Sevgilim 3 gün önce benden ayrıldı şimdi geri döndü ne yapmalıyım?

Birbirimizi çok seviyoruz hala. Ama bazı anlaşmazlıklar oldu. Ona ilgi vermediğimi düşünüyor ama süreklliii konuşuyorduk. Ailevi bazı sıkıntılarımdan dolayı bir ay falan görüşemedik. Birbirimizi özledik. Sürekli tartışmaya başladık. Bana karşı biraz saygısız konuşmaya başladı. Sevgiden daha önemli şeyler var sonuçta. Büyük bir kavga ettik ilk başta. Benden ayrılmak istedi. Ama ben kabul etmedim. Aramızı düzelttim. Ardından iki gün sonra yine kavga ettik ve ertesi sabahı çok sıkıldım artık tartışmaktan dayanamıyorum diyip ayrıldı. Bu sefer çaba göstermedim çünkü gerçekten kırmıştı. Çoğu konuda ikimizinde haklı olduğu noktalar var. Ve sevgimizden eminim. Şimdi aradı sensiz olmuyor. Seni seviyorum uyuyamıyorum. Mutsuzum keyif alamıyorum diyor. Özür dilerim seni kırdığım için her şeyin farkındayım değerini anladım. Gel çaba sarfedelim barışalım diyor. Sadık olduğunu biliyorum. Başkasına gitmediğini biliyorum. Ama ya eskisi gibi olursa diye aklımda birsürü sorular dönüyor. Ya değişmezsek? Napıcam akıl verin..
Sevgilim 3 gün önce benden ayrıldı şimdi geri döndü ne yapmalıyım?