Selam erkekler Rus kadınlarını çok beğeniyorsunuz biliyoruz evet güzel ve bakımlılar bi süre onlarla iç içe de yaşadım ve onlarla evlenmek için can atanlarınız da var okey anlayamadığım bir şey var ama Türk kadınlarının eline erkek eli değince kaşar oluyor ancak yatak konusunda tecrübeli rus kadınlarıyla evlenmek istemekten çekinmiyorsunuz bunu anlayamıyorum bir de türk kadınları açık giyinince kötü kadın oluyor ama ruslar öyle gözükmüyor size sebebini cidden merak ediyorum ve yatakta iyi olduklarını düşünüyosunuz ama Türk kadınları yatakta iyiyse bu çok yemiş falan oluyosunuz tercih meselesi mi bu ne ya da Türkün hakkı değil ama Rusun hakkı onlar kafası mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayGözlemlerin doğrudur ya da yanlıştır yahut yanılgıdır. Ancak kültür, anlayış ve davranış hepsinden daha göze çarpan etkendir. Şu bilinmelidir ki erkek meyleden kadın ise meyledilendir. Eğer Türkiye'nin erkekleri Türkiye'deki kadınlara meyletmiyorsa, maalesef bu kadılan meyledilen kadın olmaktan çıkmıştır demektir. Eğer hak ararken bile aynı itici anlayışla hak ararsan sadece körü körüne çürütme arzusu olduğu besbelli görünür. Özeleştiri dahi yok. Türk erkekleri dünyada tek eşliliğe alışmış nadir topluluklardan. Elbette sözüm genele değil, kendini bilen üstüne alınmaz zaten.
05 Yorumla
Soran10 ayTürk erkeği kadar çok eşli erkek görmedim ben karısı yanındayken başka kadınlara sulanır ancak rus erkekleri asla yapmaz bunu ve hiçbi kadına yiycek gibi bakmaz o konuda yanılıyosun bence
- 10 ay
Türkiye erkekleri evet şu an bence de çok eşli tarzında. Ama tarihten ve buna bağlı olarak toplum genetiğinden bahsediyorum. Bin yıllarca tek eşli yaşamış buna alışmış olan erkek topluluğu nasıl oldu da birden değişti. Toplumda neler oldu da erkekleri kadınlarından yüz çevirdi...
Soran10 ayBence bizim erkeklerimiz bizim kadınlarımızı hiç beğenmedi Almanyaya işçi gittiler Alman kadınlarını övdüler ruslarla tanıştılar rus kadınlarını övdüler
- 10 ay
Halen sen aynı anlayış ve düşük mantıkla bunu konuşuyorsun. Daha sorgulamıyorsun bile, üste çıkma peşindesin.
- 10 ay
Sen boş ver böyle şeyleri kafana takma. her şey düzelir. Kendi hayatına bak.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)10 ayŞöyle açıklayayım sana Türk kadınları
Kendilerini çok üstün görüyorlar
Burnu hava her istediği olacak
Olmazsa trip atacak hayattan bezdirecek
Anlayış desen sıfır
Eve gelince karşılama desen yüzü sirke satar
Ufak bir tartışmada
Olayı tırmandırır
Durmadan dır dır eder
Kocamla zaman geçireyim rahat ettireyim
Gönlünü alayım yok
Sorunu kendi çıkarır gönlünü erkeğin almasını bekler.
Rus kadınları değil dünyanın hiç bir yerinde böyle bir kadın skalası yok
Kendilerini çok büyük görüyorlar ulaşılmaz görüyorlar
Türk kadınlarının tercih edilmemesinde ki
En büyük neden isteklerinin asla bitmemesi
Sorun çıkarması ve çözümü senden beklemesi
Adım atmaması asla suçunu kabul etmemesi
Daha sayarımda boş ver.025 Yorumla
Soran10 ayAma aynı eleştiriler tükr erkeklerinde de mevcut bakımsızlar leş gibi ter kokarlar göbekliler kıskançlık yüzünden karısını yüzünü yakan öldüren boşanmamak için kadını tehdit eden mi dersin ve yatakta da çoğu kötü erken boşalma ve sertleşme sorunları mevcut şimdi bunları eleştiri anlamında söylemiyorum sadece bu kadar kötü özelliğe rağmen türk kadınları yineden türk erkeklerine tiksinerek bakmıyor onu anlamaya çalışıyorum
Cevap sahibi10 ayBende Buda Türk kadınlarının tercih ettiği Türk erkekleri kategorisinden kaynaklı.
Şöyle açıklayayım bunuda
Türk kadınları genelde (hepsi değil)
Serseri, küfürbaz, kendilerini aşşağılayan,
Yüzü gözü kir pas içinde
Giyim kuşamı saçma sapan olan
İki kelimeyi bir araya getiremeyen erkeklerle evleniyor.
Efendi olan erkeklerle zaman geçiyor.
Efendilerle zaman geçirip
Serseri olan ile evleniyor.
Burada sorun yine aynı şekilde kadından kaynaklı.
Erkekte hata var mı tabikide var ama tercihler böyle
Soran10 ayEvet bu konuda katılıyorum
Cevap sahibi10 ayBu sebeple yabancı kadınların tercih edilmesi gayet doğal
Çünkü istek ve aruzları Türk kızları gibi değil
Soran10 ayTürk kadını rus erkeğinin tadına baksa asla bi türkün yüzüne bakmaz derim cidden erkekleri de yatakta çok iyi öküz gibi üstüne uzanıp beş dk da bitirmiyolar işi keşke bizim kadınlarımızda onların erkekleriyle tanışsa
Cevap sahibi10 ayRus kadınların türk erkek istemesi
Rus erkeklerin bitmiş olmasından kaynaklı
Türk kadınları bitik erkeklere alışkın bir şey olmaz seversiniz siz.
Soran10 ayBilmediğin için sana bitik gelebilir iki metre bıyunda bir metre omuz genişliği olan sıkmayan erkeği her kadın ister iyi ki varlar bizim kızlar italyan seviyor ama ruslar çok daha iyi
Cevap sahibi10 ayTabi öyle boy pos Maşaallah 😂
Ben Türk kadınlarına zerre zaman ayırmam egoist kendini beğenmiş çoğunluğu
Soran10 ayDoğrudur bende türk erkeklerine zmaan ayırmayı bırakalı çok oldu en azından hem yatakta hem dışarda tatmin ediyolar şıkır şıkır Seksi giyindiğimde iltifat alıyorum hepsinden bizimkiler gibi oranı kapat buranı kapat diye eziklenmiyolar Seksi kadınlarıyla gururlanıyolar
Cevap sahibi10 aySen bu yatak olayına çok kafayı takmışsın
Ama Türk kadınları yatakta berbatlar
Yani hepsi diyemem genelleme yapamam
Fakat açık giyinmek seksi giyinmek değil
Yani açık dediğimi anlıyorsundur umarım
Yani kadın biraz ağır olmalı
Türkiyede ki kadar açık giyim dünyanın hiç bir ülkesinde görmedim.
Türkiyede elit insanlar normal giyinirken
Fakir fukara her yerini açıyor
Ve inan bana hiç çekici değiller.
En azından bana göre değiller
Cevap sahibi10 ayYata konusunda şunu unuttum ön sevişme hiç yok
Seks yapmayı bilmediklerine eminim.
Gerçekten Türk insanı seks yapmayı bilmiyor
Odun gibi erkeklerde kadınlarda aynı
Bir çoğu ama hepsi değil
Soran10 ayTürk kadınlarının bazıları yatakta berbat çünkü kızlık zarı die erkeklerimizin dayattığı saçma bişey yüzünden hiçbiri evlenmeden tecrübe edinemiyor yani suçlu erkeklerimiz burada açık giyinme konusunda bizim kadınlar sonlarda misal Türk sevgilim bana bikini giydirmezdi ama ruslar tangalı bikini giyerler hep etek boyları diz üstüdür avrupalılarda öyle sıcak hava gördü mü rahat giyinirler o konuda iyi gözlem yapamamışsın biz istediğimizi giyemiyoruz çünkü her an bir namus cinayetine kurban gidebilirz hiçbi rus kadını mini etek giydi diye öldürülmüyor biz öldürülüyoruz komplexli çünkü erkeklerimiz kendi kadınına biri baktı mı kafayı yiyor çünkü eziklik var ruhlarında bence herkes için demiyorum bunu ama bizim çoğu erkeğimiz ezik kendine karıştırmaz ama kendi herşeye karışır karısının çekmediği evdeki perde için dayak yiyen kadın tanıyorum ben oysa rus erkekler eşleri denizde rahat yüzsün diye çocuk bakıcılığı bile yaparlar
Soran10 ayElit insanlar asıl anormal dostum hepsini gördüm merak etme elit kesim sapık kesim asıl grup sexleri eş değiştirme partilerini elitler düzenler fakir fukara aç karnını zor doyuruyor ne grubu ne Seksi bilmediğin çok net belli oluyor
Cevap sahibi10 ayİşte ne güzel söylüyorsun
Herkes aynı değil tamamını aynı kefeye koymuyoruz
Evet tabikide daha rahatlar
Çünkü yerine göre giyiniyorlar
Yerine göre davranıyorlar
Davranışları normal
Soran10 ayBence sorun erkeklerimizde neden biliyomusun hem iyi seks yapsın istiyolar hem benden önce kimseyle yatmamış olsun diyolar hem bakımlı kadın seviyolar karıları bakım yapınca da kıskanıp dövüyolar dışarda Seksi kadın görünce ağızlarının suyu akıyo ama kendi karıları giydiğinde kıyameti koparıyolar fakat yorumlara baktıysan birçoğu şunu demek istemiş rus kadınlarına özgürlük tanırım işte böyle böyle türklerin de sonu geliyor😀çünkü ruslar çok milliyetçi domine etmek zor
Cevap sahibi10 ayYine genelleme yapıyorsun ama ben hiç bir konuşmamda genelleme yapmadım.
Evet dediklerinde sende haklısın
Ama bende haklıyım
Görmediğin çok şey var Seninde 😂
Soran10 ayEvet çoğu erkek demek istediğim hepsi öyle değildir tabi ama yüzde onluk kesim öyle olmayan yani bi de birbirlerini gaza getiriyo bazı erkekler şu kadına bak ben karımı böyle giydirmem ne biçim erkekler var falan diyerek eskiden böyle önuargılı değildim ama şimdi kaçıyorum bizimkilerden
Cevap sahibi10 ayKesinlikle böyle yapıyorlar çok şahit oluyorum.
Ülkede aldatanlarda çok fazla
Erkek kadın farketmez hepsi aldatıyor
Ve aldatan erkekte olsa
Kadında olsa net pisliktir
Bunlarda öyle işte.
Ben bir defa Türk sevgilim oldu bir daha tövbe ettim
Ben bu kadar egoist insanlar tanımadım hayatım boyunca
Kısıtlayan ve herşeyi bilen insanlar çok bilmiş kişiler felan gerçekten çok kötü.
Ben kısıtlamayı ve kısıtlanmayı sevmiyorum
İnsanı insan olduğu için severim
Giyim tarzı herkesin kendine özgüdür bu beni rahatsız etmez
Ki şöyle düşünelim
Biriyle tanıştın o gün giyindiği şekil ile tanıdın
Sonradan niye bu tarzını değiştirmek istersin saçma değil mi?
Böyle beğenmişsin yani
Soran10 ayAynen işte özgüven sahibisin demekki ama çoğu erkeğimizin özgüveni olmadığından kadını küçültme kapatma bi eve tıkma derdinde Türk kadını kendi beğenmiş kabul ediyorum ama dostum onunda sebebi erkeğimiz diycem kızcan bana çünkü hep kız dediğin İstanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek diye diye tavlamaya çalıştılar kızları ve bu bilinçaltına yerleşti artık zor olursam herkese yüz vermezsem daha kıymetli olurum kafasıyla hareket ettiler ama şimdilerde bu düşünce baya azaldı hatta evli erkeklere salça oluyo bizim kızlarımız ahlak konusunda cidden dünyada sonlardayız millet olarak
Cevap sahibi10 ayBu kesinlikle doğru çoğu kadınların burnunun havada olmasının sebebi erkekler
Aşırı üzerine düşüyorlar bende bundan bahsediyorum aynı fikirdeyiz.
Soran10 ay👍🏻
Cevap sahibi10 aySonunda anlaştığımıza sevindim😂😂
Cevap sahibi10 aySohbet güzeldi teşekkür ederim
Soran10 ayBende
- 10 ay
Birader Türk kızlarının g.. tünü kaldıranlar da bir pıttık uğruna maymuna dönen Türk erkeği, maalesef... Türk kızı vereceğinin sinyalini çaksın, ayaklarına bi kırmızı halı serilmediği kalıyor.
- Diğer konusunda 970 cevap paylaştı.
10 ayTürk kızının egosu, kibiri, kendini beğenmişliği, pıttık sadece kendisinde var zannetmesi Rus kızlarında yoktur. Türk kızının yanın gidip selam versen "ayyy bu beni fikmek istiyor" diye uzaklaşır, yüz vermez, ama aynı şeyi İtalyan erkeği yapsa ağzının içine düşer. Ekşi sözlükteki "Turkish girls on erasmus are easy" başlığı boşuna açılmadı. Türk kızı erkeğine "kadın" gibi davranmayı bırak, erkeği kendine hizmetkar yapmak ister. "Beni oraya buraya götürüp getirsin, ayak işlerimi yapsın"... Neden? Çünkü pıttığını sunmanın bir karşılığı olmalı. Türk kızı istediği için değil, bir karşılık elde etmek için sevişir, çünkü erkeklerin pıttığına aşırı önem verdiğini öğrenmiştir.
01 Yorumla
Soran10 ayTürk kızının pıttığa bu kadar değer vermesi de sizin suçunuz bekaret kızlık çok önemlidir o olmazsa kimse seni almaz hiçbir erkek evlenmezlerle yetiştirilen kızlar pıttığı değerli görür elbette sizde kadının erkeğe vermesinin sıradan bişey olduğunu kızlık die addedilen şeyin önemli olmadığını anlatın bak bakalım nasıl veriyolar ekşi sözlükteki postlara bakarsan hamile kadın çekici mi yaz hamile kadınlara yükselen bi sürü türk erkeği yorumu var şimdi bu abazalık değilde nedir yani ben tatile giderken asla türklerin yoğun olduğu otelleri seçmiyorum mesela çünkü evli bekar farketmez hemen asılıyolar yüz vermediğinde de aa bu zor kız diyolar hoşlarına gidiyo yürümeye devam ediyolar kadın beni beğenmedi ben gideyim demiyolar mesela ve bunu sadece bana değil tüm güzel kadınlara yapıyolar sabah başka akşam başka birine yürüyebiliyolar bi de şu var beni oraya götür beni buraya götür olayını tüm kadınlar yapar erkekleri kendilerini gezdirsin mutlu etsin isterler ama italyan erkeği konusunda katılıyorum bende italyanları çok beğenmiyorum millet çok beğeniyor ama rus erkekleri özellikle çeçenler muhteşemler erkek dediğin iri yarı olmalı tabi bence.
Gizli Üye(18-24)10 ayYa benim arkadaşım yarı rus. Annesi rus babası türk. Ve onlara yemeğe gittiğim zaman annesini görünce aşırı bayıldım. Hayran kaldım resmen. Gözleri mavi, boyu 1.80 üzeri, saçları parlıyo ne sapsarıydı, zaten Türkçeyi konuşması o kaşar tatlıydı ki ve kadın ölü gibi resmen bembeyazdi. Ben bile etkilenip kıskanmıştım kadinj
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayBak soyle birsey var rus kadinlari bizden evler altinlar dugunler icin cok birsey istemiyor bunun farkindasindir turk kizlarinda bu durum aksi mesela istedikce istiyorlar eee o kadar para verecem dikkat ederim yani patlak mı degil mi diger durumlara falan bu bizim en dogal hakkimiz
02 Yorumla
Soran10 ayBu geleneğe göre değişiyor aslında doğudan kız alırsan öyle ama ben batıdanım ve bizdeki kızlar ne isterseniz onu takın der yani istemeyen türk kızı da değerli mi sizin için
Cevap sahibi10 ayİstemeyen degilde halden anlayan daha degerli bende batidayım doguyu isin icine katacak olursak cikilmaz bir hal aliyor
10 ayEline tezek giymiş onuru gururu olan ağırlığı olan hastürk kızını hiçbir şeye değişmem rus kızlarına gelince benim için bekaret önemli ama diğer erkeklerin tercih etme sebepleri değişiyor onlar bakımlı olması dikenlerine dikkat etmesi bir yerden sonra salmaması vs gibi
10 YorumlaMeseleyi yanlış anlamışsın. Rus ve İskandinav kadınları erkeğine taparcasına bağlı oldukları için seviliyor. Türk kadını çok tembel ve çok üşengeç ayrıca ilgi ve ego manyağı
09 Yorumla
Soran10 ayÇalışkan türk kadınlarını at gibi çalıştırdığınızda bir kenara atıyosunuz napcan çalışkan kadını yarış atı mı bu dostum
Soran10 ayHiç çalışkan değiller dostum güven bana kahvaltı hazırlamaya bile üşenirler o sırada bizim kadınlar tarhana serer yanlış biliyosun ayrıca çok içerler
Soran10 ayRuslar avrupalı değil yalnız senden iyi biliyorum bak avrupa kültürü bambaşka rus kültüründen
Soran10 ayMesela ruslar çok gaspçılar bi gösteri izlemeye gidersin şak diye gelir senin saatler önceden tuttuğun yerin önüne bi sandalye çekerler bakakalırsın bizde çingenelik olarak adlandırılır mesela böyle şeyler sonra tuvaletten çıkar ellerini yıkamazlar ayrıca sana ait olan bi eşyayı sırf beğendiğinden alır kullanmaya başlar ve onunla gezer bizzat yaşadım bunu ama avrupalılar çok daha medeniler ve ruslar aşırı milliyetçi olur asla dil öğrenmezler öğrenselerde konuşmazlar tabi aile bağları da kuvvetlidir avrupalılara göre aldatma oranları düşüktür falan
- 10 ay
Avrupalılar da çok medeni değil her milletin varoşu var. Sıralama yaparsak Ruslar çok daha kötü bir yerde ama Türkiye yine daha kötü. Ayrıca ortalama tahsilli bir Rus kadını > aynı düzey türk. Türk kadını ağzını ayırmak dışında bir şey yapmaz. 50 sene önce türk kadını çok iyiyidi ama günümüzde çık sokağa 20-25 yaşa arasına bak rezil halde
Soran10 ayBen öyle düşünmüyorum mesela tatillere de çok gittim ruslar hep iki kişilik tabaklarını on kişilik doldurur sonrada çöpe atar gözü doymaz ama avrupalılar yiyecekleri kadar alır özellikle ingilizler çok görgülü ama soğuklar buz gibiler türk kadını kültürsüz evet çünkü kız çocukları okumaz deyip başlarını yakan türk erkeği babaları var rusyada kız erkek farketmez herkes teşvik edilir ve erkekleri komplexli değil eşleri açık giyinsede ses çıkarmazlar kadınlar özgür ama biz çok kısıtlanıyoruz bunalıyoruz
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. El değmemiş Türk kizi yok mecbur el degmis birini alacaksak en azindan biblo gibi, tripsiz, beklentisi cok olmayan, maddiyata onem vermeyen rus kizi alalim diyorlar. Bencede mantikli
06 Yorumla
Soran10 ayEl değmemiş tabiki var ama bana göre saçma evlenmeden kadında erkekte herşeyi yaşamalı özellikle kadın yaşamalı ki iyiyi kötüyü görsün kocası erken boşaldığında doktora git diyebilsin normali bu galiba demesin aynı şey erkek içinde geçerli
Soran10 ayMasrafı önden konuşcan benim elimden gelen bu işine gelirse diycen kadında beklentilerini söyliycek kadına takı tabi alınmalı dünyanın en pahalı pırlantaları türk kadınları için üretilmiyor her kadın sever değerli takı gücün yettiğince alcaksın pintilik yapmıycan evlenince de bakımlı olcan salmıycan ter kokmıycan karın yanındayken başka kadınlara abaza gibi bakmıycan yani erkeğimizinde çok eksiği var karın mini etek giyiyio die dövmiycen Seksi gözüksün bırak erkekler dönüp dönüp baksın kocası ne şanslı desin ne var bunda komplexe girmiycen
Soran10 ayBalkon göbekli ter kokulu erkeğe selülitli bacak yakışır ayrıca seks kısmına hiç girme derim türk erkeği vasat memeyi görür görmez boşalır bişey anlamazsın kalakalırsın öylece ama yabancı erkekler özellikle de rus erkeği hiç öyle değil herkül gibi neyse tartışmak için yazmadım bunları en iyisi ne siz türklerle evlenin ne de biz iki tarafta birbirine göre değil zaten
- Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayAma çok güzeller be bi de konuşkanlar var ya markete gidiyorsun bişe soruyorsun haydaa muhabbet uzuyor
00 Yorumla Onlara seks üzerine yaratılmış olarak görüyorlar ve az da olsa gvtlık da var
00 Yorumla
10 ayZevk ve fantezi meselesi bu yapacak bişey yok 🤷♂️🤷♂️
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
10 ayrus kadınlarda o tip takınları olmayan erkekler zaten türk kızlarındada takıntı yapmaz giyim falan ama rusu tercih eder.
07 Yorumla- 10 ay
ayrıca rus olmaları hepsinin açık saçık giyindiğini ya da önüne gelenle seks yaptıkları anlamına gelmez.
Soran10 ayHepsi açık giyiniyor dostum tanıyorum onları merak etme ve bekarlar önüne gelenle seks yapar evlendikten sonra evliliğin kutsallığına inandıklarından bırakıyolar ama bekarları aşırı fena😀
Soran10 ayVe evli bekar erkek farketmez bekar rus kızı için tek gecelik seviyor nasılsa
- 10 ay
merak etmiyorum benim tanıdıgım ruslarda seninkiler gibi nataşa değillerdi. öyle pat küt seks muhabbeti etmeye kalkınca tepki verenlerdi.
Soran10 ayTürklere tepki veriyor onlar çünkü onlardaki türk erkeği algısı abazadan ibaret ama cidden bizimkiler abaza karılarının yanında bile asılıyolar millete ama ruslar çok sağlam bu konuda rus erkeği hiçbi kadının içine düşmez ve ailelerine çok sadıklar
- 10 ay
Abazalık var tabi. Ruslar değil yabancı erkekler zaten aşılmaz. Çünkü onlar sevgili yaptığında seks hayatları da başlar.
Soran10 ayYok rusların türklere bakışı böyle mesela bi rus bana demişti ki sizin erkekleriniz bizi hep nataşa zannediyor bir laf var bilirmisin azeriden malını çeçenden canını türkten karını koru😅
10 ayTürk kadınları evlenince götü başı salıyo bakmıyo kendisine ondan olabilir mi
016 Yorumla
Soran10 ayTürk erkekleri de salıyo kendini hepsi balkon göbekli ve ter kokulu evli olup bakımlı türk erkeği görmedim ben ama rus erkekleri cidden çok iyiler içki içmeseler daha iyi ama hepsi yüzücü vücutlu ve iki metreler
- 10 ay
Demek ki neymiş türkerlerin hem erkekler hemde kadınları onlara ilgi duyuyormuş🤣
Soran10 ayEvet ırkları muhteşem şahsen bir rus erkeği yanımdan geçerken kafamı dönmeden duramam ama çeçenler favorim aşırı güçlüler😀
- 10 ay
Irkı bilmemde kızların vücut hatları aşırı seksi🤩
Soran10 ayEvet kadınları da erkekleri çok sexiler keşke türkler türklerle hiç evlenmese bizim kızlar italyan çok seviyor ama benim favorim değiller
- 10 ay
Bizim erkekler nolacak evlenmeyeceklerde
Soran10 ayBizim erkekler istediği ırkla evlensin bizim kadınlarda istediği ırkla iki tarafta birbirine göre değil
- 10 ay
Köpek mi bunlar farklı cinsle çifleştiriyon🤣
Soran10 ayNie ki siz bizle mutlu değilsiniz her halukarda eleştiriyosunuz bizde artık değiliz mantıksızmıyım
- 10 ay
Bulabiliyorsan bul evlen sen o zaman
Soran10 ayEvlilik şimdilik biraz uzak bana belki sonra
- 10 ay
Neden uzak
Soran10 ayHayatımı yaşamaya doymadım evlenince bi kutuya sıkışıyosun çünkü
- 10 ay
Kaç yaşındasın acaba merak ettim
Soran10 ayBoşver☺️
- 10 ay
Merak ettim iyi haha😅
Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Türk kadınlarını daha çok beğeniyorum
10 Yorumla
10 ayKalem ile çizilmiş gibiler, sanat eseri onlar
04 Yorumla
Soran10 ayEvet cidden öyle erkekleri kemikli geniş omuzlu uzun boylu adamların doğuştan adonisleri var maşallah diyelim rus erkeklere de😀
- 10 ay
Rus kızlarından ne ara Rus erkeklerine geldik
Soran10 ayNie ki güzel ırk sende beğeniyomuşsun onları bende beğendiğimi söyledim kötü bişey demedim ki
- 10 ay
😅bence sende haklısın
Ruhlar yatakta gerçekten iyi ama
04 Yorumla
Soran10 ayYatakta çok iyiyse her şey anlamsız kalıyor mu diyosun peki evlenirmiydin
Soran10 ayKatılıyorum yatak önemli kadın erkeği erkek kadını mutlu edebilmeli mesela işini bitirip kadını mal gibi ortada bırakan beceriksiz erkeklerle ömür geçmez kadınlarda evlenmeden istediğiyle yatcak ki iyiyi kötüyü ayırt edebilsin
Yatakta çok iyiler gerçekten
01 Yorumla
Soran10 ayErkekleri de baya iyi erken boşalmıyolar sertleşme sorunları da yok sarhoşken bile çakı gibiler
10 ayrus kadinlar veriyorlar
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
10 aySus mk ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayvaybeee
00 Yorumla
10 ayBeyaz ten
01 Yorumla- 10 ay
Sadece ten mi 🤣
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi