AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
582Cevap
Yardımcı olmak istiyordur belki. Hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için biraz zamana bırak bence. Çok erken daha.
Ah arkadaş, hoşlantıyı bırak, doğru dürüst maaş ve ssk nı veremeyip yapamayan insanlar... ilişki ya da arkadaş seçimlerinizde lütfen dikkat ediniz...
Eger o buraya kayitliysa ve bu soruyu gördüyse zaten sana davranisi degisir 😃 suna bak butun üyeler burda mübarek
KS KS değil sanki Müge anlı ile kayıp arama şeysi 😅
aşkını kaybeden burada kocasını kaybeden burada kayınvalidesinden kurtulmak isteyen burada 😄
senden neden hoslansin yardim etmis baskasina da bu sekilde yaklasirdi zaten
Evet hoşlanıyor bence..
yani kardeşim biraz abartmışsın gibi gayet iş ilişkisi sadece arkadaşlıkda olabilir hoşlanma gibi bi durum yok gibi
Olay ülkede bolca yaşanıyor. Hoslanıp hoşlanmadığını numarası varmış direkt sor. Biz nereden bilelim vakit geçirmiş olan sensin.
Ne yazdin be.. Hoşlaniyo olabilir.. Bizim de böyle yöntemlerimiz vardır.. Konuşma taktikleri vs. Tabi bence
Bence toplu mesaj atmış tek sana değil yani. Birde işi bırakma gibisinden derken Çalışma tarzın onların hoşuna gitmiş hoşlantı belirtisi değil bence.
Öyle gibi, fakat belki koleksiyonuna da eklemiş olabileceğini düşünüyorum. Yani temkinli ol derim. Farklı numaraların olması beni bu düşünceye itti 🤔
Çocukta hoşlanma belirtisi var, ama tanışm sürecini çok uzun tutunca arada derede kalıyor. Çocuğun adım atmasını bekleyeceksin
Ben olsam orda çalışmazdım. Sigorta dediğin öyle basit bir şey değil. Seni oyalamaya calişmişlar. Çocuk senden hoslanmiş mi dersek. Şimdi çocuğu tanimiyorsun belki çapkin, abazanin biri olabilir. Temkinli olmakta fayda var.
Biraz ağırdan satmış senden gerçekten hoslansa ne yapr eder belli eder sen ilgi göster sonra ona bırak derim
Hoşlantı var ama öyle aşık oldu ya da çıkmak istiyor gibi düşünme. “Gideri var deneyelim bakalım nereye kadar gidiyor” demiştir.
Olabilir. Hemen kaptırma kendini. Sen de hoşlandıysan. Bir kaç kere daha görüşün. Hareketlerine davranışlarina göre değerlendirirsin
İlk baştaki davranışı patron oğlu olarak onun görevi ama işten ayrılsan da mesaj atması hoşlandığını gösterir.
Hoşlanıyor hoşlanıyor git çalış oğlan temizse ekmeğindeysede tabi Allah bilir orasını konuş oğlanla 😄
Bir işveren olarak söylüyorum eğer sigortan yoksa çalışma.
Ve iyi işletmeci sigortasız eleman çalıştırmamın hukuki sorunluğunu bilmiyorsa ya ahmaktır ya da emek hırsızıdır.
🤦 beni gerçekten bu soruya mı davet etti. 🤦 Seni soruma davet edecem oku lütfen sonra sana demek istediklerimi anlayacaksin
Sizinle çalışmak istiyorlarsa sigorta günü gününe yatacak hanımefendi aşk her zaman karın doyurmuyor hoslaniyorsa hakkınızı yedirmesin
Dikkat kullanıp atar seni, hoşlantı zannettiğiniz şey cinsel içgüdüdür, seni seviyorum der seninle cinsellik yaşar sonra bırakır.
Bu şekilde olan muhabbetler müslüman bir bayan ve erkek için uygun değil o haddini bilememiş madem sen bildir. Uzak dur.
Bacım sen anlamiyor musun? Yanlış yoldasin evlenme niyetin yoksa yakin bir zamanda bu görüşmeleri ve konuşmaları yapmamalisin. Kendini bile bile ateşe atma çocuk Allahtan korkan biri değil belliki. Hoşlanmak nedir ya evlenme niyeti olsa kampına gelir Allahın emri diye ister. Kendinizi yem etmeyin su erkeklere. Kiymetsizlestirmeyin ya değilse sevmezler demeyin. Allah sana değer vermiş sen niye degersizlestiriyorsun kendini? Kaftan anlamayacaksan bidaha görüşüne davet etme sorun olursa yaz.
Bence erkekler sevgili yaparız diye koştuğu kızlardan biri gibi geldi iş olarakda hiç bişey belli olmadan işçi alınmaz sen konuşup şartlar ı başlasam daha iyi olcakmiş
hoslanmiş niyetinde varsin...
bence uzak dur... patron cocugu klasigidir.. her calisandan bal almak...
Bunlara pek güvenme klasik patron oğlu modelleri , istediğini alana kadar kapında köle olur , ondan sonra kıçına bir tekme acı ama gerçek.
Bu kadar ilgilenmesine rağmen belliki hoşlantı var ama fazla kendinr takıntı yapma hemen unutanda olur haberin ola
Anladığım kadari ile evet ilgi göstermiş.. sen yine hemen umutlanma biraz daha zamana birak derim zaten o hoşlanıyorsa adim atar ve ya arar
Hoşuna gittiğini düşünüyorum. Aksi halde yeni numarasını sana atmayabilirdi. Yani bence sadece masum bir iş görüşmesi niyeti değil. 😉
Erkekler olarak herhangi birine bile çok kolay düşüyoruz. Bunu kabul etmek gerekir. E tabi birde sen de güzelsen bu daha da farklı olur bana göre.
evet ortada bir hoşlanma ilgilenme var ama Senin anladığın tarzda hoşlanma değil.
Nasıl hoşlanma peki
ergence denebilir
Hoşlansın sanane ki bundan. Tanımıyorsun etmiyorsun boşver gitsin ya. Doğru düzgün bir iş bile değil git başka iş bul düzenini kur sana erkek mi yok
1) 2 günde bir insan birinden hoşlanamaz.
2) patron cocuguna asla guven olmaz.
hic fim izlemedinmi gi. saf olma
Seni önemsiyor çok belli.. Ve beraber çalışmak istediği de çok açık ama hani sende eğer bir şeyler varsa tekrar işe başlayabilirdi diye düşünüyor olabilir..
Sana iyi niyet gösterdi ve samimi oldu diye beklenti içine girme.
Sıcakkanlı birisi anlaşılan ve arkadaş canlısı. Her su verene çiçek açmayın, gayet normal olaylar bunlar
yani çok emin olmamakla hoşlanma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.
3 aydir bisey yok ortada sen hala onu dusunuyosun👽
Kesinlikle hoşlanmıs bi insan en fazla bu kadar iyi anlatır hislerini eger hoşlanmasaydı böyle bir hareketi yazmazdı ha bide çalışmanı da begendi ise o zmn bi sıkıntı kalmamış demektir
Keşke okumaya tersten başlasaydım :'(
Çocuk numaranı almak için türlü bahaneler üretmiş ama bunun hoşlantımı elde etmek için mi yaptı bilemem. Dikkat et de
boş rollenmis orda yetkisi oldugu icin biraz rollenmis. farkli bi durumda kilini kimildatacagini sanmiyorum. insanlar ellerinde firsat olunca guc gosterisi yapmaya bayilir
Sadece gercekten yardimci olmak maksatli o sekilde davranmis olabilir ama diger numarasini da vermesi dusundurucu :) Ve eger sana yazar muhabbet etmeye calisirsa buyuk ihtimalle hoslaniyordur.
şu an bi durum yoktur ama ileride olabilir sen de ona yüz verirsen
Belki kullanmaya çalışıyo bilemezsin. Hoşlansa napıcaksın ki? Sen hoşlanıyo musun ondan?
2 kere numaranı istemiş sonra bir numara falan atmış. Konuşmayı çok istiyor sanırım 😂
Ama sen ne olur ne olmaz çok da şii etme.
Çektirmesin sana.
Hoşlanıyor olabilir seni beyenmistir büyük ihtimalle ve eyer dediğin gibi diğer noyu kimseye vermiyorsa sana mesaj attıysa kesinlikle var bı haller hayırlı olsun 😂🙈🥰
Sen zaten hissetmişsin ama genede temkinli davranmakta fayda var
Her çalışan kıza veya gördüğü kıza böyle davranıyordur
Birseylerin olmasinı beklemissin hatta uzun uzun beklemissin ama hayat birilerini bekleyecek kadar uzun değil
Özlediğim duygular.:) gayet güzel ve samimi hoslanıyor diye düşünüyorum sende de kıvılcım var hayırlısı
Olabilir de olmayabilir de. Daha fazla emin olmak için yeni gelişmeler gerek
O işyerinden sana hayır gelmez abla sen başka iş bul üçkağıtçıya benziyor onlar
Seni beğenmiş. Ama ilerisinde evlilik göremiyorum. Gel geç olarak beğenmiş
Fazla beklentiye girmişsin. Hoşlanan adam 3 ay beklemez incilerini döker ortaya.
Hikayenin tümünü okudum. Normal iş ilişkisi gibi sanki. Hoşlansaydı daha açık şekilde belli ederdi
Bence biraz daha zamana bırakmalısın. Zamanla onun sana olan ilgisini daha rahat anlarsın.
Bence size yürümüş ama bunu aşk olarak değerlendirmemek lazım. Bence olursa yatar kalkarız demiş
Çocuk senden hoşlandımı bilmiyorum ama senin ondan hoşlandığın belli oluyor. Erkeklerde genel olarak şey vardır karşı tarafın kendine olan ilgisini farkettiğinde kendisi de bir hoşlantı duyar ama bu ne kadar gerçektir tartışılır. Gerçekten hoşlandıysan belli et çekinme ama biriyle konuşmak için istiyorsan çok fazla seçeneğin olabilir takılı kalma derim :)
Bence çok güvenme dostum. Sen temiz bir kalple bakarken karşındakinden o kadar emin olma yani
Yani daha ne yapsın bahane yaratıyor seninle konuşmak için :D
Çapkın birine benziyor hepsi bu kim bilir kaç kıza böyle davrandı bilemezsin çok ciddiye alma derim
Hayır senden hoşlanmıyor senin samimiyetin vesaire ona güzel gelmiştir arkadaşı gibi görüyordur