Bana ilgi göstermeli ama utangaç olmalı yani sevmek nedir dendiğinde genel olarak tek bir kişilik özelliği bana yetiyor. Beni anlasın yani ve bide bide çok soru sorsun beni konuşmaya itsin soru soranları da seviyorum demek ki seni merak ediyor ki soruyor kısaca beni merak etsin ya anladınız mı var mı öyle birisi beni merak etsin derken yazmasın hiç bana ben sürekli onu arayayım ama beni sevdiğini de bileyim kısaca platonik gibi olsun ama kan bağımız var gibi her daim sevsin. Bu aramama sormama süreci boyunca da beni düşünse iyi olurdu yani zaten seviyorsa düşünür. Unutmasın yani.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
e sen tam benim isteğimi yazmışsın :)
Çoğu insanın isteği bu şekilde ama ufak değişiklikler olabilir tabiki mesela çoğu kişi az ve öz konuşalım şeklinde anlatır ben ayrıntılarını da belirttim bu az ve özü açmak istedim sadece daha çok fazla istediğim şey bulabilirim belki zamanla keşfederim artık 😊
inşallah :)
biraz manyaklık var sende
Ya nedenn ki
Ben beni gizliden sevecek bir platonik mi istiyorum acaba yaa iki platonik kişi olucak bir birine ama haberleri olmasa da konuşcaklar yine arkadaş gibi Hayır hiç dizi felan izlemiyorum ordan da görmüyorum bunları. Sadece istediğim şey bu galiba onu çözmeye çalışıyorum
haberimiz yokmuş gibi konuşalım öyleyse jskdfs
Tamam sen nasıl birini isterdin? Sadece şu olsun yeter dediğin ya da sevgi nasıl ilerler sorum bu
ben aşamalı olsun isterdim çekingen olmanın hoş bi havası var çokça heyecan katıyor. samimi olmak tabiki güzeldir ama o ama ilk başlar çok heyecan katıyor. anlatabilmişimdir umarımfndskjfn
Evett aşamalı olsun ama bu aşamada en sonunda aşırı olmasın aşama zaten olur elbette ama sadece konuşma şekli tarzı değişmesin yine aynı insan konuşsun karşımda ve zaten çekingen bir şekilde konuşurken de samimi olunur ya kelimelerin gücü vardır yani.
yaa evet :)
Paket yaptım gönderiyorum
Yolla gelsin hatta geldi galiba 😂
Hani nerde kargo hizmeti o kadar hızlandı Mı ya
İnsanlar birbirini bu kadar kolay tanıyıp tanışırken kargoya gerek kalmıyor 😂 ama yine de gözüm kargoda
Hani galiba gelmişti ayarın yok seninde. Maksimum bir hafta alır haklısın aslında
İyi değilsin bence
Neden öyle dedin tabiki lafın gelişi aşık oluyorum dedim kısaca ilgi göstermesin ama en çok da bana ilgi verdiğini bileyim gibisinden bir şey demek istedim
Seven ilgi gösterir önemser merak eder
Seven görmedim ben daha önce hayatımda beni değil genel olarak nerde bu sevenler ben göremiyorum. Hayatım boyunca hiç görmedim ne yazık ki benim hayatıma mı yazık, değil. Onlara da yazık değil. Ben biraz gevşeğim galiba 😂bu yüzden fikirlerim çoğu insandan farklı.
Yaşadıkların etkisi seni böyle düşünmeye itmiş olabilir bunları bilemem tabiki ama güven zor mesele
Bana çevrem böyle biri olduğuma beni inandırmış olsa da böyle olduğum için sevemiyorum ama güveniyorum diyip geçiyorum sevemediğim için insanları.
Bu şekilde yanlız kamiyormusun peki
İşte beni açan biri olsa ona sıkıca bağlanıcam da kimse kimseyle uğraşmıyor ki..
Özünde iyi biri gibisin bence denemeye değer birisin
Evet sadık biriyim denemeye değerim ama kimse bunu bilmiyor maalesef çıkıp bağırmam mı lazım yani..
Farkedilmen lazım... Bence bunu hakediyorsun
Benimle neyi denemeye değer neyi hak ediyorum ki fark edilmem kolay bak hemen anladın sen de zaten.
Konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin iyi akşamlar
Seni merak ettim :)
Kısacık yazdığım şeye rağmen mi
Bu mu kısa bu ülkede insanlar günde iki satır bile okumuyor
Dediğini anlamadım
Çok kısa yazmamışsın ve azdan özü anlamak gerekir bazen
Evet sürekli anlatabildim mi arkadaşlar yazmışım zaten 😂 demek ki anlatıcak çok şey var bir de beni anlayan insanları görünce çok seviniyorum heyecanlanıyorum çünkü beni anlamak kolay değil gibi geliyor belki de anlatmaya değer değildir anlatmayı denemeye başladım ben de ve insanların anladklarını gördükçe daha da fazla konuşmaya başladım. Konuşmak boş değilmiş. Belki de sadce dinleyen biri lazımdır bana 😇 sadece insanların doğru soruları sormasını bekliyorum.
Mesaj gönderirsen birkaç soru soracağım
Tabikiiii 😇😇
Erkeğin abazasi
Ya hayır kısaca benle konuşmadan da sevsin diyorum her şey konuşmak değil sadece pek konuşmayan ama yine de konuşan kısa ve mantıklı cevapları olan ama az konşuyor diye az sohbet edicek değiliz. Yine de sohbetimiz her zaman olucak. Ben sadece hislerin devreye girmesini istediğim için bu şekilde anlattım
Ok..