Sizce beni severmi?🥺?

Platonik olduğum birisi var, durumu biliyor, konuşuyorduk bazen, ama her defasinda bir ilişki istemediğini gösteriyordu bana, ama bir yannan da güzel konuşuyordu benimle biraz umutlaniyordum. hatta arkadaşlarim bana şey diyodu. İşte sen çok güzel çekici bir kizsin ama o yakışıklı değil ne buluyosun onda, çocuk gibi, yanina yakışmıyo falan. Neyse Dün yine güzelce konuşuyorduk gülüyoduk hatta, Ama aniden bu işin olmayacağını söyledi ama biraz daha farkli söyledi, ben bir ilişki istemiyorum, son kararim dedi, tamam dedim konuşmamayı karara aldim sonra. Bu gün üniversitede moralim bozuktu, ağlıyordum biraz yanima geldi, bir şeye ihtiyacin varsa söyle, istersen yaninda kala bilirim dedi. bende cevap vermemey çaliştim ona, hayir istemiyorum sen git dedim gitdi. Çok kötüyüm şu anda sadece onu istiyorum neden istemedi beni?🥺Sizce bir umut bana şans vermek istermi gelecek günlerde? Şöyle bir söz var hani derler ya birinden vazgeçersen bir süre sonra o seni istiycek, o seni arayacak, bir zamanlar seni istemeyen insan, Doğrumu sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Eveeet az önce bana mesaj atti nasilsin diye falan sonra iyi geceler dedik bi bakdim ki takipten çıkarmiş beni💔🥲
Sizce beni severmi?🥺?