Nolursunuz Bana Yardım edin bir fikir verin Ben ne yapacağım çok Üzüntülüyüm üzüntümden kötü oldum?

Herkese merhaba hayırlı geceler Arkadaşlar Nolursunuz Bana Yardım edin Ben bir hata yaptım Bir kıza aşık oldum Aşık olmam Tabiki de çok güzel bir duygu ama sonrası kızla tanışmak için mesaj attım iletişime geçmek için kızda hemen dönüş yaptı bana merhaba nasılsın dinliyorum canım dedi bende o anlık sevinç heyecandan nasıl konuşacağımi bilemedim pat diye konuya girince kız beni çok yanlış anladı benim halbuki kötü bir niyetim yok ki olamaz da zaten sadece sevdiğim kız beni tanımadığı için kıza duygularımı ani dile getirme sonucu beni yanlış anladi üstüne beni engelledi Gerçekten Çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum kıza yalvardım yakardım Özürler diledim ama yine engelledi beni Nolursunuz Bana bir fikir verin nasıl sevdiğimi kazanırım kızla nasıl konuşacağım kız benimle konuşmak bile istemiyor ama ben onu çok seviyorum ondan vazgeçemem Fikri olan varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Nolursunuz Bana Yardım edin bir fikir verin Ben ne yapacağım çok Üzüntülüyüm üzüntümden kötü oldum?