Bu İran şahının karısı falan değil. İran'da eskiden kızlar tiyatro oynayamadığı için erkekler kendisini kız kılığına sokup rol yapıyordu dikkat çekeyim derken rezil olursun bak bence soruyu sil👍
@tutunamayanadam10 gerçektende komik tarafı yok. clickbait ve gtlrnden element sallamışlar işte... ayrıca İran şahının karısı olsaydı bile böyle giyinemezdi sjsj🤦mizah anlayışınız düşük gerçekten... Instagram'da falan duyar kasmak için öyle yapıyorlar genelde bu soranda kendisini rezil etmiş zaten🤦😅
Yalnız eski İran tiyatrosuyla ciddi bir şekilde dalga geçmekte ne bileyim bana biraz abartı gibi geldi... mizah anlayışınız bir clickbait ve gtnden salanmış elementler ile bir😅🤦
Neyse ne ne farketiyor yani ben bu olayın gerçeğini gösterirdim sana ya aynı buna benzeyen bir kız vardı yüzlerce kişi yazmış prenses falan kızın benden fazla bıyıkları var haklısındır elbette ama neden rezil olsunki hepimiz aciz İnsanız kendinizi gereğinden fazla ne önemseyin nede büyültün nede kücültün aciz kusurlu İnsanız hepimiz
@tutunamayanadam10 emin ol telefondayken bunu soruyu gören insanların hiçbirisi kahkaha atmadı sende atmadın... sadece klavyede komik olduğunu belirtiyorsunuz. ayrıca kızda biraz akıl olsaydı eski tiyatro ile ciddi ciddi dalga geçip asılsız bilgilerle donanmış bir görseli buraya soru şeklinde koymazdı🤦 duyar kasma lütfen 👍
Nie rezil olâyım burda daha rezil yazanlar var bunda bişi yokki burası eğlenmek için yazılarımı görmek istemeyen engeller. raşitsss sana bu yazı engelle istersen
O dönemlerde bir kadın ne kadar kilolu ise ne kadar erkeğe benziyorsa o kadar güzel kabul ediliyormuş. şu an o dönemin güzellik algısına şaşırıyor olabiliriz ama onlar da eminim bizi görseydi bu sorunun altına yazılan yorumları, bize söylerlerdi.
Bundan bir yuz yil sonrada bugunden bir kizi koyup ugruna ne sevgiler tukenmis diyr bir sey koyabilirler. Cunku postmodern toplumun guzel algisi neyse hangi rolde olmasi gerekiyorsa kadin ve erkegin insanlarda ona benzemeye calisiyor olmasi, aynen bugun neden bugunun tarzi pantolonlar giyiyoruz cevabiyla ayni olabilir. Cunku bir yuz yil once ki giyimde farkliydi.