Sevgili üyecikler, bilirsiniz bazı çiftler severek ayrılırlar ve bunun sayesinde belki bir gün yine beraber olabiliriz umuduyla yaşarlar.. Peki sizce severek ayrılık gerçek midir var mıdır? Veya siz hiç severek ayrıldınız mı?
Eski sevgilimden severek ayrıldım. Ben terk ettim. Çok yobazdı. Kıyafetime, gideceğim yere, görüşeceğim insanlara karışıyordu. Böyle şeyler bana çok ters, sevgilin miyim kölen mi dediğimde kavga ediyorduk haliyle. Bir yere giderken izin almamı bile bekliyordu. En son okuyacağım bölüme itiraz etti ve ben kafayı yedim. Geleceğimde öyle bir insan istemediğimi fark edip ayrıldım. Şuanda istediğim bölümü okuyorum ve hayatımın en doğru kararını verdiğimi düşünüyorum. Kısıtlamak sevgi gösterisi değil, ileride oluşacak bir psikolojik rahatsızlığın ön belirtileridir.
Metinimdeki zoruna giden şey tam olarak neydi, bana karışılmasına izin vermemem mi yoksa 18 yaşında olmama rağmen gençlik heveslerine kapılıp hayallerimden vazgeçmemem mi? :D feminist olmadığımı belirterek şunu söylemek istiyorum; kadınların, erkeklerin himayesine girmek istememesinden ve erkeklerden daha zeki olmalarından korkuyorsunuz. Beni güldürüyor :DD
Hola💙🎈 İlk sevgilimin beni terk ettiğini sanıyordum ama sonradan öğrendim evet varmış severek ayrılmak lakin bir gün ne yapıp ne edip seven tekrar geliyor onu da öğrenmiş oldum. Aşkda mantık yoktur yorumlarda mantık vs. diyenler olmuş. Severek ayrılık varsa sebebi kişiler değil dış etkenlerdir. Ve derler ki Zeus'un yarattığı insanlar eskiden dört kollu, dört bacaklı, bir kafada iki ayrı yüze sahip, sırtlarından birbirlerine yapışmış şekilde ve her insan çift olarak yaratılmış biçimdeymiş. Ruhani dünya içinde böyle düşünülür. Ve bu çift ayrılsa da birbirini mutlaka bulurmuş. Aşıkların bekleyişi ve ümit etmesi de bu yüzden.
Var tabiki ben bizzat yaşadım. Bazen şartlar bunu gerektirebiliyor.. keşke sevgi, aşk tek başına yeterli olsaydı ama öyle anlar oluyor ki yetmiyor işte..
Varmış. Çok da türü varmış. Bazen çok sevdiği için ona zarar vermek istemediğinden ayrılıyormuş insan, bazen sevgisinin çokluğu gururuna dokunuyormuş kendinden çok sevmek falan o yüzden ayrılıyormuş, bazen çok sevmek zarar veriyormuş ondan ayrılıyormuş. Bazen o kadar seviyormuş ki kendini es geçiyormuş, karşıdakinin mutlu olduğunu bilmek yetiyormuş, yakında olup mutsuz olacağına uzağımda olsun mutlu olsun diyecek kadar yürekliymiş ondan ayrılıyormuş. Ben gözlemlerimden bunları sezdim
Severek ayrılmak, bana pek esaslı gelmiyor... Kafada bir şekilde bitirilmiş bir ilişki... Herhangi bir sebepten, aradaki sevgi darbe almıştır... Belli ki vefa, sadakat, fedekarlık yer almayan bir ilişki... Altı delinmiş tekne gibi, devam etme şansı kalmamış... Severek değilde, kavga ederek ayrılmadı dense sanki daha uygun... Hatta bırakın severek ayrılmayı, bütün sinyaller açık ve yeni aşka yelken açmaya hazır bir moddadır...
Eskiden babası sevdiğine değil başka adama veriyormuş vs vs böyle olaylar oluyormuşta. Bunu bu zamanda şeher bebeleri söyleyince hiç gerçekçi gelmiyor.
Havadan cıvadan işler. Ana baba vermiyor mu kaçırcan kaçıcan çok güven varsa. Uzaktamısın sebaat edicen. Paran mı yok çalışcan çaba göstercen. Seviyorum ama diye yapılan ayrılıklar sahtelikten başka bişey değil.
Çift konusunda bişey diyemem ama ben köpek gibi severken ayrıldım ardından yaklaşık 1 yıl daha sevdim. O kapıyı çekip gittiğinizde bıraktığınız sadece o adam ve anılarınız olmuyor bazı heveslerinizi sizi mutlu eden bir çok aktiviteyi ve gitmekten keyif aldığınız bir çok mekanı da orada bırakıyorsunuz. Ben yüreğimi bıraktım umarım bir gün yeniden bulurum
Severek ayrılır ama bazı durumlarda ama bi hastalik olur aile araya girer ya da okumak ya da iş için ülke dışına çıkmak gerekir o durumlarda belki. Fakat seven insan ayrılmaz insan hiç sevdiğini yarı yolda bırakır mı eğer seni seviyorum ayrılmak zorundayım diyorsa ya yalan söylüyordur hiç sevmemistir ya da bir sorun vardır.
Yoktur, saçma, seven ayrılmaz vs diyen arkadaşlar büyük konuşmayın. Öyle bir an gelir ki ciğerin parça parça dökülür, göğsünün üstüne bir yumruk gibi birşey iner günlerce nefes alamazsın, ama elden bir şey gelmez, çaresizlik sarar heryanini. Başınıza gelmez umarım.
Bana kalırsa Seven bir insan karşısındakinden asla ayrılmaz. Özellikle 2 taraf da birbirlerini seviyorsa başlarına gelen bir olaydan çok çabucak sıyrılabilirler şu sıra türk dizilerinde fenomen olan ''seviyor ama tehdit gibi gerekçelerle veya büyük bir sır yüzünden ayrılmak zorunda kalınmasıyla ilgili'' sahneler gibi bir sürü şey var. Bence Sevmek affetmekten geçer ve bir ilişkinin dayanağı iki tarafında birbirlerine dürüst olması olduğu için sır yüzünden ayrılmayı da çok saçma buluyorum ben
Tamamen şehir efsanesi. Gerçek seven kişiler birbirlerine ne olursa olsun aşklarına sahip çıkarlar. Özellikle şu ilişkisi bitipte hemen başkasını bulan tipler var. E gelde bu tarz örnekleri gördükten sonra severek ayrılma olayına inan 😄
Koşullar, beklentiler uymuyorsa sevgi de olsa ne yazık ki ayrılıklar olabiliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seven insan her türlü ayrılmaz diye düşünüyorum o yüzden buna inanmıyorum her zaman bahane olduğunu düşünüyorum. Belki de yaşamadığım için böyle düşünüyorumdur.
Elbette vardır 6 yıllık ilişkim 4 gün once bitti her insanın sınırı vardır ne kendi sevgimden nede onun sevgisinden şüphem yok insanların sabrını sınamazsanız bu duyguyu tatmazsiniz emin olun tatmakta istemezsiniz.
Bence severek ayrılmak diye birşey yor. Seviyorsam ayrılmam ki , eğer ayrılıyorsak çiftlerden en az biri eskisi gibi hissetmiyor demektir. Arada aşk olduğu sürece her tür hata göz arda edilebilir. Aşkın gözü kördür.
Ben severken terk edildiim herşey çok güzel gidiyordu ruh eşiimdi resmen ve aniiden herşey tepetaklak oldu ve delicesine severken yarı yolda bırakıldım. 🥺
Var. Yaşayan bilir. Kenardan ayıranlar olunca oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskidenmiş o. Ailelerin zoruyla ayrılıyorlarmış. Şimdi çoğu kişi kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmış durumda. Kendi hayatlarını kurabiliyorlar her şeye rağmen.