AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
582Cevap
Sadce iş için olsa bence diğer numaradan yazmaz ve bu kadar üzerine düşmez bence hoşlanmış eee hadi hayırlısı
Çok popülist soru olmuş popülist sorulara cevap vermiyorum
Bence bir hoşlaşma varsa iyice tanımaya çalış ilkten melek olup sonra canavara dönüşecekse en azından yol yakınken dönmüş olursun.
Kedin hoşlanmış
Ama sende dış değilsin bu kadar yazmadan belli çocuk mesaj atsın diye can atıyordun bence.. Hayırlı işler ateş bacayı sarmış 😁
Hemen hemen her erkek güzel bir kız veya hoşlandığı bir kız görünce şansını denemek ister. Yanlışmıyım?
Düşündüklerimi söylüyeyim, seni iki defa yanına çağırması bence hoşlanma çünkü orda babası varken kendisi senle konuşmuş ve bama hoşlanıyor gibi geldi
Utangaç pısırık birimi prki çocuk
Yok çok değil patron oğlu olduğu için çok atılgan bir çocuk
Dikkat et aöa
boşver
utanıyor mu
Hoşalnmışta tehlikeye atmak istememiş gibi yaklaşmış. Cazgırlık çıkartırsın diye tedirgin olmuş bence
Arkadaşı tanımak gerek bence ya görüş belirtmek için, yelkenlerini sağlam tutta ne olur ne olmaz. Herkese böyle olabilir :)
senden hoslanıyorsa bıle sana gıdıp ne sıgorta yapıyor ne maası soyluyor sacma sen bır cocuga kanıp acmı yasamak ıstıyorsun
Fırında serviste olanlar genelde aynıdır önüne gelene yürür markette çalışan kizlar firinda calisan kızlar nedendir bilmem o işi yapanlarda potansiyel sapıklık var
Evet senden hoşlanmış fakat biraz çekiniyor olabilir. Sen karar ver
Tedbiri elden bırakma. Yinede kendini fazla kaptırma 😂
Hoşlanma olarak görme. Çok acıktın ve lokantanın önünden gectin yemek kokuları duyursun farzet sevmediğin yemek Bile güzel gelir. Elde edip işini görecek hepsi bu
Güzelliğin için bişey diyemediğim için güzel bakımlı bir kızsan hoşlanmış olabilir. Senin gidip çalışmaman ve yüz yüze görüşmemeniz olmanız sana olan ilgisi varsa da azaltmış gibi ama hoşlanmış olabilir evet.
Hoşlanıyodur mutlaka başka biriyle haşr neşir olduğunu görene kadar bu duyguları besle seni istese onun ol ama başka bi avratla görürsen bas ikisini bu lavuk benim eski sevgilimdi şu an beni seninle aldatıyo de bence
Çok ümitlenme bence belli ki rahat biri her seyde bir belirti arayipta kafanin karıştırma karsindakinden net tavir görene kadar o öyle oldu, bundan bunu mu anladım diye kendi kendini bulanik sularda yüzdürme.
sana ilgi gösteriyosa senden hoşlanıyodur ya da abazadır her kıza öyle davranıyodur
Daha yeni tanıştığın biri için hoşlanmak bir kriter olmamalı bence. Senin buradan çıkarabileceğin yorum (dana sadece çalışan işveren ilişkisi içerisinde yardım etmeye çalıştığı ihtimalini kafandan silmeden) seninle konuşmak istiyor olabileceği.
Ah masum yavrum belkide senle yatmak istiyordur hep saf düşünme :)
Bana sorarsan hoşlanmış. Bayram mesajına cevap vermeme sebebine gelince ne yazacağını bilememiştir.
Haşlanmış tabi senden net bu :) ama niyetini anlaman gerekiyor tabi en önemlisi bu :)
Hoşlanmasını istiyorsan hoşlanır istemiyorsan hoşlanmaz. Durum aynen böyle
Aynen baya seni kafaya almış herşey açık yani daha ne soruyon ki.
Kusura bakma da çalıştığı yere kız geliyor onun icin bayram yani
Hoşlanan erkek iki haftada bir mesaj atmaz teselliyi bırakın bir erkek hoşlandımi sürekli görmek aramak konuşmak ister ve birsekilde bahanesini bulup arar yazar gelir
Bencee de hoşlanmış ne kadr tanıdı ki sennle ilhileniyor normal değil bu
Bence hoşlanmış hoşlanmamış olsaydı bu derece üstüne düşmezdi
Hoşlanıyor olabilir de acele etme bırak o yol yapsın
hoşlanmasa uğraşır mı kız, hele o tekrar numara gönderme muhabbeti. kesin hoşlanmış
Hoşlanmış görünüyor. Ama sende biraz Naz yap atlama balıklama.😉
Bence hoşlanıyor çünkü hiç kimse kimseyle bu kadar ilgilenmez
Erkekler kızlardan her zaman hoşlanır 😃
Bunda garip bir durum yok Tersi tuhaf olurdu 😄
Ayrıca şunu ifade edeyim ciddi ilişki düşünüyorsan (ki düşün) dikkatli olmaya da çalış benim fırıncı arkadaşlarım var yok şu kızı nasıl götürdük vs muhabbetler oluyor Tek gecelik olma yani 🙄
Bi his var içinde sana karşı ama bu hoslantı mı veya baska bir sey mi bilemezsin kimsenin içini :)
yok çünkü sen işci o patron. boş haller kurma senle bir ıkı depo fantatazısı yapacak
Hoşlanıyor ya da seninle bişeyler yaşamak istiyor hangisini istersen o
Ebru sen osun
Cinsellik için de bunu yapıyor olabilir kullanmak için dikkat et derim
Bunu okuyacağıma gider ALES'e girerim. En azından puan getirir.
hahah gördüğüm en iyi yorumdu bu ALES çalışması daha erken biter 😂
Duygular ve düşünceler değişkendir,
Kalıcı olan yapılan fiiliyatlardır.
O sebebten yapacağın fiiliyatlarina dikkat etmeni nacizane tavsiye ederim.
Sen biseyler sezdim dedin ve kizlar asla yanilmaz 😂😂💁🏻♀️ Olay cok tatli krrk bence bisey var ama tabi sadece arkadas olmak istemiste olabilir kibarlik falan yapiyo bilemedimmm
Bence sen ondan hoşlandığın veya ilgilendiğin için her hareketinden sana karşı tavrı var gibi hissediyorsun, eğer ilgin varsa bi adım at herşeyi ondan bekleme 😅
Evet bence hoşlanıyor ama sende çok büyük beklentilere girmemelisin. Çünkü daha çok tanımıyorsunuz birbirinizi gördüğüm kadarıyla. O yüzden temkinli yaklaşmakta fayda var.
Sen çalışmaya mı gidiyorsun yoksa o. spuluğa mı git alnının teriyle para kazanıyorsan kazan kazanmıyorsan da memnun değilsen başka yerde de parayla iş bulursun hem keyif alır hemde para kazanırsın anladın sen bu ne ya
O hoşlanıyor olabilir ama olmama ihtimali hep var aklından cikmasin hayal kurma fazla. Onla muhabbetini soğuk tutma muhabetiniz sarsın o sana ilerde açılır hoşlanıyorsa
Senden falan hoşlanmıyor çok umitlenme olsaydı şimdiye kadar olurdu
Sanırım senden hoşlanmış ama bu şıpsevdi dediğimiz gelip geçici bir şey de olabilir. Sen yine de ne olur ne olmaz temkinli davran. Yani kısaca işi biraz oluruna bırak zamana bırak.
Açıkçası ufak bir ilgi dahi olsa yaşamamış arkadaslar o ilgiyi gözlerinde buyutuyorlar. Bu kadar basit düsünmeyin daha somut sebebler olmadan erken teşhis olur.
Hemen umut bağlama derim daha çok erken bir iki gün tanışmışsınız yani demek istediğim detaylı bilgi öğrenmeden neyin ne olduğunu bilmeden harekete geçme umut bağlama sana yazık olur canın acır 😉😉
Hayır seninle ilgilenmesi sevdiği anlamına gelmiyor o sadece arkadaşlık kurmak istemiştir ben böyle bir çok durum yaşadım yani sonra karşı taraf üzülüyor bence boşuna umut etme
Devlet ilk 6 ay sigprtanı yatırıyor maaşında iş veren veriyor sigorta patron bunlar hepsi öteleme çalıştırıp para vermeyeceklerdi sigortasız ya da az verecekti çkal bunlar
Hoşlandığı içinmi yoksa yeşilçamda gördüğümüz patronun şımarık oğlunun kızlarla gönül eğlendirmek için ilgilendiği gibi ilgilendiğini mi biraz daha konustugunda anlayacaksın
Aslında oek hoslanmislik durum yok. Çocuk senle ilgilenmek istemiş yardımcı olmak istemiş. Belki sen onun bu davranışını öyle hissetmiş olabilirsin. Pek emin olmadan da bu beklentiye girme bence
Senin hayatın senin kararların. Onu kendine laik gördüy sen konuşur tanırsın çıkarsın hatalı ise kararın sonuçlarına sen katlanırsın doğru ise sen yaşarsın
hoslaniyorsa illa yazicaktir sohbet acmaya caliscaktir bekle biraz 😎
Yani şu an bilemedim açıkçası hoşlanmışta olabilir ama başka birşey için de yazmış olabilir ama aceleci sakın davranma herşeyi zamana bırak. Emin ol senin için de en iyisi böyle olur.
Senden hoşlandığını belli edecek bir şey yaşamamışsınız. Bunu ancak sen sezebilirsin
şimdi bu çocuk seni cinsel anlamda arzulamış olabilir bu yüzden seninle ilgileniyor olabilir ve çağrışım yap bakalım bu çocuk herkeste olan numarasını sana neden vermedi bir şeyler mi saklıyor acaba
Ben pek hoşlandığını sanmıyorum olsam daha farklı davranırdım. Fakat biz erkeklerin herzaman taktiği farklıdır oyuzden zamanla anlarsın
Nasıl yani daha da detaylı anlatabilirmisiniz merak ettim.
Bazı arkadaşlarım var her durum için hiç olmicak insanların bile numarasını bulundurur. Belki hoşlanti belki çok daha farklı bilemezsin. Ileride konuşmak istiyebilir seninle beklemen gerek ve söyle bi durum da söz konusu ileride konuşmak isterse ne için istiyor buna da bakmalısın.
Yani zaman zaman zaman zaten anlarsın
Bilemezsin belki çapkındır her kıza öylesine sevmis gibi yapıyordur bunu hemen anlayamazsın zamana bırak anlarsın. İş konusu dışında yazarsa sana yazıyor demek
Bence hoşlanıyor. Benzer şey bende olmuştu. Tanıdıkarımda var bu numara meselesi... Yani evet😉 O zaten benden hoşlanıyordu. Bakalım ne olacak sende. Ben reddetmiştim. Aşk benlik değil. Ne olursa haver ver.
Aa benzer şeyleri yaşıyoruz :) bana başka bir numaradan yeni numaram bide altına isim soyisim yazıp göndermiş herkese mi gönderdi acaba bana mı onu merak ediyorum durumuna baktım 20 Aralık yazıyordu yani daha biz tanışmadan önce kullanıyormuş o numarayı zaten diğer numarayı kullanmıyor artik ona geçmiş. Tamam haber veririm :)
İnşallah iyi olur. Sen hoşlanıyormusun?
Evet biraz ☺️
Hoşlanmak değilde seninle sevgili olmak konuşmak istiyor unutma her sevgili yapmak isteyen hoşlandığından sevdiğinden değil zman geçsin niyetinde sevgili yapanlar da var