Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ilişkimizin 1. Yılında 2 kere opmek istedi ben o an utanıp kafamı çevirmiştim. Bunu eklemeyi unutmuşum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sordum. Sordum derken de laf arasında o geceyi konuştuk konu bir şekilde benim yukarıda yazdıklarıma geldi. O da 1. yılımızda 2 kere sana yaklaştım kafanı çevirdin şu an bir daha deneseydim beni yanlış anlardın dedi. O yüzdenmiş. Bir de gülerek dedi ki benim için çok zor bi geceydi sabahı zor ettim. Olay bu şekilde.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini tutabilmiş yani keşke her erkek onun gibi olsaydı demekki sana cinsel bir obje gözüyle bakmıyor
Kendini tutarken zorlanmış mıdır?
insanın libidosuna bağlı bir şeydir bence sen bundan şikayet etme çünkü bazı abazalar zorla sevgilisinin kalçasını mem*lerini elliyorlar.
Hayır o öyle biri değil zaten benim anlamadığım daha önce ilişkiye giren biri o gece nasıl öyle durabilir?
daha önce ilişkiye girmişsem bu işte bir iş olabilir ne diyeceğimi şaşırdım :=)
Ne dediğini anlayamadım?
daha önce ilişkiye girmiş ise senin yanında kendisini tutması garip olmuş dedim bu işte bir şey var demek istedim (ama genede adam iyi olabilir)
Soruyu güncelledim tekrardan bi bak istersen nedenini söyledi. Belki görmemişsindir.
okudum soruyu şimdi ok cevabı soruda zaten :)
Cevabı soruda derken?
Açıklamandan tatmin oldum demek istedim
Çocuk yesin mi ne yapsın anladım demek istediğini ama herkes aynı yapıda değil öpüşmeye cesaret edememiş olabilir
Hayır zaten o derece ciddi bir şey aklımdan geçirmedim.
Nasıl yani
eğer daha önce de hiç bir şey yaşamadıysanız erkek arkadaşının libidosu düşük
Evet yaşamadık ama o benden önce yaşadı.
olsun artık düşük libidosu demek ki
Ona sordum mesajıma cevap vermesini bekliyorum.
ne sordun ki
Güncelledim
yani bundan sonra gözlemle bakalım nasıl devam edecek
Bakalım.
Bana kalırsa başka biriyle cinsel birliktelik yaşıyor
Ne demek bu ya
Bu kanıya nereden vardın?
Bir erkek 2 yıl öpüşmeden ve cinsel ilişkide bulunmadan nasıl dayanabilir?
Niye şart mı? Kişi kendinden bilir işi.
Kendimden bilmekle alakası yok bu konunun, bence bir kurcalayın derim bu konuyu, cinsellik bir ihtiyactır
2 yıldır ben ona hic isik yakmadım o yüzden o da cesaret edemedi bence. Kaldı ki benden önce sevgililerinde ilişki yaşamıştı.
İşte düşün ki senden önceki ilişkilerinde cinsellik yaşamış bir cocuk neden şimdi kendini sıksın ki, kızlar cinsellik yaşamadan durabiliyorlar ama erkekler kadınlar gibi değildir
Mesaj attim sordum cevap vermesini bekliyorum.
Öyle mesaj atıp direk sormakla olmaz, o seni üzmemek için hayır diyebilir, böyle konuları yüz yüze konusucaksınız, Mesaj sağlıklı bir iletişim olu değildir, karsılıklı konusma sağlıklı duyguların okunabildiği bir iletişim yoludur
şu an yüzyuze gelemeyiz. 1 hafta kadar birbirimizi göremeyeceğiz.
Ayrıca bu konuyu cok güvendiğin sana yalan soylemeyeceğine inandıgın yakın bir erkek arkadaşınla paylaş, o sana empati yoluyla daha net acıklayacaktır erkeklerin cinsellik durumunu
Haklısın ama ben dayanamayıp sordum bile.
Kıyamıyor demek ki🌸
Okurken aklıma eski sevgilim geldi gözlerim doldu bende böyle bi ilişki istemiştim o bana zorla istemediğim şeyler yaptı kıymetini bil sorgulama böylesi bulunmuyor onu yetiştiren annenin ayakları öpülür be
Ama bu durumun kiyamamakla ne alakası var ki? Bende çok ileri düzey bir şey istemedim ufak bir öpücük.
Ay Allah insanı kötülerden korusun..
Adam olan sevdiği kadına bakmaya dokunmaya kıyamaz kıyamamakla çok alakası var bi erkek gerçekten sevdiği zaman çok güzel seviyor
Evet erkekler gerçekten sevdiği zaman çok güzel seviyor.