İşten cıkmak istemiyorum gittiğimde ofise nasıl bir konusma yapmalıyım?

direk gelemeyeceğim yerine izin isteseydin ve mazeretini yazsaydın daha iyi olurdu o kelime biraz emri vaki oluyor hastan olabilir geçmiş olsun diyorum bende lakin bugün gelemeyeceğim demişsin sen direk doğal olarak karşındakine sana öyle bir cevap vermiş herkesten aynı anlayışı beklemek olmaz sonuçta işverende işini düşünür başta eğer insanlığı varsa anlayışla karşılar durumunuda...
oçnin halden anlamaz peze. venkin önde gideniymiş zaten. çalışıpta adama ego kastırma. başka iş bulursun ama onurunu bir daha kazanamazsın.
ne işinde çalılıyorsun bak bilakist böyle bir durum bende olsa gelecegim cumartesi derdim ve gider alırdım yarın birgün gene bişey oldunmu bu şerefsiz genmemi böyle yapcak kimsesnin köpeyi olma hadi ordan et işmi yok sana vicdansız adam ANANENEDE geçmiş olsun canım :)
Upuzun bir mesaj yaz. Hayir yani sende hata be kızım ne demek ben bugün gelemicem? durumu belitip izin isteseydin ya.
Ne yazıcam ki uzun mesajda yüzyüze konusmak daha iyi değilmi
Bence upuzun bir mesaj at yüzyüze gelince tekrar konuş
Cevap
10Cevap
Iki taraf da hakli bir sey diyemicem :/ Çünkü cidden adam da hakli yani bir seyler yapmaya kurmaya calisiyor belli ki, altındaki eleman kafasına göre gelmiyor, cidden etik değil. Ama bir taraftan sen annenen hastanede hiçbir sey olmamis gibi ise gidecek halin yok. Yapacak bir sey yok kusura bakmayin de, teşekkürünü et ayrıl bence işten
adam haklı bu patron ve işini dusuncek ama ışte senin durum da ne kadar doğru bilemem klasik bahane
işci kardeş patron kalleş hemen işten atmak ne kadar kolay ya
Evet ya
Oyşş adam ne koymuş be. Haklı bnce mesajlamı olurmuş öyle şeyler
Sen kovamazsin ben istifa ediyorum de. Halden anlamayan insanlarla çalışılmaz
Naptın da iş bu noktaya geldi acaba
Konusma bu işte
Ama öncesinde bişeyler yapmışsındir ki adama konuşma hakkı vermişsindir, eğer öyle değilse de adam şerefsiz biri git başka yerde iş bul kendine
Hata sende.. arasaydin mesaj atmak nedir?
Haklı bnce o anda belirtmen lazımdı
adam hesabı kesmiş,
daha fazla söze gerek yok.
izin isteseydin ya gelemicem demek yerine
aaa yaa üzülme
çok dobraysa geri basnaz
Böyle Ada'mın yanında çalışmam
bende atmıştım böyle anneanesi diye
Ben de olsam ben de kovardım
Neden
İş ahlakı denen bişey vardır. Orada sorumluluğun var ve mesajla gelmeyecem diyorsun
Uzatma bence
ne işte çalışıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar