18 yasindayiz ve 10k gibi bir maasla calisiyor birkac senedir ailesi istenmeyen bir durum yuzudnen borca girdi ve cok buyuk ekonomik sikinti yasadilar Şu an gecmeye basladi ama evine biraz katki sagliyor ticket kartiyla market alisverislerinide yapiyor ama cebine birazda olsa para kaliyor ve spor yaptigi icin ekipmanlarina falan harciyor kalani. ay ortasinda ac geziyor ben iliskimizin basindan beri ona bir seyler hediye ediyorum icimden geldigi icin yapiyorum ama tabiki karsilikli olsun isterdim yildonumumuzde bana hediye almasini istedim ama almadi genel
olarak yemeklerimjzi falan oduyor ama bir sekilde isteklerime para harcamadan siyriliyor sanki isin icinden. sonrasinda tekrar soyledim ben annemden babamdan boyle gordum senden beklentim bu sekilde diye ve anlasmisiz gibi konustu ve birdaha bu konuyu acmamami istedi ama genede onda bu davranisi gozlemleyemiyorum bu durumu nasil cozebilirim?
olarak yemeklerimjzi falan oduyor ama bir sekilde isteklerime para harcamadan siyriliyor sanki isin icinden. sonrasinda tekrar soyledim ben annemden babamdan boyle gordum senden beklentim bu sekilde diye ve anlasmisiz gibi konustu ve birdaha bu konuyu acmamami istedi ama genede onda bu davranisi gozlemleyemiyorum bu durumu nasil cozebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer