AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
bır baskasın gagalayın baska kurtulamazsınız ukranyalıdır garantı oranın halı bellı
evet ukraynalı yani genel olarak rus yazdım ama ukraynalı. aynı değiller mi bunlar
degıller ukranyalı erkekler pıslıgın tekı kopek yerıne koymazlar kadınları Turk erkeklerı ıse centılmen dunya kadınlarının gozunde hemen asık olurlar kadına kadın oldugunu ve bır ınsan oldugunu ogretıyor lar
ay türk erkeği mi centilmen güldürme beni. türk erkeği kadar kıskanç ve baskıcı bir millet yok. ukraynalı erkekler bence daha iyi ama onlarda para yok diye kadınlar paralı erkeklere bakıyor o ülkede. bu kız gitmiyor ya ne yüzsüzmüş yok böle birşey.
yabancı kadınlara gore superler
hayır akıllım para olunca güzel geliyor türk erkeği. parasızsan bakmazbile yüzüne. bizimkinin parası var kız akıllı yapışıyor işte
ukraynalı erkekte para yok. çirkin oldukları için değil parasız oldukları için tercih edilmiyor. ruslarında zengini zengindir yani.
rahat hayat pesınde , onu abın dusunmelı ıdı zamannında tavlarken , kımbılır ne vaatler verdı bırde o sorun var
ya ne vaati. kız ilk geceden girmiş çocuğun koynuna. ne vaat vericek sarhoşlarmış zaten.
gayeye almayın ozaman vızesı bıtınce gıder
gider ama abimin nişanı var bayramdan sonra bok etmese bare
hayırlı olsun darısı senın basına o kısı sızn sehırdemı yanı?
evet burda. aile dostmuzun kızı
rus kızları sırf turk erkelerı ıcn tatıle gelıyo buraya aradıklarını bızde buluyolar sanırım bızımde işimize gelıyo bu tabıkı
Ucuz diye geliyorlar.
evet oda varda gıt bır otele bak gelır gelmez hemeh oda numalarını gonderıyolar beğendıklerı erkeklere bı yapıştımmıda tatılın bıtene kadar pesınden ayrılmıyolar sen nereye onlar oraya
Evt. iste bunada ole olmus hemen gelismis olay. bence cok ucuzca bir davranis. baskasini begensede gider
yok gıtmıyo başka bır kız kapacak dıye hep peşimizde abıne gelınce adres tlf bıseyler vermiş galıbakı ona ulaşmış
Facede. ik gunde sen koynuna giren baskasinada gider
alışık onlar 10 -11 yasında cocukları var hıc umursamıyolar akılları hep şeyde ben cocuktan rahatsız oluyom o takma o oynar salonda dıyo
Ay ne kotu ya üzücü.
oyle ama gece dıskoya gıdıyoz cocuğu odaya kılıtleyı gelıyodu ben gelmesın dıye bakıyodum ama nerde o varken başka kızlara baktırmıyodu
Niyeti kapagi atmak. ne erkek duskunu ya. insanin evladi herkesten once gelir
dedığım gıbı tatile gelme amacrı hem ucuz hem erkekler
Erkek delisi tipler
bızde alıştık bu sene ıne gıdelım dıyoz tatıle cekıyolar bızede bunları yasdıktan sonra
Cinsellik sirf hayvanlar gibi
Erkek olsaydim da yinede duygularim olurdu heralde. sevmedigim insana dokunamazdim. ne bileyim bana garip geliyor.
insanların ıhtıyacı yok mu yani
napalım yas oldu 30 evlenmek ıstedık her kapı yuzumuze kapandı bızımde ıhtıyaclarımız
Ihtiyac olarak bakmıyorum. Ozel olmali. erkek olsamda böyle olurdu. cocugunu odaya kitleyip benle seks yapmaya gelen kadin midemi bulandirirdi anca. duygusallikla ilgili. herkes duygusal degil.
Turk erkegi hayvan gibi. bazen turklerden nefret ediyorum
Evlen onlardan birinle
ne dıyeyım sende yabancıyla evlen
gıdısatta onu gosterıyo bızımkılerle olmuyo
Benim sevgilim var ama turk erkeginin bu tavri korkutuyor ben
Niye turkler yuz vermiyor mu
evet kızlı erkeklı bozuluyoruz artık
bılmıyorum onu kızlara sormak lahazım artık cebınde paran varsa ıyısın yoksa yanmışssın neymiş evın var mı araban var mı kac para maaş alıyon hep maddıyat
Kendini guven altina almasi gerek. ruslarda paraya bakar ayrıca turk kadini zordur. sana kotuler gelmis
bılmıyorum olmuyo evlenıp duzgun bır hayatım olsun ıstıyorum ama olmuyo herkez evlendı butun yasıtlarım hatta kardesım bıle
Gencsin daha
oylede cok zor banamı hep olmayanlar denk gelıyo allahu tealanın takdırımı boyle anladım kıme gıtsem kıme teklıf etsem hep olumsuz ya ne var bende anlamadım gıttı bız ınsan değilmiyiz ya allaha sukur evımde var işimde var ama olmuyo işte
Abin kadını kullanıp atmış, kadın da haliyle kandırılmış.
o zaman abinde takılmasaymış , takıldıysa oda pislik oluyor , hatta daha fazla pislik biri oluyor. Ne kadar yanlış bir düşünce yapısı !
takıldı diye evlenmek mi zorunda kızın ıırzına geçti sanki
başına böyle bir şey gelirse ben görürüm seni, abinde delikanlı olsaymış kendi zevki için kızı kullanmasaymış
kız da kullandırmasaymış
ne gibi tuhaflığı var ki kızın size uygun değil? ayrıca abin nasıl arkadaşlık etmiş o da var tabi
Kadın acısını unutamamış. Alışkanlık yapmış belli ki :))
abin kıxzı becermiştir hamile kalıstır ya da evlencem diye kandırmıstır..
hamile değil
Abin ne yapmis acaba kadinla burasi daha onemli galiba. Beraber olabilmek icin yalanlar felan uydurdu ise ben kadin olsam arardim sorardiim herhalde.
tek derdi türkiye de ki hayat... o yüzden o kadar yapışkanlar... daha çok gelmek daha çok kalmak istiyorlar..
ben sürekli rusyaya gidip geliyorum.. sizin sandığınız gibi fakir değiller en kötüsünün 2 evi var.. devlet teşvikleri havada uçuşuyor.. herkezin altında arabası var benzin bedava hayatında mutfak tüpü görmemiş gazlı araba görmemiş hepsinin evinde jakuzisi olan bir ırktan bahsediyorsunuz =) buraya gelmelerine pek gerek yok
Kesinlikle haklisin. bu gavatlarda bizi seviyo diyolar. zenginlermis ukrayna kiriliyorbeb
senin gittiğin Rusya ile benim ki farklı sanırım.. ben de sürekli gidiyorum. ayda 1000 dolar için kendini parçalayan insanlar var. Çoğu ev sshipler tek odasını kiraya veriyor. Kızlar gelip burada bizlerin parasını yiyip rahat rahat yaşamak istiyorlar e tabi bunun karşılığında seni sevgisiz ve alakasız da bırakmıyorlar.
ya bırak kardeşim o hayatında rusyaya mı gitmiş acaba sallıyor işte. rusyada çok zengin var ama fakiride çok fakir uçurum var aralarında.
Kızın yapışıp bırakmaması tabi dogru degil ama abinde pek iyi sayılmaz kullanmış kızı.
iyi yapmış kullandırmasaydı hasbam
Kiz orospuysa abinde pezevnnkk o zaman tatlim.
orospuyu kullanana pzvnk derler
o iş öyle değil hasvam
Baktigim da bu soruya 138 kişi yorum atmis bir eksikmisim burada kadroyu tamamlayim bari ;-)
Abin de iliskiye girmeseymis kardesim rus kızlarını ezme burda.
Abın rus kızı kandırıp yatarken ıyı kız abının peşiydeyken kötü. Vay anasını be!
öyle bir kzla evlenmez ama neden öyle bir kızla takılıyor *
Bu rusların sıcak denizlere inme merakı yokmu, kurtulamadık gitti bunlardan:):):)
kültürünüze aykırıysa abin neden takılmış rusla biri sana aynısını yapsa sen ne yapardın?
biri bana aynısını yapamaz ben nikahsız kılıma dokundurmam çünkü. zorla kimse kimseye birşey yapamaz. biriyle seks yaptın diye ayrıca evlenmek zorunda değilsin. diyelim ki başıma bu geldi allah korusun adam istemiyorsa döner giderim.
ayrıca abim sanki ilkti tövbe yaa
aynı şey erkekler içinde geçerli ama tabi herkz patır patır yapıyor abinde hatalı kadında hatalı o yüzden ruslar niye yapınşkan demen yanlş türk kızlarındada var aynısı
yok ya valla yok. hiç br türk kızı abime böle yapışmadı.
türk kızlarını sen gitti antalyada bodrumda gece ortamlarında gör sonra bir daha düşün
ben başıma geleni bilirim. abimin türk kız arkadaşlarıda oldu kimse böyle yapmadı
vaybee bütün suç kadındaymş abin sütten çıkmış at kaşıkmış ya
evet öyle ak kaşık. yatarken düşüncek bir kadın. sen kendini sunarsan her erkek değerlendirir. erkek böle birşey. bu bütün dünyada böle
belki kadın abine tecavüz etmiştir?
yok yaaa. daha neler. hatta bakire el değmmeiş goncaydı abim ırsına geçti. ağzını topla. abim böle birşeyi yapmaz asla. aptal aptal konuşma. vermiş ilk geceden hemen zaten. abim ayrıca çok yakışıklı paralı karizmatik bir tip öyle pislik yapmaya ihtiyacı yok
tabi tabi o yüzden tek gecelik ilişki yaşıyor ayrıca hakaret ederek konuşma
E ne yapim vermesin kız
her vereni almak zorundalarmı
Veren olursa erkek alir dünya boyle
bakış açıları farklı
Seviyorlar insanlara fazla güvenen kızlar yapışkan değil.
sahsen bana yapışan bir rus kadını görmedim ama insan ayrımı yapmamalısın
kim bilir abin tatilde neler yaptı kıza.. hep kendi açınzdan düşünün.. kültür müş.. aman ne kültürlüsünüz belli oluyor
ya ne yapıcak yaaa offf
senin kadar abin dertleniyomu acaba kardeşim :S
evet. ayrıca onun evlenmesi gerek önce. bende evlenicem çünkü. nikahı ne kadar erken olursa benim için okadar iyi.
hmm sen kendini düşünüytosun.. ben farklı anlamıştım.. neyse iyi geceler :)
kendimide düşünüyorum ama abiminde öyle bir kızla evlenmesini istemiyorum
vurkaç yapmıştır abin.. evlenmez heralde onla.. yazık kıza
evlenmez tabi ama sıkıntı yarattı. çapkınlık yapmış eline yüzüne bulaştırdı
Bazıları cidden iyidir.
Bazıları cinsellik icin iyi
abin durumndan memnundr. sen nie kafaya takıosn. sıctığı boku kendi temizlesin bırak sen
Nedeni soyle rusyada erkekler fazla calismiyor oyle dusunun ki kadinlar insaatta calisiyor
evet ama bunun sorumlusu biz değiliz
Evet bunun surumlusu biz degiliz ama bizim turk kulturunu ogrenince erkekleri pek birakmak istemiyorlar
Birakmak zorunda
Iste sansini biraz zorluyor
Zorlamasin fazla
rus kadınları erkekten anlıyorda onlar bizim kezbanlar değerimizi bilmezzz
rus erkeklerinde görmedikleri ilgili türklerde görünce insan olduklarını anlıyorlar
ama abın rus kızını s... skıyo bu ne perhız bu ne lahana tursusu ya :D
Keşke bana da yapışsalar. :-)
paran yoksa zor
Abinden hoşlandığı için yapıştı sanmıştım. Evde kalmaya devam o zaman. :-)
hoşlanıyor zaten ama asıl detleri para. parasız erkeğe bakmazlar. paran olsayı zaten peşinde olurlardı
İnşallah paçanızı kurtarırsınız.
ar damarlari olmadigi icin beybim
hiiçbirşey yok yok böle birşey. insanda az gurur olur
Almışınız başınıza belayı.
ay sorma ya. herkes abimi suçluyor burada ne doğrucu davutlar var. kendilerinin fırsatı yok yapamıyolar çapkınlık heralde. burada hangi erkeğe bu kız yüz verse geri çevirmez. kaç tanesi evlenir acaba. bana yalan dolan konuşuyolar işte.
Ne kültürünüze aykırı?
bakire değil istemiyoruz öyle pislik birini yeterli mi
Abin yapsın yapsın sonra bakire istiyoruz ne bicim bir zihniyet sizin ben düşüncenize seviyim
kriterleri var herkesin kriteri vardır senin yoktur herkes farklıdır okka
seni gibi zihniyetin sonu ne zaman gelecek acaba
Turk milleti boyle
Türk milleti değil senin gibi cahiller böyle
çoğu böyle. valla kızım kaullnaımrayın kendizinizi alan olmaz sonra sizi. alsalar bile başınıza kakarlar bana türk erkeğini anlatma.
Kızım sus l*n yazdıklarını okudum sen de kuş kadar beyin yok bakireymiş peh.
sen değilsin galiba ondan bu öfke. oldu anladık evlenmeye gelince diktirirsin bir tarafını
İftira atma l*n herkes sen mi? bide milletin karısının namusuna laf atıyorsun bilip bilmeden. soyunuz tükensin:
senin ne olduğun belli. zihniyet değişmez bacım doktor ara kendine hadi
Sende en yakın deliler hastanesi nereyse oraya
o kız abini alır demedı deme :)
Abimi alir sa babam meteliksiz birakir kizda gider zaten
o kız öyle yapıstıysa abıne sonu evlılık :)) babanın aska saygısı varsa razı olur :) canım sen canını neden sıkıyosun bu kadar abınler anlastıktan sonra sana laf dusmez
ya abim sözlü zaten. ne aşkı. adam sevse alır beni mi dinleyecek sevmiyor işte kullanıp atmış. evlenemez hadi evlensin görelim. istemiyor abim
nısanlısı duymaz umarım kotu bı durum senın nasıl haberın oldu ıs yerıne geldıgınden
abin sikerken düşünecekti muhahahha :D:D
ruslar bence gerçek kadınlar dagılın.
Rusyaya git
neden?
Gercek kadin ruslar
onlar bize geliyorlar zagten. farkındalar kalitemizin. siz düşünün:)
Hayvan gibi turk erkegi sey yapmayi bilir anca
türk kadınlarının zagten yarısından fazlası vajinusmus daha neyi savunuyorsunuz onu anlamıyorum.
yetiştirme tarzı türk kadınını zombiye çevirmiş.
Sen dr misin. vajinusmus. miden genis yuz kisinin ustunden gectigi kizi kabul ediyorsun
evlenmiyceksem sorun yok zevkime bakıyorum kapiiş?
Bu arada senin tipine bakan vaji olur
haha:) neden?
Cok kötü
Ayrica evlen bence gercek kadin al
bence senin gözlerin fena halde bozuk:) evlenmekmi ben sence intahara meyilli biri gibi mi duruyorum?
Hep bekar mi yasican
neden olmasın sen niye bukadar evlilik savunucusun? emin ol erkek olsaydın sende benim gibi düşünürdün bende kız olsaydım senin gibi tabiki.
Aile kurmak herkes ister
hayatın kodlarıyla yaşamayı sevmiyorum sizler çok kodlaşmış geliyorsunuz gözüme.
Bir gun pisman olursun
yaşım 30 ve zerre pişmanlıgım yok gerekirse yanlız ölürüm eger korkularınız bu kadar basitse ne diyeyim size bilmemki.
Bence bütün erkekler namuslu bir kadin ister tabi bazilari bulamaz.
25 yaş ve üstü el deymemiş bir adın varsa evlenicem söz nerde o kadın hangi masallarda?
Var tabi ama onlarada cirkin diyorsunuz
göster hani nerede?
keşke türk kızlarıda böyle bağlı olsa
Ulen ne kekosun. kiz paraya geliyo
tabi canım abin cem uzan dimi. paraya geliyormuss bir abindemi var para. bide doğru konuş haddini aşma. belliki kız sevmiş aşık olmuş ve bunun için çaba gösteriyor. yok para içinse soru tarzını değiştir.
Meteliksiz olsa asla bakmazdi eminim. cem uzan değil ama onun gibi cok kiz abim gibi az erkek var.
bence sen abini kıskanıyorsun yani sahiplenme anlamında. neden abin tipsizmi. o kızlar tipe bakmaz biliyormusun sempati sevimlilik onlar için daha önemli. ve alaka. rus erkekleri çok kaba bu yüzden kızları ilgi ve alakaya çok aç. benim fikrim gercekten seven bağlı bir rus kızı trip atan hayatı erkeğinin burnundan getiren ve seven bir türk kızından100 kat daha iyiydir.
Bizbbakire gelin istiyoruz
abin bakiremiki bakire gelin istiyorsunuz. ya bide ben ne bakireler biliyorum arkadan yaptıran. ön mühürlü ok ya dudaklar ya da arka taraf. ama bu tercih meselesi. ben seversem benden oncesi beni ilgilendirmez. benden sonrasına bakarım. buda sizin ya da abinin tercihi saygı duyarım
O senin tercihin. abim anlar ne mal oldugunu bir kizin
seni çok merak ettim ya ilginç kız seni neyse hadi bye
abin ne isterse o olucak tabiki kime ne?
şu yorumlara bak ya. kızla birlikte olmuş diye sanki almak zorunda. sanki kız sütten çıkmış ak kaşık. abimin ne şerefsizliği kaldı ne birşeyi. ezik bunlar kendileri karı kız görmemişler işte birde burada gelip ahkam kesiyolar
doğru diyosun zorla yapmadı ya abin.. ama cidden abin sevmişse ya da istiyosa ne biliyim onun dediği olsun sen fikrini belirtme abinin kafasını karıştırma.. onun kararı sonuçta. salak salak yorum atanları da takma çok normal şeyler abinin yaşadıkları..
Yok sevmiyor sevse bizi dinlermi
o zaman sıkıntı yok ya hallolur
savcıya verilcek kız konuştuk. gitmiyor yapıştı yüzsüz.
yuh be :)
veriliyor yarın bakalım ne olcak konuştuk bugün
Bu rusların Türkiye merakını bir çözemedim
türk değil para merakı
Bu ruslar bir harika :)
sana verelim mi
Gönder gelsin :) yok demem
Belki bir bebek geliyordur ne dersin? :D
kabul etmeyiz asla.
Müslüman olmayı kabul edip, evlilik sağlanırsa kabul edilmiyor olması yanlış.
Tabii abinin rızası önemli.
ya bilmem kaç kişinin altından geçmiş gelmiş kız almayız biz. ailem müsade etmez. zaten abiminde mezhep öyle geniş değil. ondan ev kadını olur mu. istemeyiz isterse müslüman olsun farketmez.
Kaç kişinin altında geçmiş, ev kadını olur mu olmaz mı bilemem.
O kadar da önyargılı olmaya gerek yok ama, iş ciddiyse ölçün tartın ona göre fikir sunun.
Zaten son kararı verecek olan sen değilsin.
ya çocuk istemiyor. ondan kadın olmaz bize. zaten abime düşündüğümüz bir kız var. kızın ailesinin kuladğına giderse vazgeçerler korkuyorum.
Abin istemiyorsa olay biter. O kadarına ben yorum yapamam. Siz aranızda halledin :D
istemiyor tabi
Kız onu sevmiş olabilir.
e abim sevmior
Senin abinde okadar yakisikli olmasin panpa
yakışıklıdır ama ondan önemlisi kariyerli falan parası var. ondan gitmiyor heralde anlamadımki bir kadın nasıl bu kadar yüzsüz olabilir.
Bide parasi var ben bile ayrilmazdim abinden
ya bizim salak işte güya takılmış. kız başa bela oldu. birde ağlıyor falan üzüldüm ama ne yapayım ya off off
Abin istemiyosa bana yonlerdir kizi :D
Türk erkeğine zaaflari var
paraya zaafları var. sadece türk değil rum , yahudi bir sürü erkeğin peşine gidiyolar. bizim süzme salaklar yüz verdiği için türk erkeğini tercih ediyolar elleri mahkum
senin abin süzme salakmı oluyor şimdi?
hem ben sadece Türklere zaafları var demedim diğer milletlere zaaflarının olması Türklere olmayacağı anlamına gelmez
Hep para için demişsinde Antalyada kaç tane adamın karizmasıyla rus kızlarının parasını yediğinden haerin yok gelmiş burada yorum yapıyorsun
Abin de az değilmiş hani.
Ohh olsun Türk kızları ne güne duruyor hee :D
çünkü Türk erkeği başkadır..:)
rusların ki küçükte ondan :D
Rus olsun da varsin yapişkan olsun
ee alll dolu var
güzeller ve manken gibiler ya
valla türklerde manken gibiler var. ama herkese yüz vermiolar onlar gibi. ayrıca ahlak sıfırsa güzellik önemli değildir nasıl güvenicen ilk geceden veren kıza. başkasınada verir hoşlanırsa
bu dediklerine katılıyorum
yani yoksa iyi bir kızcağız olsa kızın kanına girmiş olsa merak etme zorlada olsa o kızı aldırırım abime. ama öyle bir durum yok. kız gece clubunde tanışmış zaten otelde çalışıyor. o gece birliktelik oluyor zaten. soruyorum sana mayası iyi olsa ilk geceden tanımadığı adama kendini teslim eder mi
tabiki ilk geceden kimse ilişkiye girmez
e yapıyor bunlar işte. gerçi türklerde var böle genellemek lazım ama rahatlar epey. bu kıza güvenip evlenen zaten bazı şeyleri göze almıştır.
maalesef türklerdede var
Ama daha az
Evet daha az
Ruslar esmer erkekleri sever cınım ondan :)
e esmer dolu gitsin bulsun başka
ee değerimizi bilmiyosunuz Rus anladılar değerimizi hatunn :)
ya ruslar erkeksiz yapamaz. sen olmasan başkası. cinsellik onlar için çok önemli çünkü. bizde bir kadın yıllarca yalnız yaşayabilir ama onlarda öyle değil kültür farkı
boyle düsünmen cok güzel erkeğimi beklerim diyorsan kutlarım seni ben de hatunumu beklerim boyle bir durumda
hhsssss yapışsınlarrrr yapışyapışş olalımmmm
e rus bu olacak o kadar
Türk Erkeği vazgeçilmez bence
Rus Erkeklerinden dolayı...
Onu abi ceviz kırmadan önce düşünecekti kardeşim
Bunu en iyi Armi adlı Ks üyesi bilir :)))
O kim
Ks sitesinde Ruslardan en iyi anlayan kişi başlığı görünce kesin cevaplar merak etme :)))
Nick ismi
Armi
Abinde kiza ckarken sorun yok bide o taraftan bk
Rus u sikersen bırakmaz böle A:SGALSGŞ
Sizin kültürde zina var ama!
abinin *mına koyim sana bir şey olmasın
bana yönlendirr banaaa
bana yonlendir :)
olur
niye kurtulursun daha ne istiyon :)
gelir mi ki
ya tutarsa denemeden bilemessin :)