Ayrılmalımıyım devam mı etmeliyim?

5 aylık bir ilşkim var en başlarda çok mutluykuk ama şu son 1 2 aydır sürekli kavga ediyoruz geçenlerde bana senden daha güzelleri de var senle neden çıktım bilmiyorum demişti o zaman kalbim çok kırılmıştı neden böyle bişey dediğini sordupumda ise kıskandırmak amaçlı dediğini söyledi ama ben kıskanmadım ve bence kıskanılacak bir şeyde yoktu dün ise allah canını alsın dedi işte ben orada yıkıldım bi insan sevgilisine neden bunu der anlamıyorum onu dedikten sonra benim gözümde düştü zaten ve onla eski samimiyetimi bulamıyorum konuşasım gelmiyo sürekli bana beni aldatıyosun diyip duruyo çok darlıyo arkadaşımla buluşmama izin vermiyo zaten 1 tane arkadaşım var ve onuda tanıyo geçenlerde kendisi ilşkinin başlarında arkadaşı olan bi kızla konuşuyodu kız bizden 4 yaş falan büyüktü sanırım kız sevgilime derdini anlatmak istemiş sevgilim ise uyumazsam anlat demiş sevgilim bana dedi yazdı bana diye ben dedim neden konuşuyorsun dedi ona söz verdim hep yanında olucağına dair diye banane verdiğin sözden dedim bana verdiğin sözleri daha doğru düzgün tutamıyorsun dedim o kızı engelle dedim hayır dedi o kızı engelle ya da ben giderim dedim engellemiycem dedi iyi gidiyorum allaha emanet ol dedim hayır gitme engelliyprum dedi sürekli bana karşı bi küfürlü konuşuyo o konuştukça bende konuşuyorum ona o şekildw uyardım bırakalım küfürü diye anlamadı hala devam ettiriyo istediğim kıyafeti giyemiyorum çok darlıyo seni çok seviyorum diyo ve gerçektende seviyo ama nabıcamı bilmiyorum
Ayrılmalımıyım devam mı etmeliyim?