yakın arkadaşına yakın davranmaya devam etmiş onur kırıcı olmalı ve arkadaşların yanına yakıştıramazken bile başkasına ilgi göstermiş sen varken ve rahatsız olduğunu dile getirmene rağmen devam etmiş. İlişkiniz seviyeli miydi?
Bana karşı çok ilgiliydi hepimiz aynı bölümdeyiz sonuçta tanışıyoruz ama yine de rahatsız olmuştum. Sizce konuşmak için bir adım atmalı mıyım?
Yakın arkadaşınla nasıl şu an hala ona yakın mi peki? İlişkiniz seviyeli mi diye sormuştum birde
Arada çıksın tepene 😀
Yanına git araman saçma
Konuş gitsn
Aramalı mıyım ne demeliyim?
Özledin mi
Evet ama o bir adım atmadı barışmak için. Daha önce tartıştığımızda 30 kez aramıştı beni. Fakat ayrılmak istiyorum dediğimde seni zorlayamam bunu istiyorsan bilki yapmam dedi
Bişiler oldu mu
Hayır
Ondan belki gerçi festival zamanı da şimdi
Uzaktan beni izlediğini farkediyorum. Ama hala bir adım atmış değil. Arayıp konuşsam mı?
Ara istersen istiyon gibi
Bilmiyorum çok kararsız kaldım ya
Bi çekim olur muu
elledi mi hiç?