Arkadaşlar o kişiyi istemiyorum boşanmak istiyorum. 2 senedir evliyiz çocuğumuz yok kendisi boşanmamak icin elinden geleni ardına koyuyor. Nasıl ikna edebilirim ne yapabilirim? Avukatıma gidip biz evliliğimiz hakkında daha düşüneceğiz demiş avukatta davayı daha açmamış sinirlerim iyice gerildi. Acsanda davayı çekişmeli olur diyor. Bana bir şey yapmadı ama ben boşanmak istiyorum artık evli kalmak istemiyorum kendi başıma özgür olmak istiyorum. Lütfen yardım edin ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ne olursa olsun kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlama hakkına sahip değil. Hiçbir şey olmasa bile eve kapatması ve o olmadan dışarı çıkamıyor oluşun boşanman için haklı sebep oluşturur. Bu durumda kadını korumaya adalete de adalet demem ben!
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kimse namusunu başkası için taşımıyor gerceten
- Cevap sahibi+1 yıl
@batuturk64 kesinlikle
- +1 yıl
Aynn öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Evlilik öncesi hiç görüşmediniz mi? Nişan sürecinde vs hiç mi tanıyamadın? Eğer sağlam bir gerekçen yoksa ve kocanda dışarda çektiği fotoğraflarınızı delil olarak mahkemeye sunarsa bir kaçta şahiti varsa unut o boşanma işini ;)
Adam gibi bir gerekçe bul ;) çocuk oyuncağı değil bu işler ikincisi boşanınca hayatın çok daha iyi olacak sanma ;) eşinin tek olumsuz yanı buysa haline şükret çünkü bazıları içer kumar oynar şiddet uygular vs vs vs ikinci ilişki kurduğun kişi daha beter olabilir. Günübirlik takılırım dersen o daha beter. Kimseyle takılmam dersen zaten gene evde kitli kalmak zorunda kalacaksın ;) zor yani..06 Yorumla- +1 yıl
Ne yani kumar oynamıyor şiddet uygulamıyor diye mutlu olmadığı bi evliliği mi sürdürsün
- +1 yıl
@hiçkimse0001 bana kızma adalet sisteminin dayatması böyle ;) başımızdakilerde halinize şükredin diyor. Eee tamam işte her şey güllük gülistanlık birde yandaş medyayı açıp izliyorsan süper güç biziz böyle ufak tefek sorunlar olur. Abartmayın keyif çayı için ;)
- +1 yıl
Dayi saçmaladığını farkındasındır umarım. Baştakilerle bunun bi alakası yok. Yandaş medyayla konun zerre alakası yok. Allah kolaylık versin sana ne diyim
- +1 yıl
@hiçkimse0001 bak şimdi hiçkimseciğim canım ciğerim ;) sen nerede yaşar ne yer ne içersin? Yazdıklarım hiç aklında bir şeyler canlandırmıyor mu? Hiç haber izleyip milletin ne halde kime neyi şikayet ettiğinden ve aldığı cevaplardan haberin yok mu?
Olayla bu kadar uzak olup yorumuma atlayıp Ne yazdığımı Ne anlatmak istediğimi bana mı öğretiyorsun? Bir yaşıma daha girdim dayılar götürsün seni ;) - +1 yıl
- +1 yıl
boşanma isteği tek taraflı bir irade sonuçta.. istiyorsanız kimsenin onayına mazharına ihtiyacınız yok.. veririsiniz dilekçeyi sunarsınız delilleri şahitleri gerisi mahkemnn bileceği iş.. karşı tarafta itserse olaysız kansız çabucak biter istemezse bayağı bir başınız ağrır ama
10 Yorumla - +1 yıl
Bilemedim. Adam senden vazgeçemiyor. Sana değer veriyor. Bi kötülüğü olmamış. Belki bi hafta ayrı kalsanız. Kafaları dinleseniz düzelir.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Özgürlüğümü kısıtlıyor istemiyorum
- +1 yıl
Belki bunu bi sakin sakin konuşsanız. Yapmışsınızdır belki de. Bilemiyorum. Belki başkasından duymalı seni kısıtlaması doğru olmadığını. Çok baskın bi karaktere sahip sanırım.
Davayı sen açarsan ve 2 tanığında olursa daha kolay boşanırsın. Arada şiddet, aldatma, eve bakmama vs durumu da varsa ballı börek gibi olur.
00 Yorumla- +1 yıl
Sana siddetmi uyguluyo
Seni aldatiyomu
Seni sevmiyo mu00 Yorumla - +1 yıl
çekişmeli olursa cok uğraştırır siddet vs yoksa gidip gelirsin mahkemeye
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Davayı açabilirsin elbette ama geçerli bir sebebin olsa çok daha iyi olur sanki. Senin gerçek sebebin nedir?
05 Yorumla- +1 yıl
Ahmetle mehmetle rahatça yiyismek 😃
- Soran+1 yıl
@JAPANMOTORS eve kapatılmamak. Günahımı ne güzel alıyorsun teşekkür ederim
- Cevap sahibi+1 yıl
@Soran , avukatınla konuştun mu bunu? Yani seni kısıtladığını anlattın mı?
- Soran+1 yıl
Hayır sadece hemen boşanmak istediğimi söyledim
- Cevap sahibi+1 yıl
Boşanmak istediğine göre muhtemelen cinsel hayatınız da son bulmuştur. Bence eşinle konuş ve kendisine karşı bir şey hissetmediğini , cinsel çekim dahi hissetmediğini , bu şekilde yürümeyeceğini söyle. Belki ikna olur.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kadınlar boşanmak için mi evleniyo evliliğin adını da kirlettiniz la
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Sen neden bahsediyorsun haddini bil beni eve kapatıyor diyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Başka yalan bulamadın en kısa yoldan böyle arazi olurum diyon he seni ne diye eve kapasın ne saçmaliyon sen😃
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen bulunmaz Hint kumaşısın herhalde
- Soran+1 yıl
Siz de psikolojik destek alırsanız iyi olur normal değilsiniz galiba yazık
- +1 yıl
lan eve kapatıyormuş maal kimseyle görüştürmüyormuş kırmızı oda da ki selviyi düşün allahın belası
- Cevap sahibi+1 yıl
O zaman öldürsün onu eve kilitliyorsa
Yuvani yıkma sev onu zor olur sonrası göründüğü gibi kolay hayatın olmaz
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Beni hiç bir yere bırakmıyor evde köle hayatı yaşıyorum onsuz bir yere adım atamıyorum öyle hayat olmaz
- +1 yıl
biraz empati yapın ya
- +1 yıl
hayata bi kere geldin kim kısıtlanmak ister eve kapatılmak ister
- +1 yıl
anlat da bilelim
- +1 yıl
Ama evlenirkrn evlenrcem diye g*t atiyordun ne çabuk unuttun o günleri
25 Yorumla- Soran+1 yıl
Kimse hayatımı kısıtlasın diye evlenmedim
- +1 yıl
Evet onun icin evlendin. evlenince bu olur. Yok bunu bile bilmiyorduysan beyin kapasiten hakkında şüphelerim var
- Soran+1 yıl
O zaman seni de bir yere kapatsınlar evlenince bakalım nasıl oluyor
- +1 yıl
Kapattilar zaten merak etme
- +1 yıl
boş konuşma kısıtlamak nedir ya? odaya kapatmak saçmalamayın gerçekten adamın ruhsal sıkıntıları olmalı
- +1 yıl
Ben bu uygulamayı 5 dk önce indirdim bana özelden mesaj atma gibi bı imkanım varsa at biraz konuslim istersen
00 Yorumla - +1 yıl
seven erkeğin yine tekme yemesi bakınız şekil a
seven erkek olsaydı böyle olmazdı00 Yorumla - +1 yıl
Kırdığın kalplerden helallik al
10 Yorumla - +1 yıl
Neden boşanmak istiyorsun?
00 Yorumla niye evlendinki sevmedigin adamla
10 Yorumla- +1 yıl
Boşanma sebebin ne
03 Yorumla- Soran+1 yıl
O şahıs olmadan dışarıya çıkamıyorum
- +1 yıl
Ne alaka 🙄 sen köle değilsin
- +1 yıl
Bu kadar da olmaz saçmalamış bence. Pilsikoloji bozuk birisi olduğu belli
- +1 yıl
Neden boşanmak istedin ki
00 Yorumla Strapon seven var mı ilişkide
00 Yorumla- +1 yıl
Sevişme boşanır
10 Yorumla - +1 yıl
soğut kendinden
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Boşanma davaları, anlaşmalı boşanma ve çekişmeli boşanma olmak üzere iki türdür.