Türk erkeklerinde neden Rus kadın sevdası var. Güzel oldukları için mi yoksa başka sebebi var mı?
1 ay
Türk erkeklerinde neden Rus kadın sevdası var. Güzel oldukları için mi yoksa başka sebebi var mı?
Merhaba, bence genel olarak güzel ve kaprissiz oldukları için seviliyorlar fakat benim de önceliğim Türk kadınından yana yani Türk kadınının iyi olanıyla beraberlik kurmayı isterim.
Halk efsanesi. Daha fazlası değil. En çirkinine bile Türk kadınına gıcıklığına güzel derler. Rusların karakterini överler ama peşlerinde perişan olan Türk kızlarının ilişki için verdikleri emekleri görmezden gelirler. Türk kadınına köpek gibi davranıp, Rus kadınına prenses gibi davranan Türk erkekleri karakterden şikâyet ederler.
Cevap
15Cevap
bende yok ben ırka göre seçmem
Güzel ve sexiler ama esas değerli kılan erkeğe çok değer veriyorlar
Türk Kadınları değer vermiyor değer bekliyor aşırı derecede ilgi arsızı oluyorsunuz bizde insanız 7/24 ilgi gosteremiyoruz.
Bak gerçekten sevdiğim nezaman istese buluştuğum o ne istese onu yedik o nereye istese oraya gittik herşeyi ona göre yaşadığım uzun iliskim olan sevgilim jestler yapmiyorsun sevildigimi hissettirmiyorsun diye terk etti.
Halbuki ben bütün hayatimi ona göre yaşıyordum.
Erkekler olarak bir yerde hata mı yapıyorsunuz ya yoksa bütün kadınlar olarak aynı şeyleri hissedemeyiz sanırım yaratılış gereği düşünce ve duygu yapılarımız farklı. Bizim sevgi anlayışımızla sizinki uyuşmuyor galiba anlamadım ki her yerde herkeste aynı sorun kimse sorarsam sorayım
Bak ben gerçekçi net dobra bir adamım asla olmayanı söylemem
Gezerken hep fotoğrafını cekerdim mesela aşkım çok güzelsin derdim
Misal canım şunu çekti dese onu ne yapar eder yedirirdim ona
Birkere olsun benim canım şunu istiyor onu yiyelim demedim ona sordum hep ne yiyelim diye
Tirnagini bile ben keserdim o zorlanıyordu keserken
Daha sayamadgm birsürü ayrıntı var
Bence hata kadinlarda
Hayatı dizilerdeki gibi zannediyorsunuz
maalesef diziler çok etkiliyor kadınları ve iliskiler evlilikler yürümüyor
Ama rus kadınlar asla böyle değil bunu sakın yanlış anlama
Ben fazlasıyla ilgi alaka sevgi verdiğime eminim
Nezaman istese buluştum birkere olsun olmaz isim var demedim herşeyi erteledim ama onu eetelemedim
Bu ayrıntı bile çok değerli olduğunu hissetmesi için yeterli aslında
Hayır asla değil
Ki ben esmer hastasıyım bildiğin bronz ten esmer seviyorum
Dizilerden aşırı derecede etkileniyorsunuz seven adamı dürüst adamı terk edip oynayan yapmacık tiplere gidiyorsunuz
Ki bu adamlar oynuyor zaten istediğini alana kadar
Bu konuda konuşma şansmz olsa emin ol ikna olursun anlatacaklarım bakış açını degiştirir
Rus kadınlarından hiç zarar görmedik. Ondan da olabilir. 😂
Fizikleri daha guzel, killi degiller, cinsellikte daha uyumlular
Güzel olmalarinin yanında türk kizlari gibi naz ego tripte kasmiyorlar
Güzeller, daha anlayışlılar, o güzelliğe rağmen egoları az, fazla trip atmazlar, farklı milletten olduğu için ilgi çekiciler.
Evet güzel kadınlar ama sarışın olmaları beni cezbediyor
Fizik giyim bakım cinsellik sadakat
Türkler fazla rezil durumdalar
Bende hiç yok sevmem de zaten Rusları
İsteyince verdikleri için
Başka sebepleride var
Başka sebeb daha etkili ama çok da güzeller yani
Bide Arnavut kadını beni benden alıyor. Boy pos endam
Güzeller diye galiba
Başka sebeplerde var
Bende yoktur.