Erkek arkadaşımla 2. yıldönümüzde yaşananlar ?

Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. Ve birbirimize çok aşığız. Geçen hafta evinde 2. yılımızı kutladık. İşte yemekti, filmdi hediyelerdi falan. Seneye de nişanlanmayı düşünüyoruz. Gece de beraber uyuduk. Daha doğrusu uyumadık sabaha kadar yatakta film izledik ve sohbet ettik konuştuk. Bu zamana kadar bana hiçbir yaklaşımı olmadı. Ama ben en azından 2. senemizi kutlarken bari minik bi öpmek ister sandım. Hiç adım atmadı. Sen atsaydın derseniz de o an bende atamadım atamazdım yani. Tüm gece kollarındaydım o da belimden tutuyordu. Bir kaç kez uzun uzun yanaklarımdan ve alnımdan öptü sadece? Dipdibeydik dudaklarımız arasında cmlik mesafe var yoktu yani. Arkadaşlar bende böyle konuşuyorum diye beni de başka türlü algılamayın. Üniversite 2. Sınıfım küçük de değilim o ilk sevgilim. Ama erkek arkadaşımın daha önce yaşadığı şeyler oldu. Ama o gece hiç mi istemedi? Nasıl koskocaman bir gece öyle durabildi? Ona da sormayı düşünüyorum ama ilk önce bi buradaki görüşleri duymak istedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ilişkimizin 1. Yılında 2 kere opmek istedi ben o an utanıp kafamı çevirmiştim. Bunu eklemeyi unutmuşum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sordum. Sordum derken de laf arasında o geceyi konuştuk konu bir şekilde benim yukarıda yazdıklarıma geldi. O da 1. yılımızda 2 kere sana yaklaştım kafanı çevirdin şu an bir daha deneseydim beni yanlış anlardın dedi. O yüzdenmiş. Bir de gülerek dedi ki benim için çok zor bi geceydi sabahı zor ettim. Olay bu şekilde.
Erkek arkadaşımla 2. yıldönümüzde yaşananlar ?