Ben de biri benim nazımı çeksin, trip atıp yatayım ulaşamasın çıldırsın, evime çiçekler göndersin, anksiyete krizlerimde ilk onu arıyım istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz?
hangi abuk sabuk yalan dolan uydurma senaryo dizilerden bu tür şeyleri öğreniyorsunuz? Bunlar basit çocukça düşünceler.. butür şeyleri karşındaki erkeği adam yerine koymayan kızlar isterler. Çok çocukça düşünceler bunlar olgun karakterli düzgün bir kadın bunları istemez? isteyemez.. beyin yakan düşünceler..
Bu ülkede erkeklere saapıık kattil taacizci vs vs TVde sürekli sayıp sövüyorlar sizler ne içiyorsunuz neyin kafasınıyaşıyorsunuz? Bu ülked ebi rkadını zorla peşinde koşan erkek polislik oluyor sizler dünyadan habersiz mi yaşıyorsunuz bu ülkede?
Düzgün hiçbir erkek bu zamanda naz falan çekmez ! ulaşılmaz mışş? ozaman sana kimse ulaşmaz , yalnız oturursun.. zaten kafasında ben kaçarım erkek köpektir kovalar mantığı olanlar genelde hep yalnızdır ya da yanlış pisslik kötü erkekleri bulabilirler.. hakettikleride o dur. Düzgün hiçbir erkek zorla bir kıza gitmez zorla tanışmaz ! Yalan dolan uydurma senaryo Türk dizilerine inanmayın! Ayrıca hiçbir erkek bu zamanda tanımadığı bir kıza çiçek falan göndermez.. Aşk sevgi karşılıklıdır , kadın yan gelip yatacak erkek köpektir peşinden koşacak? böyle bir mantık YOK , bunu düzgün erkekler yapmazlar , sadece saapıklar ve her kadını zorl apeşinden koşan pisslik tipler yaparlar.. kimle röğretiyor sizlere bu mantığı? kaçacakmış kovalayacakmış.. Düzgün insanlar "iletişim" kurarlar tanışırlar vakti ilkokul çocuğu düşüncelerle boşa harcamazlar.. kaçacak kovayalacak vs vs ipte atlayın , seksekte oynayın tam olsun?
ilginç bi ülkeyiz. Erkeklere saygı sevgi yok , saçma sapan oyunlar eg0 kibir şımarıklık var01 Yorumla- +1 yıl
Kanka üşenmedin mi la?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Allah düşmanımın başına dahi nasip etmesin bu profili, dünyanın en sinir bozucu insanları dahi bu görüntüyü hak etmiyor. Allah'ım yazdıysan boz, önüme arkama çıkartma, girdiğim ortamlardan ırak eyle bu profili, Yarabbim yalvarırım sana şu dünyada karşılaşabileceğimiz en vahim kadın profili olan egoizm timsalini ırak et Yarabbim.
Sizi sevemem maalesef.
00 Yorumla
- +1 yıl
Yok ya başka isteğin , egon tavan yapsın istiyorsan o hiç bir zaman tavan yapmaz hep fazlasını istersin aşkı ne yaşarsın ne de yaşatırsın vazgeç bu sevda dan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ergen tripleri çekemem kendine yeten güçlü kadın candır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben severım :D hosuma gıdıyor öyle kızlar ılgı manyagı yapmak
00 Yorumlaİlişkiye bakışa bak bencil insanlardan uzak durmak lazım 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani bunu istiyorsan zor
10 Yorumla- +1 yıl
Sen ona ne vaat ediyorsun 🤔
00 Yorumla Geldi erkeksiz
00 YorumlaAllah başka dert vermesin :D
00 Yorumla- +1 yıl
Ama çok şey istiyosun ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Ne güzel ilanlar görüyorum bugün sitede :D
00 YorumlaDaha sevmeden soğuduk be kardeşim. 😂
00 Yorumla- +1 yıl
Okurken vazgeçer sevecek olan
00 Yorumla - +1 yıl
Severim neden sevmiyim
00 Yorumla - +1 yıl
7bin tl maaş haftasonu mesai olurda okeyim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. maalesef boyle biri ile asla olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
Severiz
00 Yorumla Olur olur yeriz
00 Yorumla- +1 yıl
Sevdik
01 Yorumla- +1 yıl
Severimm
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi