Ah şeyma güzel sevgilisi yiter artik ayriliyor musun napiyorsan yap 15 sezonluk brezilya dizisine cevirmeyin su isi
Hahahah yaaa akıl ver bana noluuurr
Konuyu kisaca anlatsana
Kaç kere uyardım wpye instaya girdiğin halde bana yazmamazlık yapma diye ayrıldım engelledim saymadım hep şans verdim ama hala aynı yalvardı affettim aynı ama aynısını ben yapınca kafayı yiyor kendisi yapınca bir şey yok neymiş işten dolayı oyundan bilmem ne boş zamanında yapıyor bu konudan kavga ediyorum adam aynı şeyi yine yapıyor daha dün konuştum bugün yine instaya girdi wpye girdi yeni yazdı kısacık daha dün konuştuk Ben mi abartıyorum anlamadım ki
Hatirladim ss atmadanda soruyordun bu soruyu. Yani seni ihmak etmiyor ilgi gösteriyor ariyor soruyor normal bir sekilde ilgileniyorsa ona kizma. Hem bak o da bir insan. Onun wpsi ya da instasi senin üzerine kurulu degil. O sirada baska bir arkadasina yazabilir baska bir sey icin instaya girebilir. Cok sıkboğaz edersen hakliyken haksiz duruma düşersin. Sana hakettigin ilgiyi yeteri kadar veriyorsa bunu umursama. Hatta son görülmeni kapat hic görmezsin böylelikle.
Varya daha demin dedim girip yazmadım öyle yaptı diye bana diyorsun kendin girip yazmıyorsun dedi bana öyle yaparsan bende sana yaparım yapma dedim tamam aşkım dedi hala aktif mesajıma cevap vermiyor sence ne yapayım ayrılayım mı
Ayril
Sen olsan öyle mi yapardın
Cevap
5Cevap
Sonuna kadar okudum sırf anlamak ve yardımcı olmak için şelqkwdkwkrkwlrl aga konuşma çok saçma tamam diyo yine bakmıyo ne grubundan bahsediyo ya bahaneler çok var sen ondan zor bir şey istemiyosun ki bak mesajına geç bakabilir belki işi vardır amaa çevrimiçi olup instada gezip bakmıyorsa hatalı tabii ki ve yola gelmezse ayrıl
Oh sonunda okuyan birisi insanlar neden abartıyorsun bu çocuk sana iyi dayanıyor diyor anlam veremiyorum ben haklıyım kendisi de haklısın deyip duruyor çünkü ona aynısnı yaptığım zaman kafayı yiyor ama kendisi yapıyor ben kaç kere uyardım hala aynı dün akşam o kadar konuştum yine instaya girdi çıktı bana belli bir zaman sonra yazdı cevap vermedim daha bu çocuk değişmez hep aynı zor bir şey değil evet ben ona demiyorum ki her saniye bana yaz girip yazmaması canımı sıkıyor önceliği değilim demek ki kuşku düşüyor içime ne yapıcam ya abartıyor muyum
Benimde sevgilim var ve bak ona çok güveniyorum ama bizim hep önceligimiz ikimiziz teli eline aldığı gibi ilk işi bana yazmak sonra kime yazarsa yazsın ama beni o durumda ihmal ederse içime şüphe düşer aynı şekilde onunda düşer. Bazen geç görüyoruz ikimizde niye geç baktın diyoruz yani demek istediğim sen haklısın biz yapınca sorguluyorlar bizde sorgulayabiliriz. tabii ki kendi hayatı arkadaş çevresi oyunu olacak ama hepsini idare etmeyi bilecek bilmiyorsa bir yola başlamayacak
Varya daha demin dedim girip yazmadım öyle yaptı diye bana diyorsun kendin girip yazmıyorsun dedi bana öyle yaparsan bende sana yaparım yapma dedim tamam aşkım dedi hala aktif mesajıma cevap vermiyor sence ne yapayım ayrılayım mı
10-20 dakika hatta bazen saatlerce
Takılma bunlara diyip geçiyor ne yapıcam Allah aşkına ne desem boş buna anlamıyor tamam diyor yapıyor
Ne yapayım ben artık kafayı yicem
Evet ben onları hep söylüyorum zaten hep tamam yapmıycam haklısın sen özür dilerim hep benim yüzümden diyor sonra yine aynı ya cidden bu konuyu konuşmaktan o kadar sıkıldım ki söylemekten kaç kere yani ve geçen dedim beni kendinden soğutuyorsun kaybeden sen olacaksın dedim benden soğuma tamam dikkate alıcam dedi hala aynı bugünde geçmiş takma bu kadar ben gidip senin instada aktif olup olmadığına bakmıyorum dedi bende bakamazsın kapalı son görülmem dedim kapalı mı bende kapatıcam o zaman dedi öyle deyince çok sinirlendim ve kapat beni bağlamıyorsun artık bundan sonra dedim o da sende bunu istiyordun zAten sen kapatınca sorun yok ben kapatınca sorun var bu ne mantıksızlık dedi her gün diyor seni seviyorum kaybetmek istemiyorum ama hala aynı ne yapıcam Allah aşkına bana akıl ver sne olsan ayrılır mıydın
Canım benim ne kadar süredir sevgilisiniz nasıl biri karakteriyle olsun yani bilemiyorum ki bunları bilmeden ayrıl veya devam et demek çok zor ama bak sende görüyosun ki mesajla olmuyor ya ara telden ya da yüz yüzeyken söyle yine takma derse ya takma deme bana durumu düzelt ki takmiyim de ve eğer hala aynıysa bırak
3-4 aydır sevgiliyiz ben telefonla da konuştum pazar günü ama ertesi gün yine devam etti aynı hareketine ben ne desem olmuyor ben dedikçe o daha direniyor sanki çok zor bir şey değil ben anlamıyorum neyini yapamıyor ya ben girmeyince bile üst üste yazıp arıyor ya ben anlamıyorum beni niye anlamıyor ben buna ne desem bu yine aynı kaç aydır yetti canıma ya ne yapıcam of İnan bilmiyorum kafayı yicem ben bunun yüzünden antidepresan kullanıyorum ne yapayım lütfen bir şey de bana
Ben ayrılıyorum daha fazla dayanamıcAm yoksa sinir krizi geçiricem çünkü adama bu konu hakkında bir şey yazdım o ise İnstagrama girdi mesajıma bile cevap vermedi bakar mısın Allah aşkına bu bilerek değil de nedir resmen bilerek yapmıyor mu tüm mesajlarımı geri aldım bu konu üzerinde konuşurken bile o aynu şeyi yapmaya devam ediyor haklı değil miyim Allah aşkına
Sen benim yerimde olsan bitirir miydin
Dün dedim ben bunu dedim ki bu son söyleyişim yapacak mısın yoksa biter yazdım dün yazdım daha tamam yapmıycam dedi daha dün yazdım bu yazdığını şu an hala aynı şeyi yapıyor cidden gülüyorum attığım bütün mesajları geri aldım daha da diyecek bi şeyim yok mesajları geri almakla iyi mi ettim sence
Ama bana bir şey yazmıştı ona yazdığım tüm mesajları geri aldım şimdi yazar mı da geri almakla kötü mü ettim
Off girip yazmadı diye sinirimden aldım
Napıcam şimdi
Yok açmaz bu saatler oyun oynuyor :(
Ben çok yıprandım yoruldum baksana seninkinin dediğine biz burada kavga ediyoruz hatta ben bitireceğimi söylüyorum o gidip gönül rahatlığıyla oyun oynuyor İnstagrama giriyor birde benim Halime bak lafa da gelince çok değerliyim ne demezsin benim oyun oynayan erkek arkadaşlarım var bundan daha çok yazıyorlar bana hep bahane hep eminim ki şeninde böyle bir ilişkin olsaydı yorulurdun demi
Evet ama artık sabrım tükendi pişman olur muyum ayrılırsam sence
Seviyorum ama şu an yine girdi İnstagrama yazmadı dediğim halde bilerek değilde nedir ki bu
İnsan ne kadar severse sevsin şu duruma dayanamıyor cidden
Doğru değil mi hala şu an devam ediyor allahım ya
Bencede varya bir de süslü laflar kullanıyor ki bunlar hep gözümü boyamak için sonra yine aynı çok haklısın hergün kahroluyorum kendime yapıyorum anca benim yapabileceğim bir şey kalmadı sevgisi yalan belli çünkü hala dikkate almıyor ve şimdi yazdı ne yazdında sildin? Yazdı hiçbir şey yazmayım mı sence
Hiçbir şey yazmadım girdiğim halde bitirdin sanırım neyse sen bilirsin yazdı bana bende senin yapamadığını yaptım dedim bunu istemiyorum ben dedi ne yapayım ya lütfen bir şey de
Yazdım aynısını bakalım ne dicek teşekkür ederimmm
Çok mu sert oldu sence ben yokum dedim ya tehdit eder gibi
Aynen haklısın daha yeni yazdı
Benim çabam olmadığını mı düşünüyorsun seni seviyorum böyle boktan küçük şeylere takılıp durma o zaman istesen de olamayız çok takıyorsun küçük şeyleri
Aynen böyle yazdı daha dün diyordu ki haklısın bu konuda şimdi de küçük şeyler bunlar diyor kendisiyle çelişiyor resmen ben ne desem anlamıyor
İstesen de olamayız ne demek ya hem haklısın özür dilerim dedi şimdi de geçmiş küçük şey diyor
Ne diyim ki anlamıyorum çabalıyormuş neyine çabalıyor ne diyim ben buna
Sen bu dediğinden ne anladın senin dediğini yazdım bana bunu yazdı seni tatmin etti mi
Bilmiyorum geç bakmasını geçtim artık ben girip yazmamasına takıyorum hayır eskiden yine konuşurduk akşamları artık fazla da konuşmuyoruz oyun diye kafayı yemiş geçen arkadaşıyla sabah kadar oyun oynamış bana gece 4 de mesaj attı aktif olup yazmaması beni sinir ediyor girip çıkıyor böyle saatlerce aktif olmuyor giriyor çıkıyor ama olsun bana cevap yazabilir ya insan tatmin edici bir şey der tamam çabalıycam bundan sonra bilmem ne der şunun dediğine bak daha dün haklısın ben olsam bende kötü hissederim diyordu şimdi geçmiş boktan küçük sebeplere takılma diyor ben anlamıyorum cidden anlamıyorum ne yapıcam ne dicem artık buna ben destan da yazsam bunun beyni almaz
Ne yazayım ne yapayım daha cevap vermedim sen olsan şu durumda ne yapardın
Evet üzülücem ve bir gün ayrılıcam o garanti zaten ama sen ayrılmaz mıydın
Böyle bir ilişkin olsa
Ben ayrılmak istiyorum zaten dayanamıyorum şu an hala sabır edemiyorum cidden bir de yazdıklarını görsen takma kafana üzülüyorum diyor üzülen adam yapar mı hala anlamıyorum cidden vaktim olmuyor diyor eve 5-6 da geliyorsun oyun oynuyor bana vakit yok şimdi biraz uyucam yazmış ne yapıcaz biz şimdi dedim hala cevap yok dediklerimi geçiştirmek için bide sınavların nasıl yazmış allahım yarabbim
Sen olsan ayrılır mıydın yani
Ben şu hayatıma kadar kimseden ayrılmadım bilmiyorum şu an ayrılsam pişman olur muyum neden ben sana anlattım ama yani nasıl birisi olsa fikrin değişirdi
Danışmak için işte 😂😂 yok değişmez ben dedikçe daha abartıyor acaba benden soğumuş mudur eskisi gibi böyle uzaklaştı gibi sanki güzel sözler söylemiyor aramıyorda bu konu yüzünden benden uzaklaştı mı
Aramızda yarım saat falan var ama hafta içi çalışıyor hafta sonu yasak bu ara fazla buluşamıyoruz o yüzden
Offf ayrılsam mı ne yapsam uyudu bir de allahım yarabbim
Ama şimdi benden ayrılamıyor diyecek of ya ayrılsam mı ya pişman olur muyum
Of benimde karıştı çok arada derede kaldım ne yapsam bilemedim çok garip cidden eskiden böyle kavga olsa hemen arar ederdi şimdi uyumaya gidiyor bence sıkıldı artık çünkü ben bunu her konuda çok bunaltıyorum ama bunalsa ayrılmak isterdi demi zaten hep o günaydın yazıyor sabahları ben yazmıyorum ama dedi ki birazcık uyucam uykum geldi dedi bende ne yapıcaz şimdi biz yazdım niye böyle bir şey yazdım bende bilmiyorum 😂😂😂
Yaa Allah aşkına ben ne yapsam ona defim Allah belamı versin seni bir daha takip edersem dedim
O da dedi belanı çabuk geri al😂😂
Hahah of deliricem ya ne yapayım bi şey de yaa
Sen olsan ayrılır mısın direkt
Yarın yine aynu şeyi yakacak
Pof yalnız o konuyu kapatmak için tamam dikkat edicem sınavlarından kaç aldın dedi sonra instagramdan sevgili postu attı sarılmalı seninle şöyle diye ben gittim şimdi biz ne yapıcaz yazdım oda uyudu
Ya ben senşn fikrini soruyorum 😂
Uyucam dedi uykum geldi dedi ben dedim şimdi biz ne yapıcaz 😂
Saçma oldu
Yazdım ama aptal gibi
Ve uyudu 😂
Ama geri alsam bir şey yazmam gerekecek
Ne yazayım üstüne
Sadece iyi geceler mi
Başka bir şey eklemeyim demi
Ha evet mantıklı bak böyle kırgın olduğum belli olurda bu mal anlamaz
Ya aslında böyle değil biz her gece yatmadan önce telefonla konuşuruz ya da mutlaka iyi geceler yazardık iki gündür bu kavga sürüyor ben uzattım dün gece kapattık konuyu dediğin gibi seni seviyorum iyi geceler bilmem ne falan yazdık bugün biraz uyuyayım ben dedi yattı direkt bence sıkıldı artık aynı konudan kaçtı 😂
Aslında ayrılmalıyım bence hala bu fikirdeyim
Böyle ilişki olmaz
Oyun oynadı mal yattı Allah’ın belası ya deliricem
Nasıl bi tavır sergilemeliyim soğuk mu olayım
Ben artık bununla kavga etmekten yoruldum valla bir şey diyemiyorum bir de konuyu kapatmaya çalışması beni daha çok sinir ediyor ama bugün son görülmemi gece 4 yapıcam geç yatma der bana hep ve artık bende ortadan kaybolucam iyi geceler demeden yatıcam bunları daha önce yapmıştım iyi geceler demeden yatardım sonra bu mesaj atardı iyi geceler demeden yattın derdi kendi iyi geceler mesajı yazardı arardı bende açmazdım bilerek sonra ortadan kaybolurdum bilerek otuz kere arar yazardı böyle olunca daha kıymetli oluyorum böyle yapayım mı bende sence bundan sonra
Bana neden sakin ol diyorsun kendin olmuyorsun 😂
Legends oynuyor ya
Diyelim sabah güzel bir şey yazdı günaydın aşkım falan soğuk yapmıyım mı
Benim duygularım çok ani değişiyor demin ayrılma konuşması yaptım çocuğa şimdi geri döndük ben artık ne yapacağımı bilmiyorum ya lütfen ne yapayım ben
Sence ben böyle üstüne gitmekle zorla böyle biri ol demekle bu kadar uzatmakta hata mı ettim sence soğumuş mudur benden
Evet ben çok gittim üstüne ama görmezden gelip dayanamadım en son saydırdım evet asıl ben soğuyorum o bunun için soğur mu iyide burada onun soğuyacağı bi durum yok ki demi
Evet haklısın demeseydim hala devam edecekti gerçi dememle de bir şey değişmedi de neyse dediğim iyi oldu
Bunu yazdı sabah günaydın aşkım mı diyim sadece günaydın mı
Evet doğru haklısın o nasılsa bende öyle olayım artık bir de ben bilerek saat 7 de girip çıktım Buda dedi uyumadın mı bu saatte mi kalktın ona ne diyim doğruyu mu söyleyim gece kalktım girip çıktım mı deyim
Uyku tutmadı ondan yani yazdım olmuş mu
Böyle yazdı
Sence artık iyi mi davranayım
Sonuna kadar okumadım ama okuduğumdan anladığım şu seni amacı menfaati için kullanıyor çok ama çok belli maalesef
İyide menfatlik bir ilişkimiz yok ki
Yaşı küçük veya daha ergenlikten çıkamamış sevgilin başka bi açıklaması yok
24 yaşında ben 20 yaptığı sence saçma değil mi ben mi abartıyorum dediğim rahatsız olduğum halde devam ediyor ve ben onun her dediğini yapıyorum bu çok saçma ne yapayım bitireyim mi
Uyarmana rağmen aynı devam ediyorsa seninde yapman gereken belli ilişki mutlu olmak için vardır mutsuz olup yoruluyosan böyle ilişki olmaz
Daha dün dedim bugün yine aynı sen benim yerimde olsan ne yapardın
Kendini geri çek mesela yaptığın şeyleri yapmayarak onu meraklandır üstüne düşer seviyosa sevmiyorsa zaten aynı tas aynı hamam devam eder
Sana şart koşuyorsa umursama onu
Ben koştum yalnız o şartı
Çünkü dediğim halde hala devam ediyor aynsnı ben yaptım
Ne yapayım hala devam ediyor
Yapman gereken basit o cevap vermiyorsa geç cevap veriyorsa sende hiç cevap vermeyeceksin onun yaptığının 2 katını yapacaksın vr normalmiş gibi alış buna yok olmaz diyosan ayrılacaksın o zaman severse gelir peşinden sevmezse zaten uğraşmaz
Kaç kere onun yaptığını yaptım ona üstüme düşüyor sonra yine aynı hep aynı katlanacak gücüm kalmadı kaç kere ayrıldım yalvardı affettim şimdi dedi takılma bu kadar insatgramda aktif olduğuna ben bakmıyorum bile dedi benim son görülmem kapalı İnstagramda dedim ondan sonra dedi bende kapatıyorum tamam git kapat bundan sonrada artık beni bağlanıyorsun dedim oda sen bunu istiyordun zaten sen kapatınca bir şey yok ben kapatınca suç nasıl mantıktasın yazdı ayrıldım gibi şu an ayarlıyım bitsin mi haklı mıyım
Ne hissediyosan doğru olan neyse onu yap kararının arkasında dur gerisi önemsiz
Şu durumda sen olsan ne yapardın
Maşallah olmayan bi problemi üretme konuşunda harikasınız. Tebrik ederim sizi
Gerçekten çok mu abartmışım
Yani
Şu yeşil fondaki yazıları kim yazdıysa dayak istiyor.
Neden öyle dedin ben mi suçluyum simd
Şimdi
Olayın geçmişini ve alt yapısını bilemem ama bu konuşmada haksız olan sensin.
Ama neden sebep
Alttan almaya çalışmış başlarda ama sen kavga etmek için çabalamışsın.
Aynı durum benim sevgilimdede var sizin iş ne oldu merak ettim
Sonuna kadar okuyan cindir
Birde haklıymışsın gibi gelip buraya paylaşmışsın
Haksız mıyım yani :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?