AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
582Cevap
Merhaba buket yazacaktım da özelden yazamadım xperim yetersiz sana zahmet sen mesaj atabilir misin
1 2 günlük görüşme ve konuşmalardan birşeyler anlamak zor olacaktır
Yanı bu konuşmaların altında bir şey arama. bence daha ilk günden hemde
seninle ilgilendiğine göre senden hoşlanmış olabilr
Bence çocuk senden değil de sen çocuktan hoşlanmışsın
Bence 20 li yaslarin şuursuz heyecanları bunlar. O yaşlarda biraz ilgi gördüğü karşı cinsden hoşlanır gençler
İkinizdede hoşlanma var gibi
Hoslanmistir belki bilemiyorum soz konusu erkek kadin iliskisi olunca ot gibi bakiyorum. ben 👎🏿😏
Hoşlanmış mi bilemem bunu zaman gösterir. Çift numara her zaman şüphe uyandirir
Madem öyle düşünüyorsun biraz mesajlaşmayı dene orada daha net anlaşılır bence o hoşlanırsa sende hoşlanacakmışsın gibi geldi 😉🤔
Çok hoşlandı senden böyle bişey olamaz kısa yazdın bunu tam detaylara girmen lazım müzik felan koy arka fona duygusal olsun 😂😂😂
Senden hoşlandığını tam olarak söylemek zor zaman gösterecek umarım yanılırım.. ama belliki sen ondan hoşlanmışsın
Eğer sende hoşlanıyorsan ve kafaya bukadar taktığında göre hoşlanıyorsun demekki tanıyabilirsin ama ilk adımı onun atmasını bekle derim.
Bacım yürümüş arasını seninle iyi tutmaya çalışıyor belkide arkandan işe sen alın diye işler bile çeviriyor olabilir :))))
İnşallah mutlu olacağın kararlar verirsin bu patronun oğlu bunları her kıza yapıyorsa bilemem artık orasını gerçi Allah gönlüne göre versin
Bariz hoşlanıyor işte şüphe duyma ama arkadaşcıl bir tavır da sergiliyor olabilir bu sefer sen bir adım at yemle yani
Bazı erkekler bütün güzel kızlardan hoşlanır. Herkezde bir şansını denerler. Bu tiplerden eş olmaz. İşleri hep hovarfaliktır
Aqü bu kadar uzun şeyi niye hepsini okudum onu anlamadım aqşskdlamms sen de hoşlanıyosan git çalış yorma çocuğu skxjaj
Geçen gün sınıfa gidiyordum kızla karşılaştık, benim önce geçmem için belime dokundu acaba bana aşıkmı😂😂😂(!)(!)
Patron çocuğu ve onun yanında çalışacaksın dikkat et
O ışını yapmış numaraya gelirsek de evet seni hoş bulmuş olabilir
Evet bu kadar ilgi göstermesi bişeyler hissediyor olmasına işaret olabilir bence ya da çok fazla iyilik severdir ama sanmıyorum 1. İhtimal daha güçlü
Hemen atlama, senden faydalanmak istiyor olabilir. Erkeklerin böyle bir huyu var. EN AZ İKİ AY daha duygusal girişimde bulunmayın. Siz üzülürsünüz
Belki gerçekten iyi niyetle yaklaşmıştır belkide hoşlanmıştır ama kesinlikle hoşlanmış diyebileceğim bi hareketine denk gelemedim
Hoşlanmış olabilir fakat güvenmeyin hemen zamana bırakın isterse zaten kovalar atlamayın balık gibi taş yerinde ağırdır
Olabilir de olmayabilir de ama bunu zaman gösterir.
Dikkat et derim dostum, ilişki konusunda kendinizi kaptırmayın hemen. İyice bir düşünün, gördüm bayıldım olmayın 😉👍
İlgiyle hoşlanmayı karıştırma derim. sana özel ilgisi var ise Karşı taraftan bir adım daha beklemek en doğrusu olur bence
Niyeti belli değil sana tavsiyem onu keşfet azıcık bir süre sonra anlarsın niyetinin ne olduğunu ama seninle ilgilendiğini de göz ardı etmemek lazım
Hoşlanmayı bilemem ama ilgisini çektiğin kesin gibi. Yinede diğer arkadaşların dediği gibi niyeti kötüde olabilir dikkatli ol yinede
Olabilir. inş iyi biridir 😊
Sen hoşlanmışsın bence
Ama 2 farklı numaradan da mesaj attıysa o da hoşlanmıştır hayırlı olsun
Bence işle aşkı çok karıştırma ki iş konusunda çok dürüst de davranmamislar paranı almışsın sesini çıkartma sessizce uzaklaş 😆
Çocuk Seninle konuşmak için bahane arıyor işte :)
belki de hoslandi kim bilir
Bence evet sen de azıcık yüz ver kız
Var gibi bişiler ama sende boş degilsin
Evet. Ona sen yaz, senden adım bekliyor. Çünkü çekingen. Sen adım atarsan, o sana daha da gelecek.
Evet tam hoşlanma hareketleri
sigortan yok. Aşk karın doyurmuyor. kullanıyorlar seni.
Aklını başına al boş hayallere kapılıp oyuncak olma
Tam gaz yürüyo işte gol olur bunun sonucu
Cok uzun okuyamadim ama hoslanmamistir erkekelerden bisey beklememek lazim fazla
Evet belli hoşlandığı.
Bu arada soru ne uzunmuş ya makale gibi oku oku bitmiyo😅
Bence ilgisi olduğu kesin
Hoşlanıyor olabilir bilemedim şimdi
Yani bi ilgi var giibi
Hoşlanmasa sana yazmazdı. Bende merak ettim şimdi.
olabilir. Kısmet neyse o
Sen ondan hoşlandın mı?
İlgusini çekmişsindir mutlaka
Kesin hoşlanıyo, verecek :)
Bunu zaman gösterecek bekleyip göreceğiz
Valla pek anlamadım ama seni önemsiyor
çapkınlık peşnde de olabilir bilemedim kanks
Bir konuşun bakalim cokta ümitlenme
Evet hoşlanmıştır.
😂😂😂 deli
Sen benden deli 😂
Hoşlaniyordur bence dene şansını
Seni kendine cekip pesinden süründürmeye çalışıyo bundan olmaz söyleyim
Yani üzül diye söylemiyorum bütün erkeklerde bu var anlık bir şey olabilir pek yüz verme sen
Bence alakasi yok senden hoslansaydi hemen yazardi veya sorunu çözüp orda kalmani sağlardı
Konuş hoşlanmıştır ama net bir şey olmadan hareket etme üzülürsün