Müdürümün bana karşı tavrını ne olark algılamalıym? acil yardım!!!?

Kamu kuruluşunda calısıyorum kısa süre önce girdim müdürüm X bey de benden 5-6 yaş kadar büyük bir mühendis.. Kendsini kurumda sevmeyen, takdir etmeyeni görmedm herkes ne kadr iyi, sırcı, çalışkan vs.. oldugundan ve benm onun şubesinde oldugum için şanslı oldugumdn bahsediyor. Şubemizdeki diğer arkadaşlar da hep genç iyi anlaşıyoruz fakat müdürümün bana son günlerde çok daha fazla yakınlaştıgını görüyorum. Başka şubeden ve müdürm ile çok yakın arkadaş olan birisi ile beraberdim ama araya başkası girince bir kargaşalar oldu müdürüm de bana neden gelp yardım istemiyosun içine atıyosun diye kızdı derken geçen gün iftardan sonra bir çıkalm o konuyla ilgili herseyi konuşalm ve sözmden çıkma dedi tamam dedim çıktm konuştk. O günden beri bana daha da yakın, senin oldugun yerde hiç skılmıyorum, çok değerlisn benim için deyip duruyor (evli ve yeni bebeği oldu bu arada ) ben başta öyle düşünmüyodum ama mesajlar dozunu aşınca işkillenmeye başladım kesin beni yataga atmaya calısıyo dedim ama buna ihtiyacı olack ve bu karaktere biri kesnlkle değil ayrıca mesela mesela çıkalm derken de hep herkesn gittiği özgün mekanlara gidelm diyo evdi şuraydı buraydı diye ücra yerlerden hc bahsetmiyo o yüzden yanlş mı düşünüyorum ben mi kötü niyetliyim dedim ama ne yapacagımı da şaşırdım :((((( amacı ne olabilir yardm edin banaaaaaaa
Güncellemeler
+1 yıl
Yani evli olmasa kesin bana yazıyo ama kötü n, iyetli değil masumane bir şekilde hoşlanıyo diyecegm ama evli adam yani alabildiğine uzak duruyr-orum ben de kırmadan ya da yanlş anladıgımı kendisine belli etmeden
Güncellemeler
+1 yıl
bahsettiğim arkadaşından konu açılınca da ne ona ne de bir başkasına seni asla kırdırmam hiç merak etme çok degerlisin bende diyor
Müdürümün bana karşı tavrını ne olark algılamalıym? acil yardım!!!?