Evli bir kadının eşinden öncede hayatında olan erkek arkadaşlarıyla görüşmesinde bir sakınca var mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Edemez çünkü ben kız arkadaşlarımdan ayrıldım görüşmüyorum herşey karşılıklı
Neden gizlisin onu anlamadım
Bizim insanımızda rahat duran çok yok. Eşiyle kavga edince diğerlerine karşı duygu kapıyor maruz kalınca.
Ama o arkadaşlar senden öncede vardı istese senden öncede bişeyler yaşardı eşin seni tercih etmiş onunla arkadaş sadece
İnsanına göre değişir, bunu biliyorum. Yapmayan insan yapmaz ama bazısı duygusal boşlukta zayıf anına gelip birilerine karşı bir şey hissedebiliyor ağlarken. Erkek de bunu fırsat bilebiliyor. 1 kum tanesi olan şey taşa ve sonra kayaya dönüşüyor. İnsanların eşlerini kısıtlamasının sebebi kıskançlık doğru ama ister istemez birilerine karşı bir şey hissetmelerini engellemek. Salt maruz kalma etkisi diye bilimsel bir gerçeklik var.
Mantıklı bir açıklama ama dediğiniz gibi herkes bir değil insandan insana değişir bu durum
Arkadaşlarını tanıyorsam biliyorsam güveniyorsam neden olmasın
Edemez ben kıskanç bir insanım bir erkeğin de karısını kıskanması lazım
Ama seni tercih etmiş seninle evlenmiş arkadaşları senden öncede vardı onlarla ilgili bir hoşlanma durumu olsa senden önce onlardan biriyle birşey yaşardı zaten sen eşisin o sadece arkadaşı
Bu konuştuğumuz kişi sen misin
Hayır evli değilim sadece sordum
Bekar olan erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemem ailecek görüşürüz eğer anlaşabilirsek, ayrıca bu bahsettiğin boşanma sebebidir
çok saçma olmazmı neden görüşmesin ki?
Tek karşı çıkmayan sensin tebrik ederim 😃
ya evlenince neden insan kendini kısıtlasın sonuçta beraber birşeylere ortak oluyorsun ve hayatına aldığın insana güvenmelisin ve bundan şüphe duymamalıyız bence isteiğini yapmakta özgür iradesi var şimdi nabalım evlendik diye tasma takıp eve mi bağlayalım çok saçma...
Çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum
sevindim şahsen benim hayallerim farklı düşünce yapım diğer insanlardan yaşayış tarzım yani farklı olmak bence çok güzel sıradan olan herşey zamanla stabil hale gelip insanı sıkar farklı olmak karşındaki insanı farklı hissettirmek en güzeli ve bundan mutlu oluyorsan kendini biliyorsun demektir buda bir hayatın anlamını bilmek gerek kişi kendisini tanıması gerek ben monoton bir hayat istemem gezmek tozma yeni yerler yeni heycanlar insnı yaşlandırmaz yormaz...
Aklımı okudun resmen gerçekten kaldı mı böyle düşünen erkek 😃
Ahaha işte Ülkemizde böyle oluyor ben 30 il gezdim bu yaşıma kadar yurddışı yaptım bi bir çok şey daha yapmak istiyorum hayallerimnedn biri ve gerçekleştireceğim birşey karavan alıp sadece gezmek istiyorum o heycanı yaşamak istiyorum yarın ne yicem bu ay sonu ne yicem düşüncesi olmadan yol beni nereye götürücekse oraya gidicem bu heycan bu hayat yaşam tarzı benim herşeyim düşünsene özgürsün bu hayatta kimse kimsenin özgürlüğünü alamaz gezip görmek gibisi var mı bütün heycanları bütün duyguları yaşamak hayat yarın ne getirip götürceğini bilemiyoruz anı boş işler yerinde dolu dolu herşeyden birşey çıkarmaya bakmalıyız bence...
Muhteşem bir düşünce yapın var hayran kaldım gerçekten umarım yaşamak istediğin herşeyi yaşar bütün hayallerini gerçekleştirebilirsin☺️
Bunu unutmamamız gerek insan birşeyi istiyorsa ne olursa olsun imkanları dahilinde yapabilir istek ve istikrar... ne olduğum değil ne olucağım ne yaptım değil ne yapıcağım geçici şeyler anlık mutlulukla getirir fakat anlık anlıkla kalır önemli olan ruhen sürekli mutlu olmak bedenini doyurabilirsin zamanla basitleşir ama ruhunu doyurduğun zaman asla basitleşmez mutluluktan kim sıkılmış? gördün mü ben görmedim şahsen İnsan bu hayatta su gibi olması gerek nereye giderse oranın şeklini almak zorunda Kendini bilmeyen insan karşındaki insanı bilemez kendini sevmeyen karşındaki insanı sevemez o yüzden her zaman kişi kendisi olması gerek yapmacık olan herşey sıkıcı...
Görüştürmeme gibi bi hakkı olduğunu sanmıyorum.
O zaman kocanın da kız arkadaşlarıyla görüşmesine sen izin verir misin?
@a_strong_man Evet zaten sevgilimin bütün kız arkadaşlarını tanıyorum ve artık ondan daha yakınlar bana. Başka arkadaşlarının olması da tanıdığım sürece çok sıkıntı olmaz.
Sevgilim diyorsun soruda kocanız diye sormuş
@a_strong_man İlerde kocam olucak;)
Kocan olsun ondan sonra herşey farklı olur
“ artık ondan daha yakınlar bana “ bu cümleyi ben kabul etmem insanın kendisine en yakın kişi kocası- karısı olmalı
Karisabilir evliligi cocuk oyuncaga sanma
@a_strong_man Ya babam nasılsa hiçbi farkı yok onunda
Böyle bir düşünce bana ters
@a_strong_man Herkesin fikrine saygı duyarım benden daha yakın olursa zaten kısıtlarım ama bunu yapmiycağını biliyorum.
Bak kısıtlarım diyorsun hiçbir şeyin garantisi yoktur. Sonradan üzüleceğine önceden tedbirini al, ben öyle yaparım.
@a_strong_man sizin fikirleriniz de bana ters. Bizim ailemiz, çevremiz farklı ve bu yapıya sahip fikrinize de saygı duyuyorum.
Teşekkür ederim
sakın kısıtlamayın gözü direkt dışarı kayar aynı şey basıma gelse 2 gün cekmem valla
Ne oluyorsa onlardan oluyor hacet yok
Ama seni tercih etmiş sonuçta o sadece arkadaşı ne var ki bunda
Burada çok sorular görüyoruz sevgilimin arkadaşından hoşlanıyorum sevgilim var erkek arkadaşımla yakınlaştık içkiliydik şöyle oldu böyle oldu erkek arkadaşım beni sevgilimden daha iyi anlıyor.. Uçan kuşa bile güvenemez olduk bence gereği yok. Yalnız şunu da ekleyeyim eşi ya da sevgilisi rahat olan bütün kadınlar aldatıyor gerek sanalda gerek reelde. Hiç şaşmaz
Tabi haklı olduğunuz yönler var ama herkes bir değil bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Görünen köy kılavuz istemez yine de ben tecrübe etmek istiyorum dersen dene
Izin vermezdim
hayır aynı şekilde bende kadınlar ile konuşamam
Tabiki görüşemez
Bilmem sence?
Hayır tabikide
O izin verse bile ben görüşmem
Neden arkadaş sonuçta yıllardır süren bir dostluk var ortada evlendin diye senin bütün hayatında hükmedemez ki eşin
O senin kararın bizim yapıya aile kültürüne göre değil geniş olmak
Ben karışmam
Sen misin