Kaza mı, suikast mi? Suikast ise kim yaptı?
Suikast
Kaza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kaza mı, suikast mi? Suikast ise kim yaptı?
benim anlamadigim boyle onemli adamlar yanina 1 tane parasut neden almiyor dugerleri neysede cumhurbaskani onemli. bakti sorun var atlamasi lazim parasutle.
Kadere iman ediyorlar. Ondan.
Bunun, suikast olduğuna inanıyorum Şöyle ki Israilin elektronik harp sistemleri, bir helikopterin sinyalini bozabilecek güçte. Yoksa Reisinin, bozuk helikoptere bindiğini düşünmüyorum.. Bu suikast, ispatlanamaz da Yani israil, iz bırakmadan intikam alıyor.
Diyorsun.
Bizde de aynı silahtan var. Koral sistemi diyorlar. Bizde varsa, sizde daha iyisi vardır. Bu elektro manyetik silah, her şeyi kör edebiliyor
teşekkür. Hepimiz, Hazar Kağanlığının torunlarıyız
Rica ederim
Evet öyle o yüzden sisli havadan da yararlandılar. SUİKAST
Dini lideri bile yaptırmış olabilir
👍👍👍
Cevap
10Cevap
bence ikisi de olabilir
Şimdi ben sağlıklıyım ambulans helikoptere binmisligim var. O ambulanstaki kara kutuyu internetten izleyip nerede olduğumuzu görebiliyor iken koskoca cumhurbaşkanının uçağının nerede olduğunu, nereye düştüğünün bulunamamasi enteresan 🤨
Iran Cumhurbaşkanı'nın ölümü suikast çünkü: İsmini anmak istemediğim bir şey yani ülke bile denmez o yoğun sisli hava ve Iran Cumhurbaşkanı'nın olduğu helikopter normalde Türk radarlarına görünmesi lazımdı. o yüzden bu bir suikast.
70 model helikopterle ucarsa olacağı bu. Demek o adını anmak istemediğin ülkeyle ugrsamayacakmissin
Neden paraşüt almamış
Kadere iman ediyorlar. Ondan
İran'ı hiç sevmiyorum inşaallah Filistin'in yaşadığını onlar yaşar
Ortadogu barışı için en büyük tehdit
Kaza olma ihtimali yok
Neden? İran kimseyi sorumlu tutmadı
Kim sorumlu sence?
Ben de etmem.
Kimin eli kimin g*tünde belli değil
AB-ABD Ortağı Suikast Katledildi
AB?
Suikast
Kim yaptı
Suikast
Kendi içlerinde ki bir hesaplaşma diye düşünüyorum.
Kaza diye düşünüyorum
İran güvenmiyorum siyonizme hizmet ediyorlar
Olabilir
geb eripp gittii istee serrooooo iran
İsrailin işi
Kanıt?
kötü amaçla söylemiyorum yahudi misin?
Evet
Fark etmez gebersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?