+1 yılSeninle ilgilenmesi senin hoşuna gitmiş, muhtemelen beklentiye girmişsin ki bu soruyu sorman da onu gösteriyor. Onun senden hoşlanıp hoslanmadigina gelince;
Patronun oğlu olaraj üzerine düşeni yapmış ilk olarak, işe başlayan deneyimli bir elemanı hemen kaybetmek istememiş,
İkinci olarak, nasıl birisin güzellik konusunda bilemedigim için doğrudan evet senden hoşlanmış diyemem, ama diğer numarasıyla sana mesaj atması, ayrılmış olsan dahi işten seninle irtibatı koparmamasi hoşlandığı yönünde degerlendirilebilir.301 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet detaylı olmuş. Evet senden hoşlanmış. Başka yeni bir numaradan sana mesaj atmış bu sana karşı bir ilgisinin olduğudur. Sadece bir sempatiklik. Eğer sen bir şekilde mesajlaşmaya başlarsan bu ilişkinin yürüyüp yürümediği belli olur.
Asıl soru şu sen bu çocuktan hoşlandın mı? Evet ise mesafeli olarak bir arkadaşlık kurabilir ve birbirinizi tanıyabilirsiniz.104 Yorumla- +1 yıl
Kafasını karıştır mayın kizin yaa
- +1 yıl
Adamın öyle bir niyeti yok ise kız rezil olur abi yapmayın yaa
- +1 yıl
@Alerjili_kek Şu anki güncellemeyle bakılacak olursa zaten bu işte hayır yok. Bu saatten sonra yanlış olur. Zaten halis bir niyet olsa ortaya çıkar idi. Bir emare yok. Belli ki çocuğun başka bir sevdiceği var. O sebepten ötürü bir yakınlık sıcaklık yok. Artık onu unutması gerekir
Zamanla anlarsın elbette ama onun senden hoşlandığını düşünerek sen ona bağlanmamaya dikkat et bence ki söylediklerine göre hala seninle konuşuyorsa senden ya hoşlanmıştır ya da derin bir yanlızlık çekiyordur sende sempatik gelmişsindir seninle o yüzden konuşuyordur bunu anlarsın yakında sen çokta şey etme:)
21 Yorumla- +1 yıl
Yani doğru bazıları hoslanmış falan diyip kızcağızın aklıni karıştırıyor 😅
+1 yılDaha önemli bı konu var sigortani yapmayacaklarsa gidip çalışmamalisin sırf çocuk için bunu kendine yapma. Gönül işine gelince de yani ilgi duymuş olabilir söylediklerine bakılırsa öyle aman aman bı belirti yok ama olmadığı anlamına da gelmez ufaktan nabzını tutup bekle geleceği varsa gelir zaten.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
+1 yılanladım seni konularını net konuşayım sen bu çocuğa ısınamadın ve kırmamak için konuşmasını kabul ettin senin fiziki görüntünden onun senden hoşlandığını hatta aşık olduğuna işaret ediyor. Sen tabii çocuğu kırmak istemedin konuşmayı kabul ettin burası anlaşıldı fakat bu çocuktan sen hoşlanmadın ve negatif enerji aldın sen dışa dönük ve aktifsin herkesle iç içesin ve konuşma laf konuşma sanatında iyisin fakat çocuğun çok aşırı sıkılgan ve çok mülayim olması ve senden birdenbire hoşlanması bana anormal geldi aklıma yatmadı bu aşk değil bana göre bu bir saf sevgi ve beğenmedir ben bunu çok tahminen çok uzun sürmeyeceğini hatta çocuğun red cevabı alacağını düşünüyorum beyfendi romantik ve eğlence dolu birisi değil bence sana uymaz bunu bir geçin ikincisi aranızda sevgi oluşamaz ve ilişkide olamaz bence bunu direk hayır demen daha iyi olur bu senin iş verimine zarar verir olmazbence bu konuda derhal bitir ve seni taşiyan ve entellektüel kültüre sahip beyfendileri tercih et bu çocuk senin kültür anlayışına uymaz sen zarar görme sen kültürlüsün ve tercihini ona göre yap
10 YorumlaSelam..
Konuyu öncelikle iki açıya ayırmak gerek..
Birincisi duygusal bölüm;
Duygusal bölümde ilk sorun yanlış, daha doğrusu soru şeklin yanlış.
" Acaba benden hoşlanmış mıdır? " yerine ,
Kendinle yüzleşip " Acaba ondan hoşlanıyor muyum? " diye sormalısın.
Eğer senin ondan hoşlandığını kabul eder ve bu ilişkide yol almaya karar verirsen , işi unut.
Çünkü patron-personel ilişkisi genelde hep kötü sonuçla biter.
Ikinci açıya gelecek olursak;
Profesyonel iş yaşamı.
Eğer bir işe ihtiyacın varsa bunu net olarak kafanda netleştir ve olursa çalıştığın sürece onunla ilişki ihtimaline bile kapalı kal.
Belki böyle basit görünen şeyler ileride cv nde yer almaz ama özgeçmişini en iyi bilen biri olarak zihninde kalıcı üzüntülere neden olabilir.
Ek olarak ,
Belki bu konu başlığı söz konusu kişinin aklının ucundan bile geçmiyordur, belki gerçekten sana yardımcı olmaya çalışıyordur, belki üzgünüm ama kardeş gözüyle de dokunmak istemiş olabilir hayatına, geçmişte bir yaşanmışlığı dokunamadığı bir hayat vardır seninle telafi etmek istediği..
Dedim ya bilemeyiz ama,
Sözün özü,
İş ile aşk farklı kenarlarda durmalı senin için, en azından bir süre 😊02 Yorumla- +1 yıl
Yahu siz halen evlenmediniz mi?
Şaka şaka 😀
Canım, ben halen yazdıklarımın arkasındayım.
Yeni güncellemen için diyeceklerim..
Birincisi; Halen daha çok senin ondan hoşlandığını düşünüyorum.
Bu gayet normal bir durum ama böyle bir ilişkiye yelken açacaksan orada çalışmamalısın.
En azından başı şeyler netleşene kadar.
Ikincisi; Eğer duruşundan emin bir şekilde kendine güvenip çalışmaya başlayacaksan profesyonel ol ve sigortasız çalışma sakın.
Bugün emek hakkını gasp eden, yarın başka şeylerini de gasp eder unutma.
Hadi kolay gelsin 😊 - +1 yıl
Buket.. Bence sen şunun telefon numarasını bir sil.. Ya da öncelikle engelle sonra sil..
Adına üzülüyorum sen bu şekilde umutlanmaya devam ederken..
Bak zaman geçiyor ve sen halen aynı yere takılmış bir şekilde dönüp duruyorsun.
Ya da sevdiğim bir cümle ile bitireyim..
" Hayatı ucundan yakalarsan bırakma, o seni nasıl olsa bırakır unutma "
Sevgiler
Sana da iyi bayramlar😊
+1 yılŞöyle söyleyeyim öncelikle evet bir hoşlanma durumu söz konusu olabilir ama bunun ilerlemesi için sürekli iletişim halinde olup yüz yüze görmekte çok etkili yani bunu daha iyi anlamanın en önemli yolu bu. Görmeden arada mesajlaşmayla kesin bir yargıya varamayız. Yerinde olsam en azından yaz için bile olsa çalışırdım bir süre o zaman daha net görmüş olurdun. Sigortasız çalışmak istemiyorsun haklısın ama kalıcı olmayacaksın orada sonuçta değil mi eğer seninde biraz hislerin varsa sen bir mesaj at bakalım nasılsın napıyorsun diye bir de eğer istiyorsan yaz için başlamak istediğini söyle. Bu benim görüşüm tabi yine de karar senin sen bilirsin. Yaparsan soruyu güncellersin merak ettim. :)
11 Yorumla
+1 yılHoşlanmış senden bu kadar da çok uzatmaya gerek yok. Hoşluk ve hisler karşılıklıdır.
Mesala benimle ilgisi olan bir kız hislerim ne yöndeyse tamamen doğrusunu anlatır. Ki hemn hemn her insan her insandan hoşlanıyor.
Ve her insanda bunu fark etmiyordur. O ayrı bişey çünkü insanlar hislerini yansıtmadan ilerlerler
Erkek sanır ki hoşluk sadece bizde var.
Kız sanırki sevmek istemek aynı şekilde hoşlanmak sadece bizde var.
Ama bu düşünceler her iki insanda da herrrr zaman vardır.
İnsanı insana bağlayan
Bu istek bu duygu bu düşünceler olmasaydı evlilikler okadar zor ayrılıklar boşanmalar o kadar kolay olurdu kiiiii10 Yorumla
+1 yılBir dönem sana karşı baya hızlı davranmak istemiş telefon değiştirmeler, seninle ilgilenmeler , konuşmaları...
Ama zaman geçtikçe dün atmış olduğu mesajla artık bırakma aşamasında
Sen onun için olabilirde olmayadabilirsin
O sana 1 adım attığında sen ona 2 adım atarsan bu iş hallolur
Onun haricinde aranızdaki durum böyle devam eder ve bir süre sonra mesaj bile atmaz. Bana sorarsan ben wp'den açık açık konuşurdum yoksa sizinki uzun bir cümlenin noktası yokmuş gibi olur anlamsız ve boş harcanan duygular gibi10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senden hoşlanmış olması yüksek ihtimal.. ancak hiçbir yere SGK sız başlama ve sana net bir rakkam söylesinler senin maaşın bu olacak diye.. zamanında benim de başıma benzer bir olay geldi.. çalıştığım şirketten memnun değildim ve ayrılıp başka bir şirkete başladım.. yalansan önce benden kimlik fotokopisi istediler sonra e devletten baktığımda en son eski şirketimin yatırdığı primler gözüküyordu ve onlara sordum açık açık.. siz benden sadece kimlik fotokopisi isterdiniz normal işe girişlerde istenen diğer belgeleri istemediniz hayırdır dedim? Bir de benim SGK primlerim yatırılmamış neden diye sorunca.. ama işte şöyle böyle biz yeni şirketiz vs vs.. gibi yalanlar söylemeye başladılar.. bunlar iki kardeşti ve küçük olan muhasebe işlerine bakıyordu.. o da sürekli sevgilisiyle yurt dışına YÖK denize yok kayağa gidiyor falan en sonunda dedim ben işten ayrılıyorum.. böyle diyince bana YÖK işte senden memnunuz düzeltcez falan dediler ama ayrıldım ordan..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seninle ilgilendiği apaçık ortada..
Fakat bu ilgi sadece işle ilgili mi
Yoksa seni beğendiği ve hoşlandığı için mi? bunun kararını en iyi sen verebilirsin..
İlerleyen günlerde sudan sebeblerle iş veya başka şeyleri öne sürerek seninle olan iletişime devam ettirmeye çalışırsa anlaşılır olay zaten..
Fakat sana yeni numarasını atması bana sanki hep onun aklının bir köşesinde yer ettiğinin izlemini yarattı. Bu kadar bu işin üzerinde durması seninle olan bağlantıyı kesmek istememe sebebinin altında başka nedenler olabilir. Seninle konuşmak sohbet etmek gibi..
Arada sırada fırın sana yakınsa ekmek almaya git. Kendini göster hatırlat eğer sende de bir hoşlantı oldu ise..10 Yorumla
+1 yıl1 çocuk patronun oglu... Her ne kadar seninle ilgilenmiş olsada iş konusunda %100 yardımcı olamamış ama seni özel hayatına dahil edebilmiş...
Bu dışardan belki hoşlanmış görünebilir ama niyetinin ne olduğu hiç belli olmaz !
2 patronun oglu olması belli ki seni de etkilemiş olacak ki ya da çocuk yakışıklı bilmiyorum sen çok detaylı bir biçimde çocuğun seninle ilgilendigini anlatma gereği duymussun...
Doğaldır etkilenebilrisin fakat 2 güzel söze hemen tav olma derim... Patron çocukları yaramaz olur 🤨 hem yaşı da henüz 21 mis çapkınlik dönemi...
Niyetim varsa hoslaniyorsan bile ağırdan alıp niyetini iyice anla...
Herhangi bir yakınlık olduğunda senin işi sor halledecekti noldu bakalım seninle ilgili ne kadar ciddi 😉10 Yorumla
+1 yılBir insanı tanimadan asla o insanla yola çıkma derim hoslanmista olabilir belki iyi bir insan ama ülkemizde kadınlara verilen değerde belli erkeklerin yüzde doksanınin amacı sevgi aşk bunları kapsamaz belalti düşünür kadiinlarda bu para ve tip olarak yer değiştirir benim yaşım 29 bir evlilik yaptim2.5 sene sürdü benim tanıdığım ne kadar insan varsa hepsi aynı şekilde sen konusacagin sevecegin kişiyi kendisinden değil çevresinden tanı hareketlerlerinden tanı biraz bekle zamanla zaten hoslanmissa kendisi açılır sana minik bir hata hayatını mahvedebilir dikkat et sevgilerle
10 YorumlaÇok doğal ve samimi bir soru sorma yöntemin var. Merakla sorunu okudum ve bir sonraki gelişmeleri dürt gözle bekliyoruz. Antayımın çok doğal ve içten...
Ama anlattığına göre ilk defa karşı bir cinsin ilgisiyle karşılaşıyorsun ve bu konuda biraz acemisin. 🙂
Patronun oğlu da çok bariz senden hoşlanıyor.11 Yorumla
+1 yılSenden KESİNLİKLE hoşlanmış derdim ANCAK seni cinsellik için kullanmak istiyorda olabilir. Ama cinselliği bir kenara atarsak KESİNLİKLE HOŞLANMIŞ. Senin yerinde olsam KESİNLİKLE iş harici konulardan bahsederdim acaba İSTEKLİ bir şekilde konuşmaya yazışmaya devam edecek mi diye. Bence en yakın zamanda dene ve gör.
14 Yorumla- +1 yıl
Vallahi onu net olarak bilemem ama o sana bir daha mesaj atarsa mesajlaşmayı uzat ve o kişiyle alakalı hangi okulda okuyor olduğunu ya da nerede okuduğunu ilerde ne yapacağını vb de sorabilirsin ya da başka bir şey. Ben konu açmak hususunda BERBATım ama başkalarına da sorabilirsin
- +1 yıl
O zaman sende seviyorsan daha fazla mesajlaşıp buluşmaya çalışın. O seni seviyor büyük ihtimalle ama yinede sadece cinsellik uğruna da olabilir ama daha çok gerçekten seviyor gibi.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kafanıza fazla takmışsınız. Çocuk eski kurnaz çapkın bence. İlk baştan babasının sizinle çalışmayacağını biliyordu numaranızı almak için haber veririrm ayağına yattı zatn 2 nosu varmış ''yeni' olması hikayeydi. Sizinle gizlediği numaradan konuşuyor olabilir ya da biri iş için kullanılıyordur. 'Gel çalış' ayakları sadece konuşmak için. Yani olumlu hiç bişey göremedim zaten toplu mesajdır o iyi bayramlar kısmı da. Kim bilir kaç kişiyle konuşuyor numara koleksiyoncusu. Yarın bıkarsa arkadaşlarına falanda numaranızı verebilir kız numarası diye.
00 Yorumla
+1 yılbak aslında sana olan ilgisinin tesiri sana geri dönmesi ve aramsı hatta bir mesaj bile atması ikinizinde arasında beklediğiniz umut tur. aslında bakarken gülümsemen olabiliyorsa bu içinizde açan aşkın ilk meyvesi dir aslında daha iyi yaşamak için onada fırsat vermelisin ve kendindende ödün vermeden bunu yapmaslıın sende oda daha çok genç siniz senin bir duruşun her zaman olmalı unutma asıl tanımadan içini bilemezsin sende oda aslında şu an görünen onun sevdiğin ve hayallerindeki oluşturduğun görselliğe uymasıdır aynı şekilde onunda senin için beslediği duygu aynıdır. bu şekilde bir balangıçta yapabilirsin az naza çekmelisin ısrarı devam edere gidebilirsin önemli değil 1 ay kadar çalış farkına varacaksın senin için neler yapabileceğini buda fedakarlığıı sana olan sevgisiyle birleştirise onun dasana ilgili olduğunu ve bir başlangıç aolabileceiğin ispatıdır bayan:) mutlu luğun şuanda bile gülümsemenden belli oluyorr:)
00 YorumlaSana şunu söylemek istiyorum, kısa dönemde olan bu duygular yani hoşlanma belirtileri anlık olarak olur -ilk görüşte aşk- misali. Evet senden hoşlanıyor olabilir, seni görmek isteyip iş konusunu bahane de edebilir, direkt iyi bir niyetle de çalışmanı istiyor olabilir. Kimsenin içini bilemediğimizden dolayı bu bir soru işareti olarak kafamıza yerleşiyor. Son olarak senle daha fazla ilgileniyorsa, ilgilenmek istiyorsa bunu "Acaba benden hoşlanıyor mu?" sorusuna cevabı verecektir. Ne diyelim her şey gönlünce olsun... 😊
00 YorumlaHep derim uzaktaki ile o an çevrende sana en yakın kim var ise onunla arkadaşlık eş vs birşeyler kurarsın
Patronunun oğlunun yaptığı standart olan bir hareket yardıma muhtaç bir kadını gördüğü zaman eğer güzelse birde yanaşmak standart bir hareket olmuş artık
Senden hoslanmasi vs sorun değil tabikide sadece köprüyü geçene kadar olmasın yeter sonrasınida devam ettirebilecegini düşünüyorsan onun (((keza daha yeni birbirinizi tanımaya başlamışsıniz bile çok acele etme derim ))). Buda zamanla anlayacağın birşey
O zaman sorun yok derim...
Çocuk senden ilk gün hoşlanmış orası kesin :)00 Yorumla
+1 yılbence sen ondan uzak dur üzülebilirsin
araya mesafe koysan iyi olur çünkü bunlar hoşlanmadan ziyade asılma alametleri Yapma bunu kendine üzülebilirsin bu işin sonunda gibi geldi bana.
Frenle kendini bizim her hoşlandığımız bizden hoşlanıyor mu ki sanki?
Ha olabilir gerçekten senden hoşlanıyor olabilir ama bunu mertçe karşına çıkıp söylemeli bence.
Belki de züppenin teki seninle kafa buluyordur.
bence o kendine eğlence arıyor sadece. sen elinden geldiğince tersleAnlattığın şeylere göre asılmaya, ama çaktırmamaya çalışıyor aklı sıra
Çok güzel söz var bunu onla paylaş
İnsanları yükselten iki büyük nitelik vardır. Erkeğin mert kadının da namuslu olması. Günümüzde üçkağıtçılar öylesine namuslu görünüyor ki, namuslu insanlar üçkağıtçı görünümüne düştüler.00 YorumlaKesin sana aşık. Senden vazgecemiyor. Sürekli seni düsünüyor sende onunla ilgilen gibi seyler söylemek isterdim ama cocuk sıradan seyler yapiyor. Bu senden hoslandigini göstermiyor. Her ilgi gosterene de bu benden hoslaniyor dusuncesine girmeyin bence. İlk hareketleri patronun oglu oldugu icin yapiyodur. Senden hoslanmis olsaydi 2 haftada bir yerine min. İki gunde bir yazardi. Ozellikle seninle calismak istiyosa da güzel buldugu icin de olabilir. Ama sadece sana o sekilde yaklastigini dusunmuyorum. Senin yerine bj baskasina da ayni seyleri yapiyor olabilir.
20 YorumlaTabikide bir şeyler başlamış ve soruyu güncellemişsin yani 1 ay önce aslında saana karşı bir ilgisi başlamış ama bu o an bitebilirdi de sürmeyebilirdi ama sürmüş. Ve bence kesinlikle senden hoşlanıyor aşık mı değil mi onu buradan biz anlayamayız tabikide ama kesinlikle ve kesinlikle hoşlanıyor.
20 YorumlaHoslanmismi emin değilim ama numarayi sadece sanaa verdiyse bu belirti ama diger kizlarla nasol konuşuyor etrafina nasol yaklaşıyor hep samimimi soğuk mu bunlari bilmek gerekiyor kani ısınmıştır sevmistir seni az da olsa hoşlanmış ama emin olman denemen lazmm onu
10 Yorumla
+1 yılKlasik patronum oğlu modeli bence uzak durulmalı ancak hoşlanma belirtiside var gibi ben genellikle insanları ağzından çıkanlara göre değil mimiklerine göre analiz ederim bu yüzden tam bir şey demem zor ama en kolayından senin bu soruyu soracak kadar içine kurt düşürdüyse
NEDEN OLMASIN?10 Yorumla
+1 yılSen benim yeğenim gibisin aynı onunda işleri böyle karışık gidiyo birini buluyo ay bana böyle dedi soyle yazdı diyip bana gösteriyordu ne diym ben şimdi acaba hoşlandımi benden diye sabaha kadar sorgular onun gibisin😂😂hoslaniyordur senden ama o da hemen pattadan belli etmez yani biraz seni tanımaya calisir🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşk meşk işleri olunca bende tek cevap var bodoslamadır insan önce kendini bilmeli sen ne istiyorsun açık açık konuşmak varken arap saçıma döndürmek mental olarak yorucudur nu kadar uzun zamandır kıvranmak yerine yara bandı çeker gibi sorup rahatlamak en doğru seçim ha yapmak kolay mı o kişiye kalmış şey
10 Yorumla
+1 yılSenden hoşanmış çalışmanida istiyor ki dialog için iletişim halinle hep seninle ama 2 haftada bir mesaj atması da bı garip bide senin attığın msja dönmemesi de dik et sevgilisi çıkmasın. erkekler sever böyle şeyleri niyetini ilk çöz onun içinde gidip saçma sapan bir işi kabul etme. İlgisini gösteriyor şu an ama bekle bak çabalıyormu seni tanımak için önemli olan o mesaj atmada ne var yok saniyesini almiyo
10 YorumlaHer soylenilenileni özellikle iş hayatında çok ciddiye almayın. İs hayatının ilk yıllarında insanların çoğu bu hataya düşüyor. İşveren kısmı senin calismani körüklemek ya da isik gördüyse elinde tutmak isteyecektir
Eğer hoşlanmış olsa sigortani yapar yüksek bir maaştan başlatıldı emin ol.
Sen yine konuş belki bir şey çıkar ya da ben yaniliyorumdur kim bilir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılSana ilgisi var belli. ama ne amaçla yapıyor bilemem.. belli de gerçekten iş konusunda çalışma şeklini iş performansını beğendi , belki ilerde birşeyler yaşaysblme ihtimalini de düşünerek seninle hep irtibat halinde kalmak ta istemiş olabilir. bikaç güne niyeti belli olur 😉
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili kardeşim bu çocuktan hoşlanmışsın belliki. Ama bu durumda orada tekrar çalışmaya başlamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. O çocukla aranızda bir şeyler olacaksa da bu şekilde olması daha sağlıklı. Eğer orada çalışacak olursan iş yeri ortamında birbirinizle yakınlaşmanız hem doğru olmaz hem babasının dikkatini mutlaka çekecektir ve oğlunu senden uzaklaştırmak için çabalayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılBen biraz detaycı olduğum için satır aralarına dikkat ederim, neden başka bir telefon? meden sigortasız çalıştırma (özellikle bir fırında) kısaca her saman kendime şu beş soruyu sorarım1- ne-2- neden-3-niçin-4-nerede-5-ne zaman
Bu soruların cevaplarını bulabiliyorsan bana kalırsa sorun ortadan kalkar10 Yorumla
+1 yılaslında tam hoşlanma demeyelim de, sana karşı bir ilgisi var belli. yani numara vermesi, numara değişikliği sonrasında sana da atması bunu gösteriyor.
Yapılacak olan durum paylaşımlarıyla bir etkileşime girilebilir aslında. ya onun durumu ya da senin durumun. bir adım olacaktır bunu daha net anlayabilmek için.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. bu çocuk senden hoşlanmış olabilir ama niyeti kötü de olabilir tam emin olamadım yazdıklarını okuduğumda senin ona karşı bir ilgin olmuş ama zamana bırak zaten sana karşı gerçekten bir şey hissediyorsa peşine düşecektir ama anlamadığım bir şey var oda farklı bir numaradan sana yazması bu kısmı beni düşündürdü daha net bir şey söylemek isterdim ama kararsız kaldım şimdi durduk yere çocuğu da kötülemek istemem
10 Yorumla
+1 yılAyrıntılı anlatmana rağmen son cümleye kadar çocuğun senden hoşlanıp hoşlanmadığını sormandan çok sigortam olur mu diye soracaksın sandım 😂 Hoşlanıyor demem için yeterli bilgi yok sadece numara vermesinden hoşlanıyor diyemeyiz
11 Yorumla
+1 yılOlayı hemen aşk meşk olaylarına getirmişsiniz ama bunu bilemeyiz insanların içini niyetlerini bilemeyiz
61 Yorumla- +1 yıl
Mutlu bayramlar
Güzel kardesim seninle iletişime geçmek istwdigi çok aşikar. Hoşlantı burdan yazdıklarına göre var gibi duruyor. Ama çok dikkatli ol eger konusma ilerlerse iyice tanı ölç biç tart ondan sonra birşeyler yasamaya basla. Hakkında hayırlısı olsun canım benim😊
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılabooovv olaya gel lann, oğlan sadece özel günlerde ve hadi gel çalış diye yol yapıyor sana lşgdklgşhfnkşghf karakteri naif mi yoksa ya vşak mı onu da söylersen iyi olur yani seninle arada eğlenmek için mi yaklaşıyor yoksa işte tutmak için mi diye. ama bilemedim yani oğlanın son yazmasından falan genel olarak ya eğlenmek istiyor ya da işine geri dönüp çalıştırmanı, ondan pek gelecek bekleme bence
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle sen ondan hoşlanmış gibisin.. eğer çocuktan etkilendiysen ve bir arkadaşlık kurmak istiyorsan onun ne hissettiğini düşünmeyi boşver ve istediğini almaya çalış. Karşı tarafa bir sinyal ver, ondan hoşlandığını vs hissettir. Neticeye ulaşırsın bir şekilde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu her zaman böyle olur ilk tanışmalarda bir etkilenme veya hissediliş yaşanır ancak bu illa ki yürekten bağlanma işareti değildir.. Tabi senin işe ihtiyacın olduğu ve bundan istifade etme refleksi de ola bilir. Değerlendir ona göre hareket et.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bence hiç bulaşma ufak yer. Zaten birde üstüne 2 patron. Orada gelir oğlanın annesi senin canını sikarlar. Çocukla görüş ona birşey diyemem. Ama ise girersen asla o oğlana buluşma derim. Sana olan olur. Düzgün olsa bu devirde sigortanin ne kadar önemli olduğunu bilirlerdi.
00 YorumlaOlmasını istiyorsun, çocuk sana adımlar atmış ama sen pek adım atmamışsın ona cevap vermek dışında. Çocukta belli bir süreden sonra tavır koymuş olabilir ya da yeni birini bile bulmuş olabilir veya seni deniyor umursamayarak. Keşke arada sende ona yazsaydın oradan muhabbeti ilerletseydiniz.
00 Yorumla
+1 yılBence bu cocuk sen hoşlanmasa bile kesinlikle seni tanımak sana daha yakın olmak istiyor. Merak etmiş seni. Bazı erkekler güvenemedikleri için hoşlansala bile bunu kendilerine kabul görmüyorlar. Ama kadının yakınında olub onu takibe alıb daha iyi tanımak isterler. Ha tanıdıkdan sonra hoşlanırmı, severmi orası sana bağlı ve onun seni nasıl anlamasına bağlı
00 Yorumla
+1 yılHoşlandığını düşünüyorum bende ama biraz temkinli ol. Ayrıca sigortan olmadan ve maaşın belli olmayan yerlerde çalışma. Ne demek sigorta konusunda sorun varda şu an yapamıyoruz. Böyle bir şey duymadım ben hiç. Belki de saf birini çalıştırıp maaş ve ssk vermeden çalışsın istiyorlar. Dikkat etmen gerekiyor bu dönemde insanlara güven olmuyor maalesef
00 YorumlaBana hoşlanmış olsa iş değilde başka şeylerde konuşurdu ve sana daha sık mesaj atmaya çalışırdı. İlgi var ama çok değil. Hafif ilgisini çekmişsin o kadar diyebilirim. Ve onlar senj sigortasız çalıştıramaz zaten. Çünkü elimde belge olmalı ki sokağa çıkabilesin. Yarım olsa da sigorta yaparlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılArada ki irtibatı koparmak istemiyor çocuk. Birden konuyu açıp vereceğin tepkini de kestiremediğinden dolayı, zamana bırakmış. Birbirinizi gördüğünüzde belki bi kahve içmeye davet edebilir ve günün sonunda da tekrar görüşebilirmiyiz sorusu gelebilir tabii ki olay tamamen yeni gelişmelere bağlıdır. Kahve içerken nasıl gelişmeler olacağına. Belki frekanslarınız - kafa yapılarınız uyuşmayabilir ve tekrar görüşelim mi teklifi gelmeyebilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBence siz umut bağlamışsınız ve bir beklentiye girmişsiniz. Belki de sizin ondan hoşlandığınızı anladı ve sizin ondan hoşlanmanızı kullanarak sizi sigortasız çalıştırmak istiyor. Başka iş bakın bence. Eğer siz de ondan hoşlanıyorsanız tabi ki onu tanıyabilirsiniz. Ama mutlaka başka iş bakın.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle günlüğünü buraya aktardığın için teşekkürler teşekkürler, bence çocuk senden hoşlanmamış abisi hoşlanmıs gerci kendide hoşlanmıs olabilir. Bilmiyorum 😂en iyisi başka pastahane, fırın bak eğer oralardan hoşlanan cıkmassa demek ki o çocuk hoşlanmıs olabilme ihtimali yüksek😂eğer ki,
00 Yorumla
+1 yılbeklenti içine girme sonra çok üzülürsün dereyi görmedim paçaları sıvama anladığım kadarıyla çocuk ve babası çalışana hakkını vermey pinti kul hakkı yiyen şerefsiz bir aile e böyle bir ailede mutluluk ve huzur olmaz bence uzak dur yok ben uzak durmam dersende kullanılıp mendil gibi kenara atılınca benim günahım neydi diye ağlanma
00 YorumlaÇocuk senden hoşlanıyor ama orada caliscaksan sigortan yapılmali, maaşını düzgün almalısın. Ayrıca aynı yerde çalışırsam patron oğlu ile aranda ilişki olur orada başka çalışanlar ne düşünür? Senin iş verimin ne olur bilinmez? Bu kişi seni gerçekten seviyor mu? Zaman içinde belli olacak. Sakin ol, heyecan yapma , emojilere takılma , dikkatle izle sureci yasa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir iki ay içinde belli olur naber nasılsın vs... devamında konuşmaya çalışıyorsa hissettiğin gibi olabilir aen birşey yazma bekle onda birşey varsa dahada belli eder kendisini bu arada bense böyle bunun gibi uzunca soru sordum üşenmeden fikrini söylersen sevinirim. 😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seninle olması gerektiği şekilde ilgilenmiş hepsi bu, ben de alışverişe çıkınca girdiğim mağazalardaki satış temsilcisi kızların ilgisini görsen tamam kesin bu kız benden hoşlanıyor diye düşünmemek mümkün diil 😂😂 aynı buna benzer bir durum yani
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmış varsayarsak senin durumlarına vs cevap verme olasılığı çok yüksek seninle konular açıp konuşmaya çalışacaktir bilki hoşlanmış
Ama hoslanmamis sadece üzerine düşen görevi yapıyor ise sana yazmıyorsa iş haricinde hoslanmamis demektir bunu anlamanın bir yolu var kızçe üzgünmüşsün gibi durum at ard arda 2 tane çok ta abartma özlü sözler felan 😂 sonra sana yazarsa kalkıp göbek atabilirsin 😁🤗00 Yorumla
+1 yılBelki de her gelen kıza asılan ve gönül eylendiren birisi olabilir...
Mesafeli dur ve işle ilgili mevzuların dışında çok da muhatap olma...
Senden hoşlandığını düşünsek, sen onu tanımıyorsun o seni tanımıyor... Yani bu seviyede ancak bedeni bir hoşlantı olabilir...00 Yorumla
+1 yılBabası gelene kadar sorumluluk onda olduğu için sana yardımcı olmuş. Eğer senle mesajda gerçekten ilgileniyorsa sende konuşmak istiyosan devamını getir :) şu numara olayıni öyle tek sana vermiş gibi düşünme fazla kaptırma kendini bilemeyiz niçin değiştiğini sebebini öğrenerek hareket etmen daha dogru
00 Yorumla
+1 yılSenden etkilenmiş olması muhtemel. Sende ondan hoşlanmış gibisin. Seninle ilgilenilmesi etkilemiş olmalı. zannımca bir kaç mesajdan sonra karşılıklı olarak yazışma ve buluşmaya gider bu ilişki. Hayırlısı olsun diyorum. Eğer ki sevgili olursanız işlerinde çalışabilirmisin bu soruyu kendine sorman istiyorum.
00 YorumlaYani genel manada bakarsak eğer hoşlanmış ve seni tanımak istediğini söyleye biliriz tabi ama genel olarak içinden ne geçiyor orasını bilemeyiz bu soruyu sorduğuna göre sende ona karşı boş değilsin demek ki eğer hala sana yazıp konuşmaya çalışıyorsa var bir şey demektir onu tanımak istiyorsan konuş gitsin bir şey olmaz hərşeyi zaman gösterecektir. Hayat senin karar senin.
00 Yorumla
+1 yılCanim bunda bir hoşlaştı arama çocuk patronun oğlu yardım etmek istemiş sana yardıma ihtiyacın olduğu için herkesin numarasını almistir bütün sıkıntıda olanların sana özel bisey değildir sadece 1 2 kelime yazmış sen durum attigin için görmüş açık olduğunu anlamış whatsppta yoksa seni takip etmemiş normaldir durumuna bakması herkes bakardı öyle bir durum olsa tanımak isterdi seni yazardı sen orda çalışansın ne gibi hoşlandı olabilir ki
00 YorumlaBen duygusal biri degilim ya da cok az duygusal diyeyim, yani bu soylediklerine gore sen cok duygusalsin gibi geldi bana, işin baya zor duygusal olmak😅 , benim için duygusallık çok yorucudur. Umarım duygularının kıymetini bilen ve sevdiğin biriyle karşılaşır ve hep mutlu olursun🤗🌹...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence hoşlanmış çünkü işten ayrıldığın halde mesaj atması, diğer numarasıyla sana mesaj atması , seni tekrar işe çağırması falan hoşlandığını gösteriyor. Eğer hoşlanmasaydı onun dikkatini bu kadar çekmemiş olsaydın bu kadar ilgilenmezdi
10 Yorumla
+1 yılBence de garanti senden hoşlanmış, yoksa bu kadar ilgilenmez. Sende hoşlanıyorsan konuş onunla. Ama yine de dikkatli ol. Herkese asla hemen güvenme. Herşey gönlünce olsun ve hayatında başarılar dilerim.
10 YorumlaÇok yazmışsın ama evet haklısın %90 hoşlanıyor olma ihtimali var yeni numaram diye özel numarasından iletişime geçmiş olması bir yakınlık ifade eder. Seni yakın gördüğü içinde özel numarasını paylaşmış seninle.
10 Yorumlabilmem ki hoşlanmışta olabilir seninle 3-5 gün vakit geçirip bırakıcakta olabilir nerden mi biliyorum ben de Patron oğluyum bbu tarz şeyler başıma çok geldi o yüzden iş yerimizde ki hiç bi kızla muhatap olmam soğuk davranırım
10 Yorumla
+1 yılSeninle ilgilenmesi hoşlanmadığı anlamına gelmez ilgisini çekmiş olabilirsin ya da seni kullanmak istiyor olabilir şu an konuşmaya devam ediyorsanız belli ki hoşlanmış be iligisini çekmişsindir aksi halde kullanmak için yazıyor da olabilir 🙃
10 Yorumla
+1 yılHoşlanmış olabilir. Sen de burdan paylaştığına göre sen de boş değilsin ona karşı ☺️ Çoğu erkek zaten istesede istemesede belli eder hoşlandığını. Dediğim gibi sen de boş değilsen eğer ona karşı, sen bir adım at o sana zaten koşar 😅
10 Yorumla- Devamını Gör (699)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat