Üzüntüden ne yapmalıyım?

Öz anlatmaya çalışacağım. eşimle 4 yıldır beraberiz ve 7 buçuk aydır evliyiz. Ben 21 yaşındayım oysa 24. Ben hazırlıktayım o üniversite 3. sınıf. Ailesi ile birlikte oturuyoruz fakat eşimin ailesi beni istemiyormuş (tesettürlü olmadımdan). Ve ailesi tarafından çok fazla gün içerisinde laflar yiyordum, arkamdan iş çevirdiklerini görüyordum… Bu olanlar bitenler karşısında hiç bir gün saygısızlık yapmadım hatta hesap bile sormamıştımdır “anne neden böyle yapıyorsun ben ne yaptım size” bile sormadım. Sadece eşime isyan ediyordum ben artık ayrı ev istiyorum (istediğin gibi giyinemiyorsun evin içinde, dilediğin kanalı açamıyorsun, oturamıyorsun, uzanamıyorsun…). Eşim başta benimle hem fikirdeydi ondan sonrada dolduruşa getirildi ve birlik oturmak istedi bahaneleride hiç tükenmiyor (kıralar çok pahalı, 11 ay sonra ayrı eve çıkarız..). Ve bir gün ortada hiçbir sebep yokken, eşim dedi ki eğer birlikte oturmak istemiyorsan gidebilirsin tutmam. Bu lafın üstüne kalamazdım gittim. 2 ay oldu, hiç bir şekilde iletişim kurmadık. Ne dava açıldı nede bir çare bulundu. ben eşimi seviyorum ama ona bunu dedirtecek hiç bir şey yapmamıştım böyle demesi beni derinden etkiledi. 🥺
Üzüntüden ne yapmalıyım?