Sevgilim beni terk etti 28 gün oldu her yerden engelledi yardım arkadaşlar?

Çok aşırı sevdim 8 ay çıktık bir ayrılık yasadıkk ben suçluydum 2 hafta ayrı kaldık çok sevdim için yalvardm en sonun da geri geldi geldi ama hayatı bana zehir etti sacma sapan davranıyodu eskisi gibi değildi her konuda beni suclamak için yer aryordu tabi önceden güvendim için sorgulamazdım şimdi sorguluyordum arkadaslaryla sürekli zaman geciriyordu bana 1 saat anca ayrıyordu önceden her dakika benmle konuşmak için can atan birisiydi ben senden soğuyorum farkındamsın bilmiyorum ama dedim biz ayrılmayalm beni senden baska kimse sevmiyo ki dedi sonra 1 2 gün gecti yine sacmaladı ben sinirlendm aradı konuşuyoruz bişeyler anlatyorum beni tınlamıyo ben oyun oynıycam sonra konuşuruz dedi benden sıkılmıs bende siniirlendim mesaj attım beni kendinden soğutuyosun farkında değilsin dedim... bana yazdıgı su yeter artık bıktım senin kıskançlıklarından bu ilişki yürümez bir bok olmaz bizden anla artık ve ben rahat bırak basıma bela oldun yeter git hakkını helal etme bana ulaşmaktan vazgec her yerden engelliyorum seni dedi... aradımm aradım acmadı en sonun da actı ne var ne istyosun yine dedi.. beni sevmedin mi hiç dedim sevip sevmemek değil istemiyorum dedi.. ben sensiz yapamam dedim ben yapıyosam sende yap dedi... yüzüme kapattı... mesaj attım ben seni herseyden çok sevdim birdaha asla rahatsız etmiycem dedm ve o günden sonra ne aradım ne mesaj attım... hala aptal gibi seviyorum arkadaslar böyle bir adam geri döner mi sizce ben hiç bişey istemedm ondan ne hediye ne baska bişey sadece sevdiim.. Unutamıyorumda sizce geri döner mi :(
Sevgilim beni terk etti 28 gün oldu her yerden engelledi yardım arkadaşlar?