Rusya'daki düzen, işsizlik ve çalışma koşulları (düşük maaş) burada olsaydı yüksek ihtimalle buradaki kadınlar da benzer yapıda olabilirdi. Elbette bu cevabıma kızacak birçok bayan çıkacaktır sitede ama lütfen yukarıda yazdıklarımı okurken bu kavramların içerisine din ve örfleri de katmayınız, bunları bu konunun dışında varsayınız.
Rusya'da kadını olabildiğince hünharca kullanan bir sistem var ne yazık ki. Çoğu kadın çocuk sahibi olduktan sonra eşi evden kaçıyor çünkü rus kadınları özellikle diğer ülkelerdeki kadınlara nazaran hamilelik sırasında aşırı deformasyona uğruyorlar. Oradaki hayat inanın buradan daha kıymetsiz, yani insanlar ya çok az maaşla çalışıyorlar ya da iş bile bulamıyorlar. Tamam Rusya'yı ikiye ayırabiliriz, zengin ve fakir olarak. Benim anlattıklarım ülkenin %90'ını oluşturan fakir ve alt-orta sınıfa ait hayattır. Kadınların çoğu seks kölesi olarak kullanılıyor, hiçbir şekilde aşktan bahsedilmiyor bile. Yok mu hiç aşk yaşayan elbette var ama onlar %10'luk şanslı kısımdakiler. O yüzden rus ve aynı kültürden gelen diğer ülkelerdeki kadınlar yurtdışına kaçışın yolunu yurtdışından erkeklerle evlenerek bulmuş durumdalar. İnternette bu iş için kurulmuş birçok site ve ajans websayfası bulunuyor. İstediğin vücut ölçülerinde ve karakterde (ne kadar inanılırsa artık) kız profili veriyorsun, hemen bulup tanıştırıyorlar. Bazen de senin abinin başına geldiği gibi yapışmalar da olmuyor değil. Bunu herhangi bir Alman, Fransız veya İtalyan bayanla yaşama şansın Rus bir bayanla yaşama şansından 10 kat daha az. Çünkü oradaki insanların gelecekleri ülkeleri tarafından garanti altında. Ama rusya'daki kadınların ne zaman seks işçisi olacaklarına dair bir bilgileri dahi bulunmuyor.
O kadın için söyleyeceklerim ise; kadın abini gerçekten sevmiş olabilir çünkü daha önceden ona abin gibi (seks dışında) dokunan ve ona beğenerek bakan olmamış olması yüksek ihtimal. Yani kadın abinin ilgisi karşısında kayıtsız kalamamış olabilir. (Devamı yorumda..)39 Yorumla
Soran+1 yılya olabilir ama insanda biraz gurur olur. ben olsam yalnız bile kalsam bu kadar gururumu itmem bir kenara. bir kadın paralı garantili bir hayat yaşayacağına onurlu bir hayat yaşasın benim için önemli olan budur.
- +1 yıl
Bunu gerçekten yaşamış biri olarak bu tür durumların oluşabileceğini biliyorum. Ekstradan yukardaki yorumda saydıklarımı da göz önünde bulundurursak türk erkeklerinin ruslara çekici gelmesindeki başlıca neden bizim kadınlara karşı sıcak davranışlarımızdır. Çünkü genel olarak rus kadınları fabrikasyon gibi aynı tornadan çıkmışlar sanki. Çoğunun vücut ölçüleri ve yüz güzellikleriyle türkiye'de manken olma ihtimalleri çok yüksek. Benim tanıdığım tüm rus kızlar en iki dil biliyorlardı ve hepsi de üniversite mezunuydu ama çoğu çalışacak iş bile bulamıyorlardı. O yüzden genel kültür seviyeleri de yüksek. Aynı oranı türkiye'de yakalamanın imkanı yok şu anki koşullar için. Bağlılık konusunda da ilginç bir durumları var, erkeklerini kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar eğer karşılığını alabiliyorlarsa. Çünkü çoğu ya babalarının ya da sevgililerinin çok içmesinden ve tavırlarından dolayı bıkmış durumdalar. O yüzden ilgiyi bulunca da yapışıyorlar.
Soran+1 yılbence onursuz ve gurursuz kadınlar. bu gurursuzlukla isterse oxford bitirsin benim gözümde zerre değeri yok. para için garanti hayat için onurunu bedenini satıyor kullanıyor kullandırıyor. güzellik olarakda bizim erkekelrimize güzel geliyor avrupada ortalama bir güzelliğie sahipler. bizim memleketimizde her sarışına güzel dendiği için işte çekici geliyor bazılarına.
- +1 yıl
Onlar da zaten bunun peşindeler çoğunlukla. Elbette aralarında çirkin karakterlileri yok mu, var. Ama genellikle seks kölesi olarak yaşayacakları ya da koca veya baba terörüyle yaşayacakları bir yaşamdansa ki bu senin anlattığın gurursuzluktan daha beter bir durum, burada sevgi ve ilgi ile yaşamayı ama sadece ve sadece sevgilinin kölesi olmayı tercih ediyorlar. Nasıl olsa evlerindeki hayat burada yaşacağı hayattan daha kötü. Daha iyi ortama doğru kayıyorlar. Biliyor musun ki avrupa'ya sırf avrupada yaşamak için seks işçisi olarak kendi isteğiyle giden birçok kadın var o tür ülkelerden? Hiç düşündün mü onları bu duruma iten acaba ne diye? Sadece yafta yapıştırmak kolay, ama herkes gibi onların da kendilerine ait onlar için geçerli nedenleri var, inan bana.
- +1 yıl
Nasıl düşünürsen düşün ama birini severek ya da sevmeyerek birine yamanmak mı daha gurursuz, yoksa seks işçisi olarak çirkin bir düzenin içerisinde mi yaşamak diye sorsan, alacağın cevap bellidir. Herkes birine yamanmayı seçecektir. Allah o durumları hiçbir kadınımıza yaşatmasın, inan bana. Gidip görsen onların durumlarını belki de o kadına bile hak verecek duruma gelirdin. Ama sen sadece "gavur" olduğu için onu kabullenmek istemiyorsun. Sorsanıza müslüman olursa, başını kapatırsa da evlenmek ister miymiş acaba? O zaman kabul eder misiniz yanınıza gelin olarak? Sizin örflerinize uysa kabullenir misiniz? Sor bunu ona da kendine de, o zaman gel yorum yap.
Soran+1 yılonları bu duruma getiren ahlaksızlıkları. sanki ahlakıyla yaşayan hiç rus yok kendi ülkesinde çalışan evlenen. doğru düzgün kızı kimse bırakmaz rus erkeğide olsa. ortlama bir hayat yerine para için kendilerini saatıyorlar. hiizmetçilik yaparım kimseye minnet etmem kendi adıma. onurumla yaşarım.
Soran+1 yılya kardeşim izim gelinimiz var zaten bu bir.
istemiyoruz o prsuyu. biz enayimiyiz orpsuyu gelin alcaz sonra millete güldürcez kendimizi. bizim ailemiz köklü bir osmanlı ailesi tam.
ayrıca seks işçisi olmak zorunda değiller namusuyla çalışana kimse dokunmaz.
Soran+1 yılben doğru konuşuyorum kimse o kızla evlenmek istemez bu ülkede çok azdır yani
En İyi Cevaplar
Kötüleme gibi olmasın ama türk erkeklerinin rus hatun alman hatun diye ağızlarının sularının akmasından nefret ediyorum. Türk kadın en güzel kadındır bence
55 Yorumla
Soran+1 yılHelal
Soran+1 yılZaten burdaki Kirolar seviyor onlari
- +1 yıl
sen trübünlere oynamışsın ruslar varken 1.50 lik türk kızları senin olsun
- +1 yıl
gercekten de eic, adamsın Diaval
Pardon?:) "Kendimi öldürürüm. Seni herkese rezil ederim."diyip, sahte hesaplar açıp sevgilisini takip eden, zırıl zırıl ağlayan, bir gün bile takılmadığı erkeğe üç gramlık zevki sanki zorla yapmış gibi anlatıp duran, adamı bununla tehdit eden Türk kızları değil miydi?:) Sevmiş ki bırakmıyor kız. Gayet normal. Abin de kalitesine uymayacağını düşündüğü kızla yatıp kalkmasaymış. Bir halt yiyorsak her şeyi göze alacağız."Analiz" derler buna, o aklı nerede taşıdığını gösterir. Ayrıca abin de Victoria Dönemi saraylarından birinden çıkmadığına göre ve o kızla bir şekilde aynı ortamda denk gelmişler ki takıldıkları ortamlar da aynıymış demek ki yani bu da kalitenin eşitliğini gösterir. Birisi Reina'da diğeri Tarlabaşı'nda değilmiş demek ki. Rus kızlarını ezmeye çalışmayı bırakıp biraz zarar verdiğiniz Türk erkeklerini ve size benzemeyen nadir Türk kızlarını düşünün. Aynayı yüzünüze tutun biraz.
42 Yorumla
Soran+1 yılSen rus musun bu ne siddet sevisti diye almak zorunda mi adam. salak olmayin sizde. o dedigini yapan akil hastasidir zaten. kimse kimseyi sevistu diye almalk zorunda degil bakire bile degil kadin
Soran+1 yılAlla alla ya gururlu olun azcik. kimse sizi zorlamiyor her yattigini sana asik sanma. erkekler boyle iste.
+1 yılMadem kulturunuzde yoktu yabanci biriyle evlenmek neden abin zavalli kizin hisleriyle oynayip kullanip atmis. Kizcagiz asik olmus abine ve yapiskan diyosun kendini kizin yerine koy hemcinsin sonucta sen yurtdisina gidip asik olsan yabanci bir erkege sonra kullanip atsa seni sen napardin. Ilkonce erkekler yabanci kuzlara yavsamayi biraksin herkez ne istedigini bilsin ona gore hareket etsin.
64 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben beni istemeyen erkeği sevsemde döner giderim. aşık da olsam giderim. gururum herşeyden önce gelir. kimse kimseyi zorla istemek zorunda değil. her seviştiğinlede evlenmek zorunda değiliz.
- +1 yıl
Ask gurur tanimaz onun acisindan bakmadan bisey soylemek guc. Abin o kuzin duygulariyla oynamis acik olan bir tek o kalp kirip kotuluk yapan bedelini er ya da gec oder ah almis bir kere isterse donmesin kiz atlatir abinin vicdani rahatsa oda onun karaktersizligi.
Soran+1 yılsevişti diye adam mı ölürdü. zorla mı yaptı çocuk. vermiş kendisi. vermesin o zaman. kızım vermeyin öyle tanımadığınız heriflere sonra ağlarsınız böle
- +1 yıl
+1 aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılşöyle söyleyim.. rus kadınları yapışkan değil bizim erkeklerimiz karaktersiz... benim eşimde rus.. rus kadınları kocaları ya da sevgilileri onlara ihanet etmediği sürece şu gezegende yaşayan en sadık ve sevgi dolu kişilerdir. Rus erkekleri kadınları umursamadığı için sevgi ilgi göstermedikleri için buraya tatile gelen rus kadınları türk erkeklerinden gördükleri ilgi ve sevgi karşısında ( bu da sadece onları yatağa atma amaçlı gösterilen sahte sevgi ) aptallaşıyorlar hayatlarında hiç görmedikleri için... Abin keşke elalemin garibinin duygularıyla oynayıp onu kullanıp atmasaymış bir kenara.. kültürünüzde yabancı kadınla evlenmek yok ama insan evladının duygularıyla oynama onu kullanmak varmı?
519 Yorumla
Soran+1 yılZorlama yok. birsey yok. ayrica sanki el degmemis gul goncasiydi gibi yorumlar yapmayin. senin miden genis belli ama herkes yuz kisinin üstünden gectigi kadini almak zorunda degil
- +1 yıl
benim midemde geniş değil... benim eşimin ilk erkeğiyim.. siz sadece alanya antalyaya gelen türk abazalarının kandırıp günahını aldığı rusları biliyorsunuz... zorlama yok tabiki... senide günü gelince zorlamayacaklar.. bir bayan olarak bu kadar rahat konuşuyorsan zaten ailenizin kültürünü az çok anladım bile ben... kimse senin abinin nereye girdiği belli olmayan aletine mecbur değil tabiki... herşeyi geçeceksin bu hayatta karşınızdaki insan sizin... sende bayansın yarın öbür gün senide seviyorum diye kandıracaklar ve belki kandırdılar bile.. belki bayan bile değilsinde sadece artistlik olsun diye pembe nickle burdasın... müslümansanız eğer, türkseniz ve en önemlisi insansanız ne demek istediğimi zaten anlarsınız ama yok anlamıyorsanız zaten insanlık namına sizde bişey kalmamış demektir.
Soran+1 yılYemin et lan. bakireymis ahah yalan.
Beni kimse kandirmaz merak etme rahat ol- +1 yıl
zaten şu msjdan cinsiyetiniz belli oldu =) hayatınız boyunca gördüğünüz 5 6 kişiden bir ırkın özelliklerini çıkaramazsınız... ben türkiyede kendi kızına tecavüz eden babalar kendi erkek kardeşiyle yatanlar kocasıyla beraber grup yapan kadınlar gördüm.. bu durumda sen ve ailen ne oluyor peki? kültürünüz farklıydı değilmi unutmuşum =)
- +1 yıl
sen daha ergensin sanırım haberlere bakmıyorsun hiç =) karım hakkında sarfettiğin laflara karşılık vermeye tenezzül bile etmem.. amacın yaşın ve cinsiyetin belli zaten... gece gündüz haberlerde dolanıyor ama sizin kültürünüzde normal olduğu için muhtemelen abinle sen takılıyosun annenle başkası babanda peçete tutuyor evlenmediğiniz sürece sorun yok ya =)
ayrıca çok merak ettim rus kızla telefonda konuşurken ona nasıl dedin ben sevgilisiyim arama bir daha diye bir yazsana ne olur hep beraber gülelim =)
Soran+1 yılIngilizce biliyor. butun turk aileleri ensest sapik iliskiler yasiyor. rus kizlari bakire evleniyor. abimbbelki senin karina zamaninda yani bilemiyorum. Ezikligini bizden cikarma kullanilmis kariyla mutluluklar sana
- +1 yıl
baban kullanılmış annenle mutluysa bende karımla mutluyum merak etme =)
Soran+1 yılCik karsima erkeksen
Soran+1 yılCik bulucam seni kimsin
- +1 yıl
hahahaha kadın profili arkasına saklanan pembe nickli abaza detected hahahaha =) neden kızıyorsun dostum bende zamanında çok evli kadınla yattım kalktım.. belkide babanız benim neden kızıyorsun =)
Soran+1 yılBana tesekkur eder
Soran+1 yılKiza küfür ettin diye aldim teli. kizkardesime. erkeksen cik karsima laf salatasi yapma
- +1 yıl
canım biraz büyüyüpte gerçek kadınlarla olabileceğin yaşa gelince gel konuşalım bunları =) yoksa şimdilik ancak çocukça laflar atarsın burdan başkada bişey yapamazsın.. zaten bu yaşlarda ancak kadın profili arkasına saklanıp karıya kıza milletin namusuna sarkarsınız ya da ancak klavye delikanlılığı yaparsınız =)
Senin teşekkürüne ihtiyacımız yok ayrıca annen yeterince teşekkür ediyor bana ama baban çok kızıyor bana yaptın madem neden benim başıma bıraktın alıp götürseydin ya p*çini diye =) - +1 yıl
eminim öyledir eminim =) hazırda bekliyordun zaten onun başında hiç işin gücün yok sabah akşam kız kardeşinlesin =) yoksa? ama boşver kardeşinde olsanız evlenmediğiniz sürece sıkıntı yok beraber takılabilirsiniz yoksa yüzlerce kişinin üstünden geçtiği kız kardeşinle evlenmek sizin kültürünüze yakışmaz =)
Soran+1 yılCik karsima erkeksen ne korkuyorsun
Soran+1 yılKlavye delikanlisi sensin
Soran+1 yılBulucam seni
Soran+1 yılYanlis adres verdiysen geliyorum
- +1 yıl
Ahahahahahahahahahahahahh Allahta seni güldürsün kardeşim :D ellerine sağlık :D
+1 yılsiz rus kızları tanımamışınız. rus kızlarını bizim toplumdaki çoğu kişi başka türlü algılıyor alakası yoktur oysa ve kimse kimsenin namusundan bahsetmesin hele ki türkiye de. namus kişi karakterinde olması gereken bazı temel özelliklerdir, bizim toplumun bildiği ya da düşündüğü gibi başka yerde değildir. ayrıca şu da var sevmiş olamaz mı yani bu ülkede sadece abin mi var senin erkek olarak ya da diyelim ki para tek paralı erkek (varsa şayet tabi) abin mi. eğer kızın derdi bu olsa başka türlü halleder, sizin namus olarak belirlediğiniz kriter var ya o şekilde halleder hemde çok rahat bir hayat sürer anladın sen.
613 Yorumla
Soran+1 yılbir abim yok ama abimden az o kizdan cokvvar
- +1 yıl
bu sana göre. emin ol o kızın ailesine göre de o kız bir tane.
Soran+1 yılBabasi belli mi acaba
- +1 yıl
Ukraynada yaşıyorum. Dediğin çok doğru, Türkiyedeki insanlar namusu başka yerde arıyorlar. İnan bana Ukrayna daha namuslu.
- +1 yıl
sözlerim çok açık ve bir önceki mesajımda da genel bir açıklama yaptım ama anlaşılmamış belli ki. sen insanları nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun ya da öyle düşünüyorsun. unutma ki senin için de aynı düşünceleri ya da benzer düşünceleri paylaşanlar olabilir kurtul bu zihniyetten ve ön yargılardan. sana iyi günler dilerim kolay gelsin.
Soran+1 yılNamus nerde arancak. onla bunla yatan kizda namus aranmaz bellidir ne olduğu. kulturumuz bu
- +1 yıl
winchesters bunu ben biliyorum, sen biliyorsun, yaşayanlar biliyor kardeşim. gerisi sadece boş laftan ve çekiştirmeden ibaret ama şaşırmıyorum sen de şaşırma o yüzden.
Soran+1 yılSenin kültür une uygun olabilir bize uymaz
Soran+1 yılKimse benim için boyle dusunmez erkekle anlar
- +1 yıl
yunus2332 eyvallah kardeşim:)
- +1 yıl
bu nasıl bir kültürdürki erkek istediğinin duygularını oynayıp kenara atabiliyor istediği kadar kadınla yatıp kalkabiliyor ama evlenmek için bakire arıyor... ve bunu savunanında bir bayan olması kuşku uyandırıcı
Soran+1 yılben bunu savunmadım. ama iki insan yetişkinse birşeyler yaşamış bitmişse uzatmanın anlamı yok. kendi istemiş kendi gelmiş. abim evlenicem senle demiş mi dememiş ee bitti gitti. tek gecelik kadına türk erkeği saygı duyar sadece. birde yabancıların mezhebi geniş diyorsunuz onlar sizden daha delikanlı oldu be.
+1 yılokulum dolayısı ile içli dışlıyım ruslar ile orada erkekler kadınlara çok fazla ilgi göstermiyor çünkü kadın sayısı erkek sayısına göre biraz daha fazla. kadınların istediği ilgiyi bizim insanımız çok iyi bir şekilde gösteriyor bunu söyle ele alalım;
Ruslarda/Ukraynalılar da Güzellik seçicilik değil.
Onlar Maddiyata Önemvermiyorlar bir arkadaşım 3 yıldır eşini ailesi ile oturtuyorlar mutlular.
Bizim malesef kızlarımızın küçük dediği 120 metre kare evler onlar için cennet kendi oturduğum için biliyorum 48 metre kare dairede yaşıyorum ki onların açısından bakacak olursak onlar bunu minimum 3 kişi yaşıyorlar. Bizim imkanlarımız onlara göre baya iyi abinin biraz parası varsa biraz da dediğim gibi ilgi gösterdiyse ki kesinlikle ilginin dibine vurmuştur abin kızın aradığı şeyi bulması bağlanması gayet normal para+kendisi ile çok iyi ilgilenen bir erkek daha ne ister ki kadın?24 Yorumla
Soran+1 yıle erkek istemiyor ne yapcaz
- +1 yıl
yapacağınız birşey yok ancak suçu abinde ara kadında değil. kimbilir ne dedi. kimleri ardında bıraktı Burada bize göre aşırı bir sadakatten söz ediyoruz.
Soran+1 yılya ne kandırması ya tek gecelik kız işte
Soran+1 yılbu sadakat değil ki. sadakat farklı birşey bu yapışma. gurursuzluk
abin o kültürde biriyle evlenemez ama onu düdükleyebilir değil mi? buna izin var yani abine söyle akıllı olsun kapar hastalığı aklı başına gelir bir de bir sürü takılmış etmiş diyorsun karşındaki insan insan sor bakayım abine ona deki sevgili abicim bu düdüklediğin rus kızları gibi benide düdükleseler hoşuna gidermiydi de buraya yazıyorsun salak salak şeyleri yorum yapmayın diyorsun birde buraya yazıp akıl danışıyorsan kötü olsada iyi olsada yapılan her yoruma açık olacaksın ya da yazmayacaksın ya da abine söyleyeceksin uçkuruna sahip çıkacak
hadi eyvallah kal sağlıcakla12 Yorumla
Soran+1 yılMasa anlatma hepiniz aynisiniz
Abin de madem evlenemezmiş madem sevemezmiş ne diye gidiyo takılıyo. Kalp hırsızının hiç suçu yok mu? Sanki Rus kadınları robot gel de gelsin git de gitsin... Yazık ya bazen Rus kadınlarına üzülüyorum, erkekler onları et parçası olarak görüyorlar... Takılmalık, sevişmelik olarak görüyorlar, kadınları kullanıyo kullanıyo atıyorlar sonra eni sonu beğenmedikleri ve hep aşağıladıkları kürkçü dükkanlarına dönüyorlar. Abin bırak da çeksin biraz, bir dahakine daha dikkatli davranmayı öğrenir.
21 Yorumla
Soran+1 yılmahkemeye verilior kız yarın. ya abimde suçlu ama böle rahatsız edemez kimse. ikiside yetişkin istemiş yaşamışlar bu şekilde yapışması yanlış neyse zaten uzaklaştırma alıcak mahkeme kararıyla artık korkar gelemez.
+1 yılBelki ağabeyin kıza bir şeyler vaat etti ve kızda bu vaatlere kanıp bazı şeylerden vaz geçti? Kız hakkında bir şey bilmeden yapışkan dememelisin. Yav ağabeyine sorsan sana bir halt anlatmaz ''fahişe para istiyor.'' der en fazla, senin yapman gereken o kadınla konuşmak. Gönül eğlendirme olsaydı sadece, bu kadar uzun sürmezdi.
111 Yorumla
Soran+1 yılya ne uzunu. on beş gün ççıkmışlar. sonra abim buraya döndü. kızda geldi peşinden. ne vaat edicek ya gördü parayı yapıştı fahişe
- +1 yıl
Parayı gördü geldi diyorsun, ağabeyin para vaat etmiştir. Bu işte bir bit yeniği olmasa fahişe dediğin kadın gelmezdi ağabeyinin peşinden. Parayı görüp gelmiş olması ne kadar saçma bir söz. Eğer para için olsaydı peşinden gelmek yerine para karşılığı yatardı ağabeyinle. Durup dururken her önüne gelene fahişe dememelisin daha başından geçeni bilmeden. Sen bir erkeğin koynuna girsen, bende sana fahişe desem uygun mu sence ? Ayrıca kültürümüze neden uymasın, kültürden kastın din ise ; dinimizde erkeğin başka dinden bir kadınla evlenmesi uygundur. Kadına ise haramdır.
Soran+1 yılolabilir. bakire kız istiyor abim. yattı diye almak zorunda mı be salaklar yettiniz haddinizi bilin. siz alın ospruya meraklıysanız. sanki sana gelse yatmazdın. alıcak mıydın o zaman. fahişe işte fahişe. iki gün lük parasını alıp giderdi ama bu akıllı bütün ömür boyu yemek istiyor.
- +1 yıl
Yatmazdım. Zor değil sana yılışan bir kadına arkanı dönmek. Çok yaptım bunu sadece bir başkası için. Yattı diye almak zorunda da demedim hatırlatırım. Neden, kadın Rus karısı, memeleri sarkık bir şey değil, Rus karısı ile yatmayı bekleyen bir milyon adam varken bu kadın niye sadece bir tanesinin peşinden gitsin? Bunu anlamayacak kadar şapşal değilsindir umarım.
Soran+1 yılçünkü çocukda para var ve yakışıklı. bir sürü rus kızı var ama bu özelliklere sahip erkek daha az
- +1 yıl
Kıza fahişe diyorsun ve fahişe kız yakışıklı adamı ne yapsın onu soruyorum sana. Yani kadın Rus, güzeldir büyük ihtimal. O eğer bir fahişe olsaydı tek umrunda olan para olurdu ve günde 2-3 erkek götürüp zengin olurdu. Tek bir erkeğin peşinden gitmezdi. Neyse, sen gerçeği göremeyeceksin, böyle devam.
Soran+1 yılya kardeşim bunlardan bir sürü var hepsi fakir açlıktan nefesleri kokuyor himzetçi bu kız. fahişe çok var bu üülkede hiçbiride zengin olamıyor. ayrıca fahişelik yapmak istemiyor demek yoruldu artık zaten yaşlanıyor niyeti zengin bir salak bulup kendini kakalamak. off ya keşke size gelseymiş ne çok orpsu meraklısı piç varmış burada
Soran+1 yılbird elütfen başına gelse falan demeyin ya. ben yatmam kimsenin altına nokta.
- +1 yıl
Bence sen ilk düzgün konuşup yaşına göre davranmayı, düşünmeyi öğren. Sonra o Rus karısını düşün.
Soran+1 yılsende kadına karı dememeyi öğren o zaman. zaten sinirim bozuk sitediğim gibi konuşurum. zeki müren türkçesi mi konuşcaz burda.
Soran+1 yılGerek yok kiz yapismus
Tatil olayları doğrudur, Türk erkekleriyle beraber olmayı seviyorlar.
Ancak işin ayrı bir boyutu; bir erkeği gözüne kestirdikleri zaman onunla evlenmek istiyorlar. Bunun en büyük sebebi Türkiyede oturma izni almak için... En azından ben böyle biliyorum.04 Yorumla
Soran+1 yılpara için rahat hayat için
Soran+1 yılPara icin bence. bir rus calisma sana bakarim demez.
+1 yılBenim de rus ve moldov arkadaşım var ve çokta kibarlar nazikler sevgiye önem veriyorlar. Fakat bazıları var ki cidden sülük gibi yapışıyorlar. Alanyada bir mekanda gördüm 2 tanesi bir kronun yanına gitti adama içirdiler ve adamın cüzdanı alıp gittiler. Bir de otellerde sorun çıkarıp tatili bedavaya getirmeye çalışan tipleri de mevcut. Ülke meselesi değil kişilik meselesi bu. Her yerde var iyileri kötüleri. Genelleme yapmak yanlış.
03 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmamak gerek tabi
- +1 yıl
yani. belki gerçekten sevdi ne malum? herkesin sevmeye sevilmeye hakkı var. ister o. pu olsun isterse en namuslusu. kızda da hata olabilir fakat abin ne pek masum değil.
Soran+1 yıldeğil bilioruz zaten. ama hata yaptı diye ömür boyu çekmek zorundada değil. insanlar evliyken bile boşanıyor hayat bu kabullenmek lazım. zorla olmaz ki
3 yıldır turizm şirketinde yöneticilik yapıyorum benimde ruslarla birsürü ilişkim oldu oluyor olacakta. ama senin abine denk gelen gibisini görmedim. Kadının sevgilisi var kocası var onun dışında gelir bana verir sana verir. Çocuğu var otele götürür gelir verir. bir bara diskoya götürüp içki ısmarlarsan o kadın kesin verir. net ruslarda seks ata sporu (spor gerçek anlamında spor) o kadın takıntılıymış. bir iki rencide edin gider.
34 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc. bide sadik diyo mallar
Soran+1 yılBu ukraynali zaten takintili.
bakire olmayan kızı almak kültürünüzde yok ama zina yapmak var kürtürünüzde yani?
93 Yorumla
Soran+1 yıltürk erkeği bacım ne yaparsın
Soran+1 yılaptal işte iş açtı başımıza yok yere
Rus diyince akıllarda hep başka şeyler vardır ama bir çok insanda tanımadan ön yargı ile yaklaşıyorlar. Sanki bizim kızlarda yok mu yavşayanlar bizimkiler sütten çıkmış ak kaşık mı. Rus kızları sevdiği zaman Sadık ve bağlıdır. Senin abine aşık olmuştur sevmiştir bağlanmıştır. Ne demek kültürümüze aykırı siz kara çarşafla mı geziyorsunuz. Nihayetinde onlarda insan. O zaman Abi'n takılmicaktı bu kadar kültürünüze ters ise. Aynı şeyi sana yapsalar nolur ne düşünürsün. Empati yapın biraz ya.
16 Yorumla
Soran+1 yılOh iyo yapmis sank zorla biz bakire kiz isteriz enayi mi abim
Soran+1 yılBende kendimi sunarsam benim hatam. sanki kizdi bu ya komiksiniz
Soran+1 yılMayasi iyi olan bozuk cikmaz biz anlariz kimin ne oldugunu
Aslinda toplum olarak ruskari iyi tanimiyoruz arkadaslar emin olum rus kizlari sevdigi icin herseyi yapar hic tereddut etmez abin ona ilgi gostermistir fakat abin baska birsey icin ilgi gostermis kiz bunu yanlis anlamis ve baglanmis bence sen burada abine asik olan kizi degil kizi kabsiran abini sorgula derim.
125 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi yaaprlar ama çok aşırı rahatlar bize uymaz o kızlar
Soran+1 yılyok biz dopru tanıyoruz. rus milleti değil sadece bütün avruapa rahat. onlar bekaretini 15 yaşında veriyor genelde. zaten orda normal böle şeyler. kültür farkı bizim gibi değiller. bizde istisnalar dışında evlenmeden kimse birlikte olmaz ondan erkekler abaza ve kızlarımız kaprisli
- +1 yıl
Rus kulturundede aslinda bakirelik var bu ruslar ile alakali degil avrupa kulturu dedigin gini yani rus olup olmamasi ile alakasi yok bu isin. Sunuda biliyoruz ama yani bakire olup ruhu bakire olmayan ve bakireligini koruyum herturlu seyi yapan fakat sonra kendini tertemizmis gibi goren insanlarda var. Hic bir rus gecmisini saklamaz veya insanlari kandirmaya yeltenmez ben irk ile alakali degil vicdan ile alakali diyorum muslumanlik veya hiristiyanlikta bakirelik var zaten bu tamamen avrup kulturunden kaynaklaniyor irklarla bir alakasi yok yani
Soran+1 yıltamam ırkla ilgisi yok dedik bizde. avrupada böyle. hiristiyanlıkta var evet ama sadece rahibilerde. zaten normal onlar için saklamaya neden gerek duysunlar. bizimkiler üzerlerindeki baskıdan dolayı saklıyorlar. orda baskı yok ki. türk erkeği bir kadın bakire olmasa türk her türlü şeyi söylüyor ama yabancı bir kızda aramıyor. bu nasıl iki yüzlülük? senin dediğin örnekler istisna. genelde yüzdeye vurursak çoğu kız temiz evleniyor burda. zaten nikahsız birliktelik çok yaşanmadığı için erkeklerimiz abaza olmuş. avrupadaki gibi değil yani.
Soran+1 yılhristiyanlıkta var evet ama yüzdeye vurursan avrupada kızlar 15 yaşında kaybediyor bekaretini. araştırmalar söylüyor. tükiyede zaten o yaşlarda kız evleniyor doğuda ne zaman yapıcak kız kundaktayken mi yani genelde bakire evleniliyor. nikahsız yaşayanlarda var ama şehirlerde genelde. kırsal kesin daha fazla olduğuna göre demek ki bizde böyle. ben çoğunluktan bahsediyorum. avrupayla burayı karşılaşrıman bile komik. herkes burdada neler yapılıyor diyor ama benim çevremde nedense yapılmıyor o haltlar ben çok temiz bir yerde yaşıyorum ehralde ya da herkes kendi gibi biliyor karşısındakini.
Soran+1 yılavrupada benim yaşımdaki kız bakireyse kesin sorunludur bu derler acayip bakarlar. ama burada doğal. bizim kültürümüz bu. bir kaç istisna yüzünden türk milletini avrpayla karşılaştırmak haksızlık
- +1 yıl
Ama sunu tekrar soyluyorum bizde el altjndan yapiliyor o yuzden bilmemen normal. Yuzde olarak cok dogru ama liselerde bile ne kadar cok cocuk aldiran kizlar oldugunu biliyormusun? Kirsal kesimler icin yorum yapamicam ama isim geregi cok sehir gezdim ufak sehirler bile cok farkli degil cunku artik her sehir goc almis karisik memleketten insanlar mevcut
Soran+1 yıle el atından yapılıyorsa sen nerden biliorsun kaç kişiyle tanıştın ki genelliyorsun ben inanmıyorum kötüler hep vardır zaten ama çoğunluk bakire evlenior
Soran+1 yılsürekli aynı şeyler bizimkiler gizli yapıyor ee kaç kişiyle seviştin türk kızıyla söyle o zaman. genelleme yapma haksızlık olur. var tabi olmaz mı ama genelde bakire dir evlenenler
Soran+1 yılAt at nasilsa serbest
Soran+1 yıl100 kizlada olsan yinede dogrulamaz yuzde kac ki
Soran+1 yılTürk milleti ne iftira atiyorsun bu yanlis. kav kişi tanidin sanki.
- +1 yıl
Ben kimseye iftira atmıyorum olayı saptırma bende Kanımım son damlasına kadar türküm. Ben sana bu işin din dil ırk ile alakalı olmadıgını anlatmaya çalıştım ama sen ısrarla anlamak istemiyorsun Abin olcak adam kızı kandırmış sizde vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz olay bundan ibaret.
Soran+1 yılBizim vicdan rahat. sankizzorla yapti cocuk komiksiniz neyse lag anlatmicam
Soran+1 yılHaksızlık yok. sevisti diye almak zorunda degil
Soran+1 yılEe ne yapsin sonuc ne sadete gel
- +1 yıl
Ruslarla alakalı bir hal bilmiyenler dedigin sayfanda ben yorumları okudum emin çogu benimki orada yaşadı veya benim gibi hayatında birileri oldu. Sen kaçtana rus tanıyorsun veya tanıdım? Ve soru sormussun senin ile aynı fikirde olmayanlar salak mı oldu şimdi? Sen tam bencilsin sen haberin olsun sen biraz öl eleştiri yap sorduğun soruya % 90 i senin düşündüğünün tam tersini söylemiş madem cevaplarının önemi yoktu kimsenin neden sorma geregi duydun.
şimdi rusyada erkek başına 5 kadın düşüyor yani erkek konusunda sıkıntı büyük birde zaten zor buldukları erkeklerin yarının votkadan bir işi beceremeyip yatakta son derece başarısız olmasını göz önüne alırsak. ruslar bizim türk erkeklerine bayılıyor birde abinin yatak performansı iyiymişki yapışmış. kızın güveninide kazandıysa bırakmazlar. bırakmıyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakmak zorunda. ya kardeşim istenmiyorsun bırak git. bu ne gurursuzluk. ben olsam beni istemeyen erkeğe yapışmam sevsem bile yani. nedir bu ya. annem dövücekti kadın kalp krizi geçiriyordu ya. bıktık.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. abin niye "öyle bir kızla" evlenemez pardon nesi var o kızın abin düşüp kalkmayı biliyo da başka şeye gelince mi öyle bir kadın oluyo sen bir kız olarak bu şekilde hitap ederken utanmadın mı
37 Yorumla
Soran+1 yılutanmadım. evlenmez çünkü türk kültürü
Soran+1 yılallah beni ıslah etti ben hata yapmam. beddua etme kadir gecesi. allah namusunu koryanı kollar
Soran+1 yılsen veriyorsun diye herkesi aynı sanma. namusunuza sahip çıkın ağlamayın sonra
Soran+1 yılBenim hayat gorusum bu. senin ne oldugun belli
- +1 yıl
sende bir düşünce oluşturacak çerçeve yok ki hayat görüşün olsun anca tanımadığın insanlara çamur atsan hakaret etsen beni hiç tanımadan ne olduğun belli diyebiliyosun. asıl senin ne olacağın belli bu pabuç gibi dilini herkese uzatırsan senin sonun hiç hayırlı değil. Allah senin gibi cahillerden korusun.
sizin kültürünüz ayrı ama abinin kızla yakınlaştığı bir kültür var ona ne diyeceğiz. yani kıza 'fahişemi 'diyeceğiz. abine namuslu diyeceğiz.
yanlış anlamını istemiyorum. abin üzerinden sadece çok genel bir konuyu açtım.
(evlilikte kültürel yakınlık önemlidir kabul ediyorum ama aşk ta kültürel yakınlık diye bir şey yoktur)03 Yorumla
Soran+1 yılAbim Asik degil zorla mi
Soran+1 yılben zorlamam ki zorlasam ne olur koca adam beni mi dinler istese alır zaten ama istemiyor kız çok rahat çünkü
+1 yılabi erik gibi kütletsin hatunu gönül eglendirsin muhtemelen seni seviyorum da demiştir. sonra da yapışkan abinin yavşaklığına ortak olmuşssun ruslara haksızlık ediyorsun, düşün nasıl sevdiyse kız abini gurur yapmadan düşmüş peşine..
28 Yorumla- +1 yıl
ruslar yapışkan falan degil sadece gerçekten sevilmeye ihtiyaçları var aşk konusunda hassaslar oralarda kadınlara yapılan muameleleri siz görseniz allah bizim belamızı versin biz erkeklerimizin degerini bilmiyormuşuz dersiniz.
Soran+1 yılYa para ucin geliyor ne sevgisi
- +1 yıl
:) para için? ne kadar parası var abinin de peşine takılmış hatun.. hayır rus kadınları tanıdgım kadarıyla söyliyeyim rus kadın para için gözyaşı dökmez, yapışmaz.. para için bir erkekle beraberse ona aşıkmış gibi yapmaz.
Soran+1 yılValla rus kadini parasiz adam bakmaz. iyi parasi var. hic rus tanimadin belli
- +1 yıl
rusyada yaşadıgım 1 seneyi saymazssak, he ya hiç tanımadım.. anlatsana nasıllar...
Soran+1 yılKalin kafali sey odakli olduğun icin anlamaman normal ruslar paraya bakiyolar
- +1 yıl
he canım he.. kafam kalın nabalım
hadi sende "fakirler ölsün porsche selamlar" de tam olsun.
Soran+1 yılO senin zihniyet in
"Abim öyle bir kızla evlenemez, bizim kültürümüze aykırı" diyen bir aile ferdinin abisi sanırım kültüründen bir haber mikmeye çalışmış öyle bir kızı.. Aslında asıl aykırılık kendimizi ifade ediş biçimimiz.
23 Yorumla
Soran+1 yılerkekler böle. sana verse sen yapmazsın sanki. bana masal anlatmayın
Soran+1 yılEvt kültürü o tür biriyle evlenmesine aykırı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak kızım Rus kızları duyduğum kadarıyla eşlerine bizim Türk kızlarından daha sadık (herkes için geçerli dğeil), trip atmazlar vs vs hatta Rusların kocasının çorabını ütülemeden giydirmediğini duymuştum. Zaten bizim milletimizde onu yaptılar bunu yaptılar diye onunla evlenilmez mantığı var ha doğru ama bunu her önüne gelen yerde yazmak ne kadar mantıklı? Nereden biliyorsun o kızın ne halt olup olmadığı nı? madem evlenmiyor abin ne diye kızla takılmış?
19 Yorumla
Soran+1 yılSenin annen sadikdegildi heralde ben sadik olmayanini gormedim.
Cevap sahibi+1 yılmalesef annem kadar kafan olsa zaten burada bu soruyu sormazdın :)
Soran+1 yılTurk kadinlari aldatiyormus. annen turk degil mi. sen soyledin.
Cevap sahibi+1 yılvalla ks da görüyorum facede görüyorum senin gibi bir çok kız fake hesaplarla başkalarını arıyorlar :) ama ve dikkatlice okusaydın yazıyı bunu sormazdın orda parantez içinde belirtmişim. (herkes için geçerli dğeil) diye yazmışım sen önce okuma kursuna git sonra rus kızını istemiyoruz diye yazma hakkın olsun.
Soran+1 yılBir anan namuslu zaten.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle ama benim annem ben bir rus kızı alcam dediğimde saygı duyar karar benim kararımdır çünkü bana laf sokmaya çalış anama değil. senin o gerizekalı abin ise ailesinden ve etrafındakilerinden korkutuğu için o rus kızı ile evlenmiyor düşünüyordur acaba benim karımı kankamda s*k*cek mi diye :) :) bu iyidi ya :) şu rus kızı bnmle tanıştırsana :)
Soran+1 yılMide genis sen al kizi abim arada kullanir
Soran+1 yılSenin annende o yoldadir ondan gocunmaz.
Cevap sahibi+1 yılseninle fazla uğraşamayacağım :)
Koca sıkıntısı çekiyorlar da ondan. Şaka bir yana sevdikleri insana çok bağlı oluyorlarmış bizimkilerde o bağlılık yok maalesef. Güzelse eğer kaçırmasın bence sizin kültürünüze ayak uydurabilir istedikten sonra.
06 Yorumla
Soran+1 yılolmaz bakire değil
Soran+1 yılbakire rus kızı kim buldu bizimki bulsun anca 15 yaşında bulucan. oda sübyancılığa giriyor.
Soran+1 yılvalla biz abime kız bulduk iyi biri. bu kız yüzünden abim o kızla evlenemezse o kızı gider gırtlaklarım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı şey benimde başımda geldi. kurtuluncaya kadar neler çektim. çok iyi tanırım yani rus kadınları.
sevgilim vardı rus...1 sene beraber yaşadık.. sonra olmadı ayrılmak istedim.. neler çektim ayrııncaya kadar...
sonra öğrendim ama nasıl ayrılacağımı ve hemen ayrıldım :)07 Yorumla
Soran+1 yılNasi anlatsana
Cevap sahibi+1 yılya benimki cidden bokunu çıkartmıştı ve gitmiyordu yani. başıma bela olacaktı.
bende başkasını seviyorum dedim. başka kadına aşığım ve onunla yaşayacam dedim. inanmadı tabi bana, bende bir kız arkadaşıma rica ettim, sevgilim gibi geldi eve tanıştırdım falan. istiyorsan kalabilirsin ama ben onu seviyorum ve asla senle aramda birşey olamaz artık dedim.
sonra tamam gidecem ben dedi. ama yani nerdeyse olsun kalayım bende diyecekti. çünkü aşık oldukları zaman herşeyi kabul ediyorlar.
Soran+1 yılYa sevgiden ddegil rahat yasami bırakmak islerine gelmiyo peki sen neden ayrildin
Cevap sahibi+1 yılya tabi ki sevgiden değil. nerde bulacaklar böyle rahat yaşam. ekmek elden su gölden. yani annemlerde aynısını söyledi. zaten kızkardeşim dedi, böyle bir hayat ben bulsam, bende giderim yani dedi. ohh miss eli sıcak sudan soğuk suya girmiyor, bir dediğini iki olmuyor, salak mı, niye gitsin dedi.
ben ayrıldım, çünkü türk kızı gibi yok bunu anladım. onlar sadece güzelliklerine ve seksiliklerine güveniyorlar. birde yatakta iyi olmalarına güveniyorlar. ama bunun yanında ilgi alaka sıfır, hasta olsan sana bir tabak çorba yapmaz yani. git hastaneye der. ayrıca aşırı derecede kültür farkı var. ya daha bir sürü şey var. kaprisleri çekilmez, şımarıklıkları çekilmez vs vs
uzun hikaye yani :) belki birgün dertleşiriz senle :) tam yani hatırlattın bana :)
Soran+1 yılGeGelde bizim anlatkilere
Soran+1 yılyazık böle karısını bu kaltaklarla aldatana daha yazık. bu kadınlarda namus yok evli mevli dinlemezler bu arkadaş cevap versin sana bir sene yaşamış
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbin üzerinden gecmeden önce düşünecekti kız kapak atacak yer arıyor telefonuna cevap vermeyerek aradında yok diyerek kendinden soğutacak başka bir yolu var mı
Erkek dediğin birlikte oluyosa o kızı alacak bir kaç kezlikse ecortları tercik edecek yaptığı çok sacma08 Yorumla
Soran+1 yılalla alla ya. herkes seviştiğiyle eveniyor sanki sanki kızın ilki olmuş. allahın kaltağı gördü parayı bırakmıyor işte.
Cevap sahibi+1 yılDüzgün dürüst kişiyle sevişmem ilk geceye saklarım şeviştiğim kişininden hakkını veriirim
Göstermeseydi parayı bu kadar yapışmazdı:))
Soran+1 yılya kız anlatlayada bir otelde hizmetçi mi ne öyle birşey orda tanışmışlar. kız bırakmıyor
Cevap sahibi+1 yılAbinin parasının olduğunun anlayınca bırakmaz işi de iyi se hiç bırakmaz tutkalla yapışmışcasına
Bu bizler bir ders olsun kimle arkadaş olduğumuza dikkat etmeliyiz abin onunlabirlikte olmasaydı bu seviyeye gelmezdi
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılsavcılığa verilcek kız konuştuk. para için ne gurursuzluk yaa. valla ben olsam tenezzül etmem. bir erkek beni kovucak ben gitmicem haa büyük konuşmayayım ama allah korusun.
Cevap sahibi+1 yılEn doğrusu savcılık bazı insanlar para için vucudu satıyo gururunu yere sermiş çokmu. Kişiden kişiye göre değişir seninile bir yönümüz aynı cıktı paraya önem vermediğimiz:) Güncellemeni okudum doğru yazmışın paraya olduğu kadar dış görünüşe den önem veren çok bilmiyorlarki asıl güzellik iç güzelliği olduğunu
Soran+1 yılevet tabikide öle. güzellik gelip geçici 50 yaşına gelince bu kadın çok güzel demiyor kimse. bence önemli olan güvenilir bir eş olmak onun içinde geçmişi temiz bir kız olmalı.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın temiz bir insan bulmak bu zamanda zor tanıştığın insanların mutlaka daha önceden bişeyleri cıkıyo ya da en çok başıma gelen kendini beğenmiş ukala karşısındakini küçük gören kızlar cıkıyo temiz ve iyisiyle karşılaşmak milyonda birdir
+1 yılValla sevgili kullanıcı kız ya abine abayı yakmış ya da fırsatçı. Kurtulmanın yolu var kızı bana havale et :D
Neyse şaka bir yana abin kızı alsın konuşsun ciddi ciddi senle olmaz desin büyük ihtimal işe yarar.01 Yorumla
Soran+1 yıle konuştu zaten kaç kere. neyse savcılığa gidicek yarın sanırım suç duyurusunda buluncak. bu işten kurtulması lazım. kız fırsatçı ya. boşversene ne aşkı
rus diye namussuz damgası mı yapıstırmak gerek hemen. belli ki kız asık olmus, seviyor. istemiyorsa abin reddetseydi o zaman, onunda amacı belli degil.
24 Yorumla
Soran+1 yılya kardeşim iki kişi birşeyler yaşamış bitmiş yapışmak mı gerekiyor böle. bu ne yüzsüzlük bee. bu aşk değil aşık kadın gururlu olur gitmeyi bilir.
Soran+1 yılayrıca namusları yok bize aykırı. benim abim mal mı kullanılmış kızı eve sokucak güvenip
- +1 yıl
öyle ama abin kızları kullanmayı biliyor ama. o zaman abinin evlenmek istedigi bakire kız da mal mıyım ben kullanılmıs biriyle evleneyim dese haklı degil mi? asık kadın gururlu olmaz hem ask gurur falan dinlemez ama istemiyosa abin söylesin uygun bir dilde halledersiniz sorunu bir sekilde halledilmeyecek gibi degil.
Soran+1 yılE söyledi zaten
+1 yılKıza değil abine de ki; ulan adam mısın! bizim ailemize ters neden elin kızını miktin? Biri bana böyle yapsa iyi olurmuydu?
Elin rusunun ne suçu var kız sevmiş sadece!22 Yorumla
Soran+1 yıle hemen sevmesin oda her erkeğii
- +1 yıl
Tamam. Arar söylerim.
+1 yılkızları takılmak için kullanan erkeklerin beynini...
311 Yorumla
Soran+1 yılonlardan senin bir yerini...
- +1 yıl
la kes abini savunmaya kalkma bırı abının yaptıgını sana yapsa ne yaprdın ben demıyorumkı kızın boyle durmadan mesaj atması dogrudur dıye ama abının yanlısı kızdan fazla
Soran+1 yılvalla vereni kullnırlar dünya böle. erkek budur zaten. akıllı olucan vermicen namuslu olucan. nikah altında yaşıyacan özelini. kimse bana yapamaz merak etme. doğru yolda olanı kimse saptırmaz. ayrıca ben fırsat vermem.
Soran+1 yılsanki zorla yapmış almak zorunda mı be
- +1 yıl
yahu degıl ama buyuk konusma bak boyle sen bır kızsın erkegı bu kadar bas tacı yapma
Soran+1 yılbaş tacı yapmıyorum ki. hatalı olabilir ama düzen bu. tek başıma buna karşı birşey yapamayacağıma göre bu erkeklerin gerçeğini kabullniyorum.
Soran+1 yılilk geceden birlikte olup bir erkekle evlenme hayali kuramazsın. bu bütün dünyada böyle. yapıcak birşey yok düzen böyle. ayrıca benim abim ona yapışıyor mu illa benle evlencen diye
- +1 yıl
hayır dedıklerın dogru ama bak anlamıyorsun ınsanlar kız veya erkek bırbırlerıne bunları yapmaya hakkı yok ınsanlar duygularından ıbarettır sevmek zorunda degıl ama karsısındakını kendısıne baglayıp cekıp gıtmekte adil değil
Soran+1 yılYa kizim millet boşanıyo sen uc günlük iliskinin hesabini soruyorsun. kimse evlenmek zorunda değil kizda izin vermicek
- +1 yıl
He canim senin zihniyetin belli
Soran+1 yılZihniyet normal zihniyet. Senin kafan güzel belli
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sende ailende geri kafalısınız o kızın adına sevindim sizin gibi aileye gelin gitmemesi iyi olmuş geri zekalılar sürüsü
10 Yorumlaabine sor bakalım cocuk falan yapmışmı bilmeden de olsa böyle bir durum varsa vay halinize iş aym ye kadar taşınır.
01 Yorumla
Soran+1 yılyokmuş
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok yanlış düşünüyorsun çoğu rus kızı türk kızından güzel bu birincisi ikinci olarak rus kızları türk kızlarından daha çok sevgiye önem veriyor ve üçüncü olarak daha sadık eşilerine
210 Yorumla
Soran+1 yılorpsu l*n eşşek herif. kız orpsu. kaç kişi geçmiş üstünden sadık diyor
Soran+1 yılayrıca türk kızıda güzel sana tipsizler gelmişse sende tipsizndir
Soran+1 yılbaktım resmede harbi çok kekoymuşsun
Soran+1 yılevet olamaz haklısın o tiple
Soran+1 yılevet öyleyim
Soran+1 yılne diyorsun be salak kimi seviyormuş kim.
niye remsimi koyucam böle bir siteye. senden onay mı alıcam tipsiz.
abine bir sor bakayım ne yapmış o kadınada böyle yapışmış ona bir abine sor o anlatsın o zaman o rusu dahada iyi anlarsın kendini onun yerinde bir gör bakalım
017 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben kaşar değilim tanımadığım bilmediğime rkeklerin altına yatmam.
Soran+1 yılverirsen btüüne rkekler alır. bu bütün dünyada böle. kültürleri farklıysa ona göre yaşıcaklar. evlenmek ne demek ya. o kim ki.
- +1 yıl
yanlış adam olan her kadınla yatıp kalkmaz en başta bunu kabul et adamsa yatmış ne olacagınıda düşünmeli erkek sen önce suçu abinde bul o rusun belki bir davranış problemi olabilir ama abinle hangi sartlar altında beraber olduğunu bilmiyorsun belkide abin kızı evlenme vadiyle tatilde kendisine ayar etti sonrada istediğini aldıktan sonra kıza vurdu tekmeyi nerden biliyorsun o yuzden herşeyin dogrusunu bilmeden karar verme derim ama benden söylemesi abin bu işin sonunda kim vurduya gider ruslarla ugraş olmaz özellikle rus mafyasının aktif olarak faliyette oldugu bir ülkeyiz ona göre kıza afra tafra yapmadan güzellikle haledin derim kız işi mafyaya kadar tasırsa abin gidici olur ona göre
Soran+1 yılonlardan mı korkcaz be onlar kim. abim kimseyi evlilik vaadiyle kandırmaz. zaten kendileri yapışıyor. ilk geceden vermiş kız hemen.
Soran+1 yılayrıca bir hata yaptı diyelim abim bıraksın gitsin
- +1 yıl
bunu bir hata olarak görmekte hata abin sürekli bu hatayı tekrarlaycak biliyorsun değil mi sonunda sert bir yere çarpıncaya kadar önce abini düzeltmeye çalısın bence yoksa sonu hiç iyi olmaz abinin ayrıca öyle olmuyor bu işler sizin için basit olabilir ama bu rus abinin canını inanılmaz acıtacak benden demesi size kızla ya uzlasın ya da kızın yapacaklarına katlanırsınız benden demesi size en iyisi everin gitsin abini bir kaç ay sonrada ayrılırlar böylece sorun ortadan kalkar belkide bu sürecte kıza oda alısır yabancı bir gelininiz olur çok mu zor yani hayat bu abin daha ne istiyor ki işte ayriyetten çiftte vatandaşlık almış olur bu sayede bu kız gitse abini şikayet etse zorla sahip oldu bana diye ne olacak olay uluslaraası boyuta tasınmasın diye hop abini ya içeri atarlar ya da abin kızla evlenmeye razı olur ne yani abin kızla beraber olacak sonrasında birsey olmayacak mı sanıyormuş nerde yazıyor bu bana söyler misin
Soran+1 yılalla alla ya. versin bakalım mahkemeye. zorla yaptı desin bakalım ne oluyor. orpsuya kimse inanmaz. biz istemiyoruz öyle orpsu gelin. bize yakışmaz. millete güldüremeyiz kendimizi. alla alla ya yat kalk seviş sonra gel paralı çocuk bul yapış. bir bok yapamaz. birdaha yaparsa polise gidicez zaten.
Soran+1 yıluluslararsı boyuta taşınsın mış. isteyerek vermiş orpsu. orpsuluk yapmasın aklını başına devşirsin o zaman namusuyla yaşasın.
- +1 yıl
sen burada niye bu kadar kızıp atarlanıyorsun ki olasılıkları söylüyorum ben sana ama öyle düşündüğün gibi kolay kurtulamazsınız ayriyetten rica edecem küfürlü konuşmazsak iyi olur ben bile bir erkek olarak yazdıgın kelimelerden utandım öyle diyeyim üstelik siz bir kadınsınız rica edecem küfür pek kulllanmayalım
Soran+1 yılorpsuya orpsu dedim diye mi öfken. ne oldu yaran mı var. o rus mafyasının bir tarafına sokar babam. siktirip gitsinler başımızdan o kızı dövücem ama aklıma koydum birdaha gelirse
Soran+1 yılevlenmek zorunda mı ya çocuk zorla mı
- +1 yıl
benim bir yaram yok merak etme sadece insanların küfürlü konuşması hoşuma gitmez bak güzelim sen fazla abicisin baban ne iş yapar bilmem ama sen rusya mafyasına karsı gelecek kadar güçlü değildir baban herşeyi kenara koy bütün suçun abinde oldugunu bil abin ne zanediyordu kızı kandırıp çakaçak ondan sonra hiç birsey olmamış gibi hayatına devam edeceğini mi benim abim böyle birsey yapsa tutar onu evire çevire bir güzel döver hastanelik yapar ondan sonrada oturur kızla konusur ne oldugunu tam manasıyla ögrenir sonrada kızla zorla başgöz ederim yok öyle bir dünya sen git kızı kandır sonra hiç birsey olmamış gibi hayatına yasamaya çalış sonrada kız karsına dikildimide git ailenin arkasına saklan yok ya abin adamsa şerefi varsa ne yapması bilir ama anlattıgın kadarıyla adam değilmiş abin benden demesi sana yazık ya yazık sizi yetiştiren anne babayada yazık ama onlar sizi böyle yetiştirmiş esas suç onlarda gerçi ya baksana haline onu bir daha görünce dövecem de
Soran+1 yılNe yapicak zorlami evlenicek
Soran+1 yılŞikayet edicek ne diye
Rus kizlari hem maddi olarsk fakir hemde cinsel acidan fakir rus erkekleri votka ictiklefi icin erkelikleri gidiyor tabi urus kizlarida bizim ac turk erkeklerini buldumu birakmak istemiyor onlarla zina yapiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
ruslar hem maddi olarak türkiyeden çoık daha güçlü hemde erkeklik bakımından çok güçlüler... rusyada bizim ülkemizdeki gibi kadın başına 25 erkek değil erkek başına 20 kadın düştüğü için ordaki erkekler ğek umursamıyor kadınları.. bizim milletimiz aç olduğu için saldırıyorlar
Soran+1 yılrusyada zenginlerde var yok değil ama zenginiz engin fakiri fakirmiş. zaten başka ülkelere gelenler fakir olanlar. hayatı iyi olanlar buraya gelmez ki niye gelsin.
Abinde kizi kendini asik ettirdi sonrasinda birakip gitti nasil birsey bu abinde suc
14 Yorumla
Soran+1 yılneden suç olsun. alan razı veren razı alla alla sevişti diye evlenmek zorunda mı nasıl bir zihniyet bu
Soran+1 yılsuçlu falan diyorsun da. nesi suç. istemişler yaşamışlar karışılıklı. bitmiş hala ne zorluyor. annem hastalandı. gidip dövücem valla yettti.
+1 yılsizin veremediğini bir sürü şeyi veriyor size yalvarıyoruz Allah değil mi? şükürler olsun. nasıl olsa ben bulamıyorum ama abin bulmuş helal olsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılKolayveriyolar evt
- +1 yıl
yok vermek almak değil arkadaş. siz kendinizi üstün görüyorsunuz Dilerim ki Allahtan o teniniz bir gün geldiğinde her gününüzü arayasınız. Gerçekten çok üstün görüyorsunuz Allah büyük. Ben sabır ediyorum. İnan o teniniz çok temiz değil. Vermek dediği şey pipinin va. jina ile buluşması. Bir de kalpten istemek ve kadının tenine dokunduğunda hissettiğin duygular var ben yaşamadım yaşayamadım yaşayaymıyrum konu duymak ve hissetmek çok önemli. Aman ne anlarsınız ki? siz belasınız benim iin biz erkekler de sizin için belayız.
Soran+1 yılSana yuz vermemisler turkler
- +1 yıl
bir gün gelir inşallah anlarsınız. boş ver öyle ya dediğin gibi. Allah her şeyin hesabını bir gün soracak bu yazdığım kelmilenin bile. acılar diner göz yaşları da bir gün biter o can dediğin her şey biter. sabır ediyorum inşallah göreceğim ya da en kısa sürede öleceğim.
Soran+1 yılOffnne acitasyon
- +1 yıl
yürepim ağlaıyor yalızlıkan anlamssınki by.
Soran+1 yılE ruslar varmis ya
- +1 yıl
bekle abla sen de bir gün anlarsın bugün iş buldum. verseniz de vermesseniz de artık para var. Eskor. t bulurum çok mu önemli. Sizin gibi insanlar inşallah koca bulamayacak. Allahtan dile ne dilersen. kendni becert demiyor yanlışa anlama ama anlamanız inşallah büyük acılar bırakır sizde. 30 35 yaşına gelmiş bayanlara baktığımda içim acıyor.
Allah aşkına bu soruya birdaha yorum yapmayın zaten kız size ne güzel durumu izaa etmiş niye kötülüyorsnuz hala
01 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamadim ne cok abaza var
Armi burada olmalydi yaa siz mi haber verirsiniz ahali ben mi haber vereyim?
04 Yorumla
Soran+1 yılo kim ya merak ettim
Soran+1 yılBurdaki hepsi ayni
abinin cinsel açlığı bu durumlara sokmuş , şahsen türk olmasaydım türklerden nefret ederdim
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmış bence. vereni kullanırlar hayat böyle
Soran+1 yılya kardeşim bu kız el değmemiş bir gonca mıydı abime gelene kadar. onla bunla yat seviş sonra salağı bul yapış yok ya. kızlığını bozsa hadi derim haklısın. ayrıca ettiğin beduua ya da şunu söylerim ben yaparsam dönüp gitmeyide bilirim
+1 yılbence abine sor neden birakmiyor diye bence sebebsiz olmaz hic birsey
01 Yorumla
Soran+1 yılya kızla çıkmış ayrılmış kız gitmiyor bela oldu başımıza.
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılabın oyle bır kzıla evlenemz ama eglenır demı... bıde kadın olcaksın abıne kızacağına kıza kızıosun kızın sevmıs olabılcegını dusndun mu hıc. umarım boylesı bır olayda senın basına gelmez...
126 Yorumla- +1 yıl
helal be kardeşim
- +1 yıl
eyw pasam...
- +1 yıl
iyi demişsin
- +1 yıl
eyv...
Soran+1 yılNe yapim kizlarda sahip ciksin kendine
- +1 yıl
dedıgım gıbı umarım o kız gıbı asık olmasın bı erkeğe... ozman bakalım nasıl sahıp cıkıcksın kendıne
Soran+1 yılValla ben zaten aşığım. Ama nikah siz yasamam
- +1 yıl
benıde bu ergen kzıların kendılerıne olan guvenlerı olduruo ha:)
Soran+1 yılNamuslu olmak suc mu
- +1 yıl
nıe sevmek ne zmandan berı namusuluk oldu?
Soran+1 yılSevdinddiye yatmak zorunda değilsiniz
- +1 yıl
tabıkıde dılsın ama yattıysanda namussuz dıyemzsın... bence senın namus anlayısn bıraz farklı... bence ınsnları bu sekılde karalaman doğru deıl
Soran+1 yılBence namussuz
Soran+1 yılBu ulkede cok kisiye gorede boyle
- +1 yıl
başkalarının dusncesıne gore hayat cızgını belırlememlısn... derler ıcın yasarsan bırgun sanada bırseyler derler...
Soran+1 yılKimse demez birsey. baskasi dedigin sey toplum yapisi kimse bunu bozamaz burada
- +1 yıl
sen cok buyuk konuşuyorsun.. umarım bu lafların senı bırgun üzmez...
Soran+1 yılüzmez merak etme. ben ne yapıcağımı bilirim. ayrıca bir hata yaparsam da bedelini kendim öderim
- +1 yıl
o rus kızda kendı bedelını kendı oduyor sen sadece bos konuşuyorsun.. anlatnmaya calıstıgımda buyduu
Soran+1 yılherkes hatasının bedelini öder
- +1 yıl
umarım o hata dedıgın seyi sende yapmazsın...
Soran+1 yılYapmam yaparsamda oderim bedelini. zorla degil ya
- +1 yıl
alllam yaa:)) ne ukala seysın ole her cvba bı yorumun var demıı:))
Soran+1 yılKendimi biliyorum ben cunku yapi meselesi
- +1 yıl
anlamdıgın su bunun yapıyla alaksı yok sanırm karsına tamer bozkurt gıbı bırıs cıkmamısn hep kendınden daha az olgun ne ıstedıgnını bılmeyen cocuklarlarla cıkmısısn:)) çok sanlsısn aslındaa
Soran+1 yılYoo cok capkinlarda cikti sen istemezsen kimse sana yaklasamaz. irade diye birsey var. allah yasak koymus. ben allahi erkeklerden cok sevdim
+1 yılRus kzlarını yapışkan gibi görmeyi bırakın ya. Benim arkadaşım o kadar efendi o kadar inançlı ailesine düşkün ki. Utandırır yaşam tarzıyla. İçki yok sigara yok gece hayatı yok. Yılışık değil
011 Yorumla
Soran+1 yılEl degmemis gül dimi ay canimm
- +1 yıl
Senden daha az ellenmiştir
Soran+1 yılvalla ben ellenmedim bakireyim kendimi kocama sakladım bu bir allah bilior. bence sen o az kullanılmışla mutlu olmaya bak o yaştan sonra başkasını zor bulursun zaten
- +1 yıl
Haha ha işte beklediğim cevap. Ya profilde yazan yaşın benim gerçek yaşım olduğunu nerden çıkardın. Sanal ortamdasın. Yaşım senden küçüktür eminim. Ama zeka fışkırıyor bende o başka tabi
Soran+1 yılsus len moruk... burada çıtır kız bulmaya gelmişin. şıp diye anladım seni. az kullanışmış sevgilinle mutluluklar dileriz
- +1 yıl
Hayır tam tersi mature' lerden hoşlanırım ebony my seks teacher , milf hunter , rape seks
Soran+1 yılne diyon moruk sapıttı puhaha
- +1 yıl
Olgunlardan hoşlandığını anlamıştım gel pisi pisi gel
Soran+1 yılhoşt kpek
- +1 yıl
Kpek değil o. Köpek köpek
Hayır yapışkan felan değiller, sadece onlarda yalan olmadığı için aldatmak kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yapışkan çıktı ukraynalıymış
+1 yılkadın her yerde kadındır. kadın her zaman problemdir mutluluğu ruslarda aramaya gerek yok onlarda aynı en iyisi türk kızı
22 Yorumla
Soran+1 yılKac Valla bombalanirsin.
- +1 yıl
niye laa
Rus diye insan değilmiş gibi davranman yanlış arkadaşım. Bir zamanlar konustugum bir abim vardi yabanci uyruklu bir kadinla evlenip kadını kapatmisti hanim hanimcikta birisi oldu
20 YorumlaKusura bakma ama kabahat abinde... abine sordun mu kıza neler demiş ne vaatler vermiş ve kızla aralarında neler yaşanmış... Bunları sorguladıktan sonra kızı suçla bence..:)
00 YorumlaAbinin sucu madem yiyisecen amacin beli nie adresine kadar verip kizi surukluyon buralara demezlermi adama demi ama :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılya faceden bulmuş cin akıllı. orda bilgileri var hep. böle olacağı hiç aklına gelmemiş.
Soran+1 yılşimdi olay şu biz kurban bayramından sonra nişan yapıcaz. istemeye gidicez ramazandan sonra. zaten ailece tanışıyoruz benimde sevdiğim bir arkadaş bu kız. abim sözlüm var dedi. dinlenmiyor. birde antalyada yaşıyor bu kadın otelde çalışıyor. ondan sürekli buraya gelip bizi rahatsız ediyor. ağlıyor falan. nişanıda bozucak. kızın babası vermicek kızı bize bunun yüzünden. off yaa valla şiştim kabak benim başıma patladı.
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. 1 yılı geçmiş merak ettim son durum ne kızdan kurtuldunuz mu
00 Yorumlabir de bize derdiniz tüm kızları aynı kefeye koymayın diye. bir rus kızı abine yapıştı diye tüm rus kadınları yapışkan mı oldu?
20 Yorumlaşüphesiz ki onlar türk erkekleriyle evlenilmek için geldiler. polise şikayet edicem diyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapcaz artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kadınları tehlikelidir. Dikkat edin. Ama kız iyi niyetli olabilir de... O yüzden niyetini bir anlayın öyle hemen bizim ailemize uygun değil diye kestirip atmak olmaz. Belki nasibi gelmiştir. Kim bilir? :)
012 Yorumla
Soran+1 yılAsla almaz onu
Cevap sahibi+1 yılTanımalı derim belki kız iyi birisi. Tanımak şart. Sonuçta aile yapımıza uygun türklerde aldatıyor. Buna yapacak birşey yok. Ama dediğim gibi asla almaz demeyin. Bir denesin belki olacak bu iş. Hem rus kadınları güzel oluyor. Bence bir tanışsınlar. Asla asla dememeli...
Soran+1 yılYa sen okumadin mi zaten epey bir tanismis kizla bizimki yatmislar. hersey guzellik mi hay allahim yaratiyorsun bare takip et.
Cevap sahibi+1 yılHayır okudum yatmak demek onunla işi bitirmek demek mi oluyor? Anladığım kadarıyla sizin ailecek aile ve evlenme anlayışınız erkekler bütün kızlarla yatar ve en sonunda yatılmamış olanı bulur ve kızlar aslında kimseyle yatamaz yatmış kadın pistir evlenilmez eğlenilir duyguları yoktur. Kız beni kullanıp atma diye ağlıyor ben zannettim ki bu kızın niyeti para için evlilik ama seninde yanına gelmiş. Keşke beni tanıştığım ruslarda böyle güzel ve cesur olsa... Hiç biri evliliğe yanaşmıyordu. Neyse gerçekten göndermek isterseniz kalbini kırın derim ama yanlış yaparsınız... Rus kadınları adapte olmada başarılıdır.
Soran+1 yılne yapalım hemen vermesin az ağır olsun oda. ben bütün kızlarla yatsın demedim ama kız kaşınmış sen olsan sanki yapmazsın hepiniz erkeksiniz işte tutamıyorsunuz şeyinizi.
Cevap sahibi+1 yılyaparım ama evlenmesini bilirimde... kız gelmiş ağlıyor bende üzüldüm şimdi...
Soran+1 yılsenin gibiler evlenir midesizsin işte. o kız kimbilir nerelerden geçmiştir. ağlasın pislik acımıyorum ona artık
Soran+1 yılsizin gibilerde mide maşallah geniş olduğu için sizin için namus beyindedir zaten hehe
Cevap sahibi+1 yılnamus *m deliğinde değildir. ne türk kızları var ki bakire evlenip ardından gidip başkalarına yaptırıyorlar. kaldı ki benim ahlak anlayışımı sorgulayacak kişi sen değilsin. her bozuk bir kız kötü niyetli değildir. laflarına dikkat et tamam mı?
Soran+1 yılhehe öyle bütün türk kızları aldatıyor zaten. ailenden biliyorsun sanırım. ya da aldatan kadınlar gelip ben aldattım kocamı diyolar sana. nerden biliyorsun. türk aile yapısı ruslarınkine benzemez. zaten babaları bile belli değil çoğunun.
Soran+1 yılsana göre namus o değildir bir başkasına göre odur değer verir saygı duymak zorundasın kime ne ki yani herkesin hayat görüşü farklı türk erkeklerinin çoğu bakire kız ister nokta.
Soran+1 yılbence bir kadın ilk ve tek bir erkeğe ait olmalı. herşeyimle tek bir erkeğe ait olmak isterim ömrümün sonuna kadar inşş
+1 yılO Rus baya farklı bende Antalya ya gitmiştim Bayaa Rus vardı onların amacı sadece gönül eğlendirmek bütün erkeklerle yatıyodu.
121 Yorumla
Soran+1 yılbu ukraynalı. burada çalışıyor zaten. turist değil.
- +1 yıl
Güzelmi peki
Soran+1 yılgüzel işte sarışın mavi gözlü uzun boylu. bence normal ama sizin gibilere güzel gelir.
- +1 yıl
İyi huyluysa evlensin bence bide abinin fotoraafını atarmısın çok merak ettim :D
Soran+1 yılyok atamam ya boşver.. ama yakışıklı. evlenemez zaten sözlü. olmasaydıda evlenemez zaten
- +1 yıl
:D ben olsam evlenirdim
Soran+1 yıle al o zaman
- +1 yıl
Bul :D
- +1 yıl
Öyle biri değildir belki tanıştığı kız
Soran+1 yılilk geceden yatan kız tam evlenilcek kız neden çünkü güzel. güzellikle iş yürüyor zaten. başka hiçbir kriter yok ahlak gibi namus gibi. ilk geceden kendini teslim eden iradesiz zvk düşkünü biri tam evlenilcek kız deniliyor. şaka mısın ya. herkes sizin gibi geniş değil. ne kompleksi yaratıklarsınız sıkıldım sizden.
Soran+1 yılböle birinle yuva kur evlen sonra boyunuzlarını parlatırsın arada
- +1 yıl
Sen öyle düşün canım Amerikada herkez birbirene patlatıyor demi zaten
Soran+1 yılamerrikalı kadınlar fahişelik yapan bir milletten değil en azından. insanlar zengin zaten kendilerini satmıyor. amerikalılarla rusları karşılaştırma.
- +1 yıl
Amerikamı öyle biri deyil 15 yaşında bakire kız bulamazsın orda:DD
Soran+1 yılbakire olmamak başka birşey. kendini parayla satmak başka birşey. amerikalılarda rahat tabi ama o kızlar fahişelik yapmıyor. en çok fahişe rus ülkelerinden çıkıyor dünyada.
- +1 yıl
Ha parayla satmış ha isteyerek yapmış deişen ne ki :D
Soran+1 yılaynı şey değil bence. biri severek yaşıyor diğeri para için etini satıyor ikisi farklı.
- +1 yıl
Tamam söyle abine evlenmesinler o zaman söylediğime pişman oldum o senin düşüncen ben olsam evlenirdim :DD
Soran+1 yılmahkemeye verilior kız yarın. senin miden genişse bize ne ayol.
Soran+1 yılsana kimse yüz vermiyordur ondan seçici değilsindir
- +1 yıl
Ne alaka çok agresifsin burada ben seninle takılıyom verdiğin cevaplar çok sinirli dikkat etiysen her cümlenin sonuna gülücük koyuyorum :DD
+1 yılAbi s. kerken iyi peşini bırakmayınca kötü bide hemcinsin la senin kendi başınada böyle bişey gelebilir.
023 Yorumla
Soran+1 yılya ikide bir senin başınada gelebilir demeyin be. benim başıma gelmez ben nikahlım olmadan kimsenin koynuna girmem haa girdim mi adam beni bıraktı beni almak zorunda diye ağlamam nokta.
Soran+1 yılay sanki kız bakireydi
- +1 yıl
niye ozaman yaptı o kızı? yapmasaydı ozaman?
Soran+1 yıle vermedeydi. kız. verse almazsın sanki demogoji yapmayın şurda bana. bana erkekleri anlatma
- +1 yıl
tamam işte yapıyorsan kızın dediklerine boyun eğeceksin ozaman siz demogoji yapıyorsunuz aslında
Soran+1 yılalmak zorunda mı sevişti diye
- +1 yıl
niye kızı ortada bırakıyor? sen oldunda aynı duruma düştün nasıl evlenecektin peki? bunu düşünmüyonmu hiç?
Soran+1 yılbakire miydi sanki orpsuydu
- +1 yıl
senin yaşın kaç?
Soran+1 yıl25 . bakire olsa tamam kızı ortada bırakmış olurdu haklısın ama öyle bir durum yok. orpsunun teki işte
- +1 yıl
yazık vallahi hiç senin kadar bu şekilde bir acımasız kadın daha önce görmedim.
Soran+1 yılbence o kız benden daha acımasız. sadece fırsatı yok okadar.
- +1 yıl
fırsat derken?
Soran+1 yılyani bana verilen şeyler onun elinde olsa benden çok daha acımasız olurdu buna inan. benim ailem gibi onun ailesi arkasında olsa parası olsa gücü olsa yani.
Soran+1 yılzayıf olduğu için vucudunu kullanan her kadın tehlikelidir bence. sen kadın değilsin anlamazsın. biz birbirimizi iyi anlarız.
- +1 yıl
kibirlisin sanırım ve kibir dünyanın en kötü şeyidir biliyormusun?
Soran+1 yılyok gerçek bu. inan bana daha acımasız olur. kibirli değilim gerçek bunlar
- +1 yıl
hiç sevgilin olmadımı bugune kadar?
Soran+1 yılvar benime rkek arkadaşım evlenicez inşş abim bir evlense
Soran+1 yılama gerçekten dediklerim doğru. kadınlar aslında zannetğiniz gibi değil. para ve güç için herşey yapabilen kadınlar var. tabi herkes aynı değil ama. zaten abimi çok sevse aşkından ölse yinede peşinde olmazdı. zaten iyi bir kız yüzsüz olmaz utangaç olur. yüzü kızarmıyorsa o kadından korkcan arkadaş
- +1 yıl
ama unutma kibirli olanları, kendini üstün görenleri, yukarıdan insanlara bakanları Allah çok büyük felaketlere sürükler.
Soran+1 yılkibirli değilim sadece ailemi koruyorum hepsi bu
Soran+1 yılallah beni bilior sen dert etme.
+1 yılRus kadınlar anlasabildigi erkegi buldumu birakmaz bizim kizlar gibi kibirli dwgiller... bizim kizlar rusyada olsa erkeksiz kalir :)))(
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeksiz kalmak onursuz yaşamaktan iyidir
- +1 yıl
onursuz olan erkeksiz yasar
+1 yılrusları erkekler neden seviyor sanıyorsun panpiş veriyorlar besbelli işte panpiş
17 Yorumla
Soran+1 yılya tamam vermiş buda hemde ilk günden. ama bu yapıştı ya yok böle birşey.
- +1 yıl
işte diyorum ya
Soran+1 yılbizim salaklar veriyorlar diye gidiyolar sonra böle oluyor.
- +1 yıl
sonra hayran kalıyolar hıc sorma bazıları tabi çoğu rus kızı görmemiştir yakından resimlerden hayran kalıyorlar :D
Soran+1 yılay burdakiler öyle zaten hayatlarında görmemişler atıyolar işte
- +1 yıl
eksi vermiş birde bu 2 tane Allahı sapığıı panpiş türk erkekleri kadar iyrenç bir şey yok inanabilirsin
Soran+1 yılgördüm valla bazıları çok salakmış
canını kanını tanıdığınız Türk kızı varken başkasına bakmak bence doğru değil ama bizim insanımız hep başkasına özenmiştir zaten genetik herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen. millet bilincimiz koreldi artik
+1 yılvay surtukler erkegın hasını bılıyorlar bendede var oyle bırtane. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatilde biri demişti manyak sadıklar diye. neden bende merak ettim canım? ülkelerinde ki yokluktan kaçmak için mi neden sence?
04 Yorumla
Soran+1 yılya ne sadığı yüz kişi geçmiştir üzerinden bu saatten sonra sadık olsa ne olcak. parası yok işi gücü yok atıcak bizimkine kapağı burada geçincek işte akıllı. aileleri atıyor bunları gidin para getirin nasıl getiriseniz getirin diyolar. e bunlarda evlenmek istiyor kurtulmak için. ondan erkeklerin her dediğini yapıyolar heralde bizimkilerde vay bee ne sadık diyor. sanki türk kızları şey tövbe yarabbim ya. valla artık haklı buluyorum bazı türk kızlarını iyi yapıyor bunları boynuzluyanlar hak ediyolar.
Cevap sahibi+1 yılaynen canım ya.
eşimin arkadaşı bulmuş, köpek gibi sadık diyor. bende şaşırdım. peki bakiremiymiş dedim eşime. soramaz tani nasıl sorsun.
aklım şaşırdı ne bileyim. neden türk kızlarından daha sadık mantık dışı aynen ya.
Soran+1 yılyok ya ne bakiresi 15 yaşında evlenmediyse asla bakire değildir. bence bunlarla evlenen erkekler güzellik diye evleniyor sonrada mallarını biliyolar sadık madık diye kendilerini kandırıyolar. kızın üstünden bin kişi geçmiş sadık olsa ne olur hem işte onlar akıllarına gelmesin diye sadakat yönünü vurgulamak sitiyor. zaten bir ilişkide evlilikte sadık olmak zorunda ki iki taraf bu ekstra özellik değil. türk kadınları hep kocaları aldatıyor sanki. ezikliklerini kapatıyolar. bence o kadını alma evine. güvenme. göz koyar kocana birde yakışıklı falansa sakın sakın bulaşma görüşme eşinlede görüştürme canım benden söylemesi.
Cevap sahibi+1 yıltamam canım. ama m, dem ulandı bu yapışık onursuzluklarından ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bildigim bizim erkekler rus kızlarına yapısık :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılabazalar öle. ama abimde tip var para var
Ruslar sevdiğine ihanet etmez adam gibi sever birçok rus tanıdığım var çok harbi kızlar mesajında rusları kıskandığın izlenimi vermişin ;)
00 Yorumla
+1 yılAbini koca yapmak istiyorsa kendine ondan bırakmaz. :) bir daha bulaşmasın ruslara :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbulaşmaz heralde salak
+1 yılAbinin değil türk olmanın peşinde. Evlendikten sonra kaybolacak işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmam para peşinde bence
+1 yılsuç senin o abinde kimbilirr ne umutlar vermiştir kıza kızda güvenmiş abin gönül eğlendirirken dikkat etsinn biraz bu ne cahillik mk
00 Yorumlaohh abin geçsin üstünden sonra bilmem kaç kişi geçti :D
013 Yorumla
Soran+1 yılne yapalım ihale abime mi kalsın
Soran+1 yılvalla bu kızı gider döverim. annem hastalandı bunun yüzünden. git onla bunla seviş yat sonra zengin çocuğu bul yapış yok öle.
Soran+1 yılya rahatsız ediyor. abim sözlü gibi zaten.
Soran+1 yılya gitmiyor gitmiyor. işte. ben konuştum kaç kre güzellikle anlattım ağlıyor tamam aramam diyor birdaha. sonra yine geliyor. annemin kulağına gitti hastalandı. babamdan gizliyoruz. huzur kalmadı ospru yüzünden ya
Soran+1 yılya iş yerine geliyor. telefon değiştirdik zaten. bir şekilde buluyor. sürekli tel değiştirilmez ki. gidicem tutucam saçını yemin ederim. ama ağlıyor falan bende vicdan yapıyorum. iki ucu b.. değnek
Soran+1 yılya kardeşim neyi inkar edicek. sanki zorla ırzına geçmiş orpsunun. para için bırakmıyor abimi. kız çakal. aşığım havasında kandırıp hamile kalmak istiyor belli.
Soran+1 yılBizim köklü güçlü ailemiz zaten coktan cacık oldu
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne