Birde cinsellik düşünerek değil öyle tanışmak için atılan mesaj😉
Erkekler tipini beğenmediğiniz bir kıza mesaj atar mısınız?
Birde cinsellik düşünerek değil öyle tanışmak için atılan mesaj😉
Ortak ilgilendiğim birşey olmalı. Hiç bir kıza cinsel ilişki için yaklaşmadım. Cinsel ilişki çok daha ileri birşey. Evlenince yapılacak bir eylem. Şu zamana kadar tipi güzel olanalrda dahil hiçbiri için birşey yapmadım. Yardımcı olduğum nadir de olsa oldu. Sosyal yerlerde de çok çalıştım. Ama hiç şu kıza yaklaşayım o beni farketsin gibi vs şeyler yapmadım. Beni olduğum gibi beğenecek insan çıkacağına ve öyle olmasının en iyisi olduğuna inandığım ve doğrusuda budur diye tutunduğum çok kuvvetli bir dalım var. Yapmacıklıktan nefret ederim. Sıcak bir merhabaya karşı koyamam. İyi ilgiye karşı koyamam çünkü hoşuma giden şeyler. Yani kısacası tipe çok takılmam. Tamam belli başlı kriterlerim var fizikle alakalı ama öyle olmazsa olmaz değiller. Daha yakın zamanda tanıştığım birisi oldu.Çok aşır ıgüzel değil. Karakter falan iyi ama bir hoşuma gitmeyen birşeyi oldu. Sınava hazırlandığı için evlenmeyi düşünmediğini sonra tekrar düşüneceğini söylemişti. Düz arkadaştık ama niyetim onunla evlenmekti. Fakat bunu dedikten sonra bitti.
Kız bişey dememiş ki önce kariyer yapıp sonra evliliği düşünmek istemiş ki bence çok haklı
Zaten iş sahibi. Hiçbir engel göstermedim. Aynı sınava bende giriyorum. Evlilik o sınavdan daha önemli, en azından fikriyle yansıtmasını isterdim. Daha da çabalarsam yalvarıyormuş gibi olur gururumu yere atamam.
Aynı sınava sende giriyorsun ama herkesin önceliği farklı oluyor. Hemen evlenmek yerine kendine zaman ayırmayı istemiş olabilir. bence biraz bencillik ve fazla gurur yapmışsınız. En azından biraz zaman tanımalıydınız direkt silmek yerine
Bencillik değil. Evlilik gibi ahireti bile etkileyecek eyleme karşı sadece dünyada lazım olan bir sınavı kıyas yapması saçma. Değmez.
Evet bencillik ve kendini haklı olarak gördüğün için empati yapmıyorsun. Evlilik ciddi bir konu oldugu için belkide zamana ihtiyacı vardı. Neyse sizin hayatınız iyi geceler
Tanımadan ne bana ne de o kız hakkında yorum yapamazsın.
Benimde her erkek gibi belli bir dış görünüş algım var inkar edemem. 10/10 olmasa da zevkime hitap etmeli ama genel olarak beni etkileyen şey bir kadında karakterdir. Dünyalar güzeli ile bile beraber olsan bir zaman sonra alışıp duyuyorsun ama huy güzelliğine aşık olduğun zaman sevmelere doyamıyorsun.
Genelde bana yazarlar. Konuşmak içinde tipini önemsemem. Konunun içeriği sohbetin gidişatı da önemli tabi.
Ama tipini beğenmediğim biriyle bişeyler yaşamam. Konuşmak demek illa bişeyler yaşamak anlamına gelmez. Farklı konulardan sohbet ettiğim kadınlarda var, ki tipleri pek umrumda olmuyor.
Yok ben öyle yumuşama veya yavşama sevmiyorum. Tiple de adam seçmiyorum, insan değilse. Tanışmak için zaten mesaj atma düşüncem nötr. 😀 Devede de boy endam var ama sürüyü eş*k yönetiyor. 😂
Cevap
19Cevap
Güzel olması veya çirkin olması dikkatimi çekmez. Kimseye mesaj atmıyorum çünkü. Konuşmak isteyen buyursun gelsin ama iş birilerini rahatsız etmeye gelince ben yokum
Dis görünüş degilde muhabbeti iyi kendine ozen gösteriyor teniz zeki biri olursa boyuna posuna kilosuna bakmam
Daha önce hiç gözüme hitap etmeyen biriyle konuşmadım, mesaj atmadım.
İç güzellik tabiki önemli ama kendime yakıştırmam da gerek
İnsan olduğunu düşündüğüm konuşmaya layık bulduğum herkese mesaj atar görüşürüm aşk olacak değilya
Sadece konuşacaksak tip değil, kalitesi önem arzeder, her konuştuğumuzla beraber olmuyoruz
ilk izlenim önemli , öncelikle albenisi olması lazım tanıdıktan sonra da karakteri önemli sırayla hepsi
Tipini beğenmediği insana kimse mesaj atmaz. Arkadaş bile olmak istemez
bak bunu dürüstçe söyleyebilirim ki dışını beğenmediğim insanın içini merak etmem yani yazmam ama bazı arkadaşlar tek eliyle yazabilir
Tipini beğendiklerime atmıyorum
Anlık libidoya bağlı bence
Atmaz
abaza ise atar ama
amaç farklı olursa atarlar
ne atıcam awk sevgelim var benim hem
Olabilir
Bana sana bize bişey olabilirrr
Bakireyse atarım
Onu nerden bileceksin ve nedenn
Zamanı gelince bilirim ney neden?
Bakire olması mı önemli yani
Aynen öyle niye önemsiz olsun?
Önemsiz değil tabi ki görüşünü sordum sadece ama sen öyle değilsen karşındakinden bunu bekleyemezsin
Ben öyleyim
İyi o zaman
Ayakları güzel olsun yeter😂
Geldi fetişcii shhss
Yani efendim saygılar hörmetler
Ben tiksinirim ayaktan 😂 ama elleri çok severim güzelse tabi ahdhs
Ya sizin tiksinirsiniz karsınızdaki tiksinmez aksine bayılır sizdede el fetişliği mevcut
Atarım
Atamam
Libidoya bağlı anlık
Atarım
Neden
Sevgilin güzel olsun göze hoş görünsün istemez misin
Anladım ama sen koruyabildiken sonra önemi olmaz gibi
Peki :))
Yazmazlar
Atmazlar
Atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?