AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
582Cevap
Bence hoşlanmış, yoksa neden sana öbür numarasını versin. Hoşlandığı gözlerinden de belli olur aslında, kadınlar anlar bunu. İşin içinde birşeyler de olabilir. (Gönül eğlendirme gibi) tipleri görmeden karar vermek zor.
bence senden hoşlanıyor olabilir çünkü hoşlanmasa insan sana yeni hat yani yeni numarasını göndermez insan önemsediğini kişilere telefon numarasını gönderir.
Senden hoşlanmasiyla hicbir alakasi var Allah aşkına. Olsa olsa en fazla kacak et pesinde diyebiliriz bu harekete. Senden birseyler beklemis sanki bj is icin nelerden fedakarlik edebilirsin gibilerinde
Aslında burada sorman gereken soru bence ben bu çocuktan hoşlanıyor muyum olmalı. 😄 Eğer cevabın evetse zaman içinde zaten konuştukça ya da karşılaştıkça kendi sorunun cevabını öğrenirsin diye düşünüyorum.
Evet okudum davet etmişsin teşekkür ederim
Fiziğini güzelliğini bilmem mümkün değil ama bir erkek bukadar detaylı ilgilenmişsse ben burada bir özel ilgi düşünürüm tabi bu arada deneyimli bir eleman olman işin cabası
Oğlanın derdi ekmek. Kafasına evlilik koysa babasını bir şekilde ayar eder seni orda bıraktırırdı. Ama anlaşılan güzel bişeysin kaçırmak istemedi seni elimin altında dursun belki düşer diye düşünüyor bence.
3 seçenek var bence;
-Senin yerine başka güzel bir kadın olsaydı ona da aynı ilgiyi gösterecekti
-Seni beğendi , hoşlandı
-Söylediği gibi çalışmanı beğendi
Sorunun cevabını en iyi sen tahmin edebilirsin
Öncelikle iş ve aşkı çok karıştırmamanı öneririm hayatta. Bu durumda da ortada fol yok yumurta yok. Bi numara olayından bu kadar mana çıkarmaya gerek yok. Duruma göre tekrar değerlendirirsin. Şuanda çok erken.
Degisik filmlerdeki gibi aşk oldu sanırım ama seni kulanmak için numaranı almıştır boş zamanında senle eğlenmek için zaten uleknin yarısını sigortasız çalıştırıyorlar insanlar bu kadar ucuz malesef sen uzak dur öyle insanlardan
Aşkım ilgili olduğu için hoşuna gitmiş istersen ozelden konuşalım bu konuyu olur mu 😊😊😘😘?
Hoşlanmıştır bence yoksa bu kadar zahmete girip sohbet açmaya çalışmazdı.
Bence senden hoşlanmıyor tamam iyi kızsın hoşsun ama gel çalış falan diyor yani nerden çıkardın hoşlandığını sen hoşlanıyorsan git söyle bi kerede siz kızlar adım atın ya...
Tamam her şeyin bir rajon u var ama olsun😅😅
Hayatı birazcık spontane yaşamayı dene güzel kardeşim. Beklenti içine girmek insanı üzer
Bir kadın isterse erkeği köle yapar erkek baştır kadinda boyun hangi yöne cevirecegini bilir.
Seninde bayramin mubarek olsun. evet hoslaniyor senden bencede😊
Bnce derdi calisman değil gelirde bi muhabbet kurabilirmiyim pek dukan harici disariya zaman ayiramadigi icin belkide sen onun gozunde bi meleksin kisaca evet hoslanmis
Hal ve hareketlerinden anlaşılır bu durum sana olan ilgisinden
Git git artık Bi yalvarmadığı kalmış cocupun 😂
Şu zamanda iyi niyete inanmıyorum. İş konusu bahane güzelliğin şahane. Hoşlanmış
Sürekli mesaj atmasından ve seninle samimi konuşmasından senden hoşlandığı anlaşılıyor zaten.
Birazcık hoşlanmış birazcık seninde hoşuna gitmiş 😊
bence hoşlanıyordur... numarasını verdiğine göre.. ama bunu bence bir test et. tuzak sorularla
Sizinle ilgilenmiş olabilir belkide hoşlanmış da olabilir
Öncelikle okuyana kadar canım çıktı 😂 bana sadece fazla ilgili davranmış gibi geldi, şimdi durumlar nasıl?
Yaaa çok teşekkür ederim okumuşsun o kadar ☺️ şimdi konusmuyoruz en son bana haber verecekti orada kız işten çıktığında sanırsam hala kız işten çıkmadı 😂
okuyana kadar canım çıktı yazıyı hoşlanabilir bu normal ama kolay kolay yüz verme
Özellikle ikinci telefon numarası senin dediğin gibiyse ihtimal. Hatta kuvvetli ihtimal.
Hoşlanmış ve sonuna kadar yazılıyo çocuk sana, ağırdan al bence😁
Hoşlanmış olablir ya da seni ayarlamak için çabalıyor zamanla görürsün
oha bu kadar uzun bi seyi kim okudu ya bnim sorularimi niye okumuyorsunuz darlandim :D
bence hoşlanma olarak görme daha çok heves denebilir, heveste çok uzun süren bir şey değil örneğin; tuval istiyorum yani hevesleniyorum aldıktan biraz sonra artık istemem, çokta şey yapma yani
Açık şekilde sizden hoşlandığını belli etmiş zaten, eleman direkt yürüyor :) Ama sen çok hevesli davranma, kaçan kovalanır. Sabırlı ol, bekle. Zaten aklına koymuşsa peşini bırakmaz
Yaşadıklarını en iyi sen biliyorsun burdakiler sadece anlık tepki verenler var canı sıkkın olup yok diyende yaşadıklarına yakın şeyler yaşayanlarda var umut bağlama vede öyle davranmada sadece olayların bundan sonra gidişini gelişmeleri takip et bi karara kendin varacaksın yine kararveren sen ol isterim kime hayatına karar vermesin izinde verme
Belli ki sen ondan hoşlanmışsın..
Yoksa neden bu durum senin ilgini çeksin..
Erkek anatomisi her kadına bakmak ve hatta hoşlanarak bakmaktan geçer..
Sen ne kadar izin verirsen o kadar sana yaklaşır ve inan bana ne istediğini sadece o bilir..
Sen ağırlığını koruyarak konuşmaya devam et belli zaman sonra yorum yapacak bilgiye biraz sahip olursun..
Çalışmayla elemanın hoşlantısını çok ilişkilendirmiş gibisin. Eleman hoşuna gittiyse konuş ama kendine sigortalı düzgün bir iş bak derim. İş başka aşk başka.
Hoşlanmış ola bilir. Sen de sanırım ona karşı bir şeyler hiss ediyorsun. İlhisi hoşuna gitmiş sanırım. Ama sen yinede temkinli ol emin olduktan sonra sende ona karşı hoşlandıysan adım atatsın Bence
Kişinin kendisine sormak en iyi çözüm olacaktır cesaret etmene gerek yok pat diye söyle seviyorsa hayır deme şansı olamaz.
Bu durum kız içinde erkek içinde böyle.
Eğer güzel ve bakımlı bir kadınsan kesin hoşlanmıştır. Erkekler tüm güzelliklerden hoşlanır. Ben seni görmeden yorum yaptım, görsem net fikrimi söylerim 😉
Bence tipik erkekler yani diyosun ki ekmek dağıtımı yapıyo marketlere felan diyorsun ve seni çalışırken çok nadir görüyo ve 1 günde nasıl böyle bi sonuca ulaşıyor sen çok iyi çalışıyosun felan bence tamamen yalakalık seni kendine çekmek istiyo tamam senden hoşlanmış olabilir işide bahane ederek senin numaranı almış felan😌
Hoşlanma belirtisi de olsa zaman geçmiş telefon numarası değişmiş anlık ilişki yaşayan biri gibi geldi. Ama siz tanıyorsunuz içime sinmedi adamın davranisk size
Bir çok erkeğin bir çok kıza yürüdüğü bir gerçek. İlla sadece hoşlantı olarak düşünmeyin, genelde bu cinsellik oluyor. Yaşadığınız durum tam olarak nedir bilemeyiz ama tabii.
Gay, transeksüel, biseksüel vs. değilim kusura bakma canım :)
Bu Hoşlanmakta Olabilir Başka Amaçları da olabilir erkek sonuçta anlatabildim mi siz en iyisi ona karşı bir ışık yakmayın aşırı bir ilgi vermek istiyorsa hoşlanıyordur bu şekilde anlayabilirsin
Senden hoşlanmış evet ama başka hattan mesaj atarak diğer telefondaki kız arkadaşlarından gizli olarak senden konuşmak istiyor yani kısaca senle birlikte konuştuğu başka biri daha var kesin
Yani hoşlanmış olabilir önemli olan senin hoşlanıp hoşlanmadığın çünkü buna göre tavırların sergilemelisin
Hoşlanmış değil de ilgi duymuş gibi artık zamanla niyetinin ne olduğu ortaya çıkar. İki defa numaranı istemesi, başka numaradan sana mesaj atması ilgisini çekmişsin belliki.
Baslangicta olmasi gerektigi gibi calisaniyla ilgilenen bi durum olarak düsündüm ama sen ordan ayrildigin halde yeni numaram diye mesahij atmasi ya senden hoslandigini gosterir ya da cevresinde fazla kadin tutmayi seven biri olduguny gosterir. Bazi erkekler ne kadar cok kadinla tanistim ne kadar cok kadin numarasi var iyi diye dusunebilir 😁
Boşlukta oldugun icin yanlış anlamışssn
Kendine baska iş bak bence
Ayrıca çok istese sigortan olmuştu.
Dikkat et işlerinle odaklan
şu an senin için önemli olan işin sanrım.
Bunu zaman gösterir bekle ama kolay kolay yüz verme bence seni kullanmak istiyorda olabilr amacı başkada olabilr umut verme kendine sonra üzülecek olan sen olursun
Hoşlanmış da olabilir olmayabilir de. Bence sen hoşlanmış ihtimalini aklından çıkar. Çünkü eğer yanılırsan üzülürsün. Hoşlanmışsa zaten er geç söyler sana.
Bak hiç erinmeden okudum ama sana diyim böyle numaranı almış vermiş takma kafana hatta temkinli yaklaş sen onlarla çalışmamana rağmen almış birdaha kaydetmiş sonuçta bunu herkese de yapabilir nerden bilicen kaç kız var hayatında ondan yüz verme bence o seni tongaya düşürdüğünü sanıyor
Senden hoşlanmış mı bilemem ancak bana basitçe eline geçen fırsatı değerlendirip numaranı almış ve şansını denemiş gibi geldi. Yalnız bence sen ondan hoşlanmış gibisin. :D
Gerçekten yaptığın işi çok beğenmiş ve seninle çalışmayı istemiş olma ihtimali de azımsanmayacak kadar büyük bir olasılık. Fakat bu denli üzerine düşmesi senden hoşlandığı anlamını çıkarıyor...
Önemli olan sen ondan hoşlanıyor musun? Hoşlanıyorsan mucize beklemek yerine sen git konuş, 21. yüzyılda yaşıyoruz, aşın bunları artık, öyle midir? böyle midir? obsesiflik ve saplantı bunların hepsi
Sen ondan hoşlandın mı?
Öncelikle kendine bu soruyu sormalısın.
Eğer sen hoşlanmadıysan, onun senden hoşlanmasının senin açından bir değeri olmayacaktır.
buda yeni yöntem he maaş belli değil sigortada sorun var he safmısınız nesiniz o iş yerini sgk bildirsen anında yerler cezayı sonra görürüm bakalım sigorta yapıyormu yapmıyor mu:)
@Buketbsbg Ben olsam Çok Oralı Olmam Malum Belki de Öyle bir Niyeti Yoktur Boşuna Umut Vermemek Lazım 👍
Zaman içerisinde gerçek meydana çıkar. sevgimi, hoşlanmakmı anlarsınız
Bence çocuk bayanlara karşı kibar ve nazik ve olabilir bu durumdan dolayı yaklaşımı normal tabi ama farklı düşüncede olup hoslanti da olabilir bende fırında çalıştım meslektaşız seviyordum o mesleği ama şimdi astsubay oldum jandarmada
Hoşlanmış olabilir. Veya kendine yakın görmüş de olabilir. Fakat erkekler genelde yakın değilde hoşlandığı için böyle olurlar. Sana karşı bir sempati duymuşsa ve seninde hoşuna gittiyse bu iyidir. Yani sanırım hoşlanıyor.
1. Olarak sigortada şu an sorun var falan diyenlere hiç inanmadan işten cık hiç uğraşma çünkü bu canli dersteki butun ogrencilerin mikrofonu olmamasiyla ayni durum 2. Olarak evet sende hoşlanmış işten çıkmaman için normal biri bu kadar uğraşmaz çünkü
Baştan sona kadar okudum durumu ama sanki hoşlanacak birşey yokmuş gibi hissettim ben. Hem zaten bu bir kaç günde değil biraz zaman geçince anlaşılır biraz zaman geçsin ararsa yazarsa üstüne düşerse o zaman düşün böyle bence
Valla bilemem ki. Bende birkaç aydır bir kızdan hoşlanıyordum. Oda benden hoşlanıyormuş gibi bir hissiyat verdi dün açıldım reddedildim :D
🤴 senin için 1 ay sonra saygı duruşu yapıyorum
@Yarennn02 düşmedim ayaktayım 😂
🤣🤣