Patronuma nasıl davranmam lazım?

Herkese merhaba, ben sevdiğim bir sektörde çalışmak üzere yeni bir işe başladım. Patronum genç, yakışıklı, kültürlü ve bekar. Onunla ilk görüştüğümüz günden bu yana hep ayrı bir enerjimiz vardı. Ben çok normal davrandım ona yani enerjik, canlı ve heyecanlı. Aramızda 4 yaş var. Başarılı bir erkek olması onu örnek olarak almamı da sağladı bence. Onunda bana karşı olan ilgisi çok açık. Dün beraber yemek yedik, bana açıldı. Ben çocuk gibiyimdir önce dalga geçtim sonra içindeki o bayramın ilk günü heyecanını ona da gösterdim. Hiçbir şey yaşamadan evime dönmüştüm, gece kendimi tutamadım ona gittim. Biraz alkol almıştı ama sarhoş değildi. Beraber olduk ve sonra uyuduk ben sabaha karşı evime taksiye binip geldim. Bugün bir kez telefonda konuştuk, mesajlaşmıyorduk zaten başladığımdan bu yana ama işte ben ilgi manyağı olduğum için mesaj atsın istiyorum sürekli. Bu akşam misafirinin geldiğini ona yemek yaptığını söyledi. Sonra iyi geceler dahi diyemeyeceğim kadar geç cevap verdi. Pazartesi günü işe gittiğimde nasıl davranmam lazım. Bunun üzerine çok konuştuk yemek yerken benimle iş hayatında karşılaştığı için çok mutlu olduğunu da ayrı olarak ekledi. Ben de şahsen başarısından ve her konuda en makul olanı düşündüğü için onunla çalışmaktan mutluyum. Nasıl davranmam lazım, profesyonel olacağım onda okeyim ama ona karşı ne yapmam lazım. Çok hoşlanıyorum, yattığım için pişmanlıkta duyuyorum. Acil yardım!!!
Patronuma nasıl davranmam lazım?