Üzülüyorum ne yapmam lazım?

benim babam hayatta değil vefat etti akciğerinde bir kitle vardı ne oluğu belli olmayan hızla yayılan bir kitle. ameliyat ile açmış bakmışlar masada kalır diye geri kapatmışlar.5 ay boyunca hastanede yattı. sonra eve geldi birgün sabah kalktığımızda ağzından burnundan kan gelerek vefat etti evde gözümüzün önünde. evde olduğu zamanlarda yatıyodu bir gün yanına gittim başına masaj yapıyodum.(bu arada bir gün değil her gün çağırdığında giderdim) evlilik konusu açıldı. masaj yaparken dedim ki ölmek falan yok daha evden çıkarken kuşağımı sen bağlican dedim oda inşallah demişti. hatta öldüğü sabahın gecesinde yine gittim masaj yapmıştım o babama son dokunuşum oldu hemen ertesi sabah kaybettim. üstünden 3 sene geçti. şimdi hayatımda kimse yok olurda biriyle ciddi düşünsem beni isteyecek kimse yok bir annem var başımda. çok kötü bir duygu. böyle kendi kendime oturup düşünürken üzülüyorum ama mezarına gittiğimde hiçbişey hissetmiyorum neden bilmiyorum. napıcam onuda bilmiyorum elimden sadece dua edip kuran okuyarak ruhuna hediye etmek geliyor 😔😔😔

Üzülüyorum ne yapmam lazım?