2 yıllık sevgilisi varmis 2 yildirda biz konusuyoruz?

Opustuk evine cagirdi kac defa gitmedim en son agustosta bulustuk nisanlanmadan son kez tadıma bakmak istemis galiba ama bi tokat yedi benden bana geri dondu tokat sonra öpüştük sonra konusmayı kesti o gunden sonra eylul gibi denk geldik o zaman konustu kısa bisey oyle sonra bi gece ansızin engellendik heryerden sonra fake actim bi baktim profilinde bi bas harf tabi bu ciddi degildir ayrilir falan dedim baya durdu 3 ay falan 3 gun once fakeden istek attim kız döndü konustuk kız rencide edercesine konustu benimle seninle eglenmis benimle nisanlaniyo falan dedi gruruma yediremedim hesabi sildim mesaji cocugun daha onceki konustugu kiza attim kiz birsuru saydirdi bu kiza okusun diye atmistim yazmis neyse cocugun hesabindan engelimi kaldirmis hikayeme bakmis bu sabah oglanin hesabindan ben kendime yediremiyorum ne kadar gülsemde bu kız nasıl yedirebiliyo sevgililerken benimle bulusmasini o kadar da cocuga sordum sevgilin flortun var mı diye nasil diyebiliyo bana erkeklere kendini oyuncak etme diyo bana kız ne yapabilirim boyle bir durumda tavsiyeniz nedir?
2 yıllık sevgilisi varmis 2 yildirda biz konusuyoruz?