Acaba benden hoşlanmışmıdır?

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı geçen hafta mahallemize yakın bulunan bir fırının camında bayan tezgahtar aranıyor yazısı gördüm ve gidip görüştüm daha önceden başka bir fırında çalıştığım içinde tecrübem var bana yarın sabah gel başla dediler. Gittim başladım işe ilk gün işim bitti eve gelecektim patrona para ve sigorta konusunu açtım onlarda şu an için sigorta yapamayacaklarını bu sigortada sorunları olduğu için duzeldikten hemen sonra yapacaklarını söylediler maaş konusunuda asıl patron memleketteymis o gelince konuşacağımızı söylediler. Ben tabi sıkıldım işten maaş daha belli değil sigorta ne zaman yaparlar Allah bilir. Orada benim yaşlarımda yani 21 yasinda bir çocuk var patronun ogluymus onunlada tanıştık o da marketlere ekmek servisi yapıyormus ben o yokken oradakilere daha yarın gelmeyeceğim dedim onunda kulağına gitmiş yanıma geldi bir sorun mu var yarın gelmeyeceğim demişsin dedi bende evet sigorta yok bişey yok dedim o da babam gelsin konuşalım falan hatta sen numaranı bana at ben haber veririm sana duruma göre dedi ben atmadım unutmuştum saatim doldu eve gideceğim zaman yine geldi yanıma paramı verdi numaramı istedi deftere yazdı ben sana babamla konuştuktan sonra haber vericem dedi tamam dedim bu arada onun numarasıda bende ekliydi ama hicbirseyi gözükmüyordu beni eklemis iki gün sonra herşeyi gözüktü fotosu falan ben hikayeye durum atmıştım görmüş ve mesaj attı ya kusura bakma sana yardımcı olamadık senin çalışmanı beğendik seninle çalışmak isterdik falan diye biraz konuştuk en sonundada nasip diyelim eğer birini bulamazsanız bana haber et belki gelirim dedim tamam olur dedi iki gün sonrada bu o numarayı değiştirmiş başka bir numaradan bana mesaj atmış yeni numaram diye bide altına ismini yazmış ekledim baktım durumuna 20 Aralık 2020 de güncellemis bence o numarayi sadece bana attı tanıdıklarında vardı o numara. Biraz uzun oldu ama daha detaylı bir şekilde anlatmak istedim 😂 arkadaşlar şimdi sizce bu çocuk benden hoslaniyormudur merak ediyorum siz neler düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bana davranışından konuşmalarından sezdim birazcık hoşlandığını ama yanılıyormuyum onu bilmiyorum işte
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yeni bir gelişme oldu onuda size aktarayım geçen akşam bana mesaj attı nasılsın napiyorsun diye yeni bir eleman almışlar ama memnun degillermis kızdan kız sürekli işte telefonla oynuyormus bana gel bizimle çalış dedi gülücük emojisi attı baya samimiydi senin çalışmani isterim dedi o gün biraz konuştuk öyle sizcede bu bir hoşlanma belirtisi olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yeni gelişmeler oldu onuda belirteyim sizlere 😃 iki haftada bir mesaj atıp duruyor ilk nasılsın napiyorsun falan sonrada ne zaman başlıyorsun gel çalış artik gibisinden şeyler söylüyor çalışmamı beğenmiş çok istiyor benim çalışmamı ama bende gidemem çünkü sigortam olmayacak bu sefer😐
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hayırlı bayramlar herkese ☺️ bugün bir gelişme daha oldu. Bana mesaj attı RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN HAYIRLI BAYRAMLAR 🙏 bu şekilde wpden gönderdi sanki toplu mesaj atarsınız ya onun gibi yapmış bende cevap olarak seninde bayramın mübarek olsun hayırlı bayramlar yazdım cevap yazmadı görüldü bile atmamış niye cevap yazmadı ki bu acaba kafama çok takıldı ama bir yandan da bana attığı içinde çok mutlu oldum ☺️
Acaba benden hoşlanmışmıdır?
Cevapla