Ben 26 yaşımda bir bayanım. Sakin saygılı sessiz hanım bir kızım. Açığım ama çok açık giymem süslü değilim ama sade temiz giyimli bir kızım. Bu yaşıma kadar ne ilk okulda ne lisede ne üniversitede kimse beni beğenmedi asla çıkma teklifi almadım hiç sevgilim olmadı kimse bu zamana kadar beni beğenmedi. Ve çocukken birçok kez kalp ameliyatı geçirdim hiç evlenebilme şansım yok çocuğum da olmayacak. Seni böyle severler kabul ederler demeyin çünkü etmezler ve etseler bile ben evlenemem. En büyük sıkıntım hep yanlız yaşayacak olmak. Çok üzülüyorum ama kimsenin beni sevmeyecek olması baya zor bir acı. Neden böyle oluyor? Evlenip mutlu olmak benim için hayırlı değil diye allah nasip etmeyecek ama hiç sevilmemek çok çok çok üzücü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Allah nasip etmeyecek... Allah ın adına mı karar veriyorsun? artı.. erkeklerin pek çoğu sessiz sakin hanım kızları gezip tozacak veya kısa süreli flört edilecek kızlar olarak görmedikleri için, pek çok erkek bu tip kızların yanına gelip gitmez.. ki bu kötü bir şey değildir.. tam tersine iyi bir şeydir, anlayana.. bu kızların yanına genelde hakikaten uzaktan bakarak çok yoğun duygulara kapılmış ve heyecan ve korkudan dizleri titreyen utangaç çocuklar gelir.. ki bunlar iyi adamlardır ve niyetleri de samimidir.. ki bu çocuklar da zaten utangaç oldukları için, sen de sağına soluna bakmayan, önüne bakan, hatta belki de soğuk ve sert bir ifadeyle bakan bir kızsan, işte o zaman onlar da gelmez , gelemez... ve yalnız kalırsın.. bu senini sevilmemen güzel olmaman vs gibi nedenlerle değildir işte.. öncelikle tavrın ve bakışlarını gözden geçirmeni öneririm..
.. kalp ameliyatlarına gelince , bu senin için bir eksiklik değildir.. seni seven bir adam senin kalp ameliyatını veya o ameliyatların izlerini önemsemez bile.. çocuğunun neden olmayacağını bilmiyorum ama , çocuk doğurma şansın yoksa bir sağlık sorunu nedeniyle , bunun kararı da yine karşındaki insana aittir... Evlenebilme şansım yok lafı da fazla iddialı..018 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bu devirde namusuz şımarık kibirli kızlarla evlenmeyi kendileri istiyorlar eski devirdeki gibi değil. Ve benim bu devirde hiç sevilme evlenme hakkım yok ben fedakârım vicdanlıyım bu yüzden de hiçbir zaman sevilmedim
Soran+1 yılİnan bana gerçekten de senin düşündüğün gibi değil. Ben nasıl bir insan olursam olayım kaderin etkisi çok büyük yaşantımda. Bu yüzden de hiç evlenemeyeceğim ve benim çabamla değişebilecek bir durum değil.
- +1 yıl
islam kaderci bin inanç değildir.. Kadere iman vardır doğru.. ama Kader, islama inancına göre bir zorlama değildir.. veya kara baht denilen şey senin demene göre Allah ın o kuluna bir laneti değildir.. Kader , Allah ın sonsuz ilmiyle , kulunun başına gelecek olan her şeyi daha ezeldeyken görüp , kayıt altına almış olmasıdır.. Tabi eğer dilerse , kulunun amellerine veya dualarına göre kaderine müdahale edebilir zaman zaman , bu Onun kendi tasarrufudur.. Yani senin üslubuna bakarsak, Alalh ın seni karabaht kem talih veya işte kaderle , nasıl dile getirirsen artık, lanetlediğini düşündüğüne inanıyorum.. Allah ın seninle zoru ne? artı... yine islami itikada göre söyleyeyim, <Allah insanları eşlerini seçmeleri konusunda serbest bırakmıştır.. bu konuda bir zorlama yapmamıştır.. Benim kaderim böyle demek , çok çok yanlış bir tabirdir.. ve şunu da eklemek istiyorum.. Allah dan yalnızca kafirler ümit keser.. Sen daha kendi Rabbinin sana hayırlı bir eş ve mutluluk ihsan edeceğine inanmıyormuş gibi konuşuyorken, Allah demeyecek mi sence ,, zaten bu kulum benden ümidini kesip benden yüz çevirmiş ve benim ona ( haşa ) zalimlik yaptığımı düşünüyor.. Benden yüz çevirdiği için ben de ondan yüz çeviriyorum... Bunu derse ne olacak? peki bunu dememesini nasıl sağlayacağız? Allah demiyor mu? İsteyin vereyim.. Bana dua edin icabet edeyim.. Sizin dualarını olmasa ben sizi ne yapayım? Lütfen bu konudaki düşüncelerini temelinden itibaren baştan sona gözden geçir... ve Rabbine güven.. ve ona dua et.. sana hayırlı bir eş nasip etmesi için.. Bak bakalım günü gelince neler olacak.. Allah bazen kulunu bekletir ki , beklediğinden bile daha güzelini vermek için.. oturduğun yerden hayırlı eş bekleyip, gelmeyince de benim çabamla değişebilecek bir durum değil bu demek, islama uygun bir düşünce değil.. ne dedim bak.. Allah kullarını eşlerini seçmeleri konusunda serbest bırakmıştır. oturduğun yerde kısmetin seni bulacak meselesi , herkes için geçerli değildir yani..
Soran+1 yılSenin dediğini anlıyorum mesela dersimize çalışırsak çabalarsak emek verirsek dersten geçme ihtimalimiz yükselir. Ama hiç çalışmadan dersten kalırsak bu kader değil bizim tembelliğimizdir. Senin dediğin doğru zaten ama şöyle bir durum da var. Bu dünyadaki herkes istediği kişiyle evlenebilir kendi tercihidir yanlızlık bizim tercihimiz biz istersek evleniriz düşüncesi doğru değil işte. Hayatta her çabaladığımız her istediğimiz şeyi elde edemiyoruz ki eğer öyle olsa herkes çalışır çabalar istediği hayatı yaşardı. Ben allahtan Ümit kesmedim sadece evlenemeyeceğimi biliyorum ve bunu kabullendim. Ben çabalasam da insanlarla tanışsam da evlenemem sadece üzülür hayal kırıklığına uğrarım. Bu yüzden bu kadar üzülüyorum zaten. Ve keşke allah eş seçimini bizim tercihimize bırakmış olsaydı keşke benim de tercih hakkım olsaydı. Ama ben hiçbir zaman sevilmek ne demek yaşamadım ki. Ve bu yaşımdan sonra istesem de yaşayamayacağım sosyalleşmekle olmuyor işte. Ben sadece üzüldüğümle kalıyorum. Dualar kaderi değiştirir evet ama ben bu konuda dua etsem de evlenemem bu şekilde.
Soran+1 yılAma beni neden seven biri yok ben nasıl evlenicem kendi tercihim ise?
- +1 yıl
sen istediğin an olmak zorunda mı bu tip şeyler? millet 30 -35 yaşında hatta 40 yaşında hayatının aşkıyla tanışıyor.. onlar insan değil mi? sen biraz aceleettiğini düşünmüyor musun.. veya acele demeyeyim de.. şart koşmak gibi.. neden beni seven yok.. 26 yaşındayım neden evlenmedim hala? bunlar şart koşmak olmuyor mu? her şeyin bir zamanı vardır..
Soran+1 yılBişey sorucam benim kafam karışıyor çünkü külli kaderimizde evleneceğimiz kişi biz doğmadan bellidir diyorlar ama öyleyse bizim çabamızın etkisi yok ki. Eğer kaderimizde yoksa hiçbir zaman evlenemeyiz ki
- +1 yıl
kader olgusunu iyi bilmek gerekir.. bizim insanımız kaderin ne olduğunu tam öğrenmiyor veya algılayamıyor.. dilim döndüğünce izah edeyim..
kader dediğimiz şey, esasında, Allah ın sonsuz ilmiyle daha ezeldeyken bizim başımıza neler gelecek ne olacak ne bitecek.. geçmiş bugün ve geleceği aynı noktada görmesidir.. ve kaleme , yaz emrini vererek levhü mahfuz da kayıt altında tutmasıdır.. kavramlara takılı kalmadan iyice anlamak önemli burada meseleyi.. kaderi kayıt altına alırken de. görürken de , Allah öte yandan , bizim edeceğimiz tüm duaları , yapacağımız salih amelleri de kötü amelleri de görüp bilmektedir.. her şeyden önce kaderimizi ve geleceğimizi Allah dan başka kimse bilemez.. biz de bilemeyiz.. hatta bildiğimizi iddia edersek, ki seni bu konuda uyaracaktım ama yanlış anlarsın diye girmedim o konuya.. öyle şeyler diyorsun ki ucu tehlikeli yerlere gidebilecek iddialarda bulunuyorsun. ben biliyorum beni kimse sevmeyecek. ben biliyorum imkansız ben asla evlenemeyeceğim. bunlar "gizli şirk" tehlikesi olan sözlerdir mesela.. kaderini ve geleceğini sen bilemezsin. sadece Allah bilir..
bunun yanında.. dedik ya Allah hem her şeyi gördü.. hem de seni deneyeceği sınav edeceği şeyleri dilerse kaderine yerleştirdi.. veya misal veriyorum yine , eğer ki sana bir evlat vermeyecektiyse , senin güzel bir amel işleyeceğini, ve ardından da , Allahım bana ne olur bir evlat nasip et diye edeceğin duayı da gördü.. ve... bak geliyoruz önemli noktaya.. belki daha ezelde senin duanı kabul etti.. ezelde... ve kaderine bir evlat yazdı... konu gitgide karmaşıklaşıyor değil mi.. Allah daha ezelde kabul ettiyse duamı , ben neden şimdi dua ediyorum veya şimdi ettiğim duayı Allah nasıl ezelde kabul etti gibi sorular gelmeye başlayabilir aklına.. bunu neden söylüyorum.. çünkü... - +1 yıl
Allah dilerse kaderine müdahale edebilir.. ve , senin evleneceğin bir insan üzerine , Allah seni zorlamamıştır.. tabi ki bunun iki üç istisnası olabilir.. eğer ki dilerse.. sırf seni test etmek için , sana alkolik bir koca verebilir.. veya o karışmaz gider sen kendin bulursun o alkolik kocayı... veya sana alkolik bir koca denk gelecekti, ama Allah bir sebeple bu adamı senin kaderinden çıkardı ve sana salih bir eş verdi... bak ilk iki durumda da sen alkolikle evlendin.. ilkinde kaderinde yoktu o evlilik.. b ir sebeple bakalım isyan edip kaybedecek mi testi.. yoksa sabredip kazanacak mı diye o adamı senin kaderine yazdı.. ikinci durumda , senin o alkolik adamla karşılaşıp evleneceğini gördü.. bak müdahale etmedi.. bunları evlendireceğim demedi.. kendin seçtin kendi özgür iradenle.. ve evlendin.. o da karışmadı.. bu şekilde imtihan etti.. üçüncü durumda ise , farklı yönde müdahale etti.. yine müdahale etmediği kaderinde , o adamı gördü.. normalde sen özgür iradenle o adamı seçecektin ve evlenecektin.. ama sen güzel bir amel işledin ve dua ettin., bu duayı da edeceğini gördü ezelde, ve daha o an kabul etti ve dedi ki , ben bu kuluma o alkoliği değil.. salih bir eş vereceğim.. müdahale etti.. o alkolikle tanıştığın yere hiç gitmedin.. bir başka yere gittin ve o salih adamla karşılaştın.. ve kalplerinizi birbirine ısındırdı ve evlendiniz.. bak sonuç ne olursa olsun.. o sonucu daha ezelde Allah kayıt altına aldı bile.. çok korkunç ve akıl ötesi bir bilinç.. tek İlah işte.. sonuç = ?
- +1 yıl
eğer dilerse müdahale etme hakkına da , keyfine de sahiptir Allah.. veya müdahale etmez.. gördüğü şekliyle kabul eder ve kaderin olarak kayıt altına alır.. ama bu kayıtın ne olduğunu sen ben bilmeyiz.. biz yaşarız,, amel işleriz. sınanırız.. ben kötü bir kadınla evlenirim. sonra ayrılırım yıllar sonra çok iyi bir kadınla karşılaşıp evlenirim.. bunun neden böyle olduğunu ben bilmem.. Acaba Allah müdahale etti mi , yoksa ben özgür irademle mi bu kadınları seçtim , bunu bilmem . günah ve sevap işlemek de buna benzer.. günah işlerken de sevap işlerken de Allah bizi serbest bırakır.. ama daha en baştan ne yapacağımızı bilir ve kayıt altına alır.. eğer dilerse , bir sebeple bize iman feyz ve ilim akıtır kalbimize.. biz dönüş yaparız, ve hidayete ereriz.. veya bir şirk koşarız.. Allah der ki ben bu kulumu helak edeceğim.. helak eder.. ama her şey çoktaaan kayıt altındadır.. kayıt altına almak yani levhü mahfuzdaki kader defterimiz , bir senaryo defteri değildir.. olup biteceklern , duaların, amellerin tümünün en baştan dün bugün ve geleceği Allahın tek bir noktadan görmesiyle , bizim idrak edemeyeceğimiz bir şekille ve mantıkla, dilerse müdahale ederek kayıt altına almasıdır.. şimdi toparlayayım.. senin kaderinin olası varyantlarını yazayım...
- +1 yıl
belki sen 35 yaşındayken iyi bir adamla karşılacaksındır.. ve onunla evlenmeyi seçeceksindir.. Allah da bunu ezelde görür.. ve müdahale etmeden kayıt altına alır.. kader defterinde yazılıdır şu an.. SEN BİLMEZSİN..
belki sen kafana göre biriyle karşılaşmayacak ve evlenmeyeceksindir.. Allah da bunu böyle görüp
bu şekilde kayıt altına almıştır kader defretinde yazılıdır şu an.. SEN BİLMEZSİN..
belki sen adamın birini göreceksindir 30 yaşındayken , ve diyeceksindir ki , ben bu adamı beğendim , ben bu adamla evlenirim.. gideyim onu ekleyeyim instadan.. mesaj atayım tanışayım.. aa bir bakarsın 2 sene sonra düğün gecen geldi... bunu Allah görmüştür ezelde.. ama müdahale etmeden yazmıştır.. SEN BİLMEZSİN..
rızk gibi düşünebiliriz bir nevi.. Allah ne diyor.. Allah nasılsa verecektir diyerek, yattığınız yerden gökten size rızk yağmasını beklemeyin.. rızkınızı dünyada arayın helal yollardan.. ben de size vereyim.. evlenmek de böyle.. belki sen yatarken yerinde Allah beni rızkımı verir diye , bir kuşun bir yerden aldığı bir poşetin içindeki mandalina senin kucağına düşecektir.. ve yattığın yerde rızkın sana gelecektir.. otrudğun yerden koca beklemekten kastım burada... belki... ama düşük ihtimal...
veya sen gidip çalışacaksındır.. ve para kazanıp satın alacaksındır yiyeceği.. Allah müdahale etmeden, senin çabanla o rızkı elde etmene izin verecektir.. veya nasip edecektir diyelim.. nasiple rızıklandırma tamamen aynı şeyler olmasa da...
veya sen bir dua etmişsindir bir dnem.. hayırlı bir eş diye.. Allah daha sen doğmadan önce senin dua ettiğini görmüştür ve daha sen doğmadan senin duanı kabul etmiştir.. aa veya belki yarın edecek? vakit.. zaman.. dün bugün yarın.. bunlar sadece bizim algılarımda var.. insal algısınını sınırları... - +1 yıl
çok uykum geldi bu yüzden toparlamalıyım şu an.. ben asla evlenemeyeceğim... demen caiz değildir her şeyden önce.. veya yattığın yerden koca bekleyerek , ALlah verecekse verir zaten demek de olmaz.. rızkını nasıl arıyorsan.. sen de kalkıp bir eş ararsın.. veya dnk gelir.. veya Allah karar verir ve o seni bulur.. ama sen bunlardan hangisinin olacğaını BİLEMEZSİN... sen elinden egeleni yapmakla yüküümlüsün.. evinde otur ben sana evlilik nasip ettiysem senin evine bir tane damat getireceğim demedi Allah sana.. serbest bıraktım.. arayın bulun diyor... ama dilerse müdahale de ediyor.. anladın mı şimdi? sen bunu diyemezsin.. asla evlenemeyeceğim.. asla beni kimse sevmeyecek.. biliyorum.. gelecek hakkında , kesin ifadelerle konuşuyorsun.. bu islamda caiz değildir.. bunu söyleyemezsin..
Soran+1 yılYazdıklarınızın hepsini okudum düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Ama aslında sorun bu değil yani ben evde oturayım beni sevsinler evlensinler değil olay. Benim canımı acıtan şey çok farklı. Keşke böyle olmasaydı ama benim için hayırlı olanı yanlız yaşamak zorunda olmak. Sizin dediğinizi anlıyorum ama ben geleceği biliyorum demedim ben her insanın kısmeti yok diyorum çünkü hiç evlenmeden bekar ölen insanların hepsi vicdansız kötü kalpli olduğu için yanlız yaşıyorlar evlenmeyi hak etmiyorlar diyemeyiz ki. Nereden biliyorsunuz bekar insanların hepsinin çok kötü kalpli olduğunu? Nereden biliyorsunuz çabaladığımız herşeyin sahibi olabileceğimizi? Ya da nereden biliyorsunuz ben kötü kalpli olduğum için mutluluğu hak etmediğimi?
- +1 yıl
yo öyle bir şey demiyorum.. senin hatan şurada.. ben kısmetsizim.. buna takılmışsın.. benim için hayırlı olan yalnız yaşamak.. buna katılmıyorum. halen bilemezsin. şimdiye kadar kötü ve yanlış şeylerle karşılaştıysan, dünyada halen harika insanlar da var.. benim dediğim şey şu.. tam vazgeçmişken , misal sen 35 yaşına geldiğinde. bir anda biriyle tanışırsın dünyan değişir.. bu konudaki tüm fikirlerin bir anda değişir bir bakarsın evlenmişsin ve bebeğini kucağına almışsın.. senin için hayırlı olanın veya kısmet olanın ne olduğunu sen bilemezsin. bunu demeye çalışıyorum. ben 23 yaşında evlenirim ömür boyu mutlu mesut yaşarım.. sen 35 yaşına kadar acı çekersin , sonra mutlu olursun.. benim sınavım ayrı seninkisi ayrıdır.. sen de bir sınavdasın.. ama benim gördüğm kadarıyla sen çoktan vazgeçmişsin. bir yanın evlenip mutlu olmayı istiyor ama diğer yanın bu mümkün değil vazgeç diyor.. ee peki Allah , duaların , çabaların.. bunlar nereye gitti? Allah faktörünü yok sayamazsın.. veya tamam artık ben anladım benim olayım budur diyemezsin. sen son nefesine kadarçabalamak ve tefekkür etmek zorundasın. bugün olmaz yarın olur.. yarın olmaz öbür gün olur.. bu kadar çabuk pes etmen hiç doğru değil. bunu anlatabiliyor muyum? ben yalnız olmalıyım demek ki kısmetim yokmuş diyorsun.. kısmetim yokmuş.. ne kadar yanlış bir tabir.. daha 26 yaşımdayım diyorsun.. yanlış hatırlamıyorsam.. dur bakalım daha yaa... yaşın kaç başın kaç.. kim demiş kısmetinin olmadığını.. Allah ömür vermiş. sen böyle dediğinde 35 inden 40 ından sonra evlenip mutlu olan insanları yok saymış olursun. onlar insan değil mi.. ve tahmin ettiğinden çok daha fazla insan var bu durumda.. onların kısmeti kapalı mıydı sence? muhtemelen hayır.. ama kısmet dediğin şey , b, r kuralmış gibi.. 23 ünde 25 inde evlenirsen kısmetin vardır. evlenemezsen yoktur kısmetin bağlıdır demek midir?
Soran+1 yılAma işte ben bu zamana kadar yanlız yaşadım şu an da yanlız yaşıyorum 26 yaşımdayım ama 40 yaşında evlenmek istemiyorum çünkü 40 yaşıma geldiğimde evlenmek istemeyeceğime eminim. Biliyorum 40 yaşında evlenen çok insan var ama ben onlar gibi değilim. Bu zamana kadar hiç beni beğenen biri olmadı kendimden sürekli nefret ettim. Keşke keşke keşke böyle olmasaydı bende gelinlik gitmeyi çok isterdim bende mutlu olmayı çok isterdim ama benim alışmam gerekiyor çünkü özgüvenli olsam da iyi bir insan olsam da hiçbir zaman evlenemeyeceğim keşke tek bir kere beni de seven biri olsaydı keşke bende sevilmek ne demek yaşamış olsaydım ama bu da imkansız. Sürekli imkansız olmasından çok yoruldum. Ben dua etsem bile yinede evlenebilme ihtimalim yok böyle bir ihtimal hiç yok işte yok o kadar çok isterdim ki ama olmuyor işte.
- +1 yıl
ablacım sen inatla bu şekilde düşünmeye devam ettikten sonra , değişen bir şey olmaz ki hayatında.. dökmediğimiz dil kalmadı sana kaç tane insan.. hepimize aynı cevabı veriyorsun inatla. ben dua etsem de olmayacak, ben asla evlenemeyeceğim.. sen bunu saplantı gibi yerleştirmişsin kafana.. önce bu düşünceden kurtulman lazım... başka türlü değişen hiç bir şey olmaz hayatında.. duayı bile yok sayacak kadar takıntı haline getirmişsin..
En İyi Cevaplar
Bende dini inancı yüksek biri olarak söylüyorum
Allah muhakkak sana layık bir eş dünyaya göndermiştir daha kısmet değilmiş karşına çıkmamış
Çocuk meselesi evlatlık edinirsiniz
Şu an bunlar sana imkansız geliyo olabilir ama sürekli dua et Allah katında çok değerli ve kıymetli birisin04 Yorumla
Soran+1 yılBenim kaderimde kimse olmadığı için sevilmedim beğenilmedim evlenemedim 😭
Soran+1 yılSorun yaşım değil ben kaderimden çok korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
+1 yılBöyle bir kadın reelde hayatımda olsaydı tanısam evlenmek isterdim. Bu yüzden umudunu kaybetme. Güçlü olmak zorundayız
04 Yorumla
Soran+1 yılUmudum olsa bile hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek
- +1 yıl
Neden böyle diyorsun. Senin kimden ne eksiğin var?
Soran+1 yılEksiğim yok ama sevilmeyi hak ediyorum fedakârım saygılıyım edepliyim vicdanlıyım bu yüzden sevilmeye hakkım yok
- +1 yıl
Çok aşırı yanlış bir düşünce rica etsem ekler misin beni fikir alıverişi yapmak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılbeğenmediğini nerden biliyorssun anlamıyorum ya herkes karşına çıkıp beğenmiyoruz mu dediler lütden böye yapmayon ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni seven biri olmadı hayatımda ciddi söylüyorum
- +1 yıl
bak hayatım hayatında birisi olmyabilir sevgilin olmayabilir ama bu seni beğenmedikleri anlamına gelir mi sence belki seni görüp gelmeye cesaret edememiş olabilirler belki dışaırıdan çok soğuk duruyorsundur çekiniyor olabilirler
Soran+1 yılBen beni beğenen seven birinin olmadığına eminim sorun bu zaten. Evlenmek istiyorum gönül eğlendirmek istemiyorum ama kimse beğenmedi beni buna üzülüyorum
- +1 yıl
ya canm benm demek evlenecek insan çıkmamış eğlenecek birisi çıksa daha mı iyi olurdu ki ben de hatalar yaptım hala belki yapıyorum 21 yaşındayım ama yok bunları takarsam yaşayamam
+1 yılHanımlık para etmiyor bu devirde herkes hoppalara bakıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇaresizlik tuzağına düşme bu taraf olmaz sa diğer tarafta evlenirsin hayat çok kısa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNerden biliyorsun nasip olmayacağını sana değer verip sevmem isteyen kişiyi belki sen olumsuz tavirlarinla uzaklastiriyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kibirli ters şımarık biri değilim ki sıradan biriyim uzaklaştırmadım kimseyi. Sadece onlar beni beğenmiyorlar
- +1 yıl
Olumsuz deyince kibirli ters şımarık olarak mi algiliyorsun
+1 yılSeni mutlu etmek icin yazmiyorum ama bunlar hayal degil sadece çocuğunuz olmayabilir onuda evlatlik alabilirsiniz geriye kalan hersey bir adim uzaginizda
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil maalesef ki
Sen kendini neden öyle çaresiz gösterdin yapma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hiçbir zaman evlenemeyeceğime üzülüyorum
+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun can cıkmadan hızır yetısmezmıs sen o temız saf kalbını darlama allah yar ve yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol teşekkür ederim allah razı olsun
- +1 yıl
Allahda senden razı olsun
+1 yılSen mi evlenmek istemiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumu tekrar oku bence
- +1 yıl
Sonlarında nasip olmayacak gibi bişey demişsinde ondan sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzdün be
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç kimse beni sevmedi
- +1 yıl
Bence evlenmek için herşeyi yap , çocuk gerekirse evlat edinirsiniz
+1 yılNiye evlenemezsin?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü birsürü kalp ameliyatı oldum
- +1 yıl
Ne alakası var? O kişi karşına çıktığı zaman hiçbir şeyin önemi olmayacak.
Soran+1 yılAma öyle biri olsa beni bu şekilde kabullense bile ben evlenemem bunun imkanı yok allah benim kaderime sevilmeyi evlenmeyi yazmamış nasibim yok
- +1 yıl
Ne kadar karamsarsın öyle şeyler düşünme. Sen bu şekilde isyan etmiş oluyorsun ve bu da çok günah.
Soran+1 yılKaramsarlık değil yaşadıklarım böyle
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun kendine gel.
+1 yılBence bu kadar ümitsiz olma
01 Yorumla
Soran+1 yılAma beni seven biri olmadı bu çok üzücü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!