Güzel bir mesleğim var, çalışıyorum, hayatıma bakıyorum ama bir türlü aradığımı bulamıyorum, haliyle bazen ümidimi kaybediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu hayatta herkes evlenmek zorunda değil. Evlilik için de biri aranmaz bence. Birini bulursun hayattaki bireysel beklentilerini tamamlamış evliliğe hazırsındır. O kişiyle ömrünün sonuna kadar beraber olmak istediğini düşünürsün ve ikiniz de bu durumdaysanız evlenirsiniz. Aksi takdirde elbette anlık bir düşünce sonucu ya da arayış içinde olduğundan bulduğu son dala tutunanların evlilikleri bitiyor. Konuya geri dönersek hiçbir yaş geç değil. Önceden insanların yaşam süresi düşük olduğu için bunu ergenlik yaşlarına kadar çekmişler. Ama artık yaşam ortalaması uzadı. 40 yeni 30. Bu yüzden de bazı şeyleri akışına bırakmak gerek. Evlenmek isteyebilirsin ama hiç evlenmemek de kötü bir şey değil. Hayırlıysa olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNedir arayıp ta bulamadığın? Ve siz kadınlarda malesef, iyi bir iş, para, varlıklı bir yaşam varsa, zaten alabildiğine özgür olmak, nerde akşam orada sabahlama varken, bir de erkek d8rd8rımı çekeceğim psikolojisi zaten var. Böyle de olunca amaaan evlenipte ne yapcam, köle mi olacağımlarla, neden evleneyim ki diyen sen , haliyle aşamıyorsun bu durumu.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına aşın artık şöyle saçma sapan şeyleri ;) insanlar huzur evinde bile evlilik yapıp dünya evine giriyor. Çocuk yapmak istiyorsan eli yüzü düzgün kara yağız KS tişörtü giymiş adının baş harfi N olan soruna benim gibi güzel cevaplar veren insanlara şans ver. Bakarsın aradığın çok yakınındadır. 🙃:)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Mantık evliliği bence daha iyi ve sağlıklı sevgi ve saygı daha pahalı ve değerli. İnsan ergenlikten gençlik dönemine adım esnasınsa tatsız şeyler yaşadığında sonra ki yıllarda ister istemez tedirgin oluyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
108Cevap
Evliliğin doğru yaşı denilen yaş aralığı insanların duygusal olgunluğa eriştiği yaş olan 25 olarak gösteriliyor yani bu yaştan sonra yapılan evliliklerin daha uzun ömürlü olduğu araştırmalarla doğrulanmış olsa da doğru insanın ne zaman ve nerede karşımıza çıkacağı asla belli olmaz.
En doğru zaman nedir biliyor musun?
İnsanın evliliğe bakış açısının otruduğu ne karşısına aynı düşünce tarzında birinin çıktığı andır ve senin için de tek zaman bu olmalı duygusal etkileşimler çok önemli olasada asıl muhim olan kafaların uyumudur aşk sevgi ömür boyu süremez ama uyum yakalanırsa ne olursa olsun sonsuza kadar devam edebilir çünkü fikirler ve huy zamana karşı en fazla direnci gösteren yanımız.
Umarım tıpkı senin gibi düşünen biriyle güzel bir evlilik yaşarsın.🖐️20 YorumlaAynı sorun bende de var geçmişte bi kalp kırıklığım oldu 19-20ydi yaşım o yaşlar önemliymiş sonrasında adam akıllı bi ilişkim olmadı şimdi de yaşım çok değil 26 yaşındayım güzel bi işim çok şükür iyi bir hayatım var ama insan hiç sevilmeyince sevilmek istiyor kariyer zaten çalıştıkça geliyor bir hedef ya da amaçtan çıkıyor bazen işten gelince keşke bi çocuğum olsa onla oyalanırdım diyorum bilmiyorum belki de sevgiye acımdır. Kusura bakma soruna cevap vermedim ama içimi döktüğüm için size teşekkür ederim
53 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyleri hissediyoruz ve aynı yaştayız.
Soran+1 yılUmarım gönlünce olsun🙏
Yaaa dert ettiğin şeye bak. İyi kötü işin var. Elin ekmek tutuyor. Az buçuk birikimin de vardır. Dahası sağ ise anan baban da illaki düğünde yardım eder. Akrabalar üçbeş bir şey atar düğünde. Ya ben neyleyeyim? Bu memlekette kadından çok şey beklemezler evlilik için. Yemeğini yapsın bulaşığını yıkasın yeter. Ya erkek? Evi var mı arabası var mı sigortalı ve kadrolu işi var mı, bağı var mı, bahçesi var mı, birikmişi var mı, atadan öteden kalma yeri var mı, var mı var mı var mı? E yooook! O zaman kız değil eşşek baksın kendine derler. Bir parça mutluluğu çok görürler.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmenin yaşı yoktur, önemli olan hazır olmak ve hazır hissetmektir. Hakeza biri girer hayatına 20nde cehennemi yaşatır tövbe ettirir insanlara, birini tanırsın 35inde dünyan değişir, cenneti yaşarsın...
72 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel yazmissiniz
- +1 yıl
Teşekkür ederim, bakış açısı önemlidir, güzel bakan güzel görür, beğendiğine sevindim...
Ne zaman insan bu tripten çıkarsa uzaklaştığı şey ona ummadığı anda gelecektir. Olana kadar ki süreç zarfında da kafan daha huzurlu olur. Evlilik bi başarı hikayesi değidir ciddi bi durumdur evleniyorum diye anlatılmak için evlenilmez. Kafandan çıkar huzurlu ol, evlilik muhabbetini aşk yaşadığın erkeğe açma seni evlilik daha hızlı bulur sende doğru insansa evet dersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak düşündüklerimi yazmışsın sonuna kadar katılıyorum sana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kaygi cogu insanda war we yanlis adimlar atilmasina sebep oluyor.
yalniz kalmak korkusu tek basimami ölücem kaygisi , şunu unutma tipe odaklanma karsindaki insanla kisiliginin huylarinin we yasam tarzinin uyup uymadini test et we öyle adım at , bedenini ruhunu herseyini paylasican insani iyice taniyip öyle secmelisin.
cogu insan bunu ayarlayamadigi icin sonu hüsranla biten iliskiler yasiyor.
unutma duygularin degil mantiginin sesini dinle.
umarim seni mutlu edicek biri cikar karsina10 YorumlaÜmit kesilmez herkes 25 de 30 da evlenecek diye bir kural yok, bu bir yarış değil. Zamanı gelmemiş henüz.
40 Yorumla
+1 yılBende 25 olucam nerdeyse, seninle aynı kaygıları yaşıyorum sanırım bu kadınlarda psikolojik. Çevre baskısı aile baskısı yüzünden gelişen bir durum. Arkadaşların evli hatta çocuk sahibi, bakıyorsun sende bir şey yok. Belkide annelik iç güdüsü yüzünden oluyordur tam kestiremiyorum durumu. Ama bildiğim bir şey var oda aşkın yaşı olmaz 😂 ne zaman gelip seni bulacağı belli olmaz 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 26 bu zamanda en ideal yaş zaten henüz geç kalınmış birsey yok ve ümitsizliğe kapilmaya da gerek yok nasibin kısmetin ne zaman nerde bizi bulacağı belli olmaz herseyin hayırlısını dilemeliyiz. Önemli olan doğru insan. Biraz daha şans vermeyi deneyebilirsin tabi saygı çerçevesinde..
10 Yorumla
+1 yıl
Birini beğenme olasılığın düşer sadece, umut kesilmemeli bana sorarsanız. Kendine evde kalmış kadın muamelesi yapmanında bir manası yok. O yaşa kadar hele evlilik sorumluluğu olmamış bir kadının kat kat kendini geliştirmiş olması lazım. Mantık böyle diyorda işte realite hep farklı.10 Yorumla
+1 yılBence öyle düşünme. Herşeyin zamanı vardır. Yazdıklarından anladığım hayatın yolunda fakat, artık bişeylerin eksik olduğunu duygularını yaşamak istediğin bir birey arıyorsun. Bence zamana bırak ve doğru insan er ya da geç o kişi seni bulur.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum zaten teşekkür ederim
- +1 yıl
Evlenmenin yaşı olmaz karalar bağlama çevrenizdeki olumsuz düşüncelere de takılma. Rica ederim iyi akşamlar.
+1 yılZaman zaman ümitsizlik hepimizde her konu da oluyor.. Bu durum içinde normal böyle düşünmen.. fakat ümidini yitiren herşeyini yitirir.. Çiçek bile açmak için vaktini bekler. 🙏😇
21 Yorumla
Soran+1 yıl😇🙏
Evlilik nasip işidir, ayağına bir kısmet gelirse değerlendirmek lazım. Ben inanıyorum çünkü gerçekten bir yaşının olduğunu. Doğru zaman vardır mutlaka.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikten ümidimi kesmedim fakat hevesim azaldı diyebilirim.
Nasipten öte yol yok. O yüzden nasibim olduğuna inanıyor ve bekliyorum ben de.
Önemli olan zaten hakkıyla bekleyip, güzel bir evlilik yapmak.
Herkes evleniyor diye ya da yaş geçiyor diye evlenmek de doğru değil :)10 YorumlaEr ya da gec nasibin seni bulur merak etme henuz yasinda genc 30 a kadar yolu var hersey gonlunce olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 39 yaşındayım ümidimi kestim evlilikten... Babam rahmetli oldu şükür ki Annemle geçinip gidiyoruz... Bende öldüğümde soyadımız tarihe karışacak ama yapacak bir şey yok... Düzgün İnsan bulma hayali zengin olma hayali kadar zor bir şey...
12 Yorumla
Soran+1 yılYine de kesme bir abim 42 yaşında evlendi
Cevap sahibi+1 yılŞansıma çokta güvenmem ama inşallah diyelim... nede olsa Allah’a güvenmemek olmaz...
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsan aradığını bulamaz. Bence aramayı bırak. Zamanı geldiğinde kendisi çıkacak.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılEminim senin gozun yukseklerde... dengimi bulamadim falan hikaye anlatirsin... normal insanlarin icine cik onlarin sana ulasabilmesine izin ver herkesle iletisimin iyi olsun... hizmetli calisan bile sana teklif etmeye cesaret eder... yoksa boyle burnu buyuk gozu yukseklerde kalirsin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşındayım evlilik ümidim yok ciddi ilişki istiyorum. Ama herkes okumamışsın vs bir şeyleri bahane ediyor. Aşk sevmek parayla olmaz sevmek her şartta kalbini herşeyini vermektir karşı tarafa okumamış olabilirim ama çoğu insandan bilgiliyim ve çevrem tarafından üslubum bilgilerim konuşmalarım hareketlerimden dolayı sevilen biriyim. Ama devir para olmuş. Kağıt parçası için sevileceksem sevilmeyeyim hiç
10 Yorumla Ümitsiz yaşanmaz, lakin biraz gayret göstermek lazım. Yine de umudu kaybetmemek lazım. Burada önemli olan insanların arzu ve isteklerinin değişmiş olması. Ne kadar iyi, düzgün olursak olalım maalesef kötü karakterler hep Bi adım önde ve cazip oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa guvencek insan yok, isinacagin insan az. Erkek icinde oyle. Guvenilir kiz az gecmisi cok onemli ne yapti, erkeklerke yakin arkadasmiydi takipci sayisi bile yetiyor cok olmasi olmamasi icin
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bu devirde zor
Cevap sahibi+1 yılHer iki cins icinde zor,23 yasindayim hayatim boyunca duzgun kiz az gordum, kiza bakiom 350,400,500 takipcileri var. Bu kizdan hayir gelirmi ya, erkek desen aldatabilir internetten yazisir bide
+1 yılBelli bi yaş geçtiyse zor oluyor artık insan yalnızlığa alışıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk evli oluyor
+1 yılEvlenmek bi başarı değildir arkadaşlar. Herkes evlencek diye bir şey yoktur. Paranızı kazanıp tek yasayabilmeye bakın. El buyuk luks. Sacma sapan triplere girmeyin
20 YorumlaHayır kesilmez. Yaş ile evlilik arasında bir bağlantı olsa sa doğrudan bir ilişki olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılDaha cok cevre baskisi yuzunden insanlar kendini arayislara sokuyo illa biri olsun hayatimda evleniyim triplerine giriyorlar ama sen rahat ol isine bak gucune bak karsina cikcak olan cikiyor yasla olcak sey degilki bu dogru insan ciksin oyle onla bunla konusup nextleyip olmazki
00 Yorumla
+1 yılÜmit kesilecek birşey olduğunu zannetmiyorum. 27 yaşına giricem nisanda evliyim. 1 sene içinde de boşancam. Çok matah birşey değil evlilik. Hele de üreme içgüdüsü yüzünden evlenirsen.
10 Yorumla
+1 yılDünyanın diğer ucunda tek başıma ayakta duruyorum çok şükür ve hayatımda kimse yok şu an. Hayatımda biri olsun isterdim ama buradakiler hep Hristiyan ve benimde Hristiyan olmamı istiyorlar. Türkiyeden kafa dengini bulursam şans verebilirim. Amaaa bu sitedekiler aman ha uzak durun.
111 Yorumla- +1 yıl
@taykayko Bu espirini silmeyecem müzelik olarak tutacam burada.
- +1 yıl
@taykayko Mesleğin nedir senin?
- +1 yıl
@taykayko Şirketin varsa o zaman çalışanlarına asgari ücret değilde, hak ettikleri maaşı veriyorsundur inşallah diyecem ama sende asgari ücret çalıştırıyorsundur.
- +1 yıl
www.moonlightfragrance.com bizim sektorde gelişmiş insan olsa daha fazla büyürum şahıs şirketi bu ben 7 bin veririm benden değil senden bahsedelim istersen sen 2800 tl ile İstanbul'da gecinebilir misin
- +1 yıl
@taykayko Ben birşeye bozulmadım. 7 bin verirmişsin. Çalıştırdığın kaç kişiye 7 bin veriyorsun. Benim mesleğim var Elektrik Mühendisiyim ben ve 1 senede İstanbul'da mühendis olarak çalıştım ve hakkım olan maaşı aldım. Bazı mühendisler gibi bir tarafıma güvenemeyip herşeyi devletten bekleyenler değilim.
- +1 yıl
Ben siyasal bilimler ve kamu yönetimi 2014-2015 Türkiye birincisiyim iki tane üniv bitirdim dereceyle online bir şirket bu ve tamamen herşeyi ile kendim kurdum şimdi hiç kıvırma söylediğim tamamen doğru burada olsan öyle tek başına ayaktayım vs geç o işleri sıkıyı gördün kaçtın ben Türkiye'nin en güzel şehrinde yaşıyorum eşim yabancı sen gibi kaçmayı düşünmüyorum mücadele ediyorum Atatürk bu ülkeyi benim gibilere emanet etti sen gibilere değil
- +1 yıl
@taykayko Senin bence psikolojik sorunların var. Ben İstanbul'da 8 Bin TL maaş ile çalışıyordum. Amerikada bir kaç firmaya öylesine CV yolladım ve biri iş görüşmesine çağırdı ve gittim. Aklımda bile yoktu. Kaçan yok yani merak etme. Atatürkçüyüm milliyetçiyim ayakları yapma bana emin ol ben senden daha milliyetçiyim. Amerikada Meksikalılar kaldıkları evin bahçesinde kendi bayraklarını asamazlarken ben evimin bahçesinde gururla Türk Bayrağımı Dalgalandırıyorum. Hadi kardeşim işine bak sen.
+1 yılHayattaki tek amacınız evlenmek olmasın ve ayrıca herkes evlenmek zorunda da değil. Niye evlenmeyi zorunluluk olarak görüp, yaş ilerlediği için üzülüyorsunuz ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşında mesleğin var ne güzel bence tadını çıkar hayatın evlenmek için erken ve daha çok sorumluluk gerektiriyor bunlara hazır mısın?
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten ama çok geç olsun da istemiyorum, genç anne olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım umarım hakkında herşey hayırlı olur😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim senin de:)
- +1 yıl
Konuşmak istermisin
Cevap sahibi+1 yıl@π02Anubis02π bana soruyorsan eğer hayır
- +1 yıl
Ne den olmasın ki bende düzgün birini arıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@π02Anubis02π selametlee🖐️
- +1 yıl
Teşekkürler ama tam aradigin gibi biriydim diye tahmin ediyorum
Bende aynı durumdayım ustelik hata yapmakdan korkuyorum bu durum beni fazlasiyla tedirgin ediyor kadınlar ne hisseder bilmem ama bi zaman sonra evlenmek lazım
10 YorumlaÇevremde bu tarz "evde kalmış" olarak tanımlanan kadınlar mevcut. Hepsi de zamanında kimseyi beğenmeye beğenmeye bu yaşa kadar gelmişler. Ancak bahsettiğim kişiler genelde 35-40 yaşlar. Senin için daha çok erken. Önünde uzun bir yol var.
06 Yorumla
Soran+1 yıl@perihan33 ben de sizin gibi dusunuyorum
- +1 yıl
Kimsenin kimseyi beğenmek zorunda olduğunu söylemiyorum zaten. Ama daha büyük balık tutarım diye elindeki balığı ata ata sonunda balıksız kalma durumu söz konusu burada. Daha sonra çoğu ahlayıp vahlayıp keşke şunu reddetmeseydim diyor. İlk bulduğunuza yapışın demiyorum elbette. Ama bu büyük balık işini de abartmamak gerekiyor.
- +1 yıl
@perihan33 Balığı illa para olarak düşünmeyin. Daha yakışıklı, daha iyi birini arıyor olmak da buna dahil. Tabiki herkes gold digger değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesilmemeli ama sanırım evlilikle ilgili faydalı kitaplar okuyup, yaş ilerledikçe artan mükemmelliyetçiliğe seçiciliğe dikkat etmek gerekir sanırım. Naçizane önerim: Dr. Mustafa Ulusoy "Evlilikler Yalnızlıklar Umutlar" adlı eseri. Psikiyat Tuba Kılıç "Dengi Dengine Evlilikler" eseri, Sema Maraşlı'nın evlilikle ilgili eserleri..
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hayatta zorunlu bir şey değil ki. Ne güzel kendi ayakları üzerinde duran bir insan olmuşsun. Kaldı ki evliliğin yaşla alakası yoktur, canın isterse 60 yaşında evlenirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏😇
Evlilik müessesine hala yatırım yapmak isteyenlerin olması beni cidden duygulandırıyor.
Ümidini kesme bacım.10 Yorumla
+1 yılBenim 3 halam vardı 30 35 yaşlarında idi 3 ü de 1 mi 1.5 sene mi ne içinde evlendiler. Kısmet bu işler hayırlısı olmayacak ise hiç olmasın daha iyi bence.
18 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle hayırlısı olsun
- +1 yıl
Yaş kaç sizin
Soran+1 yıl26 yim
- +1 yıl
Doğulu musunuz
Soran+1 yılHayır degilim
- +1 yıl
anladım bende 26yım bu zamanda bırak evliliği iş bulmak bile zor.
Soran+1 yılMesleğim var Avukatim
- +1 yıl
çevrende insan yok mu iş arkadaşı falan
+1 yılGerçekçi olmak kötü bi şey değil bence zamanla olasılık da azalıyor... ama yine de her nasip vaktine esir hayırlısı olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 yaşına geldim bir kızla hiç elele gezmedim. Belki 10 yıldır severek evlenmek istiyorum ama olmuyor. Ama yinede ümidimi kesmedim. Allah tan ümit kesilmez
20 Yorumla
+1 yılBence geç yaşlarda yapılan evlilikler daha sağlıklı oluyor
20 Yorumla
+1 yılYani evlilik nasip isi
ararsin bulamazsin
aramazsin dibinde biter
veya
ararsin bulursun
aramazsin bulamazsin
ümit kesme degilde daha cok hayati akisina biraksan daha iyi olur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Evlilik arayarak kurduğun her etkileşim pişmanlıktir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver ya ne kafana takıyorsun evlilik zorunluluk mu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Ya evlilikten umit de kesilmez umitde baglanmaz hayatin jcinden birseydir olursa olur olmazsa olmaz
10 Yorumla
+1 yıl
10 Yorumla
+1 yılBoşver kimse mükemmel değil kendini işine ver bekar yaşa
10 YorumlaÇok lazım olur arasın ya asla bulamazsın vakit geçer o seni bulur
10 Yorumla
+1 yılYaş ilerledikçe daha seçici ve gerçekçi bakıyorsun olaya.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. arama şeklini değiştir
belki aradığını bulursun10 YorumlaAradığını bu devirde kim bulmuş ki sende bulasın çok zor çok
10 YorumlaKaybetme kimseye dinleme ne zaman istersen o zaman evlen tadını çıkar
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGizli üye oldukça ümidin tükenecek...
Aç profilini, koy resmini bu soruyu Kim benimle evlenmek ister diye sor Bugün evlenirsin Şaka yapmıyorum Biraz insanlara saygı ve kendinize de özgüven...00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben çokta tın diyenlerdenim bir kişiyle ömür geçmez evlenip bu devirde sıkıntı çekeceğime hayatı yaşar mutlu ölürüm o yüzden evlilik benim için olmassa olmaz değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanka daha 30 u görmemişsin ben bu yıl 31 olacam senle aynı şeyleri düşünüyorum nolcak halimiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasip kismet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana da benden bir iki yaş küçük hanımefendiler amca dedikleri için yalnızlık kader oldu adeta...
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Fusty kızın doğumgünü benden iki yıl sonra ben amca oluyorum talihe bak ya...
Cevap sahibi+1 yıl@Fusty nasip kısmet olmayınca.. 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Fusty hahaha ilahi... 😂😂😂
Oturduğun yerden evlilik gelmez sen hayatın akışına bırakacaksın kafana takma kaderinde varsa olur belki geç olması senin için daha iyi olacaktır ben genç olduğum içi evllk hakknda pek bir şey bilmem ama görüşümün doğru olduğunu düşünüyorum😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılFerda Yıldırım var Beyaz tvde sunuculuk yapıyor 42 yaşında evlendi kadın
ümidini kesme aramaya devam10 Yorumla
+1 yılAl beni al
https://www.youtube.com/embed/-BN6OwJazqU10 Yorumlabence evleneceğin kişiye bağlı, eğer hayatının aşkını bulursan yaşın hiçbir önemi yok ama hayatının aşkını bulduğunu düşünüp ynalış kişiyle evlenirsen yaşınızdan ötürü doğacak problemler evliliğinizi zedeleyebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin yaşı olduğunu kim söylüyor mesele mutlu evlilik yapabilmektir. Spor salonunda tanıştığım kız deli gibi seviyoruz diye 23 yaşında evlendi 1. sene dolmadan boşanmıştı
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de yaşi olduğunu düşünmüyorum nasip kısmet artık
- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yıl13 yaşını geçtiysen ve ilk evliliğini yapmadıysan ne bileyim girlll evde kalmışsın
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben de bulamadım. Neredeyse ümidimi kestim ve bulunduğum şehirden aşk için ayrılmak istiyorum. Aşkı başka şehirden aramayı düşünüyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem